Σε πρόλαβα!
Αν πετύχει όμως θα λεμε οτι θα "φταίνε" παλι αυτοι που τον έβριζαν γιατι τον πίεζαν και τον ανάγκασαν να ειναι δημιουργικός λειτουργώντας υπο πίεσηbarlow4 έγραψε:και για να κανω και την προφητεια μου.αν αποτυχει ο δωνη να πετυχει τους στοχους θα φταινε αυτοι που τον εβριζαν.πολλοι οι καλοθελητες.
Μα έχει και το δικό σου απλα δεν το προσεξεςArgonaut4 έγραψε:Στο wikipedia διπλα στη λέξη τρολ βάλανε το όνομα Εortpol.
Μην λες τέτοια συγχιζετε ο αργοναυτηςkostas69 έγραψε:Αν πετύχει η ομάδα θα έχουν πετύχει οι παίχτες αν όχι φυσικά θα φταίει αποκλειστικά και μόνο ο μυρωδιάςο δονης
Όχι όλοι ΠΑΟΚ είμαστε αλλά έχουμε ο καθένας τα κόλληματα μας που ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ τα βάζουμε πάνω απο τον συμφέρον του ΠΑΟΚ άλλος δεν γουστάρει σαλπι αλλο ζαγορ άλλος βρύζα άλλος Δωνη κλπ.barlow4 έγραψε:αυτη η ερωτηση ρε εορπτολ.αυτο το επιχειρημα.δεν το βαρεθηκες πια?τι σε κανει να πιστευεις οτι επειδη εχεις τις αποψεις που εχεις οτι ειναι και οι ενδεδειγμενες για το καλο του ΠΑΟΚ.
οχι ρε τσακαλε θελω να διαλυθει ο ΠΑΟΚ για να κυνηγησω το δωνη.
ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
πριν ημουν ατρομητος,πιο πριν λαρισα,αεκ,ηλυσιακος και κυνηγουσα το δωνη.
Κι επειδή είσαι εσύ χάλια κυνηγός, την πληρώνουμε εμείς.Ίσως βέβαια να μην είχες διαλέξει και το κατάλληλο όπλο..Θέλει μεγάλο διαμέτρημα.Οπότε...barlow4 έγραψε: ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
πριν ημουν ατρομητος,πιο πριν λαρισα,αεκ,ηλυσιακος και κυνηγουσα το δωνη.