Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από hitman »

Ξένος προπονητής είναι ρε...σε "ιτς" τελειώνει το όνομά του...και έχει δείξει και 5 πράγματα σε υψηλό επίπεδο.

Πήρε ό,τι υλικό είχε εκδιωχθεί κλωτσηδόν από την πρωταθληματάρα μας και έφτασε να παίξει με Ρεάλ στους 8.

Με το μπάτζετ του Ιβάν θα κάνει παπάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 28 Απρ 2013, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

rainmaker έγραψε:Γιατί;
δεν εχει γιατι,Π.Α.Ο.Κ εισαι ,νεοπλουτος και μαθημενος σε τιτλους ,τι υπομονη και πρασινα αλογα μουρινιο τωρα και 15 ποδοσφαιριστες με 3 μυρια ο καθενας Π.Α.Ο.Κ εισαι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

"G10RGos said:

Με επιβεβαιωνεις....

Ελα, βγαλτην και εξω τωρα να φανει οτι την εχεις και πιο μεγαλη γιατι εισαι και πιο μαγκας.
Το μηνυμα μου ηταν να διορθωσουμε τις ακραιες αντιδρασεις ως οπαδοι. Και ερχεσαι και χαρακτηριζεις, και το παιζεις ο γνωστης, ο προφητης, που θα μου μαθει, θα μου δειξει κλπ. Και μπαλα να ξερεις, οι τροποι σου δε με πειθουν να κατσω να σε ακουσω...

Για το Δωνη, δε με νοιαζει. Το διαβασες αυτο? Με νοιαζει ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα. Φετος η χρονια ηταν μετρια. Ξεκινησαμε με μετρια ομαδα, ειχαμε μια αποτυχια στην Ευρωπη, η θεση στο πρωταθλημα ειναι καλη και στο κυπελλο ειμαστε ημιτελικα.

Απο εμφανιση, ναι περα απο λιγα ματς, η ομαδα δεν επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο.

Τωρα τα αλλα ειναι για θερμοαιμους να ρχονται, να πεταν τα νευρα τους, να περνουν προσχοη και σημασια και να ζουν απο τον ΠΑΟΚ.[/quote]
α εσυ θα εισαι απο αυτους τους συγχρονους τους ευρωπαιους τους ψυχραιμους.
η αληθεια ειναι οτι η χρονια δεν ειναι μετρια.ειναι πατος.οπως κ να το δεις.ψυχραιμα,θερμοκεφαλα.το ψυχραιμα δε συμφερει κιολας.σου παραχωρησε ο αστερας τ δευτερη θεση γτ ειχε να ξεπληρωσει γραμματια κ σε πεταξε για πλακα εκτος κυπελου.με μια ομαδα ειχες ας πουμε ανταγωνισμο κ σε γελοιοποιησε.
κυριε ψυχραιμε αν για σενα η χρονια ειναι μετρια εχεις μικρα μεγεθη στο κεφαλι σου.
ειδαμε τον πιο αψυχο κ ανοργασμικο ΠΑΟΚ που εχουμε δει κ γι αυτο εκανε αγωνα το δονι.
αν σε νοιαζει ο ΠΑΟΚ οπψς λες δε μπορει να συμβισβαεσαι με χαρακτηρα και πτησεις τοσο πιο χαμηλες απο τις δυνατοτητες του.γιατι αυτο το ροστερ ειναι για πολυ περισσοτερα οτι κ να λες.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε παιδια ειλικρινα τωρα...φευγει ο δωνης για να ερθει ο γιοβανοβιτς?
Ειλικρινα τωρα...αυτο ειναι το μελλοντικο πλανο που θα μας φερει πρωταθληματα και τροπαια και τσουλου και διηπειρωτικα?

Δεν λεμε οτι ειναι της πλακας προπονητης, αλλα ειναι αυτος που θα μας παει στην νεα εποχη?
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Από τον Γεωργιάδη ελπίζω να είναι καλύτερος πάντως.

Έπαιζε και καλή μπάλα το ΑΠΟΕΛ. :pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ έκανα μια ερώτηση. Περιμένω απάντηση. ΓΙΑΤΙ είναι τόσο κακή επιλογή; Πέρα απ το ότι είναι αντιτουριστική η φάτσα του.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

G10RG0$ έγραψε:
Με επιβεβαιωνεις....

Ελα, βγαλτην και εξω τωρα να φανει οτι την εχεις και πιο μεγαλη γιατι εισαι και πιο μαγκας.
Το μηνυμα μου ηταν να διορθωσουμε τις ακραιες αντιδρασεις ως οπαδοι. Και ερχεσαι και χαρακτηριζεις, και το παιζεις ο γνωστης, ο προφητης, που θα μου μαθει, θα μου δειξει κλπ. Και μπαλα να ξερεις, οι τροποι σου δε με πειθουν να κατσω να σε ακουσω...

Για το Δωνη, δε με νοιαζει. Το διαβασες αυτο? Με νοιαζει ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα. Φετος η χρονια ηταν μετρια. Ξεκινησαμε με μετρια ομαδα, ειχαμε μια αποτυχια στην Ευρωπη, η θεση στο πρωταθλημα ειναι καλη και στο κυπελλο ειμαστε ημιτελικα.

Απο εμφανιση, ναι περα απο λιγα ματς, η ομαδα δεν επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο.

Τωρα τα αλλα ειναι για θερμοαιμους να ρχονται, να πεταν τα νευρα τους, να περνουν προσχοη και σημασια και να ζουν απο τον ΠΑΟΚ.
Ναι βασικα σε επιβαιβεωνω

Σε διαβασα

(ΕΣΥ εγραψες "Τωρα, με το συμπαθειο και γω, βλεπω ατομα να λενε καταστρεφεις τα ονειρα μας, κλαιω σα μικρο παιδι κλπ κλπ και να ειρωνευονται τους αλλους οταν ο ΠΑΟΚ εφτασε ημιτελικα κυπελλου και τερματισε στη 2η θεση στη κανονικη διαρκεια, η θεση στο πρωταθλημα ειναι καλη και στο κυπελλο ειμαστε ημιτελικα. ",

και δεν αντεξα. Ειπα να κραξω. Πως ειναι δυνατον να γραφονται τετοια. Ναι, αυτο το ποστ σου μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ξερεις που πανε τα 4 απο μπαλα, και ειπα να σου μαθω.. αλλα το σαπουνι μου χαλαω..

Μ αρεσει που λες
1. Δες σε νοιαζει ο Δωνης
2. ο ΠΑΟΚ εφτασε ημιτελικα κυπελλου και τερματισε στη 2η θεση στη κανονικη διαρκεια, η θεση στο πρωταθλημα ειναι καλη και στο κυπελλο ειμαστε ημιτελικα.

Τα δυο μαζι δεν πανε, γιατι προφανως αν θεωρεις το 2 επιτυχια (στην Αγγλια παιζει ο ΠΑΟΚ ρε φουστη μου???), τοτε το 1 (ο δωνης) θα επρεπε να σε νοιαζει και παρα πολυ, γιατι θα επρεπε να θες να κρατησεις προπονητη με τον οποιο εισαι ευχαριστημενος...

Τωρα ξερω, θα βγεις να με πεις οτι δεν θεωρεις οτι το οτι ο ΠΑΟΚ εφτασε ημιτελικα κυπελλου και τερματισε στη 2η θεση στη κανονικη διαρκεια ειναι επιτυχια (ασχετα αν το εγραψες), και οτι αλλιως το εννοουσες, και αλλα τετοια..

Αλλα για ολους εμας, που δεν ειμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενοι απο την μπαλα που βλεπουμε, ΑΣΕ ΜΑΣ να κραζουμε ελευθερα, ασε μας να συγκινουμαστε, ασε μας ρε φιλε, αθλητικο φορουμ ειναι, να μην την γραψουμε την αποψη??? το παθος σε πειραξε?? η πλειοψηφια εδω μεσα νομιζω παθιαζετε με τον ΠΑΟΚ. αυτο καταλαβαινω εγω.. που το κακο??

Αν παιξει ποτε μπαλα ο ΠΑΟΚ του δωνη να εισαι Βεβαιος οτι θα βγω να το παραδεχτω, οτι επεσα εξω, αλλα δεν το βλεπω...
Παντως αν θες να ζητησω συγνωμη για το υφος, δεν εχω προβλημα. Λαθη κανουμε ολοι. Συγνωμη αν σε εθιξα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Κυρ 28 Απρ 2013, 19:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

Thanix έγραψε:Ρε παιδια ειλικρινα τωρα...φευγει ο δωνης για να ερθει ο γιοβανοβιτς?
Ειλικρινα τωρα...αυτο ειναι το μελλοντικο πλανο που θα μας φερει πρωταθληματα και τροπαια και τσουλου και διηπειρωτικα?

Δεν λεμε οτι ειναι της πλακας προπονητης, αλλα ειναι αυτος που θα μας παει στην νεα εποχη?
να σου κανω μια ερωτηση εσυ ποιον θα προτεινες? γιατι ωραια ειναι να λεμε σαν το ΚΚΕ οχι σε ολα αλλα να εχουμε και κατι να προτεινουμε ετσι για να δουμε ποιοα ειναι τα θελω του μεσου φιλαθλου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ο γιοβανοβιτς δεν ειναι κακος προπονητης,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσε να βρεθει καλυτερη λυση....προσωπικα δε γνωριζω ποιος προπονητης ειναι αυτη τη στιγμη διαθεσιμος για να πω αν επρεπε να προσληφθει η οχι,παντως αναμασημενες λυσεις τυπου μπαγεβιτς ή οτιδηποτε απο τους γνωστους προπονητες του ελληνικου πρωταθληματος ειναι ακαταλληλη
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Γελάει ο κόσμος... Δώνη γ@μα το! Μείνε εσύ...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

don pablo έγραψε:
Thanix έγραψε:Ρε παιδια ειλικρινα τωρα...φευγει ο δωνης για να ερθει ο γιοβανοβιτς?

να σου κανω μια ερωτηση εσυ ποιον θα προτεινες? γιατι ωραια ειναι να λεμε σαν το ΚΚΕ οχι σε ολα αλλα να εχουμε και κατι να προτεινουμε ετσι για να δουμε ποιοα ειναι τα θελω του μεσου φιλαθλου
Πολυ σωστη η ερωτηση σου και η ενσταση μου ειναι στο οτι απο την μια ακουμε για τεραστιους στοχους και απο την αλλη παμε σε ενα νορμαλ προπονητη!

Αλλα εφοσον ρωτησες για προτασεις να σου απαντησω
Καταρχην η γνωμη μου ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει γερμανο-ουγγρο προπονητη(στη νοοτροπια κυριως)..οπως παλια με τσερναι,λοραντ,σκοτσικ κτλ
Αυτη τη στιγμη τον μοναδικο που μπορεις να φερεις ειναι ο χιτσφελτ που και παλι ειναι μεγαλος και δεν ξερεις αν εχει ορεξη για δουλεια. Τον μπολονι μπορουμε να φερουμε.
Απο εκει και περα ο mark hughes ειναι ελευθερος(ακριβος μεν αλλα ακουμε οτι θα πεσουν λεφτα) και ο david o'leary ειναι ελευθερος απο αγγλους...

Αυτοι ειναι οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο...δεν θα πω για o'neal κτλ γτ ξεφευγουμε!
Και παλι αναφερω οτι τα ονοματα που βαζω μπορει να ακουγονται μεγαλα και ακριβα αλλα ειπαμε οτι θα πεσουν λεφτα και μια ομαδα ξεκιναει απο τον προπονητη ο οποιος πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο ονομα απο ολους.
Ειναι πιο σωστο κατ'εμε να κανεις μια μεγαλη μεταγγραφη λιγοτερη και να δωσεις εξτρα λεφτα στον προπονητη σου παρα να εχεις παιχτες εκατομμυριου και προπονητη 200χιλιαδων!
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

rainmaker έγραψε:Γιατί;
Γιατι το πρωτο πραγμα που γραφοταν εδω μεσα ειναι να μην ειναι Ελληνας προπονητης.
(Μην πειτε οτι ειναι Σερβος μετα απο τοσα χρονια σε Ελλαδα και Κυπρο)
Γιατι δεν εχει δειξει σημαντικο εργο εκτος του ΑΠΟΕΛ
(δεν παρακολουθω την πορεια του οποτε αν ειμαι λαθος μη βαρατε :D )
Γιατι το κυπριακο πρωταθλημα ειναι μικροτερης δυναμικης ακομα και απο τη φετεινη σουπερλιγδ.
Γιατι πιστευω οτι ειναι ενας προπονητης που κανει 5 πραγματα σωστα και καλα αλλα δεν αρκουν αυτα για να μεγαλωσει ο ΠΑΟΚ.
Δε λεω να φερουμε τον Χαϊνκες τωρα που ειναι ελευθερος.
Μεταξυ όμως του Χαϊνκες και του Γιοβανοβιτς υπάρχουν πολλοί προπονητές διάολε!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Δώνης < Γιοβάνοβιτς < Mεγάλος Προπονητής
Απλά πράγματα...
Για προσωρινός ο 2ος, δεν είναι και τόσο άσχημα...! Είναι προπονητής ψυχολογίας, κάτι που χρειαζόμαστε τη προκειμένη στιγμή...!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Γιοβανοβιτς δεν θεωρείται ξένος ειναι χρόνια στην Ελλάδα και Κύπρο θελουμε όνομα ξένο που να μην έχει σχέση προηγούμενα με την σουπερ ληγδα ,αν μπορούσαμε απο την ολλανδική σχολή πιστεύω θα ήταν πολυ καλο
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Εικόνα

το συμβόλαιο του τελειώνει το 2015, αλλά δεν γαμείς.. Ιβαν κάνε τα κουμάντα σου :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”