Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Σε πρόλαβα!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μετα argonaut προφητης
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

barlow4 έγραψε:και για να κανω και την προφητεια μου.αν αποτυχει ο δωνη να πετυχει τους στοχους θα φταινε αυτοι που τον εβριζαν.πολλοι οι καλοθελητες.
Αν πετύχει όμως θα λεμε οτι θα "φταίνε" παλι αυτοι που τον έβριζαν γιατι τον πίεζαν και τον ανάγκασαν να ειναι δημιουργικός λειτουργώντας υπο πίεση :):):):)
Φυσικα ολοι θελουμε να πετύχει η ομάδα έτσι δεν ειναι ;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Στο wikipedia διπλα στη λέξη τρολ βάλανε το όνομα Εortpol.
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

Αν πετύχει η ομάδα θα έχουν πετύχει οι παίχτες αν όχι φυσικά θα φταίει αποκλειστικά και μόνο ο μυρωδιάςο δονης
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτη η ερωτηση ρε εορπτολ.αυτο το επιχειρημα.δεν το βαρεθηκες πια?τι σε κανει να πιστευεις οτι επειδη εχεις τις αποψεις που εχεις οτι ειναι και οι ενδεδειγμενες για το καλο του ΠΑΟΚ.
οχι ρε τσακαλε θελω να διαλυθει ο ΠΑΟΚ για να κυνηγησω το δωνη.
ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
πριν ημουν ατρομητος,πιο πριν λαρισα,αεκ,ηλυσιακος και κυνηγουσα το δωνη.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Κλαίω! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Στο wikipedia διπλα στη λέξη τρολ βάλανε το όνομα Εortpol.
Μα έχει και το δικό σου απλα δεν το προσεξες :):)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kostas69 έγραψε:Αν πετύχει η ομάδα θα έχουν πετύχει οι παίχτες αν όχι φυσικά θα φταίει αποκλειστικά και μόνο ο μυρωδιάςο δονης
Μην λες τέτοια συγχιζετε ο αργοναυτης :):)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

barlow4 έγραψε:αυτη η ερωτηση ρε εορπτολ.αυτο το επιχειρημα.δεν το βαρεθηκες πια?τι σε κανει να πιστευεις οτι επειδη εχεις τις αποψεις που εχεις οτι ειναι και οι ενδεδειγμενες για το καλο του ΠΑΟΚ.
οχι ρε τσακαλε θελω να διαλυθει ο ΠΑΟΚ για να κυνηγησω το δωνη.
ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
Όχι όλοι ΠΑΟΚ είμαστε αλλά έχουμε ο καθένας τα κόλληματα μας που ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ τα βάζουμε πάνω απο τον συμφέρον του ΠΑΟΚ άλλος δεν γουστάρει σαλπι αλλο ζαγορ άλλος βρύζα άλλος Δωνη κλπ.
Εσυ δηλαδή δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που θέλουν να χάσει η ομάδα για να φύγει ο Δωνης γιατι πιστεύουν ότι θα ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ ; Εγω δεν το πιστεύω μόνο το βλεπω το λένε κιόλας ,δεν ειναι όλοι φυσικα που αντιδρούν αλλά υπάρχουν πως να το κάνουμε εσυ δεν ανήκεις σε αυτούς αλλά υπάρχουν .....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Don't feed the trolls!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε: ολη μου τη ζωη δεν υποστηριζω καμια ομαδα.εχω ταχθει στο κυνηγι του δωνη.
Κι επειδή είσαι εσύ χάλια κυνηγός, την πληρώνουμε εμείς.Ίσως βέβαια να μην είχες διαλέξει και το κατάλληλο όπλο..Θέλει μεγάλο διαμέτρημα.Οπότε...

Εικόνα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γιατι ρε να μην τα ταιζουμε?και τι να γινουμε μετα.σοβαροι?
εοπτρολ κανενας δε βαζει τη φυγη του δωνη πανω απο την κατακτηση του κυπελου-γκαραντι αυτο ινσαηντ ινφορμεσιο.καμια ηττα ψιλοαδιαφορη στα μισα του πρωταθληματος αν ειναι το δωνι υπ'ατμον μπορει.
και επειδη θα διαφωνησεις θα σπευσω να συμφωνησω απολυτα σε ολα οσα λες για να διαφωνησεις με τον εαυτο σου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειμαι και τοσο χαλια κυνηγος.απλα τον κυνηγουσα με πηρουνι τοσο καιρο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Δεν ξερω σε ποιον θα χρεωθουν τα καλα ή τα κακα αποτελεσματα αλλα - επειδη εχω και ορεξη- θα σας δωσω 3 σεναρια απο το εγγυς μελλον...

- Σεναριο Ι.

Ο ΠΑΟΚ στεφεται κυπελλουχος Ελλαδος - με απιστευτη μπαλα- και βγαινει 1ος στα πλει-οφ προσπερνωντας την αρμαδα του Τσιωλη , τον Αγιαξ της Ηπειρου και την λεγεωνα του Σπανου. Ο ΓΔ παραμενει στο τιμονι της ομαδας ( μεχρι νεωτερας ). Ακουθει συνεντευξη τυπου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ ( τζαμπα το πηρε ο Ιβαν ? ).

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα παρολα αυτα μεγαλειωδης δικαιωση του ΓΔ. Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ την επομενη χρονια μαζι του....

- Σεναριο ΙΙ.

Ο ΠΑΟΚ επιτυγχανει τους στοχους του αλλα ο ΓΔ αποζημειωνεται και απομακρυνεται (sic !) απο την ομαδα.

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα δικαιωση του ΓΔ . Μονο που εδω θα διανθιστει με σχολια περι αγνωμοσυνης , προσωπικη πικρια για μη ολοκληρωση του εργου του, ελλειψη παιδειας απο τον κοσμο , και η διαδοχρονικη ταση στην Ελλαδα να θεωρουμε τους ξενους προπονητες καλυτερους απο τους Ελληνες ....Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ....

- Σεναριο ΙΙΙ.

Ο ΠΑΟΚ μενει απεξω απο τους στοχους και απομακρυνεται ο ΓΔ.

Συνοπτικα η συνεντευξη θα περιλαμβανει : ΕΓΩ, εγω, εγω, τις αντιξοες συνθηκες , το ελλειπες ροστερ , ο καλυτερος Ελληνας προπονητης ,η πιεση της ομαδας και του κοσμου, η ελλειψη υποδομων, η σταση του κοσμου , τα μπινελικια , η ελληνικη νοοτροπια και φυσικα δικαιωση του ΓΔ . Εδω γαρνιτουρα θα εχουμε την ελλειψη υπομονης απο τον κοσμο , την προσωπικη πικρια και πιθανως παραδειγματα απο ομαδες του εξωτερικου....Ακολουθει θερμο ευχαριστω στον Ιβαν και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ....

Υ.Γ Οποιος εχει καποιο αλλο σεναριο ας το διατυπωσει .... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”