Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Τον Μπόλονι τον θλασάκια δεν τον θέλω με τίποτα. Καλύτερα τον Άγγελο ή και τον πρίγκιπα (που λέει ο λόγος, μην τρελαθούμε κιόλας).
Ο Σάντος είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή.
Ο Σάντος είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή.
Και μενα θα μoυ αρεζε ο Μπολονι με αυτο το μπατζετ.. Επισης θα μου αρεζε ο Joaquin Caparros που ειναι ελευθερος..αυτος αν δε κανω λαθος δημιουργησε την καλη Μπιλπαο και μετα ανελαβε ο Μπιελσα
-
και ο Κικε Φλορες, αυτος που πηρε Γιουροπα με την Ατλετικο πριν 2-3 χρονια θα ηταν μια επιλογη. Ειχε ακουστει και για το γαυρο, τελικα πηγε στην Αλ Αχλι. Προφανως τα λεφτα που θα παιρνει ειναι τρελά, αλλα ποσα εκει δεν καθεται κανενας για πολυ.
Ακριβώς αυτόν χρειαζόμαστε. Με συνοδεία popol vuhABOLEYTOI έγραψε:ποιός Αγκίρε, η μάστιγα του θεού;
kataramenos5 έγραψε:Μπόλονι η κάποιο αλλο με εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα με έφεση στην ανάδειξη ταλέντων απο ακαδημίες .Κυρίως όμως ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ γιατί εδω εχει παραγίνει το κακό.
+1926.
Πολυ θα ηθελα να τον δω σε συνθηκες σοβαρης και οργανωμενης ομαδας και οχι οπως περυσι με τα κ@λοχανεια και τους υποτακτικους τους που διοικουσαν.... :ugeek:
Βάλτε και μένα μέσα.
Με το budget του Ιβάν πιστεύω θα φέρει παιχτρόνια από τα πρωταθλήματα που γνωρίζει καλά, και σε επίπεδο απόδοσης και σε επίπεδο επένδυσης. Ξέρει που έρχεται, και τώρα θα έχει μία δυνατή διοίκηση να τον στηρίζει και όχι να του πριονίζει την καρέκλα από το Δεκέμβριο. Μάτι έχει, τρελίτσα πουλάει άμα λάχει, από Ευρώπη ξέρει, και άμα του φέρεις βασικούς, αντί να του αφαιρέσεις, για μένα μπορεί να μας πάει στο επόμενο επίπεδο.
Και για το επιχείρημα με τις θλάσεις; αυτό πάλιωσε νομίζω...έχουμε νέο recordman πια σε αυτό...
Με το budget του Ιβάν πιστεύω θα φέρει παιχτρόνια από τα πρωταθλήματα που γνωρίζει καλά, και σε επίπεδο απόδοσης και σε επίπεδο επένδυσης. Ξέρει που έρχεται, και τώρα θα έχει μία δυνατή διοίκηση να τον στηρίζει και όχι να του πριονίζει την καρέκλα από το Δεκέμβριο. Μάτι έχει, τρελίτσα πουλάει άμα λάχει, από Ευρώπη ξέρει, και άμα του φέρεις βασικούς, αντί να του αφαιρέσεις, για μένα μπορεί να μας πάει στο επόμενο επίπεδο.
Και για το επιχείρημα με τις θλάσεις; αυτό πάλιωσε νομίζω...έχουμε νέο recordman πια σε αυτό...
Με έναν προπονητή του επιπέδου (σε θεωρία + πράξη) (και της ηλικίας/εμπειρίας θα πρόσθετα) Μπόλονι, Σάντος, Λουτσέσκου Senior ή και πιο πάνω μας αξίζει και σου αξίζει Ιβάν!
ΓΧ για 6 ματς ...
παω για νεα ηρεμιστικα πλουσιο τον εχω κανει τον φαρμακοποιο...
To ηξερα οτι κινειται παρανομα το χρημα μεσα στο παοκμανια...marley 4 έγραψε:ΓΧ για 6 ματς ...

Thanix έγραψε:To ηξερα οτι κινειται παρανομα το χρημα μεσα στο παοκμανια...marley 4 έγραψε:ΓΧ για 6 ματς ...
παω για νεα ηρεμιστικα πλουσιο τον εχω κανει τον φαρμακοποιο...![]()
![]()

δεν εχει και πμ να σου πω ποιος πουλαγε κολυρια μαζικα και σε καλες τιμες ολη την χρονια

bane1980 έγραψε:Βάλτε και μένα μέσα.
ΕΤΣΙ
+1926marley 4 έγραψε:ΓΧ για 6 ματς ...
- Maximus
Πουλάω βαλεριάνα και πασιφλώρα σε καλή τιμή!marley 4 έγραψε:ΓΧ για 6 ματς ...
Φαρμακείο του Θεού... Ποια χημικά τώρα!
(Να βγάλω και εγώ κάτι...)

Άμα ξαναέρθει η αγάπη σου στον πάγκο, όλα αυτά (βαλεριάνες κλπ.) θα είναι περιττά.
Μέχρι Πέμπτη θα ξέρουμε.

Μέχρι Πέμπτη θα ξέρουμε.
Ιβαν βαλε οποιον θες για τα εξι παιχνιδια.Οι παιχτες τωρα που εφυγε ο Sir θα πετανε για καποιον λογο που δεν ξερω...
Οποτε η πρωτη θεση ειναι σιγουρη.
Μετα τα πλει οφ συζητας με ξενο προπονητη της προκοπης.
Του λες θελω πρωταθλημα και ομιλους CL(να μην διαγραψω το account ετσι αδικα) και εχω αυτους τους παιχτες...
Μετα απο εκτιμηση του ροστερ,σου λεει αυτος θελω αυτους κι αυτους τους παιχτες.
Τους παιρνεις...περναει ομιλους και παιρνει πρωταθλημα...μια χαρα ολα...πλερωνεται...
Δεν περναει ομιλους,δεν παιρνει πρωταθλημα τον φευγεις νυχτα και δεν παιρνει φραγκο...
Απλα πραγματα...
Οποτε η πρωτη θεση ειναι σιγουρη.
Μετα τα πλει οφ συζητας με ξενο προπονητη της προκοπης.
Του λες θελω πρωταθλημα και ομιλους CL(να μην διαγραψω το account ετσι αδικα) και εχω αυτους τους παιχτες...
Μετα απο εκτιμηση του ροστερ,σου λεει αυτος θελω αυτους κι αυτους τους παιχτες.
Τους παιρνεις...περναει ομιλους και παιρνει πρωταθλημα...μια χαρα ολα...πλερωνεται...
Δεν περναει ομιλους,δεν παιρνει πρωταθλημα τον φευγεις νυχτα και δεν παιρνει φραγκο...
Απλα πραγματα...