moican4 έγραψε:psykoman και CCCP, σας έχει ορίσει κανένας δικηγόρος του george?
Έχει στόμα ας μιλήσει..
Όσο για το τι θα μπορούσε να πει, αφήστε να ξέρω περισσότερα πράγματα από εσάς αν έχει πει τι και που αρκετούς, εντάξει?
Και ναι από μπάλα έχουν μεσάνυχτα πολλοί, το άσπρο μάυρο επειδή θέλετε κάποιοι δεν μπορεί να γίνει?
Ειδικά και οι 2 σας κουβέντα δεν είπατε για το τι είδατε,
ΥΓ. Αν psykoman "υπο την ασφαλεια κιολας που σου δινουν τα προνομια του μοντ" ενεργούσα - που δεν είμαι μοντ, δεν θα έγραφες εδώ μέσα προ καιρού όπως και πολλοί ακόμα...
ΥΓ.2 Γκαρντιαν διέγραψα ποστ σου που μόνο άποψη δεν ήταν. Αν έχεις νεύρα να μην γράφεις εδώ μέσα. Την επόμενη φορά θα αποβληθείς.
Στα του παιχνιδιού τέτοιο μπ@λο δεν ξανάδα.
Μας έκανε γιογιο ο τεράστιος Αστέρας στο Β και καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας.
Οι πάικτες μας που έχουν γραμμένο τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" έκαναν όπτι ήθελαν, σουτ, γιόμες, τακουνάκια, τράκαραν μεταξύ τους, ....
Δικηγορος δν ειμαι κανενος...το να επισημανεις καποια πραγματα που δν θεωρεις δικαια μεσα σε μια δημοσια κουβεντα υπερ καποιου μελους δν σε κανει αυτοματα και δικηγορο του...
Στα του ματς του τι ειδα...μιας και βλεπω ενα ενδιαφερον για την αποψη μου...
Ειδα εναν ΠΑΟΚ να προσπαθει να κανει ενα ματς σκοπιμοτητας....
Ο προπονητης κατεβασε την ομαδα ωστε πρωτα απ ολα να μην φαει γκολ(πραγμα που δν το καταφερε) και μετα οτι βγει μπροστα... Η ομαδα δν μπορω να πω οτι στο πρωτο ημιχρονο ηταν ασχημη...τακτικα επαιξε σωστα, εκλεισε τους χωρους στον Αστερα και τον οδηγησε σε πολλα λαθη...Στο δευτερο μερος και κυριως μετα το γκολ ηρθε η πλυμμηρα...και εδω υπαρχει ενα διαχειρηστικο προβλημα που εχει η ομαδα...στο πως αντιδρα οταν τρωει γκολ....πανω σε αυτο το θεμα πιστευω οτι η ευθυνη ειναι 50-50...προπονητη και παικτων...η ευθυνη του προπονητη ειναι στο να μαθει τους παικτες πως να το διαχειριζονται στου μεν παικτες αυτο εξαρτατε απο τον χαρακτηρα του καθενος...το παθος...το τσαγανο...τα κοτσια...αλλα και τι παραστασεις εχει...
Ενα αλλο χαρακτηριστικο του ματς χθες ηταν ο Καμαρα...ηταν η ευχη και η καταρα του ματς...ευχη γτ λογο ταχυτητας και τοποθετησεων δημιουργουνταν αρκετες φορες προυποθεσεις για κατι καλο...αλλα και καταρα με την εμμονη του να κραταει τοσο πολυ την μπαλα...να ντριμπλαρει...και στο τελος να την χανει...
υ.γ.1 Αν θεωρεις Μοικανε οτι εχω παραβει καποιον κανονισμο του φορουμ και βρισκομαι εδω χαρηστικα-ετσι αντιλαμβανομαι αυτο που λες στο οτι εγω δν θα εγραφα προ πολλου στο φορουμ- τοτε κακος δν τιμωρηθηκα
και αν μου επισημανθει συγκεκριμενα που εχω κανει λαθος, θα σταματησω απο μονος μου να γραφω...