Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Αποκλείεται να μην ήξερε ότι θα επενδύσει ο Ιβάν. Αλλιώς δεν εξηγείται να κάνει ηγεμονικό συμβόλαιο στον ανύπαρκτο κι ενώ ακόμη βρισκόμασταν σε περίοδο που έπεφτε το μπάτζετ και αγωνιούσαμε για αδειοδοτήσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Παρ'όλα αυτά διαμήνυε ότι "Εμείς θα κινηθούμε όπως θα κινούμασταν χωρίς την προοπτική του κ. Σαββίδη".
Ποδόσφαιρο / Ομάδα
Ενταση με Βρύζα στο αεροδρόμιο
28 Απρ 2013 02:23, PAOK24
Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου και η εμφάνιση της ομάδας, έφεραν αντιδράσεις. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκαν περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένοντας την αποστολή, που τα έβαλαν με τους Βρύζα και Γεωργιάδης αφού η ομάδα φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο…
Οσο η ομάδα περίμενε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, παντού υπήρχαν σκυφτά κεφαλιά και σκυθρωπά πρόσωπα. Διάθεση για κουβέντες δεν υπήρχε και ο μοναδικός που ακουγόταν, ήταν ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, που μιλούσε διαρκώς στο κινητό του τηλέφωνο. Με την ομάδα δεν επέστρεψαν Κατσουράνης και Αθανασιάδης, οι οποίοι πήγαν στην Αθήνα…
Ενταση με Βρύζα στο αεροδρόμιο
28 Απρ 2013 02:23, PAOK24
Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου και η εμφάνιση της ομάδας, έφεραν αντιδράσεις. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκαν περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένοντας την αποστολή, που τα έβαλαν με τους Βρύζα και Γεωργιάδης αφού η ομάδα φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο…
Οσο η ομάδα περίμενε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, παντού υπήρχαν σκυφτά κεφαλιά και σκυθρωπά πρόσωπα. Διάθεση για κουβέντες δεν υπήρχε και ο μοναδικός που ακουγόταν, ήταν ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, που μιλούσε διαρκώς στο κινητό του τηλέφωνο. Με την ομάδα δεν επέστρεψαν Κατσουράνης και Αθανασιάδης, οι οποίοι πήγαν στην Αθήνα…
- Μπαρκαρούτσος
Αν πω κάτι θα είμαι κακός πάλι, ε;Argonaut4 έγραψε:Με την ομάδα δεν επέστρεψαν Κατσουράνης και Αθανασιάδης, οι οποίοι πήγαν στην Αθήνα…
Οταν υπάρχει παιχνίδι στα Jumbo......το ειδα με τα ματια μου......Πακέτο....ΤΑΤΟΥΑΖ+ΜΠΑΛΑ+ΦΑΝΕΛΑ.
Τι να πεις.
Το τηλεφωνο του Ρώσσου ειχε πάρει φωτιά....αναμένονται εξελίξεις.
Τι να πεις.
Να πεις γιατί εδώ και 1 χρόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πάρει την κατιούσα!RoMaN έγραψε:Αν πω κάτι θα είμαι κακός πάλι, ε;Argonaut4 έγραψε:Με την ομάδα δεν επέστρεψαν Κατσουράνης και Αθανασιάδης, οι οποίοι πήγαν στην Αθήνα…
φετος αρκετοι ποδοσφαιριστες παιζουν κατω απο τις προσδοκιες και τα στανταρ τους
ο λογος προφανης
ζηση...διωξε το φιλαρακι σου και πληρωσε την λυπητερη εσυ
οχι κανουμε μαλακιες και τα πληρωνει αλλοτε ο λαος και τωρα ο ιβαν...τα παντελονια ειναι και για σενα οχι μονο για το ...........
ο λογος προφανης
ζηση...διωξε το φιλαρακι σου και πληρωσε την λυπητερη εσυ
οχι κανουμε μαλακιες και τα πληρωνει αλλοτε ο λαος και τωρα ο ιβαν...τα παντελονια ειναι και για σενα οχι μονο για το ...........
Μπραβο Βρυζα τελικα αποδειχθηκε αψογος ο χειρισμος σου στο θεμα προπονητη το καλοκαιρι... Μακαρι ο Ιβαν να σου ζητουσε "ηθικη βλαβη" για αυτα που μας προξενησε το φιλαρακι σου που εφερες ...
Εμένα μου φαίνεται άδικο να απαξιώνουμε άτομα που προσπάθησαν για τον ΠΑΟΚ. Το να πιστεύεις ότι είναι πλέον λίγοι για έναν νέο ΠΑΟΚ είναι ΟΚ, αλλά το να απαξιώνουμε άτομα που μας πήραν από τη μιζέρια μας και οδήγησαν την ομάδα από το μηδέν στο να παλεύουμε για τους 16 του UEFA το θεωρώ άδικο. Ο Βρύζας είναι που εκανε τις πωλήσεις Μελίση και Χριστοδουλοπολου και έφερε παίκτες κολλητούς με αξία, όπως ο Κοντρέρας. Πρώτα φέρνεις στην ομάδα άτομα που εμπιστεύεσαι και πιστεύεις στην αξία τους, χωρίς βέβαια χάρες και αξιολογώντας δίκαια το βιογραφικό. Αυτοί φέραν τον Πάμπλο στον ΠΑΟΚ, τον Ζλάταν, τον Ίβιτς, τον Σορλέν, το Χαλκιά κ.α. Κάποιοι βγήκαν κάποιοι όχι. Ο Ζαγόρ έφερε Σάντος που τώρα πολλοί τον θέλουν πίσω (και εγώ). Μη μένουμε μόνο στα αρνητικα. Όσο για τον ΓΔ, τον φέρανε πριν τον Σαββίδη σε φάση που δε μπορούσαμε μεγάλο όνομα. Μπορούσαμε κάναν Άγγελο, ή καναν Ντούσαν σε επίπεδο. Όποιον και να διάλεγε στην τελική εμείς θα κράζαμε, γιατί το καλύτερο που θέλαμε (πχ Πελεγγρίνι) δε μπορούσαμε να το αποκτήσουμε με εκείνες τις συνθήκες. Ο ΓΔ είχε καλή παρουσία σε Λάρισα και Ατρόμητο και έφυγε ως πετυχημενος με εξόδους στην Ευρώπη και τελικούς κυπέλου. Ο ΓΔ δεν είναι ούτε Χάβος, ούτε Δερμιτζάκης σε βιογραφικό. Φάνηκε ότι εν τέλη είναι για να κουτσάρει κάναν Ρομπέρ μέχρι τον Ατρόμητο και κάναν Σφακιανάκη. Όσο λάθος ήταν που θεοποιήσαμε το Βρύζα το 2008-2010, τόσο λάθος ο μηδενισμός και η στάυρωση αυτού τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Απρ 2013, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Οταν καποιοι κραζανε για τα tatoo,που προσωπικα δεν θα πρεπει να με απασχολει για το τι θα βαλει ο αλλος στο σωμα του απανω,τους λεγανε τι σας νοιαζει και ειναι killer..Argonaut4 έγραψε:Οταν υπάρχει παιχνίδι στα Jumbo......το ειδα με τα ματια μου......Πακέτο....ΤΑΤΟΥΑΖ+ΜΠΑΛΑ+ΦΑΝΕΛΑ.
Τι να πεις.
Αυτα ολα δειχνουν κατι...
-
Έλληνας με την ποδοσφαιρική γνώση του Bρύζα δεν περισσεύει στον ΠΑΟΚ, παρα τα λάθη του
Κανονίστε να τον διώξουμε......
Κανονίστε να τον διώξουμε......

- sourmenetes
- Moderator
Ολοι κανανε λαθη..
Και ο ζησης και ο ζαγορ και ολοι δε διαχειριστηκαν καταστασεις σωστα...
Λεμε για το βρυζα οτι εφερε το δωνη διωχνοντας προκλητικα το μπολονι.Ο ζαγορ μετα τον μπερετα ποιον εφερε??Και πολλα πολλα αλλα για πολλους.
Ο ΠΑΟΚ ειναι σε μεγαλο σταυροδρομι και καλειται να αποδειξει αν εχει μελλον ή μια ζωη θα επικρατει μιζερια και θελω εγω να κανω το κομματι μου.Η λυση για μενα εγκειται οτι ολοι πρεπει να θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και με ονοματα οπως ο ζαγορ ο βρυζας τα αξιοποιεις καταλληλα.
Μου τη δινει αφανταστα ατομα που κραζανε μεχρι αηδιας ζαγορ να τον γλειφουνε απο πανω μεχρι κατω και να θελουν το κεφαλι του βρυζα,κατι το οποιο γινοτανε ακριβως αντιθετα οταν ο ζαγορ μας κουνησε μαντηλι.
Ολοι μπορουν να αξιοποιηθουν και να προσφερουν με βαση το καλο του ΠΑΟΚ.
Εφοσον και οι 2 ψιλοαπετυχαν οφειλουν να σκυψουν το κεφαλι και να γινουν στρατιωτες του ΠΑΟΚ.
Και ο ζησης και ο ζαγορ και ολοι δε διαχειριστηκαν καταστασεις σωστα...
Λεμε για το βρυζα οτι εφερε το δωνη διωχνοντας προκλητικα το μπολονι.Ο ζαγορ μετα τον μπερετα ποιον εφερε??Και πολλα πολλα αλλα για πολλους.
Ο ΠΑΟΚ ειναι σε μεγαλο σταυροδρομι και καλειται να αποδειξει αν εχει μελλον ή μια ζωη θα επικρατει μιζερια και θελω εγω να κανω το κομματι μου.Η λυση για μενα εγκειται οτι ολοι πρεπει να θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και με ονοματα οπως ο ζαγορ ο βρυζας τα αξιοποιεις καταλληλα.
Μου τη δινει αφανταστα ατομα που κραζανε μεχρι αηδιας ζαγορ να τον γλειφουνε απο πανω μεχρι κατω και να θελουν το κεφαλι του βρυζα,κατι το οποιο γινοτανε ακριβως αντιθετα οταν ο ζαγορ μας κουνησε μαντηλι.
Εφοσον και οι 2 ψιλοαπετυχαν οφειλουν να σκυψουν το κεφαλι και να γινουν στρατιωτες του ΠΑΟΚ.
Έχεις πολύ δίκιο. Μου θυμίζει το σκηνικό με τους πολιτικούς και το δικομματισμό. Έχρεται ο ένας παίρνει την φθορά, τρώει το κράξιμό, και μετά επανέρχεται ο άλλος, για να το φάει παλι κ.ο.κ. Αν κρίνουμε ότι τα ίδια κόμματα εναλλασονταν για 40 χρονια στη βουλή και η νοοτροπία του κόσμου ήταν αυτή (αφού ψηφίσει, μετά να κράζει γιατί έχει απαιτήσεις), λογικό να επαναλαμβάνεται πάλι. Ας σοβάρευτούμε όμως, γιατί εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να αποδείξουμε ότι σαν σύνολο φιλαθλων με έντονο προσφυγικό στοιχείο, έχουμε κάτι καλύτερο από τον κλασικό μίζερο Αθηναίο νεοέλληνα.
Μα πρεπει ηδη να εχει κανει καποια καταθεση, κατα την προανακριτικη διαδικασια, οπως ολοι.hitman έγραψε:Αν ο Ζήσης εκλήθη από τον Εισαγγελέα ή από τον Σαχπα διά του Εισαγγελέως, είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί και να καταθέσει. Το θέμα είναι στην περίπτωση αυτή ΤΙ θα καταθέσει.
- kataramenos5
Ξεχνάς μια βασική παράμετρο.Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή ΕΙΧΕ προπονητή ,πολύ μεγαλύτερο μέγεθος απ το Δώνη που η αντικατάσταση του + συμβόλαιο Δώνη μας στοίχισε ο κούκος αηδόνι.Για το αν τον φέρανε πρίν το Σαββίδη μη παίρνεις και όρκο.vs40 έγραψε: Όσο για τον ΓΔ, τον φέρανε πριν τον Σαββίδη σε φάση που δε μπορούσαμε μεγάλο όνομα. Μπορούσαμε κάναν Άγγελο, ή καναν Ντούσαν σε επίπεδο.
vs40 έγραψε:Έχεις πολύ δίκιο. Μου θυμίζει το σκηνικό με τους πολιτικούς και το δικομματισμό. Έχρεται ο ένας παίρνει την φθορά, τρώει το κράξιμό, και μετά επανέρχεται ο άλλος, για να το φάει παλι κ.ο.κ.

Η λέξη κλειδί είναι το ΠΡΕΠΕΙ.Όταν χρεώνεις την ομάδα με ένα τεράστιο ποσό με βάση τη οικον. κατάσταση της στιγμής, για να φέρεις ενα προπονητή μικρότερης αξίας που σου φέρνει δανεικούς των 250.000 και το Βιβιαν μάλλον δε κόβεσαι και πολύ για το καλό της ομάδας.Είναι πολύ ρομαντική προσέγγιση το να θεωρείς οτι όσοι ασχολούνται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ το κάνουν μόνο και μόνο για το καλό του συλλόγουsourmenetes έγραψε:Η λυση για μενα εγκειται οτι ολοι πρεπει να θελουν το καλο του ΠΑΟΚ και με ονοματα οπως ο ζαγορ ο βρυζας τα αξιοποιεις καταλληλα.
...
...