Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από barlow4 »

το αποστημα αντιστεκεται αλλα θα σπασει.και θα παρει και τα στηριγματα του μαζι.
θα παραδεχτω το σαββιδη αν δεν του τα παρει ολα.
αν μπορουσε να πηγαινει σε ομαδες να δουλευει μια μερα κ να παιρνει ολο το συμβολαιο θα το εκαμε.
απο το φεβρουαριο που για πρωτη φορα δεν κρατηθηκα κ αρχισα να τον κραζω ελεγα ακριβως αυτο.οτι θα κανει οτι και στην αεκ.
οτι δεν εχει ιχνος τσιπας κ οτι θα κατσει στο συμβολαιο για να το παρει ολο.
αλλωστε το ειπε.οτι γινει στο τελος της χρονιας θα το αποφασισει ο ιδιοκτητης.ουτε λογος για παραιτηση.
ευρωπαικη νοοτροπια.
γεια σου δονι ευροπεος.
πανε στην αγγλια που σε λατρευουν και που θα σε υποστηριζουν οι παντες ανεξαρτητα απο οποιδηποτε αποτελεσμα.
διδαξε βις τρακ ρε φιλοχρηματε γκουρου.
τρελανε μας!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow λες να κολαει ο σαββιδης σε 200χιλιαρικα???
Τον τσαμπουκα θελει να του σπασει και θα το κανει και θα προειδοποιησει συναμα ολους ασχολουνται με τα περι της παε αλλα και για τους παιχτες.
Επισης θα ξερει οποιος θα εχει να κανει μαζι του οτι αμα ειναι καλος θα κερδιζει αντιθετα θα αποβαλλεται...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οχι σουρμε
δεν κολλαει στα 200 αλλα τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια κ ουτε του ερχονται ουρανοκατεβατα.παντα σε αυτες τις περιπτωσεις γινεται συμβιβασμος.
το δονι τα θελει ολα.δεν συμβιβαζεται.χειροτερος και απο τον ελληναρα που περιεγραψε κανοντας μας μαθημα ευρωπαικης κουλτουρας ειναι ο ευρωλιγουρης.αυτος δηλαδη που οντας κομπλεξικος λιγουρευεται τους ευρωπαιους αφηρρημενα μη μπορωντας να κανει την παραμικρη αυτοκριτικη.επισης αυτος που λιγουρευται τα ευρω κ τπτ αλλο.
το δονι δλδ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μα για αυτο το λογο θα του δωσει απο ελαχιστα μεχρι τιποτα...Γιατι φερεται π@@στικα..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μακαρι.αλλα εγω βλεπω οτι θα κατσει στο σβολαιο μεχρις εσχατων.ηδη αργησε να λυθει.κ αργησε πολυ.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

αντι να τον διωξει ,γιατι δεν τον στελνει διακοπες... θα θελει να βρει ομαδα και θα ειναι δεσμευμενος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makednoss την Δευ 29 Απρ 2013, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αμα θελει να κατσει ειναι απλο το πραγμα...ή τον στελνεις διακοπες οπως ειπε ο απο πανω ή του λες αδελφε θα εισαι προπονητης στα χαρτια..Την ομαδα την κοουτσαρω εγω.
Εγω ειμαι αφεντικο και εγω αποφασιζω.

Και αντε να σου πει ο δωνης οτι δεν παραιτειται με το ρεζιλικι που θα τον διακρινει..
Ο Ποντιος τα εχει για πρωινο τα γατακια αυτου του τυπου..
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

ετσι ειναι αδερφε, αφου θελει να σε καταστρεψει οικονομικα κατεστρεψε τον επαγγελματικα να μην μπορει να βρει ομαδα. ετσι κι αλλιως ποσες ειναι πλεον οι ομαδες που μπορουν να ανεχονται πλεον τετοιες μαγκες του στυλ καθομαι στο συμβολαιο μου και δεν κουνιεμαι.
απο ευθιξια και μονο δεν επρεπε να διεκδικησει ουτε μια δραχμη
ο ετσι κι ομαδα του ετσι τελικους ,με παικτες απο τη μητρικη εταιρεια και με βοηθο τον στρατηγο ανεμο
αμπαλε να πας να προπονεις τη ρεξαμ
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τί ομάδα να βρει ρε παιδιά;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κλασικά θα βολευτεί σε κανένα παράρτημα που δόξα τω Βαγγέλα αυξάνονται.

Βέβαια οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι και δεν θα μπορεί να σκορπάει λεφτά όπως έκανε σε Ατρόμητο και Λάρισα.

Ίσως και γι' αυτό να φροντίσει ο Βαγγέλας...βλέπω Δώνη στον ρούλη της καρδιάς μας με 7-8 δανεικούς από γαύρο να κάνει θεωρίες για αγγλικές νοοτροπίες σε συνεντεύξεις τύπου.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πλατανιάς Η νέα αποκάλυψη της εληνικήσ σουπαλίγδας!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σωστό Νικόλα. Σε κάτι τέτοιο θα καταλήξει.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω τον εβλεπα στο βαζελο, αλλα εκλεισε ο Αναστασιου. Για κανα Ατρομητο παλι, κανα Απολλωνα που ανεβαινει και εχει λεφτα, κατι τετοιο βλεπω. Η θα γλεντησει τα ευκολα φραγκα και θα περιμενει τις απολυσεις του Οκτωβριου. ΘΑ εχει και τη δικαιολογια " δεν εκανα εγω προετοιμασια, οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι".
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Αμα θελει να κατσει ειναι απλο το πραγμα...ή τον στελνεις διακοπες οπως ειπε ο απο πανω ή του λες αδελφε θα εισαι προπονητης στα χαρτια..Την ομαδα την κοουτσαρω εγω.
Εγω ειμαι αφεντικο και εγω αποφασιζω.

Και αντε να σου πει ο δωνης οτι δεν παραιτειται με το ρεζιλικι που θα τον διακρινει..
Ο Ποντιος τα εχει για πρωινο τα γατακια αυτου του τυπου..
Τον κανεις βοηθό του γιάσερ να κάνει ζέσταμα πρίν το παιχνίδι,να κουβαλάει μπαλες και πετσέτες και φέρνεις τον Πάμπλο παίκτη-προπονητή για τα πλει οφφ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Επειδή έχω διαβάσει πολλές φορές για Πάμπλο προπονητή, για να γίνεις προπονητής χρειάζεσαι δίπλωμα. Ο Πάμπλο, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 χρόνια, στο θρανίο δεν κάθεται.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Rizla έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ποντάρω το account μου στο PAOKmania ότι δεν θα παίζουμε στους ομίλους του CL την σεζόν που έρχεται.
Αν μπούμε θα ζητήσω να διαγραφεί για πάντα.

Αφήστε τώρα τις θεωρίες γι αγρίους. Νέα ομάδα το καλοκαίρι, (θες τουλάχιστον 10 παίχτες για να πεις ότι κάνεις κάτι και χτίζεις ομάδα για το -άμεσο-μέλλον), χωρίς κόσμο, με δύο προκριματικούς γύρους που θα είσαι στο γκρουπ των αδυνάτων, ε, απλά δε γίνεται και τον Μουρίνιο να έχεις στον πάγκο. Το ότι τη 2η θέση τη θέλει ο Ιβάν, μπράβο του αλλά δεν θα έβγαινε να πει, ότι εντάξει μωρέ και η τελευταία θέση καλή είναι.

Κι είναι άλλο πράγμα η κατάκτηση της 2ης θέσης κι άλλο η είσοδος στους ομίλους του CL.
Παει το στοιχημα ακομη και με το ΓΔ στον παγκο. :twisted:
Αν βγουμε δευτεροι και δεν προκριθουμε στους ομιλους του CL θα διαγραφει το δικο μου.Αν μπουμε το δικο σου...
Σαν να κλεβω εκκλησια ειναι αλλα εσυ το ζητησες... 8-)
Έφυγε ο Δώνης, μην κλέψεις εκκλησία, απλά πάτα διαγραφή account.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”