Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Άλλοι προπονητές σ αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν? Έχουν μείνει μόνο ο Ντούσαν ο Άγγελος ο Σαντος και ο Μπόλονι? :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ποιός άλλος μεγάλος προπονητής (του μεγέθους Σαντος), έρχεται ρε φίλε τώρα στον ΠΑΟΚ...; Κανένας!
Αν πάλι αναλάβει κάποιος υπηρεσιακός τύπου Γ.Χ., υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουμε εκτός C.L.
Οπότε και πάλι δεν θα είναι εύκολο να φέρεις μεγάλο προπονητή...!
Αντίθετα ο Σάντος θα έχει το περιθώριο 3 εβδομάδων να προετοιμάσει την ομάδα για τα play off...

Η καλύτερη λύση είναι ο Σάντος! Έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία!
Έχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίος προπονητής και γνωρίζει το Ελληνικο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν θα είναι δύσκολο να πειστεί να αναλάβει...!
Ποιές είναι οι ενστάσεις σου εσένα;

ΥΓ: Μη κολλάς στο γεγονός ότι ξαναήταν προπονητής του ΠΑΟΚ και τον τσουβαλιάζεις με τους άλλους παρωχημένους..! O Santos έχει να δώσει πολλά ακόμη! Προσωπική άποψη...

:pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 28 Απρ 2013, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Γιατί όχι τον Λάζλο όμως?
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Σωστός... Δεν αντιλέγω.. Ακόμη και Μπόλονι...! Έχει κι αυτός πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμπνέει σεβασμό...
Αλλά θεωρώ καλύτερο τον Σάντος! Με Μπόλονι καναμε κάτι κουφες γκέλες με ΟΦΗ και ΠΑΣ...! Είναι περισσότερο του θεάματος!
Ο Σαντος δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο..! Τα αποτελεσματα θα είναι εγγυημένα! Άλλο ειδικό βάρος έχει ο Σάντος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 28 Απρ 2013, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ την ημερα που προσλήφθηκε ο Δώνης
1-ΙΟΥΝΙΟΥ-2012

Παιδιά το λέω στα ίσια και χωρίς πλάκα.

Εγώ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΩΝΗ.
Πειράζει?

Με το επιχείρημα ότι αφού δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο,δεν μπορεί και να υπάρχει καλός έλληνας προπονητής.Είναι λογικό επακόλουθο.

:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

DigitalFan

Καταρχάς ψάχνουμε προπονητή να φτιάξει ομάδα για την επόμενη τριετία. Eτσι όπως είναι το roster του ΠΑΟΚ τα βασικά να κάνει ένας προπονητής βγαίνει πρώτος στα play off.

Όποιον προπονητή πληρώσεις έρχεται. Δε λέω να φέρουμε προπονητή επιπέδου Μουρίνιο. Έναν νορμαλ προπονητή ζητάω.

Δε με χαλάει ο Santos. Δε με τρελαίνει το αγωνιστικό του στυλ αλλα αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Σαν προπονητή γενικά τον σέβομαι πολύ. Αν και το κόβω δύσκολο να τον αφήσει η ΕΠΟ να έρθει.

Και όπως είπα σε άλλο post από τους παλιούς εγώ είμαι υπέρ Μπόλονι. Αλλα πραγματικά οποιος και από τους δυο να έρθει εμένα δε με χαλάει απλά έχω μια προτίμηση στον Ρουμάνο. Καλά για Άγγελο και Ντούσαν δε το συζητάω. Και οι δυο είναι σχεδόν παλαίμαχοι...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Απόλυτα σεβαστή η άποψή σου...! Ίσως να έχεις και δίκιο... Απλά εγώ πιστεύω ότι ο Σάντος άφησε στη μέση το έργο του στον ΠΑΟΚ...!
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Καλά όλα αυτά που συζητάμε, αλλά ανακοίνωση λύσης συμβολαίου ακόμη να βγεί..! :evil:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ο Δώνης φεύγει και ο πρωταθλητής με το ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα αναλάβει άμεσα τον «δικέφαλο του Βορρά»!

gazeta...

νομιζω πως καποιος κανει πλακα
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

Ελα πειτε την αληθεια. Μας τρολαρετε! Εκτος αν καποιοι στην ΠΑΕ παιρνουν ναρκωτικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε δεν είναι και τόσο άσχημα...
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

Όντως!
Είναι χειρότερα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γιατί;
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

lefis έγραψε:Ο Δώνης φεύγει και ο πρωταθλητής με το ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα αναλάβει άμεσα τον «δικέφαλο του Βορρά»!

gazeta...

νομιζω πως καποιος κανει πλακα
++++++++ μην τολμησετε να φερετε προπονητη στην ομαδα μας καποιον που πηγε καποιον αποελ στους 8 του gh .l εγω καποιον τουλαχιστον ισαξιο του μουρινιο θελω αντε αυτον τον χαινκες που φευγει απο μπαγερ
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Μάλλον για προσωρινό τον παίρνουμε...! Ελπίζω δηλαδή...!
Γιατί αλλιώς, το υπογραμμισμένο θα ισχύει με άλλη έννοια...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 28 Απρ 2013, 18:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”