ευχαριστω μοικαν προσπαθω να μαθω απο εσας ακομα μικρος ειμαι(28) εχω καιρο πιστευω..moican4 έγραψε:gergeo4 , δεν σε όρισε κανένας κριτή των πάντων εδώ μέσα..από ποδόσφαιρο έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...
ΥΓ. Ωραία εικόνα το σημερινό μ@@λο που είδαμε...ειδικά οι γιόμες στον κοντό ανάμεσα στον σανκαρέ όλα τα λέφτα..
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Εχω αρχίσει και μπερδεύομαι..Αυτό που πίνεις είναι σίγουρα βαλεριάνα?Argonaut4 έγραψε:Ανανέωση χθες.
Σεβαστείτε το θεσμό του προπονητη του ΠΑΟΚ.
Η εμπάθεια μερικών εναντίων του ΔΩΝΗ ειναι τραγική

Είπε ο Δώνης στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων:
"Μέχρι να δεχθούμε το γκολ λειτουργήσαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν απειλητικοί και μέχρι εκείνο το σημείο δεν απειληθήκαμε."
Και αναρωτιέμαι: το εννοεί αυτό; Δηλ. πράγματι δεν αντιλήφθηκε τίποτε; Αφού το πράγμα μύριζε ήδη από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου! Φαινόταν ότι θα μπούμε σε περιπέτειες! Η απλά δε θέλει να το παραδεχτεί;
Έχει ενδιαφέρον να δει κανεις τι είπε και ο Τσιώλης:
"Εμείς σταθήκαμε καλά, βρήκαμε τους χώρους στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος μας, καθώς ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρους."
"Μέχρι να δεχθούμε το γκολ λειτουργήσαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ήμασταν απειλητικοί και μέχρι εκείνο το σημείο δεν απειληθήκαμε."
Και αναρωτιέμαι: το εννοεί αυτό; Δηλ. πράγματι δεν αντιλήφθηκε τίποτε; Αφού το πράγμα μύριζε ήδη από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου! Φαινόταν ότι θα μπούμε σε περιπέτειες! Η απλά δε θέλει να το παραδεχτεί;
Έχει ενδιαφέρον να δει κανεις τι είπε και ο Τσιώλης:
"Εμείς σταθήκαμε καλά, βρήκαμε τους χώρους στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος μας, καθώς ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρους."
Αναρωτιεμαι αν σου ελεγε αυτος οτι εχεις μεσανυχτα απο μπαλα αν θα τον εκανες μπαν η οχι επιδη σου μιλησε ετσι.moican4 έγραψε:gergeo4 , δεν σε όρισε κανένας κριτή των πάντων εδώ μέσα..από ποδόσφαιρο έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, μην το συνεχίζεις, άστο...
ΥΓ. Ωραία εικόνα το σημερινό μ@@λο που είδαμε...ειδικά οι γιόμες στον κοντό ανάμεσα στον σανκαρέ όλα τα λέφτα..
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτε τι εχει μεσα η μπαλα δε ξερουν και μονο σαν ορκ βριζουν. ουγκ
Οσο για το ματς, η ευθηνη του προπονητη ειναι στο οτι η ομαδα χανει την αυτοσυγεντροση της χωρις λογο, τα εχασε μετα το γκολ και επισης δεν τη βοηθησε καθολου να αντιδρασει ενω χρειαζοταν μια κινηση. Τα αλλα ειναι βλακειες, ο Αστερας ηταν ανυπαρκτος. Πνιγεικαμε σε μια κουταλια νερο οπως συνηθως.(αυτο ειναι χαρακτιριστικο της ομαδας και ευθηνη του προπονητη)
φίλε Μοικανέ, δεν νομίζω οτι βοηθάνε τέτοια σχόλια, και δεν θα μπορουσε άλλος να τα κάνει σε σένα...moican4 έγραψε:gergeo4 , δεν σε όρισε κανένας κριτή των πάντων εδώ μέσα..από ποδόσφαιρο έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, μην το συνεχίζεις, άστο...
Πέραν της προπονητικής σου ικανότητας ή ανυπαρξίας (!), δυστυχώς είσαι πάνω από όλα ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ...
Και αν δεν σου το σφύριξαν ακόμα...
...Ό,τι και να κάνεις φέτος, για του χρόνου είσαι σφιχτός...
Και αν δεν σου το σφύριξαν ακόμα...
...Ό,τι και να κάνεις φέτος, για του χρόνου είσαι σφιχτός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Τετ 17 Απρ 2013, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gergeo4 έγραψε:σε κοροιδευει?απο που κ ως που φιλε?επειδη δεν βαζει 5 γκολ σε καθε ματς?
αν θελετε πενταρες σουλης παπαδοπουλος μαγκες

ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕ xxxxxx? Ε?
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ?
Η ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ?
ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΦΑΟΥΛ, Η' Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ????
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
Ο ΛΟΡΕΝΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, Ο ΓΚΑΣΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ Γ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ?
ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
Υ.Γ . ΕΚΕΙΝΗ Η ΨΥΧΗ Ο ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? Ε ΔΩΝΗ?
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ?
Η ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΓΙΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ?
ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΦΑΟΥΛ, Η' Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ????
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
Ο ΛΟΡΕΝΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, Ο ΓΚΑΣΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ Γ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ?
ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
Υ.Γ . ΕΚΕΙΝΗ Η ΨΥΧΗ Ο ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? Ε ΔΩΝΗ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 18 Απρ 2013, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρικός έγραψε: συγνώμη ρε παιδια , αλλά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάμε.. έχει κανόνες το φόρουμ ή έχω χάσει επεισόδια;
Δεν μιλαμε φιλε μου χωρικε για τον προπονητη του ΠΑΟΚ.
Μιλαμε για τον ανθρωπο που αφου σε εδιωξε τον ανθρωπο σημαια του ΠΑΟΚ, πηγε να σε αποκλεισει απο το κυπελο στύνοντας την ομαδα πισω στο Β, καταστρεφοντας παρολιγο το όνειρο του τελικού σε 1. 500 00 κοσμο.
Για αυτον ακριβως μιλαμε.
Και καποιοι τον βαλανε προπονητη στον ΠΑΟΚ, μεχρι περσι ηταν προπονητης σε ενα χωριο της Αθηνας.
Σαν να εβλεπα την δηλωση του μακη χαβου παραφρασμενη , εδωσα εντολη να μαρκαρεται ο Δελλασ στα στημενα,
στο ιδιο εργο θεατες τον george donis να λεει μπορει να χασαμε αλλα ειχαμε περισσοτερη κατοχή.
Και σε ολους που παραξενευονται για αυτα που διαβαζουν απο μενα.
Για χαρη της αλλης αποψης κατεβασα τους τονους και δεν ασχοληθηκα με τα προπονητικα του Δωνη και την αποδοση της ομαδας το γηπεδο, για πολυ πολυ καιρο, ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ μιλαμε για Εγκλημα,
Ειναι ο τελευταίος στοχος της ομαδας, και ο μονος που δεν μας πέταξε έξω απο την διεκδίκησή του πριν τα χρισοτύγεννα.
Αρα όχι δεν ειμαι υπερβολικός.
- tera12tera
Μόλις γύρισα σπίτι ....
Καταρχήν πρέπει να σταματήσει αυτό με τον Δώνη ...
Δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑ να βρίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά από ΝΙΚΗ....(ήμουν μπροστά και αηδίασα ....)
Μερικοί αν θέλετε αλλάξτε ομάδα ....
Όσο για σημαίες κτλ , ΜΙΑ είναι η σημαία μας και αυτή έχει τον δικέφαλό ....
Ο διαιτητής απλά εγκληματίας στο γκολ και 40-60 στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού
Η Τούμπα ...απογοήτευση . Τελικά με τα 5 ευρώ ήρθαν πολλά γυναικόπαιδα...
Ο Δώνης στο πρώτο μέρος έστησε ΑΡΙΣΤΑ την ομάδα , ενώ στο δεύτερο πήρε ....ληγμένα
Ο Λόρενς στην γραμμή δεν υπάρχει ενώ ο Αποστολό άρχισε νωρίς τις ζεμπεκιές ...
υ.γ : Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πλέον
Δωνικοί - Αντιδωνικοί
βρυζικικοί -Αντιβρυζικοί
Ζαγορικοί - Αντιζαγορικοί
Αγγελικοι - Αντιαγγελικοί
Σαββιδικοί - Αντισαββιδικοί
Αλλά ρε μάγκες να γκρινιάζει ο άλλος δίπλα μου που ο Σαββίδης έχει δίπλα του την Καϊλή (ενώ θα έπρεπε να έχει κάποια από την Ν.Δ πχ. Ράπτη )...εεεεεε δεν χωνεύεται με τπτ
υ.γ 2 : Πολύ εύκολα θα πάμε τελικό ...πάω και στοιχηματάκι με όποιον θέλει ....
Καταρχήν πρέπει να σταματήσει αυτό με τον Δώνη ...
Δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑ να βρίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά από ΝΙΚΗ....(ήμουν μπροστά και αηδίασα ....)
Μερικοί αν θέλετε αλλάξτε ομάδα ....
Όσο για σημαίες κτλ , ΜΙΑ είναι η σημαία μας και αυτή έχει τον δικέφαλό ....
Ο διαιτητής απλά εγκληματίας στο γκολ και 40-60 στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού
Η Τούμπα ...απογοήτευση . Τελικά με τα 5 ευρώ ήρθαν πολλά γυναικόπαιδα...
Ο Δώνης στο πρώτο μέρος έστησε ΑΡΙΣΤΑ την ομάδα , ενώ στο δεύτερο πήρε ....ληγμένα

Ο Λόρενς στην γραμμή δεν υπάρχει ενώ ο Αποστολό άρχισε νωρίς τις ζεμπεκιές ...
υ.γ : Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πλέον
Δωνικοί - Αντιδωνικοί
βρυζικικοί -Αντιβρυζικοί
Ζαγορικοί - Αντιζαγορικοί
Αγγελικοι - Αντιαγγελικοί
Σαββιδικοί - Αντισαββιδικοί
Αλλά ρε μάγκες να γκρινιάζει ο άλλος δίπλα μου που ο Σαββίδης έχει δίπλα του την Καϊλή (ενώ θα έπρεπε να έχει κάποια από την Ν.Δ πχ. Ράπτη )...εεεεεε δεν χωνεύεται με τπτ
obanebane έγραψε:
Δε ντρεπεσαι ρε τι ειναι αυτα που γραφεις?
Τι εγραψα? Οτι εγω προσωπικα τον θεωρω πουλημενο, πρέσβη , και παντζάκια.
Γιατι να ντρέπομαι? εξάλλου δεν εχω μόνο εγω αυτη την αποψη
Εδω ρε φιλε ο αλλος απο πισω μου φωναζε γτ ο Δωνης εχει την ομαδα μεσα στην περιοχη....
Σε στημενη φαση εξω απο την περιοχη μας....
υ.γ.1Εννοειτε οτι καμια μερα αν αποκαλεσω καποιον...πουστη,πρεζακια η πουλημενο...δν θα φαω μπαν ετσι;;;;
υ.γ.2 Μοικανε η δουλεια σου στο φορουμ ειναι συγκεκριμενη...και οχι να μειωνεις καποιο παιδι που εχει αντιθετη αποψη απο σενα...υπο την ασφαλεια κιολας που σου δινουν τα προνομια του μοντ...
Σε στημενη φαση εξω απο την περιοχη μας....
υ.γ.1Εννοειτε οτι καμια μερα αν αποκαλεσω καποιον...πουστη,πρεζακια η πουλημενο...δν θα φαω μπαν ετσι;;;;
υ.γ.2 Μοικανε η δουλεια σου στο φορουμ ειναι συγκεκριμενη...και οχι να μειωνεις καποιο παιδι που εχει αντιθετη αποψη απο σενα...υπο την ασφαλεια κιολας που σου δινουν τα προνομια του μοντ...
Μια ομάδα που ΘΑ χτιστεί μετα απο 5 φιλικά 4 ματς ΟΥΕΦΑ 29 αγωνιστικές πρωταθλήματος και 3 γύρους κυπέλλου!
ΘΑ χτιστεί...νταξει πιστεύω οτιδήποτε αλλο ειναι περιττό!
Sent from my mind using boobs power
ΘΑ χτιστεί...νταξει πιστεύω οτιδήποτε αλλο ειναι περιττό!
Sent from my mind using boobs power
- sourmenetes
- Moderator
ΕΕΕμμμ...Ερχεται η αναγεννηση του ΠΑ(Σ)ΟΚ.............tera12tera έγραψε: Αλλά ρε μάγκες να γκρινιάζει ο άλλος δίπλα μου που ο Σαββίδης έχει δίπλα του την Καϊλή (ενώ θα έπρεπε να έχει κάποια από την Ν.Δ πχ. Ράπτη )...εεεεεε δεν χωνεύεται με τπτ

Αντε πεστε κοιμηθειτε μπας και ηρεμησουμε και εμεις...