ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 17/4 20:00 OTESP3
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 17/4 20:00 OTESP3
Photis
Εννοείτε ότι σαν ομάδα είναι καλύτερη, έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο το οποίο δουλεύει από το καλοκαίρι. Έχει πολύ καλούς παίχτες και πραγματικά φέτος δε νομίζω να υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα να βγαίνει στις αντεπιθέσεις καλύτερα από τον Αστέρα. Εμείς έχουμε σαφώς καλύτερο roster αυτή τη στιγμή αλλα ομάδα δεμένη ακόμα δεν έχουμε και είναι λογικό μιας και έχουμε 5 καινούριους βασικούς παίχτες εδώ και 4 μήνες. Που άμα δε τους περνάμε αυτούς τους παίχτες και παίζαμε ακόμα με Robert Κουμάλο Γλυκό Ιντζίδη και τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή δε θα ήμασταν δεύτεροι.
Τώρα Rizla αν από αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που έγραψες τότε μάλλον είναι αλλού του πρόβλημα...
Είναι τραγικό να προσπαθείς να κανείς μια συζήτηση ήρεμα και ωραία και ανεξάρτητα με το αν έχεις δίκιο η όχι να σου απαντάνε με ειρωνεία. Ποτέ δε κατάλαβα που εξυπηρετεί η ειρωνεία πέρα από την έλλειψη επιχειρημάτων. Εγώ ούτε προπονητής είμαι ούτε το αλάθητο διεκδίκησα απλά έτυχε να τον δω τον αστέρα 5-6 φορές πέρα από τα μεταξύ μας παιχνίδια και αυτά τα συμπεράσματα έχω βγάλει.
Δεν είπα ούτε ότι ο αστέρας είναι Barcelona ούτε ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα από μας ούτε οτι ο Τσιολης είναι Μουρινιο. Ειπα οτι γενικά φέτος σαν ομάδα ειναι έστω και ελάχιστα καλύτερη.
Εννοείτε ότι σαν ομάδα είναι καλύτερη, έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο το οποίο δουλεύει από το καλοκαίρι. Έχει πολύ καλούς παίχτες και πραγματικά φέτος δε νομίζω να υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα να βγαίνει στις αντεπιθέσεις καλύτερα από τον Αστέρα. Εμείς έχουμε σαφώς καλύτερο roster αυτή τη στιγμή αλλα ομάδα δεμένη ακόμα δεν έχουμε και είναι λογικό μιας και έχουμε 5 καινούριους βασικούς παίχτες εδώ και 4 μήνες. Που άμα δε τους περνάμε αυτούς τους παίχτες και παίζαμε ακόμα με Robert Κουμάλο Γλυκό Ιντζίδη και τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή δε θα ήμασταν δεύτεροι.
Τώρα Rizla αν από αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που έγραψες τότε μάλλον είναι αλλού του πρόβλημα...
Είναι τραγικό να προσπαθείς να κανείς μια συζήτηση ήρεμα και ωραία και ανεξάρτητα με το αν έχεις δίκιο η όχι να σου απαντάνε με ειρωνεία. Ποτέ δε κατάλαβα που εξυπηρετεί η ειρωνεία πέρα από την έλλειψη επιχειρημάτων. Εγώ ούτε προπονητής είμαι ούτε το αλάθητο διεκδίκησα απλά έτυχε να τον δω τον αστέρα 5-6 φορές πέρα από τα μεταξύ μας παιχνίδια και αυτά τα συμπεράσματα έχω βγάλει.
Δεν είπα ούτε ότι ο αστέρας είναι Barcelona ούτε ότι είναι μεγαλύτερη ομάδα από μας ούτε οτι ο Τσιολης είναι Μουρινιο. Ειπα οτι γενικά φέτος σαν ομάδα ειναι έστω και ελάχιστα καλύτερη.
-
Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 17/4 20:00 OTES1
Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια!ΑποστόληςΑ έγραψε:RoMaN έγραψε:Επαναφέρ(ε)τε τα pm, δηλαδή έλεος...
Σήμερα διαβάζουμε
" - Θα δεις εκεί τον αγώνα;
- Ναι ρε εκεί θα είμαι, κράτα θέση!"
σιγά σιγά θα φτάσουμε και στο
"- Τι γίνεται αδερφέ, καλά;
- Τι καλά ρε, έκανε η γυναίκα μου εκείνα τα γεμιστά που τα κάνει και χάλια, δεν έχω και λεφτά να παραγγείλω απ'έξω, *άμησέ τα είμαι!"
ή στο
" - Ρε φίλε είδα ένα νίμου στο καφέ που βγήκα χθες..κόλαση! Και μάντεψε..φορούσε μπλουζάκι Π.Α.Ο.Κ.!
- Έλα ρε, σοβαρά; Και για πες, της μίλησες, πώς πήγε;
- Ε, εντάξει, πώς να πάει... Την κάνω μια "Ψψψψτ, κοπελιά... Π.Α.Ο.Κ. είσαι;" και με λέει "Ναι, Π.Α.Ο.Κ. είμαι... Τι γνώμη έχεις για το Δώνη;" οπότε της λέω "Εντάξει, καλός προπονητής είναι! Δεύτερη θέση είμαστε, σκοράρουμε τώρα τελευταία...." και με διακόπτει και με λέει "Εσύ όμως δεν θα σκοράρεις απόψε!" κι έφυγε!
- Ποοοο φίλε, πώς περιμένεις να *αμήσεις όταν γουστάρεις Δώνη;"
οπότε επαναφέρτε τα pm...![]()
![]()
Αν και νεαρός, μ' αρέσει το χιούμορ σου!
Γιατί θες τα πμ; Διαβιώνεις εν Αθήναις;
Όχι, Θεσσαλονίκη μένω.. (το γράφει και κάτω απ'το nick μου). Απλώς νομίζω ότι είναι άβολο και για εσάς που τα γράφετε αλλά και για εμάς που τα διαβάζουμε.. Χώρια το γεγονός ότι μπορεί να μπαίνει κανένας αλλόθρησκος, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...
chrisg4 έγραψε: Τώρα Rizla αν από αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που έγραψες τότε μάλλον είναι αλλού του πρόβλημα...
Aδερφε ποτε δεν ειρωνευομαι συνοπαδους...τον Δωνη μπορει...
ΣΥΓΝΩΜΗ και παλι αν σε προσβαλα.
Peace...

4-0 θα ληξει σημερα,να ξερετε.....παντως συγχαρητηρια στον αστηρ,σιγα σιγα παιρνει την θεση της αεκ στο πρωταθλημα,του χρονου θα χουμε sold out με αστερα
,γαυρο και βαζελο...α και ρουλη
η 11αδα ειναι η καλυτερη δυνατη,το γηπεδο καταμεστο οποτε προσεκτικα πισω και μπροστα τα 2 γκολακια τα εχουμε.Ειναι το πρωτο παιχνιδι μετα απο 20 και βαλε χρονια που δεν θα δω...μολις γυρισω ευχομαι να ανοιξω τον υπολογιστη και να διαβασω:ΠΑΟΚ-Αστερας 4-0 και τον καρχαρια να εκθειαζει τον κοουτς..στις 11 Μαιου εχω υπσχεθει στην 5χρονη κορη μου οτι θα γνωρισει απο κοντα το μεγαλειο του ΠΑΟΚ και γιατι ειμαστε ΠΑΟΚτσηδες,αν και ζουμε στην Αττικη...ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Ok Rizla δε τρέχει τίποτα.
Εγώ πάντως έχω καλό vibe για το παιχνίδι. Κάτι η αγωνιστική άνοδος της ομάδας κάτι ότι ο Σαββίδης έχει δώσει στους παίχτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το κύπελλο για τον ίδιο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στον αστέρα την έχουν ψωνίσει λίγο και φαίνεται από τις δηλώσεις που κάνουν τον τελευταίο μήνα πιστεύω σήμερα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε. Ακόμα και το γεμάτο γήπεδο θα παίξει το ρόλο του καθώς ομάδες του βεληνεκούς του αστέρα δε μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες έδρες...

Εγώ πάντως έχω καλό vibe για το παιχνίδι. Κάτι η αγωνιστική άνοδος της ομάδας κάτι ότι ο Σαββίδης έχει δώσει στους παίχτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το κύπελλο για τον ίδιο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στον αστέρα την έχουν ψωνίσει λίγο και φαίνεται από τις δηλώσεις που κάνουν τον τελευταίο μήνα πιστεύω σήμερα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε. Ακόμα και το γεμάτο γήπεδο θα παίξει το ρόλο του καθώς ομάδες του βεληνεκούς του αστέρα δε μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες έδρες...
Μια του κλεφτη....δυο του κλεφτη....
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΥΓ.Τσιωλη,ξαναστησου!Τωρα που εμαθες....θα σου αρεσει!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΥΓ.Τσιωλη,ξαναστησου!Τωρα που εμαθες....θα σου αρεσει!!!
Κι εγώ μέσα θα είμαι οπότε, κάποιος θα πρέπει να μείνει πίσω για να ανοίξει το "MVP, σχόλια και παραλειπόμενα"sourmenetes έγραψε:Καλως τα παιδια...moican4 έγραψε:
ΥΓ. Αργοναύτη εσύ ετοιμάσου για 11 Μαίου, από το Πάσχα θα είμαι κάτω..
Καλως τα παιδια..
Θα ειναι ολοι εκτος εμου μου φαινεται σε αυτον τον τελικο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμστε την πτνα του ρουλη χωρις σαλιο ολα τα αλλα ειναι μλκιες τελος

Ανησυχώ , να το ξέρεις.shark4 έγραψε:giapas έγραψε:Σαρκ ..... σε παρακαλώ, τσέκαρες το καλεντάρι? Έχουμε τίποτα καλό , ποιοί θα είναι στο πλευτό μας αύριο?
Το εχω δει ηδη απο την πρωτη ημερα αλλα δεν το εγραψα για να μην αγχωσω το χριστεπωνυμο πληθος του φορουμ....
Για σημερα λοιπον εχουμε :
Συμεώνος ιερομάρτυρος επισκόπου εν Περσία (†344), Αγαπητού πάπα Ρώμης (†536) Αδριανού μάρτυρος (†251), Μακαρίου επισκόπου Κορίνθου , του Νοταρά (†1805).
Εορτάζοντες
Δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή![]()
Οπως βλεπεις δεν υπαρχει καποιο "βαρυ" ονομα αγιου που να εορταζει....Ή εστω καποιο αντιστοιχο του θεσμου του κυπελλου...![]()
Αλλα μην ανησυχεις ... Οσο και να εχεις απεναντι τον γλοιωδη Τσιωλη και τον εμετικο Μποροθρυλο , υπαρχει η ρεντα του κοουτς Δωνη....Αλλωστε και ο ιδιος με τη συσσωρευμενη εμπειρια τοσων ετων στους παγκους μικρων ομαδων - οταν ερχοταν στην Τουμπα- ξερει πως να αντιμετωπισει μια ομαδα αντιστοιχου βεληνεκους ....
Ολα καλα θα πανε ....Don't worry....
Το έχεις σκεφτεί ότι θα μπορούσες να δουλέψεις άνετα σαν "σύμβουλος" στο προπονητικό τιμ του ΓΔ? Πχ μέρες όπου γιορτάζουν βαριά χαρτιά μπορεί να κάνει δυνατές προπονήσεις ..ενώ σε άλλες μέρες ας μείνουνε μέσα να κάνουνε βάρη ή ας δώσει κανά ρεπό. Ακόμα και σε διοικητικό επίπεδο... πχ το τελικό Κυπέλλου , τον έχεις τσεκάρει? Αν δε βολεύει να πούμε στον Ιβάν να ζητήσει αναβολή. Νομίζω ότι έχει πολύ ψωμί η υπόθεση και παρόλο τη σνόμπαρα στην αρχή πλέον τα κοιτάω και εγώ.
Ιτάνζ
Αποστολόπουλος
Σίλντεφελντ
Κατσουράνης
Λίνο
Καμαρά
Κάτσε
Λάζαρ
Λόρενς
Σαλπιγγίδης
Αθανασιάδης