ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ιτάνζ
44
59%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίλντεφελντ
8
11%
Κατσουράνης
1
1%
Λίνο
2
3%
Καμαρά
1
1%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
3
4%
Λόρενς
4
5%
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
8
11%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε αυτο συμφωνουμε ολοι...

Αλλα και ο ΠΑΟΚ βρισκοτανε στο πρωτο πολυ καλα σε κλειστη κιολας αμυνα...
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

jibbie έγραψε:friend or foe man..φιλοι κ εχθροι νομιζω το λαιμαι..turn it on ;)
ty , να γλυτωσουμε μερικα εγκεφαλικα κυτταρα .
Χμμμ δυστυχως δεν μπορουν να μπουν μερικοι μπλε σε αυτη την λιστα εε? ;) :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

1200 κομμάτια είχανε περισσότερη φωνή στη Ν. Σμύρνη. 500 στην Καλλιθέα και στον Ατρόμητα, το ίδιο.

Μια χαρά κύλησε το ματς, αν δεν έρθουν τα πάνω - κάτω στην Τροπολιτσά ετοιμαστείτε για ΟΑΚΑ.

Σε άλλα νέα, έλεος με τον Δώνη. Ντάξει, εμπεδώσαμε πως δεν αρέσει.

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ.

Αυτά και καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ιτανζ «Πρώτη φορά συμβαίνει στην καριέρα μου. Δεν λέω εάν είναι οφσάιντ ή όχι, αλλά ο διαιτητής σφύριξε και σταματήσαμε όλοι μας, και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μας. Πραγματικά, δεν καταλάβαμε τι έγινε».

σιντερ"Για πρώτη φορά το είδα αυτό το πράγμα στην καριέρα μου. Ο διαιτητής σφυρίζει. Ολοι μας σταματάμε γιατί ακούσαμε το σφύριγμα και στη συνέχεια δείχνει σέντρα. Είναι απίστευτο. Έπρεπε να έρθω στην Ελλάδα για να ζήσω κάτι τέτοιο από έναν διαιτητή".

ο δωνης φταιει φυσικα!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πέστα ρε George.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ομαδα μου αρεσε στο α ημιχρονο αλλα εκ του αποτελεσματος θεωρω οτι δεν εκανε σωστη διαχειριση δυναμεων, ο Λινο και ο Λαζαρ δεν μπορουσαν να περπατησουν...
ειπε κανεις οτι μετα την αλλαγη του Κατσε η ομαδα δεχτηκε πολλες φασεις?
θα ηθελα επισης να ρωτησω τον Σερ γιατι σε πολλους αγωνες δεξι μπακ βγαζει, δεξι μπακ βαζει...
ο καλος ετο ειναι παντως μια κλαση καλυτερος και απο τους δυο...
Συνοπτικα η ομαδα ηταν καλη στο α ημιχρονιο, δεχτηκε ενα γκολ απο λαθος του διαιτητη στο β ημιχ και μετα ξεφουσκωσε...ανεβηκε προσπαθωντας για το δευτερο γκολ αλλα δεχτηκε πολλες φασεις....
στην τριπολη πρεπει να παιξουμε κλειστα οπως στο καραισκακη...ετσι ουτε φαση δεν θα μας κανει το κολοχωριο...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

don pablo έγραψε:θελω να δω μετα το διπλο στην τριπολη τι κολοτουμπα εχει να πεσει

Κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσουμε και εξήγησα του λόγους. Και κατά πασα πιθανότητα θα βγούμε και CL αλλα η γνώμη μου για τον Δωνη και γενικά για όλους τους Έλληνες προπονητές δεν αλλάζει. Δε μπορούν να σταθούν σε μεγάλη ομάδα. Αν θέλουμε να ανεβουμε επίπεδο πρέπει να βρούμε καλό ξένο προπονητή...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μιας και ο Τσιώλης έχει ήδη ανανεώσει, μήπως να κλείσουμε τον Σούλη που έριξε 5άρα στον υπερηχητικό Αστέρα;
Διώχνεις Δώνη, παίρνεις Σούλη και ησυχάζει το κεφάλι σου. ;)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Asimos έγραψε:1200 κομμάτια είχανε περισσότερη φωνή στη Ν. Σμύρνη. 500 στην Καλλιθέα και στον Ατρόμητα, το ίδιο.

Μια χαρά κύλησε το ματς, αν δεν έρθουν τα πάνω - κάτω στην Τροπολιτσά ετοιμαστείτε για ΟΑΚΑ.

Σε άλλα νέα, έλεος με τον Δώνη. Ντάξει, εμπεδώσαμε πως δεν αρέσει.

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ.

Αυτά και καληνύχτα.
Οπως τα λες είναι ούτε κερκίδα ούτε τίποτα σήμερα.οι παίχτες πιο πολυ πάθος απο τον κόσμο είχαν.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

4-5 κραζετε συνεχεια και τα παντα κατι τετοιοι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες αρα δικαιολογηστε μονο να ξερουμε ποιος εχει σειρα την αλλη εβδομαδα ο δωνης ο βρυζας ο γεωργιαδης ο ζαγορακης ο ιβαν οι ρωσοι? δεν μπορει καποιος θα σας φταιει ας μας πει ο εχω ολες τις πληροφοριες ,ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΟΠΗΚΕ κραξτε οσο θελετε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

σημερα μπορει να ειπαν οτι ηταν μια ιδιαιτερη μερα για το Ελληνικο ποδοσφαιρο καθως χρησιμοποιηθηκαν για πρωτη φορα οι βοηθει τελικης γραμμης αλλα δεν μας ειπαν το πιο σημαντικο, για πρωτη φορα στην ιστορια του ποδοσφαιρου χρησιμοποιηθηκε το instant reply και πληροφοριες λενε οτι ο πλατινι ειναι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτο το εγχειρημα.
οσο για τα του ματς το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αυτος ο ΠΑΟΚ δεν με γεμιζει, δεν με ολοκληρωνει, μου προκαλει μια αρρωστημενη απαθεια και αυτο ειναι αποκλειστικα εργο του τεχνικου επιτελειου.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ο διαιτητής σφύριξε αφ ότου μπήκε το goal.....Τώρα αν οι δικοί μας παίκτες νόμιζαν ότι ήταν off side η παρακολουθούσαν τον επόπτη, κακό του κεφαλιού τους.
Για του λόγου το αληθές, παγώστε το video στο 04:11.
Μερικές φορες καλύτερα να μασάς....
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

chrisg4 έγραψε:
don pablo έγραψε:θελω να δω μετα το διπλο στην τριπολη τι κολοτουμπα εχει να πεσει

Κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσουμε και εξήγησα του λόγους. Και κατά πασα πιθανότητα θα βγούμε και CL αλλα η γνώμη μου για τον Δωνη και γενικά για όλους τους Έλληνες προπονητές δεν αλλάζει. Δε μπορούν να σταθούν σε μεγάλη ομάδα. Αν θέλουμε να ανεβουμε επίπεδο πρέπει να βρούμε καλό ξένο προπονητή...
συμφωνω αλλα μετα το τελος του πρωταθληματος ειμαι κατα σε οποιαδηποτε αλλαγη προπονητη οποιος και να ειναι στη μεση της χρονιας ,με προτιμηση σε ισπανο με μεγαλη μυτη
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η μεγαλύτερη κατάντια για τον ΠΑΟΚΤΣΗ σήμερα είναι να μιλάει για διαιτησία...και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ακούστηκαν απαράδεκτες δηλώσεις - δικαιολογίες από παίκτες, που αντί να πουν "ΣΥΓΝΩΜΗ" για το αίσχος, μίλησαν για διαιτησία.

Με αυτή τη διαιτησία και αυτόν τον αντίπαλο, και με άλλους 10 Μάνταλους, ο ΠΑΟΚ του κοντινού παρελθόντος θα είχε 2-0 σκορ και δεν θα έβλεπαν την περιοχή μας ούτε με τηλεσκόπιο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Τετ 17 Απρ 2013, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”