Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από tera12tera »

hitman έγραψε:Έστω ότι εγώ θυμάμαι μόνο αυτές τις φάσεις, μπορεί κανείς να θυμηθεί ΜΙΑ από φέτος;; ΜΙΣΗ;; 1/4;;;

Θα περάσει η χρονιά και δε θα θυμόμαστε ούτε μια φάση από φέτος.
Θυμάμαι πως παίζαμε επιτέλους ...επιθετικά (όσο μπορούσαμε τσπ) και δεν βαριόμουν να βλέπω την ομάδα μας ...
Κ κάτι γκολάρες που ελπίζω να θυμάσαι κ εσύ ...Εντυπωσιακότατες
υ.γ : Μου βγήκε όλη η Δωνικότητα γτ άκουσα πάλι μετά από νίκη κάποιους να μην χαίρονται και να βρίζουν
υ.γ 2 : Σορρυ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ απ ότι έχω καταλάβει ο Δώνης από τον Σαββίδη και ως κατ επέκταση από τη διοίκηση δεν κρίνετε για το θέαμα που παρουσιάζει μιας και η ομάδα ουσιαστικά είναι καινούρια. Κρίνετε καθαρά από το αποτέλεσμα. Αν περάσει στον τελικό και βγούμε και CL θα μείνει. Αν όχι θα φύγει. Από κει και πέρα του χρόνου θα κριθεί και για το θέαμα και εκεί θα αρχίσουν τα ζόρια για τον Δώνη...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αυτοί που βρίζουν έχουν 100% άδικο... Ο Δώνης εκτίθεται μόνος του. Αυτοί μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

tera12tera έγραψε:
hitman έγραψε:Έστω ότι εγώ θυμάμαι μόνο αυτές τις φάσεις, μπορεί κανείς να θυμηθεί ΜΙΑ από φέτος;; ΜΙΣΗ;; 1/4;;;

Θα περάσει η χρονιά και δε θα θυμόμαστε ούτε μια φάση από φέτος.
Θυμάμαι πως παίζαμε επιτέλους ...επιθετικά (όσο μπορούσαμε τσπ) και δεν βαριόμουν να βλέπω την ομάδα μας ...
Κ κάτι γκολάρες που ελπίζω να θυμάσαι κ εσύ ...Εντυπωσιακότατες
υ.γ : Μου βγήκε όλη η Δωνικότητα γτ άκουσα πάλι μετά από νίκη κάποιους να μην χαίρονται και να βρίζουν
υ.γ 2 : Σορρυ
Γκολαρες ναι, 3-4 σουτ από τα 40 μέτρα, ΟΛΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι αν μείνει θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα..

Γιατί του χρόνου θα υπάρχουν απαιτήσεις σοβαρές...του χρόνου δε θα έχει "χτίζουμε την ομάδα"....του χρόνου πρέπει η διαφορά μας από το γαύρο να κυμαίνεται μεταξύ +10 και -1.

Οπότε του χρόνου δεν θα έχει γιούχες και άλλα τέτοια χαζά. Γιατί "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος". Από το να μαζέψει το ξύλο της αρκούδας, καλύτερα για όλους να την κάνει.

Του χρόνου θέλουμε σοβαρό προπονητή και σοβαρό άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε tera μέχρι το 65 δεν έκανες φάση ,κόντεψες να φάς 3 κι έβαλες γκόλ απο σπόντα ,τι θέλεις να μας πείς?Οτιαυτή η νίκη (κι άλλες παρόμοιες) είναι αποτέλεσμα σωστής δουλειάς ?Θα τρελαθούμε ρε παιδιά.
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

- Δεν ξερω αν αυτος ο ανθρωπος απαλλασεται λογω βλακειας απλα.Παντως με τις δηλωσεις του και την συμπεριφορα του και λιγα ακουει και του κανουμε...

- Δηλωνει σημερα οτι ο ΠΑΟΚ βγαινει 2ος στα 15 χρονια 2η φορα,που περα απο υποτιμητικο για τον συλλογο δειχνει και ποσο ασχετος ειναι οχι μονο απο ΠΑΟΚ αλλα γενικοτερα.Βγηκε 2ος σε πρωταθλημα 2 ομαδων και θεωρει οτι εκανε κατι σπουδαιο ενω ακομα και με αναστασιαδη πχ μπορει να βγηκες τριτος αλλα επαιζες με χαγκαν δεκαρι ενω τουλαχιστον 5-6 ομαδες ειχαν καλυτερο ροστερ......Δηλωνει οτι στοχος ειναι ο τελικος κυπελλου λες και εινα στην Λαρισα ή στον ατρομητο. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει στοχο τελικο κυπελλου ΠΟΤΕ αλλα ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ κυπελλου.Δηλωνει οτι παιζει πιο εντυπωσιακα μαζι του ο ΠΑΟΚ,εδω μαλλον η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα... εγω 15 χρονια πιο φλωρο και ανοργασμικο ΠΑΟΚ αγωνιστικα δεν εχω δει.Για τα τελευταια χρονια ειδικα με σαντος ,μπολονι και ακομα και δερμι-χαβο δεν το συζητω καν οτι μερα με την νυχτα η αποδοση της ομαδας.

-Ειναι η τριτη φορα που βριζει ΠΑΟΚσηδες,μια φορα κιολας χτυπησε καποιον. Ο Τυπος δεν σεβεται σε καμια περιπτωση τιποτα και κανεναν στον συλλογο. και επειδη ειναι εκδικητικος γνωριζωντας οτι καλοκαιρι φευγει εγω τον ημιτελικο με τριπολη και τα πλευ οφ λογω του κατα φαντασιαν κοουτς τα φοβαμαι...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

antifaG4 έγραψε:- Δεν ξερω αν αυτος ο ανθρωπος απαλλασεται λογω βλακειας απλα.Παντως με τις δηλωσεις του και την συμπεριφορα του και λιγα ακουει και του κανουμε...

- Δηλωνει σημερα οτι ο ΠΑΟΚ βγαινει 2ος στα 15 χρονια 2η φορα,που περα απο υποτιμητικο για τον συλλογο δειχνει και ποσο ασχετος ειναι οχι μονο απο ΠΑΟΚ αλλα γενικοτερα.Βγηκε 2ος σε πρωταθλημα 2 ομαδων και θεωρει οτι εκανε κατι σπουδαιο ενω ακομα και με αναστασιαδη πχ μπορει να βγηκες τριτος αλλα επαιζες με χαγκαν δεκαρι ενω τουλαχιστον 5-6 ομαδες ειχαν καλυτερο ροστερ......Δηλωνει οτι στοχος ειναι ο τελικος κυπελλου λες και εινα στην Λαρισα ή στον ατρομητο. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει στοχο τελικο κυπελλου ΠΟΤΕ αλλα ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ κυπελλου.Δηλωνει οτι παιζει πιο εντυπωσιακα μαζι του ο ΠΑΟΚ,εδω μαλλον η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα... εγω 15 χρονια πιο φλωρο και ανοργασμικο ΠΑΟΚ αγωνιστικα δεν εχω δει.Για τα τελευταια χρονια ειδικα με σαντος ,μπολονι και ακομα και δερμι-χαβο δεν το συζητω καν οτι μερα με την νυχτα η αποδοση της ομαδας.

-Ειναι η τριτη φορα που βριζει ΠΑΟΚσηδες,μια φορα κιολας χτυπησε καποιον. Ο Τυπος δεν σεβεται σε καμια περιπτωση τιποτα και κανεναν στον συλλογο. και επειδη ειναι εκδικητικος γνωριζωντας οτι καλοκαιρι φευγει εγω τον ημιτελικο με τριπολη και τα πλευ οφ λογω του κατα φαντασιαν κοουτς τα φοβαμαι...
OFF SIDE
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

tera12tera έγραψε:Κακαλάτες ..αλλαγές ...Μεταμόρφωσε την ομαδά και μπράβο του ...Κατά τα άλλα 62 βαθμοί , 4-2-0-0 , δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση , νέοι παίκτες (κάτσε , αποστ) , κ η ομάδα βελτιώνεται , κ με πλάνο παίζουμε, η Τούμπα ξαναέγινε Τούμπα ...
Κατά την προσωπική μου άποψη ... πετυχημένος ως τα τώρα !!!
Κρίμα που υπάρχουν γκαρντάσια που λυπούνται ή τα απαξιώνουν όλα αυτα :redcard: :redcard: :redcard:
Πάρε και Κύπελλο και CH .L και να δω μετά ...αν κάποιοι είναι τελικά ΠΑΟΚ ή Γκαρσία (που κατά την ταπεινή μου άποψη το λάθος το χρεώνεται η διοίκηση που δεν του πρότεινε επιτελικό ρόλο , το ότι έμεινε σταθερός στις αρχές του δείχνει παντελονάτο άνθρωπό)
Υ.Γ : Αυτοί που αποδοκίμασαν ας πάνε να κάνουν ένα κρύο ντους ...θα τους χρειαστεί γιατί στο τέλος της χρονιάς θα τα έχουμε καταφέρει κ στους δυο στόχους .... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να'σαι καλα Χρηστακη,ελιωσα!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

kataramenos5 έγραψε:Βρε tera μέχρι το 65 δεν έκανες φάση ,κόντεψες να φάς 3 κι έβαλες γκόλ απο σπόντα ,τι θέλεις να μας πείς?Οτιαυτή η νίκη (κι άλλες παρόμοιες) είναι αποτέλεσμα σωστής δουλειάς ?Θα τρελαθούμε ρε παιδιά.
Όχι ήταν θέμα λωκοφαρδίας και όλων των Αγίων ...Όπως σε κάθε ματς που παίζουμε και νικάμε ....Όταν χάνουμε , φταίει ο Ασχετος ....
Αλήθεια ρε kata από πότε τα παιχνίδια λήγουν στο 65' ;;;;
Εδώ θα μου πεις , άλλος είχε κρίνει πριν από 5 μήνες τα πρώτα 20΄λεπτά ...
Αλήθεια Γκαρντάσια είναι αντρίκιο και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ να την πέφτουμε στον προπονητή μας ;;;;
Κ ιδιαίτερα μετά από Νίκη ;;;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το γυρνάς αλλού και δεν απαντάς.Και δε μιλάμε για ένα παιχνίδι.Αν δε θέλεις να δεις δε μπορώ σε κάνω με το ζόρι.Αλλα δε μπορώ να μου κάνεις και το μαύρο άσπρο.
Δίκιο έχεις για το πέσιμο.Ότι κι αν έκανε , δε δικαιούται τέτοιας μεταχείρισής Και είναι ακόμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

kataramenos5 έγραψε:Το γυρνάς αλλού και δεν απαντάς.Και δε μιλάμε για ένα παιχνίδι.Αν δε θέλεις να δεις δε μπορώ σε κάνω με το ζόρι.Αλλα δε μπορώ να μου κάνεις και το μαύρο άσπρο.
Δίκιο έχεις για το πέσιμο.Ότι κι αν έκανε , δε δικαιούται τέτοιας μεταχείρισής Και είναι ακόμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Εγώ φίλε έχω ιδία άποψη για το τι γίνεται στην ομάδα ....
Μπορείς αν θέλεις να ρωτήσεις όλους τους παίκτες (πλην Lino ....gia ξεχωριστούς λόγους) ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Κυρ 21 Απρ 2013, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω βλέπω τι λένε οι παίκτες στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάμε να παίξουμε με τον αστέρα ένα κρίσιμο ματς και συμπεριφερόμαστε στον προπονητη μας σαν να ειναι Χειρότερος εχθρός μας ,αλλά το Σάββατο θα έχουμε απαιτήση να ειναι ήρεμος και να μας φέρει την πρόκριση
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Προπονητες της κερκιδας.. για να δω τι ψαρια πιανετε.. προτινετε σχηματα που πιστευετε οτι θα φερουν την προκριση μεσα στην τριπολιτσα.. :mrgreen: :mrgreen:

Κανω την αρχη... 4-2-3-1

Εικόνα

** μπορει να μπει ο κατσε αριστερος μεσος ετσι ωστε να βοηθαει την αριστερη πλευρα που ειναι πιο "αδυναμη" αμυντικα πλευρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Κυρ 21 Απρ 2013, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

eorptol έγραψε:Πάμε να παίξουμε με τον αστέρα ένα κρίσιμο ματς και συμπεριφερόμαστε στον προπονητη μας σαν να ειναι Χειρότερος εχθρός μας ,αλλά το Σάββατο θα έχουμε απαιτήση να ειναι ήρεμος και να μας φέρει την πρόκριση

Αν αποκλειστουμε το Σάββατο θα φταίνε αυτοι που κάνανε το πέσιμο στο Δώνη και όσοι στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι εναντίον του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”