Γιώργος Δώνης

Shaman4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Shaman4 »

Στα του παιχνιδιού τέτοιο μπ@λο δεν ξανάδα.
Μας έκανε γιογιο ο τεράστιος Αστέρας στο Β και καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας.
Οι πάικτες μας που έχουν γραμμένο τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" έκαναν όπτι ήθελαν, σουτ, γιόμες, τακουνάκια, τράκαραν μεταξύ τους, ....

moican εγραψες...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Γιώργη μου, κι άλλα άσχημα μαντάτα.... ο Βούκιτς λέει αρχίζει να μπαίνει στο πρόγραμμα προπόνησης... Γιώργη μου οι πονοκέφαλοί σου δεν έχουν τελειωμό...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δευτερη φορα μετα το παιχνιδι με αρη που καθομαστε πισω σαν μικρη ομαδα μετα το 1 ο ..παλι θα την πατουσαμε...παρτε μετρα,,,
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ σωστή παρατήρηση.

Φαίνεται ότι δε το πολυέχουμε , να κρατήσουμε με ασφάλεια ένα αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να απειλήσουμε κάπως σε χώρους που ίσως να μας δοθούν
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

hitman έγραψε:Γιώργη μου, κι άλλα άσχημα μαντάτα.... ο Βούκιτς λέει αρχίζει να μπαίνει στο πρόγραμμα προπόνησης... Γιώργη μου οι πονοκέφαλοί σου δεν έχουν τελειωμό...
μεγαλος μπελας, αυτος και ο Κατσουρανης...για τον προπονητη...
αληθεια εκεινος ο ποποβιτς δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και κανει ο Κιτσιου?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

MANIAKOS έγραψε:παρτε μετρα,,,

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Rizla έγραψε:Καλυτερα την Υπερμαχω...ειναι πιο πιασαρικο... :mrgreen:
Ο Ακάθιστος είναι η Υπερμάχω και θα ψαλλεί αυτήν την Παρασκευή...
να σας επαναφέρω εις την τάξιν αγαπητοι αδελφοί..ο ακάθιστος ύμνος είναι ο εξής:Αγγελος πρωτοστάτης ουρανόθεν επέμφθη ειπείν τη Θεοτόκω το χαίρε..κ.λ.π το Τη υπερμάχω είναι το κοντάκιον 8-)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Athens έγραψε:
hitman έγραψε:Γιώργη μου, κι άλλα άσχημα μαντάτα.... ο Βούκιτς λέει αρχίζει να μπαίνει στο πρόγραμμα προπόνησης... Γιώργη μου οι πονοκέφαλοί σου δεν έχουν τελειωμό...
Ποιός Πόποβιτς φίλε μου;; Εδώ δεν του έδωσε χρόνο ούτε με Λεβαδειακό και Βέροια. Άρα τον ξεχνάμε σίγουρα για τα επόμενα παιχνίδια που "καίνε". Και σημειωτέον δε, πρόκειται για παίκτη που 2 φορές έκανε πρόταση η Ρόμα και πρόσφερε 300 χιλιάρικα.

Έδω τα hot ονόματα φέτος είναι άλλα. Το 10άρι μας που ζυγίζει 9,5 κιλά φαγωμένος και ο Κίτσιου, τον οποίο πρόσφατα κάποιος ΑΡΔ χαρακτήριζε "πολυθεσίτη"...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Έχω μια απορία από χθες .....που παίξαμε άθλια μετά από καιρό ...
Όλοι αυτοί που κράζουν τον Δώνη μπορούν να προτείνουν κάποιον καλύτερο ;
Γιατί αν μιλήσουμε με αποτελέσματα , στατιστική κάποιοι θα αρχίσουν να λένε ναι αλλά παίζουμε με χωριά ....
Έλα όμως που με εξαίρεση την φετινή ΑΕΚ πάντα με χωριά έπαιζες ....
Έλα που όταν πήρες τον καλύτερο προπονητή (όχι βάση θεάματος) , είχες αποκλιστεί από κάτι καρδούλες με Γκαρσία δεξί εξτρέμ ....
Έλα που κάποιοι διαφωνούν που διώξαμε έναν προπονητή που είχε κάνει την Τούμπα την χαρά του κάθε πικραμένου (άσε που δεν μπορώ ακόμη να ξεχάσω το ματς με την βαλερένγκα κ ας νικήσαμε 3-0) ...
Έλα που κάποιοι όταν νικάει ο ΠΑΟΚ ή κρύβονται ή υποστηρίζουν πως οι παίκτες καθάρισαν την μπουγάδα , και δεν έδωσαν ούτε ένα λεπτό ...ανοχή .
Έλα που κάποιοι νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ εκφραζόταν από έναν παίκτη .....
Έλα που είμαστε δεύτεροι σε γκολ/ τελικές , αλλά για κάποιους είναι κωλοφαρδία ...
Έλα που έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμηνα και επίθεση , αλλά παίζουμε με χωριά και χωρίς ΠΛΑΝΟ !!!!!...
Έλα που βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μισό αλλά αυτό οφείλεται στους παίκτες που ήρθαν ....
Έλα που έπρεπε να δώσει εξηγήσεις στην Μεσιμβρία , όταν 50!!! τον μπινελίκωναν
Έλα κάποιοι που δεν διαμαρτύρονταν 5 χρόνια τώρα με το "υπερποδόσφαιρό" που παίζαμε ...και φέτος τους έπιασε ο πόνος

Κάποιοι θέλουν να δείξουν την δύναμή τους επιβάλλοντας στον Ιβαν την απομάκρυνση του προπονητή ....
Ίσως πάλι να είμαι πολύ εκνευρισμένος με το ΑΝΑΝΔΡΟ πέσιμο χθες στον Δώνη ....Κ εγώ μπορώ να βρίσω με 20 φίλους γύρω μου .....αλλά αν είσαι μάγκας πήγαινε μόνος σου και ΟΧΙ μετά από νίκη της ομάδας ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Πέμ 18 Απρ 2013, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Χωρικός έγραψε:να σας επαναφέρω εις την τάξιν αγαπητοι αδελφοί..ο ακάθιστος ύμνος είναι ο εξής:Αγγελος πρωτοστάτης ουρανόθεν επέμφθη ειπείν τη Θεοτόκω το χαίρε..κ.λ.π το Τη υπερμάχω είναι το κοντάκιον

Μια και πλσιαζουν τα πλευ-οφ και το ματς κυπελλου και επειδη προκοπη δεν βλεπουμε , σκεφτομαι να ανοιξω τοπικ με τιτλο " Κανε και εσυ το ταμα σου για τον ΠΑΟΚ "....

Θα ποσταρουμε προσευχες , εκκλησιαστικους υμνους , δεσποταδες , μοναχους ,καλογριες , φανουροπιτες , λαμπαδες , κερια , καντηλια , ξεματιασματα για τη βασκανεια κλπ... Ουτως ή αλλως και ο κοουτς το ειπε ( το καταλαβε και αυτος οτι χαιρι δεν βλεπουμε ) : Moνο με πιστη γυρνουν τα παιχνιδια ".... :?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

1ος υποψηφιος ο δερμιτζακης.μπαλαρα με τα 2α στο γαυρο..Α!ξεχασα κ αυτος ανικανος ηταν :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

hitman έγραψε:
Athens έγραψε:
Ποιός Πόποβιτς φίλε μου;; Εδώ δεν του έδωσε χρόνο ούτε με Λεβαδειακό και Βέροια. Άρα τον ξεχνάμε σίγουρα για τα επόμενα παιχνίδια που "καίνε". Και σημειωτέον δε, πρόκειται για παίκτη που 2 φορές έκανε πρόταση η Ρόμα και πρόσφερε 300 χιλιάρικα.

Έδω τα hot ονόματα φέτος είναι άλλα. Το 10άρι μας που ζυγίζει 9,5 κιλά φαγωμένος και ο Κίτσιου, τον οποίο πρόσφατα κάποιος ΑΡΔ χαρακτήριζε "πολυθεσίτη"...
Ρε παιδιά κάποια πράγματα μη τα ξεφτιλίζετε. Ο Κίτσιου έχει τον χαρακτηρισμό αυτό ΧΡΟΝΙΑ. Δεν είναι καινούριο αυτό. Ίσα ίσα που δείχνει οτι τα "μικρά" δεν τα παρακολουθείτε.

On topic τώρα και χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον ΓΔ, αν λέτε οτι εσείς στη θέση του (ημιτελικός κτλ) θα βάζατε τον Πόποβιτς μέσα, δεν μπορώ να το σχολιάσω καν. Για δε Λεβαδειά και Βέροια, αν είδατε εσείς οτι στα παιχνίδια αυτά τους βάλαμε στα δίχτυα τους άλλους, τότε ναι κακώς δεν τον έβαλε. Εγώ πάντως ακριβώς το αντίθετο είδα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

tera12tera έγραψε:Έχω μια απορία από χθες .....που παίξαμε άθλια μετά από καιρό ...
Όλοι αυτοί που κράζουν τον Δώνη μπορούν να προτείνουν κάποιον καλύτερο ;
Γιατί αν μιλήσουμε με αποτελέσματα , στατιστική κάποιοι θα αρχίσουν να λένε ναι αλλά παίζουμε με χωριά ....
Έλα όμως που με εξαίρεση την φετινή ΑΕΚ πάντα με χωριά έπαιζες ....
Έλα που όταν πήρες τον καλύτερο προπονητή (όχι βάση θεάματος) , είχες αποκλιστεί από κάτι καρδούλες με Γκαρσία δεξί εξτρέμ ....
Έλα που κάποιοι διαφωνούν που διώξαμε έναν προπονητή που είχε κάνει την Τούμπα την χαρά του κάθε πικραμένου (άσε που δεν μπορώ ακόμη να ξεχάσω το ματς με την βαλερένγκα κ ας νικήσαμε 3-0) ...
Έλα που κάποιοι όταν νικάει ο ΠΑΟΚ ή κρύβονται ή υποστηρίζουν πως οι παίκτες καθάρισαν την μπουγάδα , και δεν έδωσαν ούτε ένα λεπτό ...ανοχή .
Έλα που κάποιοι νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ εκφραζόταν από έναν παίκτη .....
Έλα που είμαστε δεύτεροι σε γκολ/ τελικές , αλλά για κάποιους είναι κωλοφαρδία ...
Έλα που έχουμε την δεύτερη καλύτερη άμηνα και επίθεση , αλλά παίζουμε με χωριά και χωρίς ΠΛΑΝΟ !!!!!...
Έλα που βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μισό αλλά αυτό οφείλεται στους παίκτες που ήρθαν ....
Έλα που έπρεπε να δώσει εξηγήσεις στην Μεσιμβρία , όταν 50!!! τον μπινελίκωναν
Έλα κάποιοι που δεν διαμαρτύρονταν 5 χρόνια τώρα με το "υπερποδόσφαιρό" που παίζαμε ...και φέτος τους έπιασε ο πόνος

Κάποιοι θέλουν να δείξουν την δύναμή τους επιβάλλοντας στον Ιβαν την απομάκρυνση του προπονητή ....
Ίσως πάλι να είμαι πολύ εκνευρισμένος με το ΑΝΑΝΔΡΟ πέσιμο χθες στον Δώνη ....Κ εγώ μπορώ να βρίσω με 20 φίλους γύρω μου .....αλλά αν είσαι μάγκας πήγαινε μόνος σου και ΟΧΙ μετά από νίκη της ομάδας ....
Με γαργαλας...δεν αντεχω να μην απαντησω...
Ελα που δειξαμε ανοχη μεχρι να μας ξεφτιλισει η μπυραρια
Ελα που βγαλαμε για χαρη του GD οτι οι ομιλοι του EL δεν ηταν στους στοχους...
Ελα που παιζουμε με πλερωμενους παιχτες μετα απο δεν ξερω ποσα χρονια...
Ελα που πονανε τα ματια μας και χρειαζομαστε παντος ειδους κολλυρια δια τους οφθαλμους μας...
Ελα που δεν εχουμε δει ενα στημενο τση προκοπης ...
Ελα που πρωτη αλλαγη ηταν γιαννου και δευτερη ο Ρομπερ και τωρα μονο ο Ρομπερ...
Ελα που αμα δεν ηταν ο λοκως μας τωρα θα παλευαμε μαζι με το βαζελο...
Ελα που ο βαζελος κερδισε μονο εμας στην εδρα του...
Ελα που διωξαμε τον ηγετη αυτης της ομαδας χωρις λογο και αιτια για να ικανοποιησουμε καποιων τα βιτσια...
Ελα που δεν βελτιωθηκαμε καθολου παρα τις προσθηκες...
Ελα που επρεπε να παιζουμε ποδοσφαιρο και παιζουμε γιουρια στο ταβλα με τα κουλουρια...
Ελα που τις προηγουμενες χρονιες πηγες να παρεις πρωταθλημα και εκανες και πορεια στην Ευρωπη ακομα και με τον Χαβο...
Ελα τωρα με τον δηθεν προπονητη Δωνη...ελα...ΕΛΑ ΛΑΙΜΑΙ...

Καποιοι θελουν να δειξουν την δυναμη τους επιβαλοντας την αποψη οτι ο ΓΔ ειναι προπονητης.Ισως να ειμαι και εγω εκνευρισμενος απο το ανανδρο πεσιμο στον ΓΔ,και εγω θελω να τον βρισω αλλα περιμενω να τον πετυχω καπου μονο του,χωρις παρεα... :twisted:
Ελα ομως που δεν με θελει η τατιανα η τυχη... :twisted:
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

Ελα που κουτουλανε οι παικτες μεταξυ τους

το ξεχασες αυτο

Δωδωνη ποναν τα ματακια μας
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν σταματανε τα ελα ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙ............. :opaokara: :opaokara: :opaokara: