Αυτο...kataramenos5 έγραψε:Το πρώτο το κοψα (το παλεύω τουλάχιστον).Το δεύτερο εκτός που κοστίζει μου θυμίζει το πρώτο οπότε..![]()
ΥΓ Κόψε το ένα, κόψε το άλλο μας έκοψε και τη μπάλα ο ΓΔ ποιο το νόημα της ζωής?

Αυτο...kataramenos5 έγραψε:Το πρώτο το κοψα (το παλεύω τουλάχιστον).Το δεύτερο εκτός που κοστίζει μου θυμίζει το πρώτο οπότε..![]()
ΥΓ Κόψε το ένα, κόψε το άλλο μας έκοψε και τη μπάλα ο ΓΔ ποιο το νόημα της ζωής?
Φυσικα αν αποκλειστουμε μη σε διαβασω εσενα κ τους λοιπους να την λετε στον δωνη.οκ?στον θεο να το ριξετε.shark4 έγραψε:Επειδη θα ειμαι στο γηπεδο , οσοι θελετε να παμε ομαδικα να εχετε υποψιν σας οτι θα παμε καπως ετσι.... :ugeek:
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι χαζός ο κόουτς...τώρα πλέον, μετά από 10 μήνες, που οι δικαιολογίες έχουν στερέψει, επιστρατεύει τον Ύψιστο...φυσικά για να έχει άλλη μια δικαιολογία έτοιμη.Τα παιχνίδια γυρίζουν με πίστη.
Πραγματολογικά σχόλια: Και ο ιδιος εχει εναποθεσει τις ελπιδες του στον Υψιστο.... ( Shark4, τόπικ "Γιώργος Δώνης", σελ. 476, πόστ τελευταίο ).
Αν εχεις ενα παιδι αυτο φταιει,πρεπει να κανεις κι αλλο...εγω εχω δυο και απασχολουν την γυναικα 24/24ωρο...οποτε εχω πολυ ελευθερο χρονο...kataramenos5 έγραψε:Παντρεμένος ,17 χρονια με παιδί...το κόψαμε κι αυτό , γι αυτό σου λέω αστα να πάνε...Μόνη ελπίδα ο Ιβάν μπας και δούμε μπάλα τουλάχιστον.
ΥΓ Αγγελόκαρδε μια που είσαι φρέσκος ,μη τα παίρνεις σοβαρά ,μια λαλακία είπαμε για το χαβαλέ.Τα παιδιά το δένουν το ζευγάρι,το κάθε ζευγάρι ειναι διαφορετικό,η ζωή είναι ωραία κλπ κλπ.
Και οι δύο έχετε παρεξηγήσει.hitman έγραψε:Δεν είναι χαζός ο κόουτς...τώρα πλέον, μετά από 10 μήνες, που οι δικαιολογίες έχουν στερέψει, επιστρατεύει τον Ύψιστο...φυσικά για να έχει άλλη μια δικαιολογία έτοιμη.Τα παιχνίδια γυρίζουν με πίστη.
Πραγματολογικά σχόλια: Και ο ιδιος εχει εναποθεσει τις ελπιδες του στον Υψιστο.... ( Shark4, τόπικ "Γιώργος Δώνης", σελ. 476, πόστ τελευταίο ).
Η φράση "δεν είχαμε πίστη στο αποτέλεσμα" ή κάποια άλλη ανάλογη, θεωρώ βέβαιο ότι θα ακουστούν αν κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι να μην το διαπιστώσουμε ποτέ.
+ Πάρε να 'χεις!mpafos4 έγραψε:Ακουω...ακουω...τοσες μερες και εδω μεσα και γενικα...πως πρεπει να παμε,πως πρεπει να παιξουμε......
Ρε,αντε,μπειτε μεσα και γ@μηστε τους......ο ΠΑΟΚ παιζει με την Τριπολη...ειμαστε με τα καλα μας?....
Παιζαμε με Μπαγερν και Ναπολι και λεγαμε παμε να τους πατησουμε!Και οχι μονο το λεγαμε,το πιστευαμε κι ολας!Και τωρα?.....Τι εγινε?...Αλλαξε η νοοτροπια του ΠΑΟΚΤΣΗ?....Ξαφνικα γιναμε ορθολογιστες?....Δεν μου αρκει η προκριση!Νικη θελω!Ετσι,για να δω και τι θα πει και η αλλη η γ@μιολα που στηνει κωλους δεξια και αριστερα και μετα θυμαται τους γονεις του!![]()
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ,ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
karelia εσύ?mpafos4 έγραψε:Ακουω...ακουω...τοσες μερες και εδω μεσα και γενικα...πως πρεπει να παμε,πως πρεπει να παιξουμε......
Ρε,αντε,μπειτε μεσα και γ@μηστε τους......ο ΠΑΟΚ παιζει με την Τριπολη...ειμαστε με τα καλα μας?....
Παιζαμε με Μπαγερν και Ναπολι και λεγαμε παμε να τους πατησουμε!Και οχι μονο το λεγαμε,το πιστευαμε κι ολας!Και τωρα?.....Τι εγινε?...Αλλαξε η νοοτροπια του ΠΑΟΚΤΣΗ?....Ξαφνικα γιναμε ορθολογιστες?....Δεν μου αρκει η προκριση!Νικη θελω!Ετσι,για να δω και τι θα πει και η αλλη η γ@μιολα που στηνει κωλους δεξια και αριστερα και μετα θυμαται τους γονεις του!![]()
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ,ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
Σίγουρα ο Πανελλήνιος θα έχει εισιτήρια. Αν γνωρίζες πού είναι τα γραφεία περνάς κάποια στιγμή, χτυπάς τη κλειστή πόρτα, σου ανοίγουν και ζητάς από τον Χρήστο εισιτήριο. Γράψου καλού - κακού.elpaoki έγραψε:απο οτι φαινεται τα εισητηρια εξαφανιστηκαν(λογικοτατο)και εκδοτηριο δεν εχει...αλλα το οτι θα παμε πολλοι χωρις εισητηριο ειναι σιγουρο..ξερει κανεις κατι??να μπουμε ή να βγαλουμε για καμια αλλη θυρα του γηπεδου..οποιος γνωριζει κατι ας πει και αμα γνωριζει και για το εκδοτηρια(για τους τριπολιτσιωτες)αν θα λειτουργουν το σαββατο...