Rizla έγραψε:
Με γαργαλας...δεν αντεχω να μην απαντησω...
Ελα που δειξαμε ανοχη μεχρι να μας ξεφτιλισει η μπυραρια (δλδ 30 μέρες , όταν μας ξεφτύλισαν οι καρδούλες πόοοσο ;;;)
Ελα που βγαλαμε για χαρη του GD οτι οι ομιλοι του EL δεν ηταν στους στοχους (Πάλι στις 30 μέρες , και αν θέλεις η μεγαλύτερη ζημία δεν ήταν που δεν μπήκαμε στους ομίλους αλλά η τιμωρία που φάγαμε , αλλά γι αυτήν δεν ακούω τπτ)...
Ελα που παιζουμε με πλερωμενους παιχτες μετα απο δεν ξερω ποσα χρονια...(Τα δυο πρώτα του Σάντος πληρωμένα ήταν , αλλά τι σημασία έχει με τον ΓΔ )
Ελα που πονανε τα ματια μας και χρειαζομαστε παντος ειδους κολλυρια δια τους οφθαλμους μας(ενώ εδώ κ πέντε χρόνια θέλαμε κολλύρια και διεγερτικά για να μην μας πάρει ο ύπνος με τις 4 τελικές / 3 παιχνίδια)...
Ελα που δεν εχουμε δει ενα στημενο τση προκοπης (Το μοναδικό που συμφωνώ)...
Ελα που πρωτη αλλαγη ηταν γιαννου και δευτερη ο Ρομπερ και τωρα μονο ο Ρομπερ(Δεν μου λες όμως ποιόν να βάλει...αυτούς είχε αυτούς έβαζε ...)
Ελα που αμα δεν ηταν ο λοκως μας τωρα θα παλευαμε μαζι με το βαζελο (Καλά αυτό δεν το σχολιάζω , απλά με τον λώκο καμία ομάδα δεν θα ήταν δεύτερη με ρεκόρ συγκομίδής ,,,,ξέρω ξέρω χωρια κτλ)...
Ελα που ο βαζελος κερδισε μονο εμας στην εδρα του(και αυτό τι ακριβώς σημαίνει , αν είναι και ο Γαύρος μόνο με εμάς έφερε δυο ισοπαλίες)...
Ελα που διωξαμε τον ηγετη αυτης της ομαδας χωρις λογο και αιτια για να ικανοποιησουμε καποιων τα βιτσια (το ότι απαιτούσε να παίζει ενδεκδάτος είναι χωρίς λόγο και αιτία ;;)...
Ελα που δεν βελτιωθηκαμε καθολου παρα τις προσθηκες (Μάλλον δεν βλέπεις ΠΑΟΚ ...)...
Ελα που επρεπε να παιζουμε ποδοσφαιρο και παιζουμε γιουρια στο ταβλα με τα κουλουρια (μάλλον δεν είδες τα στατιστικά )...
Ελα που τις προηγουμενες χρονιες πηγες να παρεις πρωταθλημα(μια χρονιά μόνο) και εκανες και πορεια στην Ευρωπη ακομα και με τον Χαβο (αλλά με πολύ καλύτερο υλικό και την πρώτη του Σάντος αποκλειστικές από ...Καρδούλες )...
Ελα τωρα με τον δηθεν προπονητη(για σένα είναι προπονητές όλοι αυτοί οι δήθεν γνώστες ραδιοφωνατζίδες, και όχαι ο βρύζας , ο Ιβαν , ο Τσιστ κτλ ...) Δωνη...ελα...ΕΛΑ ΛΑΙΜΑΙ...
Γιώργος Δώνης
- tera12tera
Re: Γιώργος Δώνης
- tera12tera
Το πόσο παντελονάτο ήταν το πέσιμο άσε να το ξέρουμε εμείς που ήμασταν εκεί .......
Κ για να χαρείς Rizla το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν (άσχετα που εγώ πιστεύω πως θα είμαστε στο ch.l) και θα είναι κοινή ΑΠΟΦΑΣΗ και του ΠΑΟΚ και του Δώνη ...(Ολλανδία "Λεπίδες")
Κ για να χαρείς Rizla το καλοκαίρι θα είναι παρελθόν (άσχετα που εγώ πιστεύω πως θα είμαστε στο ch.l) και θα είναι κοινή ΑΠΟΦΑΣΗ και του ΠΑΟΚ και του Δώνη ...(Ολλανδία "Λεπίδες")
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
σοβαρα τωρα,πιστευετε οτι οι επιλογες παιχτων γινονται με καθαρα αγωνιστικα και αξιοκρατικα κριτηρια;και δεν μιλαω μονο για τον ΠΑΟΚ αλλα για τις περισσοτερες ποδοσφαιρικες ομαδες.hitman έγραψε:Ποιός Πόποβιτς φίλε μου;; Εδώ δεν του έδωσε χρόνο ούτε με Λεβαδειακό και Βέροια. Άρα τον ξεχνάμε σίγουρα για τα επόμενα παιχνίδια που "καίνε". Και σημειωτέον δε, πρόκειται για παίκτη που 2 φορές έκανε πρόταση η Ρόμα και πρόσφερε 300 χιλιάρικα.Athens έγραψε:μεγαλος μπελας, αυτος και ο Κατσουρανης...για τον προπονητη...hitman έγραψε:Γιώργη μου, κι άλλα άσχημα μαντάτα.... ο Βούκιτς λέει αρχίζει να μπαίνει στο πρόγραμμα προπόνησης... Γιώργη μου οι πονοκέφαλοί σου δεν έχουν τελειωμό...
αληθεια εκεινος ο ποποβιτς δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και κανει ο Κιτσιου?
Έδω τα hot ονόματα φέτος είναι άλλα. Το 10άρι μας που ζυγίζει 9,5 κιλά φαγωμένος και ο Κίτσιου, τον οποίο πρόσφατα κάποιος ΑΡΔ χαρακτήριζε "πολυθεσίτη"...
ας μας εξηγησει καποιος ειδικος ή γνωστης τον ρολο των μανατζερ εν ετη 2013...
[youtube]BQnu6Yhq9MM#![/youtube]
Ππωπωπωπωπωπωπππωπωπωπωπωπωππωππωπωπωπωπω τι προπονηταράς είναι αυτόοοοοοοοοοοοοος!
Ππωπωπωπωπωπωπππωπωπωπωπωπωππωππωπωπωπωπω τι προπονηταράς είναι αυτόοοοοοοοοοοοοος!
- kataramenos5
-
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ φίλεtera12tera έγραψε:Έχω μια απορία από χθες .....που παίξαμε άθλια μετά από καιρό ...
Όλοι αυτοί που κράζουν τον Δώνη μπορούν να προτείνουν κάποιον καλύτερο ;
μου θυμίζει όταν προσλήφθηκε ο Δερμιτζάκης,που στον 103 κυριαρχούσε το επιχείρημα "και ο Μουρίνιο από μεταφραστής ξεκίνησε"!!!!!!!!!!!!
Βρε αφήστε τα life style γέλασε έκλασε δακρυσε ο κοουτς όλα με αρνητική διάθεση
:):):) του χρόνου θα πάρουμε κάποιον που δεν έχει αυτές τις απαράδεκτες συνήθειες
:):):)

Ασύλληπτη και η προκατάληψη και εμπάθεια όμως ε μην τα βλέπουμε μονόπλευραArmagedonas έγραψε:ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ φίλεtera12tera έγραψε:Έχω μια απορία από χθες .....που παίξαμε άθλια μετά από καιρό ...
Όλοι αυτοί που κράζουν τον Δώνη μπορούν να προτείνουν κάποιον καλύτερο ;
μου θυμίζει όταν προσλήφθηκε ο Δερμιτζάκης,που στον 103 κυριαρχούσε το επιχείρημα "και ο Μουρίνιο από μεταφραστής ξεκίνησε"!!!!!!!!!!!!

Και η Δωνολατρεία δεν πάει πίσω όμως!
Ειδικά από αυτούς που τα βάζουν με τους ''προσωπολάτρες''.
Ειδικά από αυτούς που τα βάζουν με τους ''προσωπολάτρες''.
Είναι γελοίο να συζητάμε για Δώνη και εμπάθεια...Ο κόσμος είναι και πολύ καλός και ανεχτικός μαζί του!

Γιώργη μου δική σου ήταν η απόφαση να μπει ο Σίλντενφελντ με 3 κάρτες στα πλέι όφ;;;
ο σιντ μεχρι την λειβαδια ειχε 2 καρτες, αρα ηταν μια χαρα για πλευ οφφ. τρωει την προηγουμενη κυριακη καρτα (κανενας δεν καταλαβε γιατι) και εχει 2 επιλογες ή τρωει και δευτερη = κοκκινη και χανει το ματς με αστερα και οι καρτες του μενουν 2 ή μπαινει με 3 στα πλευ οφφ και προφανως καλως επιλεχθηκε το δευτερο. τι το κακο εκανε ο δωνης σε αυτη την περιπτωση?