zissos έγραψε:Εγώ ούτε πληροφόρηση έχω, ούτε μαντεψιές θέλω να κάνω, αλλά πραγματικά μετά από αυτό το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα, όλες αυτές τις θλάσεις, την κακή έως απαράδεκτη διαχείριση του υλικού και τις κακές σχέσεις με τους παίχτες και τους οπαδούς, υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι θα συνεχίσει ο Δώνης και για του χρόνου?
Για βλάκες τους έχετε τους Ρώσσους? Λέτε να μην είδανε τα καραγκιοζιλίκια με τον Κάκο? Λέτε να μην καταλάβανε την λοβιτούρα με το συμβόλαιο τους τεχνικού τημ? Λέτε να μην βγάλανε κάποια συμπεράσματα από την περίπτωση Κάτσε?
Ο διπλωματούχος και αγγλοτραφής κόουτς Δώνης λοιπόν έχασε μια τεράστια ευκαιρία. Του δόθηκε η δυνατότητα για μια σαιζόν να δουλέψει δίπλα σε πραγματικούς τεχνοκράτες που του λύσανε τα χέρια σε πάρα πολλούς τομείς. Του φέρανε τους παίχτες που έλεγε από την αρχή ότι ήθελε. Επιβάλανε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια γιατί αυτός δεν μπορούσε και τον στηρίζουν ακόμα και τώρα, όπως και οφείλουν να κάνουν με τον οποιονδήποτε υπάλληλο τους σε αυτή την κρίσιμη καμπή. Και μετά από όλα αυτά τι μας είπε πάλι ο Δώνης? Για τα μπινελίκια που του φωνάζει η κερκίδα.
Εγώ προσωπικά αυτό που βλέπω από την αρχή της χρονιάς, είναι ένας οργανισμός που προσπαθεί να αναπτυχθεί σε κάθε επίπεδο και ένας προπονητής που συνεχώς σαμποτάρει ότι μπορεί. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επικοινωνιακό. Πλακώνεται με διατητές, κλωτσάει μπάλες, αποβάλλεται χωρίς λόγο.. Για το ποδόσφαιρο που βλέπουμε δεν χρειάζεται καν να αναλύσουμε. Αμα δεν είμαστε άρρωστοι δεν θα πατούσαμε στο γήπεδο φέτος με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Και μονίμως ένας ξερόλας με ραπτοπούλειο θράσος και φρασεολογία να λέει παπαριές για κερδισμένα μέτρα και ορθολογική ανάπτυξη, την στιγμή που έχει αχρηστεύσει το 80% του ρόστερ είτε καίγοντας το είτε βάζοντας το σε λάθος θέση.
Και υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι αυτός ο απίθανος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη και του χρόνου? Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό.
Απλά πιστεύω ότι σε αυτή την νέα εποχή για την ομάδα μας, δεν θα βγαίνει στην σέντρα κανείς. Θα λειτουργεί σοβαρά το μαγαζί. Κυριλέ. Θα τελειώσει η σαιζόν και θα πούνε "εσύ, εσύ και εσύ θα παραμείνετε, εσύ και εσύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας ευχαριστεί για την συνεργασία και σας εύχεται ότι καλύτερο για την καρριέρα σας στο μέλλον. Περάστε από το λογιστήριο την δευτέρα".
ε ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!