Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ο υπηρεσιακός προπονητής δεν χρειάζεται να έχει βαρύ βιογραφικό. Αρκεί να έχει βαρύ χέρι. Μπορεί το ανάθεμα να έχει πέσει στον Δώνη, αλλά κάποιος πρέπει να βάλει χοντρό χέρι στους "λεβέντες" μας.
Aπο το Μαιο φωνάζαμε......Οτι ο Δώνης δεν ειναι προπονητής μεγέθους ΠΑΟΚ.Οτι ειναι παιδί του συστήματος.
Μπειτε και βρείτε τα ποστ.
Μπειτε και βρείτε τα ποστ.
Ετσι πιστεύω και εγω υπηρεσιακός ο γχ και έχεις χρόνο να ψάξεις και να βρεις ένα προπονητή που να μπορεί να φορέσει την φόρμα και να αντέχει τον ΠΑΟΚτση οπαδο
- PAOKSaLoNiCa
Βασικά ο Ολίσε μόνο περίεργος δεν είναι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.. :ugeek:DigitalFan έγραψε:Ενώ αυτοί που πήραμε, δεν είναι καθόλου περίεργοι (πλην Sifo)...chrisg4 έγραψε:Εμενα όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που στην αρχη ακούγονταν κάτι περίεργοι Ολλανδοί και Μολδαβοί και στο τέλος πήραμε Ολίσε Καμαρα Βούκιτς. Ας περιμένουμε λίγο...
- PAOKSaLoNiCa
Βασικά οι Ολίσε και Βούκιτς μόνο περίεργοι δεν είναι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.. :ugeek:PAOKSaLoNiCa έγραψε:DigitalFan έγραψε:Ενώ αυτοί που πήραμε, δεν είναι καθόλου περίεργοι (πλην Sifo)...chrisg4 έγραψε:Εμενα όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που στην αρχη ακούγονταν κάτι περίεργοι Ολλανδοί και Μολδαβοί και στο τέλος πήραμε Ολίσε Καμαρα Βούκιτς. Ας περιμένουμε λίγο...
edit: παρακαλώ να διαγραφούν τα παραπάνω Post αφού κόλλησε o browser

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKSaLoNiCa την Κυρ 28 Απρ 2013, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε αδερφέ το παλληκαράκι (όπως κι ένα ακόμα) είναι προφανές ότι βρίσκεται στην φάση των υπαρξιακών αναζητήσεων, τι κάθεστε και αντιπαρατείθεστε μαζί τους, κι εσύ και άλλα αδέρφια εδώ μέσα τόσες βδομάδες τώρα.Καλοπροαίρετα το λέω ας δείξουμε λίγη κατανόηση σαν πιο μεγάλοι.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:15 χρονων ειναι μοικανε;; και απο που κληρονομησε τοσο θρασος;; εμεις στην ηλικια του στην κερκιδα οχι αποψη,ουτε φτερνισμα δε μας εβγαινε αν δεν επετρεπε ο στρατηγος!!
ρε τι σου κανει η τεχνολογια και το πληκτρολογιο...
Σας επαναφέρω στην τάξη. Εδώ είναι το τόπικ του ΝΥΝ προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη.
Γιώργο Δώνη Ne me quitte pas
[youtube]za_6A0XnMyw[/youtube]
Γιώργο Δώνη Ne me quitte pas
[youtube]za_6A0XnMyw[/youtube]
Εάν έχουν κλείσει προπονητή για μετά και απλά δεν μπορεί να έρθει τώρα, ας βρουν κάποιον που απλά να πάε το καράβι στα πλεη ωχ, χωρίς να έχει βλέψεις για μετά.
Εάν ψάχνονται ακόμα, τότε δεν ξέρω εάν ένας υπηρεσιακός για 6 αγώνες θα είναι η κατάλληλη λύση, γιατί τα παλικάρια μας θα έχουν στο μυαλό τους οτι "οκ, αυτός φεύγει σε λίγες εβδομάδες".
Εκτός εάν τους πουν ανοιχτά και ξάστερα οτι "οκ μάγκες, έχετε 6 αγώνες για να σώσετε το συμβόλαιό σας". "Οι εισηγήσεις θα γίνουν από τον υπηρεσιακό και τον μελλοντικό που αξιολογεί ήδη".
Και για να είμαι ον τόπικ: ακόμα εδώ είσαι; τι παζαρεύεις; το αεροπορικό για Αθήνα;
Εάν ψάχνονται ακόμα, τότε δεν ξέρω εάν ένας υπηρεσιακός για 6 αγώνες θα είναι η κατάλληλη λύση, γιατί τα παλικάρια μας θα έχουν στο μυαλό τους οτι "οκ, αυτός φεύγει σε λίγες εβδομάδες".
Εκτός εάν τους πουν ανοιχτά και ξάστερα οτι "οκ μάγκες, έχετε 6 αγώνες για να σώσετε το συμβόλαιό σας". "Οι εισηγήσεις θα γίνουν από τον υπηρεσιακό και τον μελλοντικό που αξιολογεί ήδη".
Και για να είμαι ον τόπικ: ακόμα εδώ είσαι; τι παζαρεύεις; το αεροπορικό για Αθήνα;
Στην κεντρική υπάρχει άρθρο από sport103.gr βάσει του οποίου ούτε θέμα Μπάγεβιτς υπάρχει, ούτε μπορεί να προχωρήσει του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προτάθηκε. Πολύ μικρό το ενδεχόμενο να πάμε σε υπηρεσιακό ΓΧ. Επιθυμία του Ιβάν είναι να βρεθεί ξένος προπονητής που θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις.
- trel@menos
το μεγαλυτερο λαθος για μενα θα ναι να ρθει καποιος ξενος για μονιμος τωρα που ουτε εχει δει την ομαδα.
1000 φορες γχ μεχρι τα πλει οφ και μετα ας καθισουν να σκεφτουν ηρεμα και να φερουν εναν ευρωπαιο η τον πελεγκρινι
.
1000 φορες γχ μεχρι τα πλει οφ και μετα ας καθισουν να σκεφτουν ηρεμα και να φερουν εναν ευρωπαιο η τον πελεγκρινι

Εσύ που εχεις πετάξει πολλά εκατομύρια στη καριέρα σου πετά και μερικά ψωροχιλιαρικα του ΠΑΟΚ και άντε παραιτησου ρε βδέλλα...
Αλλα που...για λαλακες ψαχνεις;
Αλλα που...για λαλακες ψαχνεις;