Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από nikolasf »

farmak76 έγραψε:Ας μην τον απολύσει ρε αφου δεν παραιτειται. Να του αλλαξει πόστο. Να τον βάλει ας πουμε υπεύθυνο καθαριότητας...
Και εκεί ΣΚ@Τ@ θα τα κάνει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ηρεμα με το ποτο...

Εχουμε και play-off...Κρατηστε καβα... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Έκατσε λέει μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και μοίρασε τις ευθύνες της ήττας!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε είναι απίστευτος ο τύπος.

Μην περιμένετε κανένα μέλος του "Donis fan club" να εκφραστεί τώρα. Και μη σας φανεί περίεργο αν βγει κανένας τους και πει για πίεση στον προπονητή που δεν την άντεξε, ακόμη και για διαιτησία.

Έχουμε και έχουμε ακούσει φέτος, δεν θα μου κάνει εντύπωση τίποτα.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

moican4 έγραψε:Όταν τσιρίζαμε στα Γιάννενα που ο Χακόμπο του κουνούσε το δάκτυλο ότι δεν βγαίνει αλλαγή όντας τραυματίας ότι τον έχουν γραμμένο και δεν τον υπολογίζουν, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Σάντος π.χ αν ήταν στην θέση του Δώνη, δεν θα τολμούσαν να το σκεφτούν, κάποιοι εδώ μέσα έγραφαν ότι του έκανε το χατήρι και τον άφησε μέσα! :shock:

Αυτοί λοιπόν που τα έγραφαν αυτά περίμεναν ο Δώνης να προοδεύσει όπως είπε ο ίδιος πριν λίγες μέρες! :shock:
Μαζί σου αδερφε σε όλα. Απλά και ο χακομπο νομίζω ότι φοβόταν για την θέση του. Εβλεπε μάλλον ότι ο Σερ ετοίμαζε να φέρει τον δικό του με τον τροπο του, που τον γνωρίσαμε . Εσύ βέβαια πιθανόν να ξέρεις καλύτερα. Χωρίς ειρωνεία αυτό . Εχεις καλύτερη οπτική γωνία ;)
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: apple64, bane1980, DAMANAKIS, farmak76, Google Adsense [Bot], hitman, kataramenos5, lamosas, nikolasf, pagotatzis, sourmenetes, stelyk και 15 επισκέπτες

Βλεπω ολοι οι «υποστιρικτες» του coach εδω ειναι ο καρχαριας λειπει μονο.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Η τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη και ο αποκλεισμός από τον Αστέρα σε συνδυασμό με τη μέτρια εικόνα της ομάδας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν, προκαλούν συζητήσεις και εντάσεις.
Ακόμη και στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Δικέφαλος αποκλείστηκε απ' τον Αύγουστο. Το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή του ΠΑΟΚ που χρεώνεται και την αποχώρηση Γκαρσία, στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ακούγονται αυτήν την ώρα δεκάδες μηνύματα φιλάθλων, οι οποίοι απαιτούν «αλλαγή εδώ και τώρα». Ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη γίνει δέκτης της γενικής δυσαρέσκειας και παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος. Ξέρει ότι στα πλέι οφ η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη στις κερκίδες, εφόσον ο Δώνης παραμείνει στον πάγκο.
Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που ετοιμάζονται να πάνε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η ασπρόμαυρη αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Θέλουν να αποδοκιμάσουν προπονητή και παίκτες, γι' αυτό και θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Ο αποκλεισμός και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτός ήρθε, έχει προκαλέσει πέρα από την απογοήτευση, έντονο προβληματισμό στον Ιβάν Σαββίδη, που σύμφωνα με πληροφορίες που ήδη διέρρευσαν από το περιβάλλον του και σε συνδυασμό με την οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ, σκέφτεται σοβαρά τη ν επιλογή αλλαγής του προπονητή...

http://www2.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%C ... E%AC%CE%BD
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να έρθει σοβαρός Προπονητής .... Και αν δεν υπάρχει έστω να πάμε πλευ οφ με υπηρεσιακό.... Αλλη λύση θα φέρει πολλά δεινά!!!!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πόσα να θέλει άραγε ο Ουζουνίδης για 6 παιχνίδια;;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Την άποψη μου για τον Δωνη την έχω πει πολλές φορές από τη μέρα που ήρθε. Είναι η ίδια που έχω για όλους τους Έλληνες προπονητές. Ότι κανένας δε κάνει για μεγάλη ομάδα. Αλλά τώρα να τη πέφτετε σε άτομα που τον στήριζαν έστω και λανθασμένα νομίζω είναι μαλακια. Κανένας μας δεν είναι ειδικός του ποδοσφαίρου και δεν έχει το αλάθητο. Όλοι μπαίνουμε για να κάνουμε τον χαβαλέ μας και συζητήσουμε. Χαλαρώστε λίγο.

Δεν είναι το πρόβλημα αυτοί που τον στηρίζουν εδώ μέσα η στα ραδιόφωνα ούτε αυτοί που τον στηρίζουν στη Τούμπα. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τον στηρίζουν μέσα στη ΠΑΕ. Για μένα αυτοί πρέπει να καταλάβουν το λάθος τους γιατί αν ο Σαββίδης διώξει τον Δωνη αυτοί θα ψάξουν να βρούν τον νέο προπονητή και τρέμω στην ιδέα ότι κάποιος που θεωρεί τον Δωνη ικανό να πάρει πρωτάθλημα θα επιλέξει τον επόμενο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Στα πλει οφ μας βλεπω να παιζουμε με τον ιδιο τροπο, οπως παιξαμε προκριματικα τσ.λιγκ πριν 3 χρονια.
Για οποιον διαβαζει πισω απο τις λεξεις. 8-)

Παμε τωρα στο θεμα μας.
Εγω ενα εχω να πω.

Θα ειναι πολυ μεγαλο λαθος αν γινουν εκτροπα στην ελευση αποστολης με πρωταγωνιστη τον σερ, ...

....Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο.

Η ζωη ειναι τροχος και γυριζει , και οπως σπερνεις , θεριζεις.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Έχω να πω πάρα πολλά αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν γουστάρω να με ρουφιανέψουν οι (2) ΑΡΔ ξανά στον Τσιτσι...(τους έχω γραμμένους και τους 2 φυσικά)

Απλά για να καταλάβετε πόσο ξεροκέφαλοι είναι στο προπονητικό τιμ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ που όλη η Ελλάδα είδε ότι ο Κατσουράνης στην φυσική του θέση ανέβηκε αισθητά, οι ίδιοι τόνισαν ότι ήταν τυχαίο, γιατί στην πραγματικότητα ο Κατσουράνης "επεσε" μολίς ανέβηκε στα χαφ....

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

hitman έγραψε:Πόσα να θέλει άραγε ο Ουζουνίδης για 6 παιχνίδια;;
διαφωνω οχι αλλο κλωνο του δωνη
προτιμω για 6 παιχνιδια καποιον απο την οικογενεια της ομαδας ή καποιον ελληνα που ξερει τι παει να πει ΠΑΟΚ
πχ ακομα και αγγελο ή δερμιτζακη για 6 ματς ομως οχι παραπανω. αλλιως να φερε απο σημερα τον κανονικο προπονητη.
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

zissos έγραψε:υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να παραιτηθεί ο κόουτς Δώνης εντός της ημέρας, το ίδιο θεμιτοί με τα δικά του σαμποτάζ και εκβιασμούς. Το ζητούμενο είναι όμως το πρεστίζ της εταιρίας. Ποιός σοβαρός προπονητής θα υπογράψει σε μια ομάδα που ο προηγούμενος έφυγε π.χ. με ένα σκουπόξυλο για ουρά? Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και προτεραιότητα στο συμφέρον της ομάδας. Χρειάζεται όμως και ένας εντυπωσιακός εξευτελισμός αυτού του κρέατος, ώστε να μάθουν αυτού του τύπου οι προβιές ότι εδώ δεν περνάνε αυτά. Και βέβαια θέλουν καθάρισμα και οι κολλητοί του που τον φέρανε και του φτιάξανε αυτό το ηγεμονικό συμβόλαιο
Iσα-ισα που ενας σοβαρος προπονητης θα διακρινει το ποσο σοβαρη ειναι η ομαδα οταν θα δει οτι αξιολογει οπως της πρεπει μια καρικατουρα των παγκων και της συμπεριφερεται αναλογως...

αλλα ρε φιλε,σκουποξυλο για ουρα;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το κάνω copy paste από άλλο τόπικ.
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
από moican4 » Κυρ Απρ 28, 2013 12:28 am

Δεν χρειάζεσαι προπονητή..
Βάζεις τον Γκαρσία στον πάγκο..και τον Γ.Χ δίπλα αφού έχει δίπλωμα προπονητή.
Τουλάχιστον θα παίζουν με πάθος και θα υποκλίνονται στην προσωπικότητα του Γκαρσία.
Έτσι θα τερματίσουμε πρώτοι, την μπάλα δεν την ξέχασαν οι παίκτες αλίμονο...

Το καλοκαίρι φέρνεις προπονητή με @@@ και αρχίζει ο σχεδιασμός!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

moican4 έγραψε:Έχω να πω πάρα πολλά αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν γουστάρω να με ρουφιανέψουν οι (2) ΑΡΔ ξανά στον Τσιτσι...(τους έχω γραμμένους και τους 2 φυσικά)

Απλά για να καταλάβετε πόσο ξεροκέφαλοι είναι στο προπονητικό τιμ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ που όλη η Ελλάδα είδε ότι ο Κατσουράνης στην φυσική του θέση ανέβηκε αισθητά, οι ίδιοι τόνισαν ότι ήταν τυχαίο, γιατί στην πραγματικότητα ο Κατσουράνης "επεσε" μολίς ανέβηκε στα χαφ....

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Ο Τσιτσι έχει όντως καλη γνώμη για Δώνη; η ακούμε παπαριες; γιατί αν όντως έχει καλη γνώμη τοτε υπάρχει σοβαρό θέμα αμπαλοσυνης στην ΠΑΕ και πρεπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”