Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Και για να κλεισουμε με τα παραξενα δεν κερδισαμε την πεθαμενη κουλα στο ΟΑΚΑ - οπου περασε ο καθε πικραμενος - και καναμε ενα μεγαλειωδες κλαρινο απο την ομαδα του Μπουμπλη... :ugeek:
και τι με νοιάζει ρε Μάξιμε; Από την 7 που πηγαίνω ούτε φαίνεται καλά καλά.Maximus έγραψε:Δηλαδή στο συγκεκριμένο σενάριο ο Δώνης μένει και του χρόνου και μετά φεύγει?![]()
![]()
Θέλω ένα κέρασμα γιατί έρχεται και η γιορτή σου , του Αγιου Γεωργίου μεγάλη η χάρη του
Και μονο η παρουσια του στον παγκο της αγαπημενης μας ομαδας ειναι το καλυτερο κερασμα.... Μην εισαι απαιτητικος... :ugeek:
Τέσσερα στον ρουλη στο ημίχρονο ; Αν ήταν ο σκορδας προεδρος του ρουλη θα έμενε στον τόποshark4 έγραψε:Και για να κλεισουμε με τα παραξενα δεν κερδισαμε την πεθαμενη κουλα στο ΟΑΚΑ - οπου περασε ο καθε πικραμενος - και καναμε ενα μεγαλειωδες κλαρινο απο την ομαδα του Μπουμπλη... :ugeek:

Και μπορεί να κερδίζαμε και στο χαριλάου αν δεν έκαναν την λαλακία ο Κλάους και ο Σάλπι να οπισθοχωρήσουν!
Τι ακριβως συζηταμε?
Αν ειναι καλος προπονητης ο Δωνης?
Ναι, για λεβαδειακο και ατρομητο
Αν μπορει να μας περασει εστω ενα προκτιματικο γύρο?
Σαφως και όχι.
Για τον αν θα συνεχισει στον ΠΑΟΚ, και να επενδυσει καμια 10ρια εκατομυριων μεταγραφες ο Ιβαν με Δωνη στο τιμονι?
Μπααααα....
Αν ειναι καλος προπονητης ο Δωνης?
Ναι, για λεβαδειακο και ατρομητο
Αν μπορει να μας περασει εστω ενα προκτιματικο γύρο?
Σαφως και όχι.
Για τον αν θα συνεχισει στον ΠΑΟΚ, και να επενδυσει καμια 10ρια εκατομυριων μεταγραφες ο Ιβαν με Δωνη στο τιμονι?
Μπααααα....
- navigator11
Ορισμός Σπάθα.Αυξάνεται κατακόρυφα το εν όψει Σαββάτου ενδιαφέρον.Και η ελπίς συνάμα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 25 Απρ 2013, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar έγραψε:Και μπορεί να κερδίζαμε και στο χαριλάου αν δεν έκαναν την λαλακία ο Κλάους και ο Σάλπι να οπισθοχωρήσουν!

- navigator11
They indeed keep.Εξαρτάται όμως αν τους αποδίδεται ο ... τίτλος βάσει πραγματικότητας ή ... μαγειρεύεται παρασκηνιακά το πράγμα και βαφτίζονται πολλοί στην πορεία <<ευλόγως αντιδρούντες στις προκλήσεις του μεγαλομανούς,μη έχοντας χαμπάρι από ΠΑΟΚτσήδικο ΔΝΑ,προπονητού της ομάδας>>.Για να'χουμε και το - λιγοστό εναπομείναν - νού μας!!navigator11 έγραψε:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argonaut4 έγραψε:Dont feed the trolls.....they keep coming back.![]()
![]()
Τρολάρω επειδή επιθυμούσα να δώ στην αποστολή τον Βούκιτσ;;;; Ή τρολάρω επειδή παρατηρώ την απουσία του από την εντεκάδα ενώ από ότι ξέρω επίσημα δεν έχει πρόβλημα!!!!
Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι νεότερο, οπότε ζητώ ταπεινά συγνώμη!!!
Υ.Γ. "αποκλείστηκαν οι τραυματίες Vukic, Κατσικάς, Σταφυλίδης" Τώρα το πρόσεξα!!!!! Εύχομαι περαστικά του φάινεται λάθος κατάλαβα ότι επαμήλθε
Σόρρυ!!
Υ.Γ. "αποκλείστηκαν οι τραυματίες Vukic, Κατσικάς, Σταφυλίδης" Τώρα το πρόσεξα!!!!! Εύχομαι περαστικά του φάινεται λάθος κατάλαβα ότι επαμήλθε

- navigator11
nikolasf έγραψε:Τρολάρω επειδή επιθυμούσα να δώ στην αποστολή τον Βούκιτσ;;;; Ή τρολάρω επειδή παρατηρώ την απουσία του από την εντεκάδα ενώ από ότι ξέρω επίσημα δεν έχει πρόβλημα!!!!
Υ.Γ. "αποκλείστηκαν οι τραυματίες Vukic, Κατσικάς, Σταφυλίδης" Τώρα το πρόσεξα!!!!! Εύχομαι περαστικά του φάινεται λάθος κατάλαβα ότι επαμήλθε![]()
![]()
Σόρρυ!!
Δεν αφορά το σχόλιό μου σε εσένα σχετικά με το παραπάνω σου σχόλιο,έτυχε απλά να έπεται.Αφορά όμως σε μια επιτρεπόμενη, ... θεσμικά επικροτέα,πολιτική εδώ μέσα να ξεσκίζεται ο προπονητής σε οποιοδήποτε τόπικ,ανεξαρτήτως θέματος.Αυτό διαπιστώνω εδώ και μήνες.Μπορεί να λανθάνω.Εν πάση περιπτώσει,θεωρώ πρόκληση το να απονέμονται χαρακτηρισμοί,ειδικά από τον Αργοναύτη,που δε χάνει την ευκαιρία να συμμετέχει στο ... παρτάκι.Και δεν είναι ο μόνος,προς Θεού.