Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Δε σέβεστε τίποτα μερικοί.
Το ξανάπα.
Δε θα ανεχτώ απο κανέναν να κατηγορήσει μέλος ότι θέλει να χάσει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ο προπονητής...πόσο μάλλον γα μένα τον ίδιο.
Το ξανάπα.
Δε θα ανεχτώ απο κανέναν να κατηγορήσει μέλος ότι θέλει να χάσει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ο προπονητής...πόσο μάλλον γα μένα τον ίδιο.
- sourmenetes
- Moderator
Ας τελειωσει η χρονια και ο(ι) υπευθυνο(ι) εχουν σιγουρα μεγαλυτερη γνωση....
Οπως ειπα και την Τεταρτη μετα το ματς η ομαδα να δουλεψει παραπανω πραγματα το θεωρω απιθανο.
Αυτο που της μενει για να παρει τα εναπομειναντα ματς ειναι ο τσαμπουκας...
Ετσι και μονο..Τσαμπουκας και λιγο καλο στησιμο στο γηπεδο..
Οπως ειπα και την Τεταρτη μετα το ματς η ομαδα να δουλεψει παραπανω πραγματα το θεωρω απιθανο.
Αυτο που της μενει για να παρει τα εναπομειναντα ματς ειναι ο τσαμπουκας...
Ετσι και μονο..Τσαμπουκας και λιγο καλο στησιμο στο γηπεδο..
Για τον Ολίσε είπε ο ίδιοσ ο Δώνης ότι μπορεί να είναι έτοιμοςpsykoman έγραψε:Οχι δν ειναι τραυματιες...τους εφαγε και αυτους ο Δωνης...οπως και τον Ποποβιτς...

Για τον Βούκιτσ δεν είπε τπτ βέβαια αλλά ούτε για τον Πάυλο έλεγε ποτέ

έχεις δικιο Αργοναύτη. ανέχτηκες ομως μελος να λέει τον προπονητή π@υστη και οτι πουλησε παιχνιδι....Argonaut4 έγραψε:Δε σέβεστε τίποτα μερικοί.
Το ξανάπα.
και μου την σπάει ο Δώνης αλλά αυτό όταν το διάβασα σιχάθηκα..
Εχω μπανάρει άτομα και απο τις 2 πλευρές.
Δε θα ξαναμπω σε αυτη τη κουβέντα.
Τα οφ θα σβήνονται.
Δε θα ξαναμπω σε αυτη τη κουβέντα.
Τα οφ θα σβήνονται.
Τοτε φιλε μου ειναι μεγαλος μαγκας ο Δωνης και μετα @@ τεραστια...αφου μπορει και εχει στο περιθωριο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογη του ΙΒΑΝ που ειναι ο Βουκιτς....
χαλαρωστε ρε παιδια και μην κυνηγατε μαγισσες...εχουμε ματς για τελικο κυπελου και παμε στα πλευ-οφ με τις καλυτερες προυποθεσεις και τρωγεστε με τα ρουχα σας...κανετε το παν να βγαλετε απο την μυγα ξιγκι...
χαλαρωστε ρε παιδια και μην κυνηγατε μαγισσες...εχουμε ματς για τελικο κυπελου και παμε στα πλευ-οφ με τις καλυτερες προυποθεσεις και τρωγεστε με τα ρουχα σας...κανετε το παν να βγαλετε απο την μυγα ξιγκι...
Σύ είπας !!!!! Εγώ τον θεώρησα πιθανή αλλαγή στο ματσ του Σαββάτου... Τί κακό έκανα... εκτός αν ξέρεις κάτι για Δώνη - Βόυκιτσ που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποιpsykoman έγραψε:Τοτε φιλε μου ειναι μεγαλος μαγκας ο Δωνης και μετα @@ τεραστια...αφου μπορει και εχει στο περιθωριο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογη του ΙΒΑΝ που ειναι ο Βουκιτς....

Εσυ αναρωτιεσαι και αφηνεις υπονοουμενα!!!nikolasf έγραψε:Είναι;;;;;slidar έγραψε:Vukic - Oliseh ειναι τραυματιες..![]()
![]()
Δεν αφήνω υπονοούμενα Ο Δώνης είπε για Ολίσε... Τί δεν καταλαβαίνεις;;;;;
Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω ώστε να θεωρείται υπονοούμενο η ερώτηση περί κατάστασης των παικτών αυτών
Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω ώστε να θεωρείται υπονοούμενο η ερώτηση περί κατάστασης των παικτών αυτών

Τί τρέχει κάτι με τον Βούκιτσ;;;;;
Θεώρησα ότι πιθανόν να είναι και αυτός έτοιμοσ με τον Ολίσε αλλά ο Δώνης δεν τον πολυυπολογίζει γιαυτό δεν τον αναφέρει ( όπως και με τον Πάυλο) Αυτό δεν είναι κακό Είναι;;;; Αυτός είναι ακόμα προπονητής αυτός αποφασίζει, αυτός έχει και την ευθύνη...
και τις συνέπειες!!!!!!
Αλλωστε μίλησα για αλλαγές!!! και σαν αλλαγή τον έχει ξαναβάλει!!!! Δεν πιστεύω να έχει την απαίτηση ο πάικτης να πάιζει βασικός έ;;;; (τί μου θυμίζει).... Φτάνει πολλά είπα .. ξεχνα το ....
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

Θεώρησα ότι πιθανόν να είναι και αυτός έτοιμοσ με τον Ολίσε αλλά ο Δώνης δεν τον πολυυπολογίζει γιαυτό δεν τον αναφέρει ( όπως και με τον Πάυλο) Αυτό δεν είναι κακό Είναι;;;; Αυτός είναι ακόμα προπονητής αυτός αποφασίζει, αυτός έχει και την ευθύνη...
και τις συνέπειες!!!!!!
Αλλωστε μίλησα για αλλαγές!!! και σαν αλλαγή τον έχει ξαναβάλει!!!! Δεν πιστεύω να έχει την απαίτηση ο πάικτης να πάιζει βασικός έ;;;; (τί μου θυμίζει).... Φτάνει πολλά είπα .. ξεχνα το ....
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 22 Απρ 2013, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλα ενταξει αστο...
τρελιτσα να πας να πουλησεις αλλου...
δες τι γραφεις απ την αρχη γτ μαλλον απο ποστ σε ποστ ξεχνας τι γραφεις...
τρελιτσα να πας να πουλησεις αλλου...
δες τι γραφεις απ την αρχη γτ μαλλον απο ποστ σε ποστ ξεχνας τι γραφεις...
Ρε φίλε για αλλαγές μίλησα με βάσει το ποστ του Εκτελεστή στην αρχή και ξεχνάω ή εσύ πιάνεσαι από όπου βολέυει;;;;;
Και τρελίτσα δεν πουλάω... Ετσι καρντάσι!!!!
Γράφω αυτό που πιστεύω άσχετα αν δεν αρέσει σε μερικούς!!!!!!
Και τρελίτσα δεν πουλάω... Ετσι καρντάσι!!!!
Γράφω αυτό που πιστεύω άσχετα αν δεν αρέσει σε μερικούς!!!!!!