Φαντάζομαι επι σαντος τι θα έλεγεςArmagedonas έγραψε:πολύ πλάνοtera12tera έγραψε:κ με πλάνο παίζουμε,
τέτοιο πλάνο που τα περισσότερα ημίχρονα τέλειωσαν με γιούχα από τον κόσμο!
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Το να βρίζεις την μάνα του προπονητή κερδίσει χάσει ειναι ξεφτίλα,
Γενικά να βρίζεις την μάνα κάποιου ειναι ξεφτίλα
Γενικά να βρίζεις την μάνα κάποιου ειναι ξεφτίλα
Για τον κόσμο που κουράστηκε από το θέαμα, ο Δώνης εξέφρασε τη δική του άποψη: «Καταρχάς υποτιμάται την προσπάθεια… Επειδή ζω στην Ελλάδα, ήμουν παίκτης και μετά είμαι προπονητής στην Ελλάδα, ξέρω πως έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να θέλω να υποτιμώ τους προηγούμενους προπονητές της ομάδας. Ο καθένας έχει τη δικιά του φιλοσοφία. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν παίζει κουραστικά, παίζει πιο ευχάριστα, απλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο τον έχω εγώ στο μυαλό μου. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει η ομάδα σε 6-8 μήνες, βάσει των ειδικών συνθηκών που ξεκίνησε και των μεγάλων (προς το καλύτερο) αλλαγών που έγιναν, θα καταλάβει το τι έγινε, μια κι άλλαξαν και οι προσδοκίες. Αναβαθμίστηκαν ήδη πολλά, αλλά το πιο σημαντικό ότι υπάρχει καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Στοχεύουμε στο να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε διαφορετική τροχιά. Εμείς θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που να δίνει ρυθμό στην κερκίδα και να είναι πιο αποτελεσματικός».

Ευτυχώς που ήρθε αυτός να μας πει τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια...
Με ένα πρόχειρο φρεσκάρισμα της μνήμης, μπορούμε να θυμηθούμε τις φάσεις των γκολ στο Λονδίνο το 2011( με το ίδιο "άμπαλο" ρόστερ που είχαμε φέτος στο πρώτο μισό ) και το 0-1 στο γαύρο στα πλέι όφ του 2010. Φάσεις που δεν έχει βγάλει άλλη ελληνική ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια, φάσεις όπου χάθηκε η μπάλα.
Αλλά τι να λέμε, αφού ο κόουτς λέει ότι εκείνες οι φάσεις δεν ήταν ευχάριστες, πρέπει να τον πιστέψουμε. Άσχετα αν από τη φετινή χρονιά δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μισή τέτοια στιγμή.
Εντάξει ο τύπος είναι εντελώς σε άλλο κόσμο...πλέον δεν του καταλογίζω δόλο..
ΥΓ: Είπα και εγώ, θα ήταν αδύνατο η κίνηση απόγνωσης του κόουτς να περάσει τον Κατσουράνη μπροστά να μην βαφτιστεί "σκακιστική κίνηση" διορατικότητας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 21 Απρ 2013, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οσο και να μην γουσταρεις τον προπονητη .. το να του βριζεις την μανα και να τον περιμενεις απο εξω για να του την πεσει ειναι το λιγοτερο πουστικο και άνανδρο..
Ξεκολλατε απο τα μυαλα σας.. Ολα εχουν ενα οριο.
Ξεκολλατε απο τα μυαλα σας.. Ολα εχουν ενα οριο.
φοβαμαι οτι επειδη ο σαββιδης δεν θελει να του επιβαλλονται μπορει αυτοι που τον βριζουν να πετυχουν το αντιθετο απο αυτο που ελπιζουν
Για μία ακόμη φορά δημιουργήθηκε ένταση κατά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον αγωνιστικό χώρο και το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον Ιβάν Σαββίδη.
Την ώρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατυθυνόταν προς τα αποδυτήρια κάποιοι οπαδοί, μεμωνομένοι, έβρισαν τον ίδιο, αλλά και τη μητέρα του που βρισκόταν στο γήπεδο. Ο Δώνης εξερράγη και επιχείρησε να απαντήσει (σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, τους έβρισε κι αυτός), αλλά τελικά κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, που πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε να μιλήσει με τον Δώνη.
"Θέλω να είσαι ψύχραιμος. Αυτό που συμβαίνει δεν θα έχει συνέχεια, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Από το καλοκαίρι θα λυθούν όλα", φέρεται να είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Δώνη.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από το γήπεδο με συνοδεία, χωρίς να υπάρξει νέα ένταση.
24
Για μία ακόμη φορά δημιουργήθηκε ένταση κατά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον αγωνιστικό χώρο και το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον Ιβάν Σαββίδη.
Την ώρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατυθυνόταν προς τα αποδυτήρια κάποιοι οπαδοί, μεμωνομένοι, έβρισαν τον ίδιο, αλλά και τη μητέρα του που βρισκόταν στο γήπεδο. Ο Δώνης εξερράγη και επιχείρησε να απαντήσει (σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, τους έβρισε κι αυτός), αλλά τελικά κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, που πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε να μιλήσει με τον Δώνη.
"Θέλω να είσαι ψύχραιμος. Αυτό που συμβαίνει δεν θα έχει συνέχεια, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Από το καλοκαίρι θα λυθούν όλα", φέρεται να είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Δώνη.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από το γήπεδο με συνοδεία, χωρίς να υπάρξει νέα ένταση.
24
- tera12tera
Δλδ αν παίζαμε με πλάνο τι διαφορετικό , σε αποτελέσματα, θα έβλεπες ;;;Armagedonas έγραψε:πολύ πλάνοtera12tera έγραψε:κ με πλάνο παίζουμε,
τέτοιο πλάνο που τα περισσότερα ημίχρονα τέλειωσαν με γιούχα από τον κόσμο!
Ξέχασα ...παίζαμε με Πλάνο με Μπόλονι , Σάντος το ότι ούτε τελικές κάναμε , είχαμε γίνει η χαρά του κάθε χωριού , παίρναμε νίκες στο 90 φεύγα ...ήταν ΠΛΑΝΟ ...
Κάποτε είχα ζητήσει από κάποιο mod να μου αναφέρει πότε θα θεωρεί ότι ο Δώνης θα είναι επιτυχημένος , απάντηση δεν πήρα ...Ξανακάνω την ερώτηση ....Αν και μάλλον πάλι απάντηση δεν θα πάρω ...Άλλωστε κάποιοι του τα έχωναν από την ΠΡΩΤΗ!!!! μέρα .
Αυτό δεν σημάινει ότι και αυτοί που τα χώνουν (σε επίπεδο κριτικής, όχι βρίζοντας) στον Δώνη έχουν άδικο!!!!!!
- tera12tera
Εσύ θυμάσαι δυο φάσεις , εγώ θυμάμαι ολόκληρα παιχνίδια (που είχαμε γίνει η χαρά του κάθε χωριού και παίζαμε μακράν το πιο ....βαρετό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα )hitman έγραψε:Για τον κόσμο που κουράστηκε από το θέαμα, ο Δώνης εξέφρασε τη δική του άποψη: «Καταρχάς υποτιμάται την προσπάθεια… Επειδή ζω στην Ελλάδα, ήμουν παίκτης και μετά είμαι προπονητής στην Ελλάδα, ξέρω πως έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να θέλω να υποτιμώ τους προηγούμενους προπονητές της ομάδας. Ο καθένας έχει τη δικιά του φιλοσοφία. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν παίζει κουραστικά, παίζει πιο ευχάριστα, απλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο τον έχω εγώ στο μυαλό μου. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει η ομάδα σε 6-8 μήνες, βάσει των ειδικών συνθηκών που ξεκίνησε και των μεγάλων (προς το καλύτερο) αλλαγών που έγιναν, θα καταλάβει το τι έγινε, μια κι άλλαξαν και οι προσδοκίες. Αναβαθμίστηκαν ήδη πολλά, αλλά το πιο σημαντικό ότι υπάρχει καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Στοχεύουμε στο να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε διαφορετική τροχιά. Εμείς θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που να δίνει ρυθμό στην κερκίδα και να είναι πιο αποτελεσματικός».![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που ήρθε αυτός να μας πει τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια...
Με ένα πρόχειρο φρεσκάρισμα της μνήμης, μπορούμε να θυμηθούμε τις φάσεις των γκολ στο Λονδίνο το 2011( με το ίδιο "άμπαλο" ρόστερ που είχαμε φέτος στο πρώτο μισό ) και το 0-1 στο γαύρο στα πλέι όφ του 2010. Φάσεις που δεν έχει βγάλει άλλη ελληνική ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια, φάσεις όπου χάθηκε η μπάλα.
Αλλά τι να λέμε, αφού ο κόουτς λέει ότι εκείνες οι φάσεις δεν ήταν ευχάριστες, πρέπει να τον πιστέψουμε. Άσχετα αν από τη φετινή χρονιά δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μισή τέτοια στιγμή.
Εντάξει ο τύπος είναι εντελώς σε άλλο κόσμο...πλέον δεν του καταλογίζω δόλο..
ΥΓ: Είπα και εγώ, θα ήταν αδύνατο η κίνηση απόγνωσης του κόουτς να περάσει τον Κατσουράνη μπροστά να μην βαφτιστεί "σκακιστική κίνηση" διορατικότητας...
- tera12tera
Έστω ότι εγώ θυμάμαι μόνο αυτές τις φάσεις, μπορεί κανείς να θυμηθεί ΜΙΑ από φέτος;; ΜΙΣΗ;; 1/4;;;
Θα περάσει η χρονιά και δε θα θυμόμαστε ούτε μια φάση από φέτος.
Ο άνθρωπος είναι ένα λάθος μόνος του... και άλλο τόσο εμείς που τσακωνόμαστε για πάρτι του
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!
Τώρα ο ΙΒΑΝ παιζει τα λεφτά του ...
Αν θέλει να βγάλει κανενα φράγκο από Ευρώπη... ας πάρει προπονητή τησ προκοπής το καλοκάιρι...
Αν όχι ας μείνει με το μαθητούδι... Δεν πειράζει σε 5-6 χρόνια ίσως εξελιχθεί σε έλληνα Μαυρίνιο... ποιός ξέρει ... έχει και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας...
Πάντως προς το παρόν δε....
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!
Τώρα ο ΙΒΑΝ παιζει τα λεφτά του ...
Αν θέλει να βγάλει κανενα φράγκο από Ευρώπη... ας πάρει προπονητή τησ προκοπής το καλοκάιρι...
Αν όχι ας μείνει με το μαθητούδι... Δεν πειράζει σε 5-6 χρόνια ίσως εξελιχθεί σε έλληνα Μαυρίνιο... ποιός ξέρει ... έχει και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας...
Πάντως προς το παρόν δε....
Ερωτώ ξανά Αν τα πάρει Μπράβο του!!!! Αλλά να μείνει να κάνει τί;;;;;;tera12tera έγραψε:Αν τα πάρεις όλα.... ΜΕΙΝΕ !!!!!!!dimbar έγραψε:ΦΥΓΕ!!!!!
Α ξέχασα θα πάρει το Ch.L.

- tera12tera
Θυμάμαι πως παίζαμε επιτέλους ...επιθετικά (όσο μπορούσαμε τσπ) και δεν βαριόμουν να βλέπω την ομάδα μας ...hitman έγραψε:Έστω ότι εγώ θυμάμαι μόνο αυτές τις φάσεις, μπορεί κανείς να θυμηθεί ΜΙΑ από φέτος;; ΜΙΣΗ;; 1/4;;;
Κ κάτι γκολάρες που ελπίζω να θυμάσαι κ εσύ ...Εντυπωσιακότατες
Εσύ τουλάχιστον δεν πρέπει να λες ''ΑΝ'', τον έχεις κάνει κορυφαίο προπονητή του ΠΑΟΚ της τελευταίας 20ετίας και σύμφωνα με τις περιγραφές σου με τον ΓΔ δεν παιζόμαστε.Γιατί να μη τα πάρει όλα?tera12tera έγραψε:Αν τα πάρεις όλα.... ΜΕΙΝΕ !!!!!!!dimbar έγραψε:ΦΥΓΕ!!!!!
Ή μήπως έχεις κι εσύ τις αμφιβολιούλες σου?

Οπως και να 'χει δεν μπορεί να έχει θέση στον ΠΑΟΚ.