Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δωνόσαυρος? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε:Ολα αναποδα σημερα...Ολα...
Μάλλον φυσιολογικά !!!! Δεν το περίμενες ;;;;;; Εγώ το φοβόμουνα αλλά ΠΑΟΚ είμαι και ήλπιζα!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ο Δώνης Γιώργος τα βρήκε σε όλα με τον Ζήση Βρύζα και πλέον αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυο χρόνια. Μαζί του θα είναι και οι τέσσερις βοηθοί που είχε και στον Ατρόμητο. Πόσο θα κοστίσει το τιμ των πέντε στον «Δικέφαλο» για κάθε έτος συνεργασίας;

Έπειτα από συμφωνία με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει μαζί του τους τέσσερις βοηθούς που είχε στην ομάδα του Περιστερίου. Συγκεκριμένα, βοηθός προπονητή θα είναι ο Μάκης Αγγελίνας, σκάουτερ ο Μίοντραγκ Μένταν, γυμναστής ο Γρηγόρη Γεωργίτσας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης.

Οι καθαρές απολαβές του Γιώργου Δώνη θα φθάσουν στις 350.000 ευρώ, με την φορολογία να φθάνει στο 45%, ενώ οι αμοιβές των τεσσάρων συνεργατών του, ανέρχονται στις 200.000 ευρώ συνολικά. Σε αυτά τα χρήματα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και τις 200.000 ευρώ, που απαιτούνται για την αποζημίωση του Λάσλο Μπόλονι για τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο οικονομικος Δωνης και ο ακριβος Μπολονι

Ο Δώνης, οι συνεργάτες του και οι 550.000 ευρώ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:lol: :lol: :lol:

κοψε τις βαλλεριανες αργοναυτη χαλανε το μυαλο.. :mrgreen:

ΦΥΓΕ ΛΑΙΜΑΙ ΑΝΤΕ...!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

jyc έγραψε:Φυγε και παρε μαζι σου και αυτον που εκανε τα παντα για να σε φερει στον ΠΑΟΚ μας
Λυπάμαι μα συμφωνώ. Και είχα εκφραστεί εγκαίρως.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Εχω κατεβάσει 1 μπουκάλι ούζο μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nikolasf έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ολα αναποδα σημερα...Ολα...
Μάλλον φυσιολογικά !!!! Δεν το περίμενες ;;;;;; Εγώ το φοβόμουνα αλλά ΠΑΟΚ είμαι και ήλπιζα!!
Οχι δεν το περιμενα...

Απλα ηταν τα πραγματα,απλα τα κανανε δυσκολα..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγώ θα κάτσω μέχρι το πρωί εδώ να δω πότε θα εμφανιστεί ο eorptol και κάτι ακόμα παιδάκια και μερικοί ακόμα που μας τα είχαν κάνει τσουρέκια και με την πρώτη την πετούσαν την "εξυπνάδα" τους εδώ μέσα..
Θα περιμένω να μου πουν τι είδαν και πως βλέπουν το μέλλον..

Τι έγινε σε πηγάδι έπεσαν απόψε..
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

πρώτο ματς ΠΑΟΚ ραπίντ 2-1 και μετά αποκλεισμος. Δηλώσεις:
"Οταν παίζεις άσχημα δεν σημαίνει ότι πάντα μπορείς να δώσει εξηγήσεις, απλώς κάνεις διαπιστώσεις και προσπαθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να το αλλάξουμε. Σίγουρα έχω παράπονα από την απόδοσή μας, από την άλλη έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να εξηγείς τα πάντα".

πρωτο ματς ΠΑΟΚ αστέρας 2-1 και μετά αποκλεισμός. Δηλώσεις:
"Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Δεν μπορούμε να τα εξηγούμε πάντα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο."

Εσύ τώρα είσαι προπονητης σε μεγάλη ομάδα και αμοίβεσαι με έναν κουβα ευρώ. Πολύ δουλεμα έτσι?

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σας παρακαλώ να μην γράψει κανένας υποστηρικτής αυτού του.........., ακόμα και όπως λέγανε υποστήριζαν τον θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ (μα τι αστείο, μιας και αν κάνει κάτι κακό στον ΠΑΟΚ πρέπει να το στηρίζουμε), γιατί πολύ απλά:

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και μην βρεθεί κανένας ηλίθιος να πει ότι έχασε ο ΠΑΟΚ και εμείς χαιρόμαστε, γιατί αν εσείς πονάτε σήμερα, εμείς πονάμε από το Μάϊο ακόμα!!!!!!!!!

'Όσο για σένα λίγε δώνη, φύγε ρε , φύγε γιατί κατέστρεψες το όραμα ενό ο λαού μία ολόκληρη χρονιά....
Μπορεί να παίζει ο ρουμάνος και ο αλβανός σε 4 4 2 και δε θα μπορούσε ο Ουρουγουανός,,,,,γελοίε...

α και που' σαι, πάρε και το υποκείμενο που είναι πρόεδρος προς το παρών και υπογράφει....

άι σιχτίρ....

υγ. καλά στα play off μόνοι σας θα παίζετε αστείοι.....

υγ2. μέγιστες προσωβολές για το σύλλογο η απομάκρυνση Μπόλονι και Γκαρσία....

άι σιχτίρ!!!!

Κομπλεξικέ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

moican στον αγωνα ηταν.ειχαν προσκλησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Απρ 2013, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Θα χρειαστεί χρόνο ο Ιβαν για να μάθει ότι δεν είναι η κατάσταση όπως του την περιγράφουν. Θα επανέλθω στο θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να έχει απολύτως κανέναν παράπονο από την διαιτησία. Απολύτως κανένα. Υπήρξαν σφυρίγματα και υποδείξεις που ευνόησαν και τις δυο ομάδες και αντίστοιχα αδίκησαν και τις δυο ομάδες. Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι δεν υπάρχει διαιτητική ευθύνη για τον αποκλεισμό. Ο ΠΑΟΚ δικαιούται να έχει παράπονα από τον Μάνταλο για το παιχνίδι της Τούμπας αλλά κανένα παράπονο για τον επαναληπτικό. Έτσι για την ιστορία.

Υ. Γ. 1 Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Γκαρσία φταιει για τον αποκλεισμό. Κακώς τον έδιωξαν μόνο από τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να τον διώξουν και από την Ελλάδα για να προκριθεί η ομάδα στον τελικό.

Υ. Γ. 2 Για την παντελή έλλειψη αγωνιστικού πλάνου και πάθους επίσης φταίει ο Γκαρσία.

Υ.Γ.3 Θα μου πείτε τώρα τι θέλεις και μπερδεύεις τον Γκαρσία. Τον μπερδεύω γιατί ο αξιότιμος κύριος Δώνης και τα παπαγαλάκια του μας έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει αργή ανάπτυξη με τον Γκαρσία. Ενώ από τότε που έφυγε από την ομάδα ο Πάμπλο την ανάπτυξη του Δικεφάλου την ζηλεύουν στο Μόναχο και στο Ντόρτμουντ!

Bασιλόπουλος
Γαζέλα

Μέρος απο κείμενο του.
Αρχίσανε τα όργανα.
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Steve McLaren... Ας πω και γω καμια παπαρια για να μη βρισω τον σερ... Αντε σηκω φυγε ΛΙΓΕ!!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

moican4 έγραψε:Εγώ θα κάτσω μέχρι το πρωί εδώ να δω πότε θα εμφανιστεί ο eorptol και κάτι ακόμα παιδάκια και μερικοί ακόμα που μας τα είχαν κάνει τσουρέκια και με την πρώτη την πετούσαν την "εξυπνάδα" τους εδώ μέσα..
Θα περιμένω να μου πουν τι είδαν και πως βλέπουν το μέλλον..

Τι έγινε σε πηγάδι έπεσαν απόψε..
Να μην αδικούμε τον eorptol, σχολίασε στο τόπικ του Ιβάν

eorptol » Σάβ Απρ 27, 2013 10:52 pm
Πέρα απο την άθλια εμφάνιση μας που δεν αποτελεί βεβαια δικαιολογία, η συμπεριφορα του σπαθα και του κάθε σπαθα δείχνει ότι ακόμη δεν μας υπολογίζουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”