Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Odi »

Ρε σεις διοίκηση και λαός πρέπει να είναι ένα.Πρέπει να είναι μια γροθιά.Γιατί κάθεστε και δημιουργείτε γελοίους διχασμούς;Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του.Γιατί πάτε να το χαλάσετε;Ναι ο Σαββίδης έδωσε λεφτά για τα εισιτήρια και ναι εμείς δεν είμαστε πληρωμένοι οπαδοί σαν μερικούς μερικούς.Γιατί το παίρνετε ως κίνηση της διοίκησης να δείξει ποιος κάνει κουμάντο;Γιατί δεν το παίρνετε ως χειρονομία καλής θέλησης;Οι καιροί είναι δύσκολοι και η διοίκηση κάνει οτι μπορεί για να ελαφρύνει το κόστος και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και αυτό που εισπράττει είναι αποχές,διενέξεις,στρουθοκαμηλισμό και αδικαιολόγητη αρνητικότητα.

Digital δεν έχεις δίκιο σε όσα λες για το οπαδικό κίνημα,αλλά κ εσύ westblock πρέπει να παραδεχθείς πως ορισμένοι χαλάστηκαν που δεν κάνουν πλέον κουμάντο και δεν είναι τόσο ψηλά όσο ήταν κάποτε.Ας μην εθελοτυφλούμε.

Νομίζω πάντως πως στους συνδέσμους (όχι σε όλους) επικρατεί η νοοτροπία "Ηρθε τώρα ο λεφτάς και θέλει να μας αλλάξει το DNA και να αλλάξει τον ΠΑΟΚ που αγαπάμε".Αυτή η λογική είναι άρρωστη και λάθος.

Φιλικά πάντα,το DNA δεν αλλάζει με το ζόρι.Το DNA το αλλάζουμε οι ίδιοι,όταν κάνουμε αποχές,όταν δεν πατάμε στο γήπεδο,όταν πλακωνόμαστε μεταξύ μας για μαλακίες (βλέπε το μας με το Γιάνεννο),όταν αφήνουμε τον κάθε μοδάτο,στυλάτο με ροζ-μωβ-κόκκινο μπλουζάκι να μπαίνει στην 4 και να κάνει επίδειξη...Ας δούμε τα λάθη μας ως οπαδοί και όταν κάνουμε το οπαδικό κομμάτι σωστά βλέπουμε..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

WestBlock4 έγραψε:
DigitalFan έγραψε:
Parolos έγραψε: Οπαδικό κίνημα είναι αυτοί (η κλίκα) που κάνουν αποχή για τους δικούς τους λόγους...;
Γελάει το σύμπαν!

Δε με νοιαζει αν με κανετε ban. Αλλα ρε φιλε πραγματικα γελαω μαζι σου γιατι εισαι για γελια μονο.... κ βασικα ειμαι σιγουρος οτι δε ξερεις τι σου γινεται γιαυτο κ βασικα μιλας μαυτο το τροπο..

τωρα οσο αναφορα το SAIT σας ρε παιδια ελεος δηλαδη.. κανετε ban αν βρισουμε καποιον ποδοσφαιριστη κ ξερετε για ποιον λεω... κ υπαρχουν καποιοι γελειοι εδω μεσα κ κραζουν τον κοσμο που δινει τη ψυχη του για να βρισκετε στο πεταλο.. απλη παρατηρηση κανω , καλο θα ηταν να μην αφηνετε κανεναν σαν αυτον τον περιεργο που αμφιβαλω αν ειναι ΠΑΟΚ να γραφει τετοιες χαζομαρες

Εχει αναφερθει αδερφε μου αυτο που λες, και τα μετρα ειναι αυστηρα σε ετσι περιπτωσεις. Κανε παραθεση αυτο που πιστευεις οτι εκθέτει τα παιδια αυτα, καθως και το ποιος το ειπε , και θα αναλάβουν οι υπευθηνοι.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Odi όσο βλέπω το χαμηλό επίπεδο των επιχειρημάτων (δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) αυτών που μιλάνε για οπαδικό κίνημα και τα σχετικά, θα θεωρώ ότι δεν έχω καθόλου άδικο..! Μικρός είμαι και μαθαίνω, ίσως αν αλλάξουν τα επιχειρήματα να αλλάξω κι εγώ άποψη..

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα (που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο μέρος του λαού), όπως όλες οι άλλες ομάδες, γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό! Αν ήταν κάτι αλλο δεν θα ήταν ποδοσφαιρική ομάδα και δεν θα βλέπαμε μπάλα στο γήπεδο, αλλά συνέδρια... Αυτή η εκμετάλευση και η καπήλευση του ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει ο καθένας τις δικιές του φαντασιώσεις και επιθυμίες, πρέπει να σταματήσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 20:03, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Alastor έγραψε:
Parolos έγραψε:Μεγάλο foul από Ιβάν για μένα... :redcard:
Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει κανέναν ανάγκη να πληρώνει για να πάει στο γήπεδο!!

με ολο τον σεβασμο,αυτο ηταν η μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα εδω και καιρο :!:
Εξηγείς λίγο και το γιατί ή έτσι απλά το λες??

και @westblock4 διόρθωσε ρε συ την παράθεση! σβήσε το "Parolos εγραψε". Να μην εχουμε κ καμια παρεξήγηση τζάμπα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Parolos,
οπως είναι διατυπωμένη η πρόταση φαίνεται να λέει ότι πρέπει να μπαίνουμε με ντου στο γήπεδο.Πιστεύω ότι έγινε παρανόηση απο τον Alastor.Κι εγώ μπερδεύθηκα προς στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν το εξελαβε ετσι ΟΚ.. οντος λιγο μπερδεμενη η διατυπωση.
Εννουσα οτι δεν υπαρχει αναγκη να χρηματοδοτειται καμια εκδρομή και δε χρειαζονται αγορασμενα εισιτηρια απο τον προεδρο. Γαυροι δε θα γινουμε να μας πληρωνει ο προεδρος τα τσαρτερ..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:
14 APRIL

Τρίτη χρονιά συνεχόμενη μας την έχουν στημένη για το κύπελο , τρίτη χρονιά συνεχόμενη μαγειρεύουν μπούκα και αποκλεισμό από τον θεσμό.

Третий год прямой мы разбили на кубок, третий год последовательных повар миску и исключение из учреждения.

AND NOW .... SPATHAS....

Στο λεγα Ιβαν οτι θα μαγειρεψουν μπουκα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και κάτι για digitalfan τελευταίο.
Γιατί ρε αγόρι μου αφού εσυ δεν είσαι οπαδός αλλά φίλαθλος, όπως έχεις πει και παλιότερα, μπαίνεις σε ΟΠΑΔΙΚΟ site του ΠΑΟΚ??
Εχει 500 φόρουμ με φιλαθλους και μπορείς να σχολιάζεις και αρθράκια σε γκαζετες και παοκ24, ολαπαοκ κλπ.
Δε χρειάζεται να τρολλάρεις εδώ πέρα..
Αντε αγόρι μου να σε χαρώ..
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

DigitalFan έγραψε:Odi όσο βλέπω το χαμηλό επίπεδο των επιχειρημάτων (δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) αυτών που μιλάνε για οπαδικό κίνημα και τα σχετικά, θα θεωρώ ότι δεν έχω καθόλου άδικο..! Μικρός είμαι και μαθαίνω, ίσως αν αλλάξουν τα επιχειρήματα να αλλάξω κι εγώ άποψη..

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα (που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο μέρος του λαού), όπως όλες οι άλλες ομάδες, γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό! Αν ήταν κάτι αλλο δεν θα ήταν ποδοσφαιρική ομάδα και δεν θα βλέπαμε μπάλα στο γήπεδο, αλλά συνέδρια... Αυτή η εκμετάλευση και η καπήλευση του ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει ο καθένας τις δικιές του φαντασιώσεις και επιθυμίες, πρέπει να σταματήσει...

Μπορεί να είσαι νέος αλλά έχεις απόλυτο δίκαιο.
Και μην αλλάξεις άποψη, γιατί εγώ δεν είμαι νέος και βλέπω επί 40 χρόνια τα ίδια από τους γνωστούς λίγους:¨Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ'''
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός digital,ούτε εγώ είμαι μεγάλος.Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που λένε αυτό ακριβώς που λέει ο αδερφός και βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.Το ζήτημα είναι να απομονωθούν.

Μην βγάζετε το ΠΑΟΚμετρο με οπαδούς,φιλάθλους,εγώ είμαι "πιο ΠΑΟΚ" κλπ...Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Parolos έγραψε:Και κάτι για digitalfan τελευταίο.
Γιατί ρε αγόρι μου αφού εσυ δεν είσαι οπαδός αλλά φίλαθλος, όπως έχεις πει και παλιότερα, μπαίνεις σε ΟΠΑΔΙΚΟ site του ΠΑΟΚ??
Εχει 500 φόρουμ με φιλαθλους και μπορείς να σχολιάζεις και αρθράκια σε γκαζετες και παοκ24, ολαπαοκ κλπ.
Δε χρειάζεται να τρολλάρεις εδώ πέρα..
Αντε αγόρι μου να σε χαρώ..
Δεν trollαρω, επειδή απλά λέω την άποψή μου, που στα μάτια σου φαίνεται προκλητική...!

Είμαι οπαδός, γιατί υποστηρίζω την ομάδα μου με πάθος και νιώθω μίσος για άλλες ομάδες, όντας πολλές φορές υποκειμενικός στη κρίση μου!

Το forum αυτό αφορά και τους φιλάθλους, γιατί οι έννοιες "οπαδός" και "φίλαθλος" δεν απέχουν πολύ...!
Η έννοια οπαδός τύπου αυτών που τα σπάνε με αυτή του φιλάθλου, όντως απέχουν πάρα πολύ!

Σύμφωνα με εσένα συνεπώς, μέλη ενός οπαδικού forum μπορούν να είναι μόνο αυτοί που τα σπάνε...;
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ενημερώθηκε ο Σαββίδης και αποφασίζει

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί σύγχυση μετά τον ορισμό σκάνδαλο της ΕΠΟ για τον ημιτελικό του Σαββάτου, αλλά αυτή διατηρείται εντός των τειχών της Μικράς Ασίας. Βέβαια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί και αύριο θα φανεί το αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση. Τι λέγεται ανεπίσημα.

Στον ΠΑΟΚ μόλις άκουσαν την σύνθεση της .. Dream team του Σαρρή, τους έλουσε κρύος ιδρώτας. Δεν είναι μόνο ο Σπάθας και όσα μπορεί να κάνει, αλλά όλοι όσοι επιλέχτηκαν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην ΠΑΕ εκτιμούν πως στόχος δεν είναι απλά ο αποκλεισμός της ομάδας από τον τελικό, αλλά και η προβληματική είσοδος στα πλέι οφ με μία ενδεχόμενη τιμωρία έδρας, αλλά και μείωσης βαθμών στο επόμενο πρωτάθλημα αν δοθεί πάτημα για διακοπή.

Για αυτόν τον λόγο, θα υπάρξει οδηγία της ΠΑΕ προς τους οργανωμένους που θα ταξιδέψουν, έτσι ώστε να μην τσιμπήσουν στο …τυράκι της ΕΠΟ και να είναι προσεκτικοί προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει ο Σαββίδης εξαρτάται από τον ίδιο και το πώς θα ζυγίσει την κατάσταση.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με σωστό τρόπο να οργανωθεί και να γίνει ανταγωνιστικός για την επόμενη σεζόν. Η ΕΠΟ βέβαια, το στέλνει το μήνυμά της και καλά θα κάνουν στη Μικράς Ασίας να το πάρουν στα σοβαρά.
Γελοία και ξεκαρδιστικά ΑΡΔολογήματα, περί δήθεν εκνευρισμού του Ιβάν για τον ορισμό του διαιτητή.

"Ενημερώθηκε και αποφασίζει" λέει. Τί να αποφασίσει;; Να αλλάξει τον ορισμό της επο 1 ημέρα πριν το παιχνίδι;; Να βγάλει από τώρα ανακοίνωση;; Να στείλει μπράβους να είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν τον Σπανάθα;; ΕΛΕΟΣ!!!

Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο Ιβάν δεν σκέφτεται έτσι. Αν ήθελε να κάνει κάτι, θα προλάβαινε τον ορισμό δηλώνοντας ως ΠΑΕ ότι δεν επιθυμεί τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Γελοίο "ρεπορτάζ" προκειμένου να "φτιαχτεί κλίμα" περί διαιτησίας στα πρότυπα της παπαναστασίου, με απώτερο σκοπό βέβαια να προστατέψει κάποιου άλλου τον κ@λο σε περίπτωση που γίνει η στραβή.

Υπάρχει και ένας άλλος κίνδυνος. Ενώ σήμερα όλη η χώρα διαβάζει το "ρεπορτάζ" περί δήθεν εκνευρισμού του Ιβάν για τον διαιτητικό ορισμό, το Σάββατο να εμφανιστεί στο γήπεδο κανένα τσίρκο και να δώσουμε τη χαρά στον κάθε αλλόθρησκο να λέει: "Ρε αυτοί δε βλέπονται και ανησυχούσαν και για τη διαιτησία!!!"
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να προστατέψει τον κώλο του ΓΔ αρδολογεί ασύστολα ο ... έτσι.Πως ο Σπάθας,σε συνδυασμό με το ότι παίζουμε απέναντι στο ... ιππικό του γκέϊ,τον οποίο,αν περάσουμε,θα βρούμε στον τελικό,μέσα στην Αθήνα,με ό,τι αυτό συνεπάγεται από κάθε άποψη,δεν είναι δυνατό να μην είναι αμερόληπτος το Σάββατο.

Να μην ήταν ο Μπόλονις μεθαύριο στον πάγκο γαμώτη μου!!Αν και θα μου πείτε,τάλαρο θα είχαμε ρίξει στα ...Τσιώλια στην Τούμπα και ο επαναληπτικός θα'ταν τυπικού απλά χαρακτήρα.

Υγ Αυτό που κατηγορείται πως κάνει σήμερα ο Κόλκας βλέπω να γίνεται στο μη περαιτέρω,αντιστραμμένο,σε περίπτωση που όντως γίνει η ΣΤΡΑΒΗ (με ενεργό ρόλο διαιτητή).
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Iβαν για να μην υπαρξουν παρατραγουδα δωσε τα εισητηρια σε δημοτικα σχολεια να πανε παιδακια.Με τον ορισμο του Σπαθα δεν φαινονται καλα τα πραγματα.Εκτος κι αν εχεις εξασφαλιστει και δεν το εχω καταλαβει.

YΓ:

Αμα δεν τα κανουμε πουτ@να μια μερα δεν γινεται,ε?
'Νταξ' :pano: ΕΙΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Odi έγραψε:Ρε σεις διοίκηση και λαός πρέπει να είναι ένα.Πρέπει να είναι μια γροθιά.Γιατί κάθεστε και δημιουργείτε γελοίους διχασμούς;Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του.Γιατί πάτε να το χαλάσετε;Ναι ο Σαββίδης έδωσε λεφτά για τα εισιτήρια και ναι εμείς δεν είμαστε πληρωμένοι οπαδοί σαν μερικούς μερικούς.Γιατί το παίρνετε ως κίνηση της διοίκησης να δείξει ποιος κάνει κουμάντο;Γιατί δεν το παίρνετε ως χειρονομία καλής θέλησης;Οι καιροί είναι δύσκολοι και η διοίκηση κάνει οτι μπορεί για να ελαφρύνει το κόστος και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και αυτό που εισπράττει είναι αποχές,διενέξεις,στρουθοκαμηλισμό και αδικαιολόγητη αρνητικότητα.

Digital δεν έχεις δίκιο σε όσα λες για το οπαδικό κίνημα,αλλά κ εσύ westblock πρέπει να παραδεχθείς πως ορισμένοι χαλάστηκαν που δεν κάνουν πλέον κουμάντο και δεν είναι τόσο ψηλά όσο ήταν κάποτε.Ας μην εθελοτυφλούμε.

Νομίζω πάντως πως στους συνδέσμους (όχι σε όλους) επικρατεί η νοοτροπία "Ηρθε τώρα ο λεφτάς και θέλει να μας αλλάξει το DNA και να αλλάξει τον ΠΑΟΚ που αγαπάμε".Αυτή η λογική είναι άρρωστη και λάθος.

Φιλικά πάντα,το DNA δεν αλλάζει με το ζόρι.Το DNA το αλλάζουμε οι ίδιοι,όταν κάνουμε αποχές,όταν δεν πατάμε στο γήπεδο,όταν πλακωνόμαστε μεταξύ μας για μαλακίες (βλέπε το μας με το Γιάνεννο),όταν αφήνουμε τον κάθε μοδάτο,στυλάτο με ροζ-μωβ-κόκκινο μπλουζάκι να μπαίνει στην 4 και να κάνει επίδειξη...Ας δούμε τα λάθη μας ως οπαδοί και όταν κάνουμε το οπαδικό κομμάτι σωστά βλέπουμε..
Ωραίο αντικειμενικό ποστ πάνω στο θέμα , το οποίο συζητείται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”