Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Η διαιτησία ήταν προκλητικότητη ,όλα τα σπόρια στον αστέρα λες και παίζαμε με γαβρο στο γκολ σφυραει και ενώ η φάση πλέον θεωρείται μη γενομενη κατακυρωνει το γκολ , απο το φάουλ στην γραμμή της περιοχή στον λωρενς μέχρι την μη αποβολή του σέντερ τους που μπήκε αλλάγη και έπρεπε να φάει δεύτερη κίτρινη σε τουλάχιστον τρεις φάσεις πήραμε μνήμα ότι για να περάσουμε πρέπει να υπολογίζουμε εχθρική διαιτησία πρέπει στην ρεβάνς να αλλάξει αυτο
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Πιστευω οτι ειναι λαθος μας να ασχοληθουμε τοσο με την διαιτησια στον τελικο.Πρεπει να μπουμε μεσα με τσαμπουκα και να τους πατησουμε.Μην το χρησιμοποιουμε παντα ως δικαιολογια.Και εμενα με εκνευρισε χθες το κορακι αλλα ως εκει.Την τελευταια φορα που μπηκαμε τσαμπουκαλεμενοι ηταν στη Φιλαδελφεια στον τελικο με gay και ειδαμε το αποτελεσμα κ με κοντρα διαιτησια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το ένα από τα γκολ μας πάντως τότε δεν έπρεπε να μετρήσει... :|
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

θελω να δω την αντιδραση σου (εκει που πρεπει) για τον χθεσινο καμικαζι
το μυνημα το ελαβες που σου εστειλε ο χοντρος
παρε οτι μετρα μπορεις γιατι παμε για σφαγη στην τριπολη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:eorptol δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα χλωμό το κόβω.Όχι αγωνιστικά αλλα εξωαγ.Με βάση τα σφυρίγματα που είδαμε στην Τούμπα άποψη μου είναι οτι ο Βαγγέλας θέλει να σε σταματήσει πριν τον τελικό .Θα είναι πιο εύκολο και δε θα εκτεθεί άμεσα.Απο κεί και πέρα ειναι θέμα του τι μπορεί να κάνει η διοίκηση γι αυτό.
Γι'αυτό με το που πατήσουν οι δικοί μας το χορτάρι στον επαναληπτικό και χωρίς χάσιμο δευτερολέπτου για ... αναγνωριστικό παιχνίδι θα πρέπει χ2 να έχουν την απόδοση του χθεσινού α ημιχρόνου.Σε κάθε περίπτωση,πιστεύω θα αντεπεξέλθουμε των όποιων εμποδίων μας τεθούν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

eorptol έγραψε:Η διαιτησία ήταν προκλητικότητη ,όλα τα σπόρια στον αστέρα λες και παίζαμε με γαβρο στο γκολ σφυραει και ενώ η φάση πλέον θεωρείται μη γενομενη κατακυρωνει το γκολ , απο το φάουλ στην γραμμή της περιοχή στον λωρενς μέχρι την μη αποβολή του σέντερ τους που μπήκε αλλάγη και έπρεπε να φάει δεύτερη κίτρινη σε τουλάχιστον τρεις φάσεις πήραμε μνήμα ότι για να περάσουμε πρέπει να υπολογίζουμε εχθρική διαιτησία πρέπει στην ρεβάνς να αλλάξει αυτο

Συμφωνω...Αλλα απο την αλλη φιλε μου , δωσαμε δικαιωμα και εμεις σαν ομαδα με την εμφανιση μας να πιστεψουν στο ονειρο... Τετοιες περιπτωσεις καταλαβαινεις οτι ο χειρουργος-διαιτητης , δεν θα την αφησει να παει χαμενη...

Για μενα πρωτιστως η ευθυνη ειναι δικη μας .....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ιβαν οπως βλεπεις δεν μας θελουν στο οακα.
λαδι τον εβγαλαν τον διαιτητη.
αν ειχε ο γαυρος τετοια αντιμετωπιση μεσα στο καραισκακη την αλλη μερα ο διαιτητης δεν θα υπηρχε.
μεχρι το γκολ τους ο αστερας δεν υπηρχε στο γηπεδο και τους εβαλε το κορακι με κινδυνο στο τελος ακομα και να χασουμε.
κανε οτι χρειαζεται εν οψει επαναληπτικου.
και εκει στο γηπεδο ξες εσυ. κανε μια επισκεψη στα αποδυτηρια των διαιτητων με κανα 2-3 "δικους σου" να κανεις μια "συζητηση" με τον ρεφερι.
αφου δεν καταλαβαινουν αλλιως θα καταλαβουν ετσι.

και αυτα που λετε να μην ασχολουμαστε με τη διαιτησια δεν τα καταλαβαινω. ποτε γιναμαι τοσο υπερανω.
ημιτελικος κυπελλου ειναι. καθε λαθος κοστιζει.
οσο χαλια κι αν ημασταν στο β τουλαχιστον δεν μας απειλουσαν. θα πηγαιναμε με ενα καθαρο σκορ 1-0 στον επαναληπτικο στη χειροτερη.
σορυ για το οφ τοπικ στο τελος.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καράογλου: Υπάρχει και άλλη ομάδα στη Θεσ/νίκη εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής.

Σαββίδης: Ναι, βεβαίως, οι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν ΠΑΟΚ.

Eisai ΘΕΟΣ ΡΕ ΙΒΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ποιος ειναι αυτος ο ΚΑραογλου ρε?Πωπω...ουτε ο Ναυαρχος τετοιες ταπες... :mrgreen:
και δεν ειναι και πρωτο μποι ο Ιβαν... :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ποδόσφαιρο / ΠΑΕ / Ιβάν Σαββίδης
«Δε με σταματά τίποτα»

18 Απρ 2013 21:23, Από Σταύρος Κόλκας

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Μακεδονία Παλάς και σ αυτά που είπε ενέπλεξε και τον ΠΑΟΚ.

«Αυτό το ξενοδοχείο θέλω να γίνει κομμάτι του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ που και εγώ είμαι πιστός. Και μέσα σε όλα αυτά, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί την ορθοδοξία. Αυτές τις ημέρες είχα πολύ σημαντικές επαφές στο Άγιο όρος και νιώθω ότι έχω πάρει την ευλογία η οποία με βοηθά να προχωρήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στην Ελλάδα παρά την κρίση. Έχουμε φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην χώρα, πιστέψτε με υπάρχουν πολλά περισσότερα που περιμένουν για να σώσουν την Ελλάδα. Και εγώ θα τα φέρω, ακόμη κι αν υπάρχει ορατός ο κίνδυνος. Τίποτα δεν θα με σταματήσει» τόνισε αρχικά φέρνοντας κύμα ενθουσιασμού, ενώ στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στους Έλληνες της διασποράς.

«Καλώ όλους τους Έλληνες της διασποράς να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να είμαι εγώ χαρούμενος με εσάς και εσείς με εμένα. Θέλω να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα, να γίνει η χώρα μας πραγματικός παράδεισος. Χθες που ήμουν στο γήπεδο, που γέμισε ασφυκτικά, αισθάνθηκα πως υπάρχει πολύ αγάπη για την προσπάθειά μας, για την ομάδα. Αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε ικανοποιημένο»

Στο Μακεδονία Παλάς βρέθηκαν όλοι οι τοπικοί… άρχοντες με τον Υπουργό Καράογλου να ζητά από τον Σαββίδη να βοηθήσει και τον Ηρακλή.
"Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες σον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο Σαββίδης με τον γνωστό του τρόπο.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KATΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=27217
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ - ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ - ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε τον καραογλου τι επαθε ? :lol: :lol: :lol: :lol: Ιβαν εισαι μεγαλο αλανι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

slidar έγραψε:Καράογλου: Υπάρχει και άλλη ομάδα στη Θεσ/νίκη εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής.

Σαββίδης: Ναι, βεβαίως, οι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν ΠΑΟΚ.

Eisai ΘΕΟΣ ΡΕ ΙΒΑΝ!!!
καλα ετσι ειπε θα με πεθανεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Rizla έγραψε:ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”