Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
- kataramenos5
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης
Είδε ο Ιβάν πεσμένο το φόρουμ(του το πε κι ο Γκερμαν) κι είπε να κάνει κάτι για να ανεβάσει την κίνηση.Δάκτυλος του teacher είναι η δουλειά βασικά που τον παρακάλαγε καιρό να κάνει κάτι.Ναι σε λέω ,μου το πε ο Νικόλας..giapas έγραψε: Αύριο αναμένεται πολύ δυνατή μάχη , το 20ρικο σελίδες το έχουμε στο τσεπάκι μας ( ιδίως αν μπορούσαμε να ξεμπανάρουμε κάτι "βετεράνους" που θα δίνανε άλλο ενδιαφέρον στη μάχη....κάτι ψειριστες κλπ )
Πάμε δυνατά !!!![]()
![]()
![]()

ΥΓ Αν δεν ήταν το ματς χαλαρά 30ρι giapas

μου αρέσει πολύ που κάποιοι αντιδρούν για την επιστροφή του συμπέθερου (μελλοντικού δικού μου).
σε ποια σελίδα θα αρχίσουμε να γκρινιάζουμε επειδή είναι γλάστρα και δεν κάνει τίποτα;

- Μπαρκαρούτσος
Όντως... Είμαι πολύ light ΠΑΟΚτσής τελικά...kataramenos5 έγραψε:Αμ θες ν ασχολούνται με τα ποστ σου πρέπει να τα ξεκινάς με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά:RoMaN έγραψε: Πιάνω βάρδια ξανά τώρα.. Αλλά έχω κάνει καμιά 5 postαρίσματα ήδη και δεν ασχολήθηκε κανείς, οπότε μάλλον τζάμπα πιάνω βάρδια...
Θοδωράκη,Φλωριδης,Πεντακάθαρος,Λαμόγιο ,Ηγέτης κλπ
Το ωραίο είναι ότι αυτοί που θα γκρινιάξουν για την απραξία του ("Άκου υπεύθυνος για τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις! International PR!"), θα λένε επίσης "Πάλι για να φάει από τον Π.Α.Ο.Κ. ήρθε" ή "Ήρθε που ήρθε, δεν κάνει και τίποτα! Όχι απλά πρόεδρος, αλλά ούτε γι'αυτό που του ανέθεσε ο Ιβάν είναι ικανός!"... Δεν είμαστε μακριά απ'αυτό... Κάτσε να έρθουν οι μεταγραφές του καλοκαιριού, να έρθει καμιά νίκη στην Ευρώπη, να πέσουν οι υπογραφές για προπονητικό και θα αρχίσουμε το εθνικό άθλημα της μιζέριας...ABOLEYTOI έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
μου αρέσει πολύ που κάποιοι αντιδρούν για την επιστροφή του συμπέθερου (μελλοντικού δικού μου).
σε ποια σελίδα θα αρχίσουμε να γκρινιάζουμε επειδή είναι γλάστρα και δεν κάνει τίποτα;
- kataramenos5
Λάθος κατάλαβες αργοναύτη.Argonaut4 έγραψε:Eχω πάρει κάτι βαλεριάνες μη με ζορίζετε .......
ΥΓ Βαλεριάνα? Αυπνίες απο υπερένταση?
θα βοηθήσει.Αρκεί να μην έχει υπεροψία ,υφάκι του στυλ μαμώ και δέρνω και σας γράφω όλους και είμαι καβάλα στο άλογο.
Στο κάτω κάτω από την πολύ δύσκολη θέση που δικαίως ή αδίκως ήρθε,το ξελάσπωσε ο Ιβάν με τις κινήσεις του.Με την αναδρομική έγκριση των περιβόητων 320000 κάθε ενδεχόμενο ποινικών κυρώσεων σε βάρος του Ζαγοράκη περνά στην σφαίρα της φαντασίας,και τώρα με την πρόσληψη του αποκαθίσταται και ηθικά.
Χώρια που με τα 3 και βάλε εκατομύρια που έσκασε προ δυο εβδομάδων ο Ιβάν έπαψε να είναι δεσμευμένη η περιουσία του.Αυτά όλα πρέπει ο Ζαγοράκης να τα τιμήσει στο ακέραιο και να σκυλιάσει.
Όμως και εμείς πρέπει να τον τιμούμε και να μην ξεχνάμε ότι μπήκε μπροστάρης σε σκατοεποχή,ότι υποθήκευσε την περιουσία του,την οποία ΔΕΝ έκανε στον ΠΑΟΚ,ότι τουλάχιστον το πρώτο διάστημα λειτούργησε με όραμα.Τα λάθη του ήταν πολλά και σοβαρά,με κυριότερο ότι χρέωσε την ομάδα,αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα.ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.Δεν υπήρχε άλλος.Με τις γνώσεις που είχε και με το φορτίο που κουβαλούσε ξέφυγε.Ευτυχώς για αυτόν και για την ομάδα ήρθε ο Ιβάν και δεν καταστραφηκε το σύμπαν.Τώρα θα έχει μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνει.Νομίζω ότι μπορεί πολύ άνετα να την κάνει απαλλαγμένος από άλλες ευθύνες.Αρκεί να είναι πιο ταπεινός και να μην ξεχνά.
Στο κάτω κάτω από την πολύ δύσκολη θέση που δικαίως ή αδίκως ήρθε,το ξελάσπωσε ο Ιβάν με τις κινήσεις του.Με την αναδρομική έγκριση των περιβόητων 320000 κάθε ενδεχόμενο ποινικών κυρώσεων σε βάρος του Ζαγοράκη περνά στην σφαίρα της φαντασίας,και τώρα με την πρόσληψη του αποκαθίσταται και ηθικά.
Χώρια που με τα 3 και βάλε εκατομύρια που έσκασε προ δυο εβδομάδων ο Ιβάν έπαψε να είναι δεσμευμένη η περιουσία του.Αυτά όλα πρέπει ο Ζαγοράκης να τα τιμήσει στο ακέραιο και να σκυλιάσει.
Όμως και εμείς πρέπει να τον τιμούμε και να μην ξεχνάμε ότι μπήκε μπροστάρης σε σκατοεποχή,ότι υποθήκευσε την περιουσία του,την οποία ΔΕΝ έκανε στον ΠΑΟΚ,ότι τουλάχιστον το πρώτο διάστημα λειτούργησε με όραμα.Τα λάθη του ήταν πολλά και σοβαρά,με κυριότερο ότι χρέωσε την ομάδα,αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα.ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.Δεν υπήρχε άλλος.Με τις γνώσεις που είχε και με το φορτίο που κουβαλούσε ξέφυγε.Ευτυχώς για αυτόν και για την ομάδα ήρθε ο Ιβάν και δεν καταστραφηκε το σύμπαν.Τώρα θα έχει μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνει.Νομίζω ότι μπορεί πολύ άνετα να την κάνει απαλλαγμένος από άλλες ευθύνες.Αρκεί να είναι πιο ταπεινός και να μην ξεχνά.
guardian4 έγραψε:Παρακαλω την λιστα με τους μανατζερ, τους συμβουλους, υπαλληλους και ΕΝΝΟΕΙΤΕ δημοσιογραφους που ΦΑΓΑΝ τα λεφτα.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Ωσπου δεν δινεις τη λιστα αυτη, ΜΕ ΟΛΟΥΣ, για μενα εισαι οφσαιντ.
Και εγω και δεκαδες χιλιαδες αλλοι και θα στο θυμιζουμε καθε μερα που περναει.
kataramenos5 έγραψε:Λάθος κατάλαβες αργοναύτη.Argonaut4 έγραψε:Eχω πάρει κάτι βαλεριάνες μη με ζορίζετε .......
ΥΓ Βαλεριάνα? Αυπνίες απο υπερένταση?
Εχω να κοιμηθώ μήνες κανονικά βράδυ.
Αστα....δουλειά και προπόνηση.....και δε μπορώ να κοιμηθώ.
Τέλος πάντων......
Νίκη σήμερα..........με ταπεινωτικό σκορ για τα σκουλίκια της Πελλοπονήσου.
Μετα τα σημερινα ελπιδες μπορει να τρεφει και ο Γιαννης Γουμενος να επιστρεψει στον ΠΑΟΚ,αλλωστε ειχε χειροκροτητες στα μμε αλλα και στην5-6-επισημα.Το αλλο το παλικαρακι ο Καλυβας μια ζωη στην αφανεια καλο θα ταν να βολευτει και αυτο αφου στα προυρα διαλυσης παντα εμφανιζεται και δινει λυσεις...φιλοσοφικες.
Περα απο την πλακα τωρα,διαβαζω πολλους να εχουν απορουν γιατι αντιδρανε ή δυσανασχετουν πολλοι με την επιστροφη ζαγορακη - την παραμονη βρυζα κτλ και πραγματικα απορω.
δεν θα μαρκυγορισω απλα 5 βασικα πραγματα ενω θα μπορουσα να γραψω 15 για το πως προσωσαν και οι 2 το λαο του ΠΑΟΚ και το κοινο στο ξεκινημα οραμα.
- Χρεη διοικησεων Ζαγορακη-Βρυζα 8 εκ ευρω (5 στο δημοσιο διακανονισμενα και 3 σε τριτους,που αν δεν γινοταν ξεπουλημα και κουρεμα στο ροστερ θα ηταν περιπου 6εκ δλδ συνολικα 12 το χρεος.)
- Αποκλεισμος απο ευρωπη με αναστολη και παρα τριχα απευθειας πριν το ματς με ουντινεζε.
- Πορισμα ορκωτων που φανερωνει μεγαλη κακοδιαχειρηση και ας μην ειναι ποινικο αδικημα ενω παραλληλα αφηνει υποψιες για λαμογιες.(επιταγες βιολιδη,προμηθεις σε 2 μανατζερ για τον ιδιο παικτη κτλ)
- αδειοδοτησεις επο με το στανιο ....
-το βουλιαγμα της μπουτικ ενω χρηματοδωτουταν με 500χιλ απο τα λεφτα της παε και χρεωκοπησε...
- για κοντο και κυριως τον ******* τον γκακατση ειναι γνωστα και αποριας αξιο γιατι επελεξαν "δικα μας" παιδια τον δρομο του διχασμου
- χαμενη εμποστισυνη,ψεματα στον κοσμο.πολλες περιπτωσεις ας μην τις επαναλαμβανουμε.
αυτα για αρχη.ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες και να ην χρειαστει να επανελθω για το αν ειναι παραλογο που δεν θελουμε καποιοι οσους μας προδωσαν.
τελος για μενα ο σαββιδης με την κινηση του δεν ξερω που αποσκοπει αλλα σιγουρο το νομισμα εχει δυο οψεις την μια την ειπατε ή αλλη στα ματια μου ειναι ποσο ξεφτιλιζει τους 2 Ζ που τους κανει υπαλληλακους και φιλαρακια παλι για 2 χιλιαρικα στην τσεπη ,δυομιση με τα ψιλα.
Αν θέλεις να συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου (πράγμα το οποίο εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ να γίνει) θα το κάνεις χωρίς τους χαρακτηρισμούς. Αν δεν το κάνεις, πολύ απλά ΔΕΝ θα συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου.
Angelheart
Περα απο την πλακα τωρα,διαβαζω πολλους να εχουν απορουν γιατι αντιδρανε ή δυσανασχετουν πολλοι με την επιστροφη ζαγορακη - την παραμονη βρυζα κτλ και πραγματικα απορω.
δεν θα μαρκυγορισω απλα 5 βασικα πραγματα ενω θα μπορουσα να γραψω 15 για το πως προσωσαν και οι 2 το λαο του ΠΑΟΚ και το κοινο στο ξεκινημα οραμα.
- Χρεη διοικησεων Ζαγορακη-Βρυζα 8 εκ ευρω (5 στο δημοσιο διακανονισμενα και 3 σε τριτους,που αν δεν γινοταν ξεπουλημα και κουρεμα στο ροστερ θα ηταν περιπου 6εκ δλδ συνολικα 12 το χρεος.)
- Αποκλεισμος απο ευρωπη με αναστολη και παρα τριχα απευθειας πριν το ματς με ουντινεζε.
- Πορισμα ορκωτων που φανερωνει μεγαλη κακοδιαχειρηση και ας μην ειναι ποινικο αδικημα ενω παραλληλα αφηνει υποψιες για λαμογιες.(επιταγες βιολιδη,προμηθεις σε 2 μανατζερ για τον ιδιο παικτη κτλ)
- αδειοδοτησεις επο με το στανιο ....
-το βουλιαγμα της μπουτικ ενω χρηματοδωτουταν με 500χιλ απο τα λεφτα της παε και χρεωκοπησε...
- για κοντο και κυριως τον ******* τον γκακατση ειναι γνωστα και αποριας αξιο γιατι επελεξαν "δικα μας" παιδια τον δρομο του διχασμου
- χαμενη εμποστισυνη,ψεματα στον κοσμο.πολλες περιπτωσεις ας μην τις επαναλαμβανουμε.
αυτα για αρχη.ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες και να ην χρειαστει να επανελθω για το αν ειναι παραλογο που δεν θελουμε καποιοι οσους μας προδωσαν.
τελος για μενα ο σαββιδης με την κινηση του δεν ξερω που αποσκοπει αλλα σιγουρο το νομισμα εχει δυο οψεις την μια την ειπατε ή αλλη στα ματια μου ειναι ποσο ξεφτιλιζει τους 2 Ζ που τους κανει υπαλληλακους και φιλαρακια παλι για 2 χιλιαρικα στην τσεπη ,δυομιση με τα ψιλα.
Αν θέλεις να συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου (πράγμα το οποίο εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ να γίνει) θα το κάνεις χωρίς τους χαρακτηρισμούς. Αν δεν το κάνεις, πολύ απλά ΔΕΝ θα συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου.
Angelheart
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όπως βλέπεις δάσκαλε, τρεις μοντς διαβάσαμε αυτό που είπες και κανένας δε σε μπανάρισε. Μάλλον μπερδεύεσαι όσον αφορά τον χώρο στον οποίο βρίσκεσαι.danirifle έγραψε:μην μιλας μην γελας τωρα εχουμε ιβαν...ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ...ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΣΑΛΠΙ ΣΑΛΠΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ...ΚΑΙ BONUS ΣΥΝΘΗΜΑ ΦΑΣΟΥΛΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
εγώ αύριο δεν πάω γήπεδο.
να περάσετε καλά και να πάρουμε την πρόκριση
ο ΠΑΟΚ γίνεται παοκ
όπως η ΤΟΥΜΠΑ έχει γίνει τούμπα.
εμπρός για μία επιτυχημένη ασπρόμαυρη εταιρεία. να τη χαίρεστε
μπανάρετέ με γιατί χαλάω και το κλίμα
γεια σας καρντάσια
Συμβουλή (θες πες την φιλική). Το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ δε σου κάνει τα χατίρια (όποια και αν είναι αυτά και ανεξάρτητα με το αν έχεις δίκιο ή όχι) δεν σου δίνει το δικαίωμα να τον γράφεις με μικρά. Αυτό όντως είναι αιτία για μπαν αλλά στη χαρίζω τώρα γιατί αντιλαμβάνομαι το οτι είσαι πικραμένος. Μη το συνεχίσεις όμως. Εμείς που δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον από όλη την ιστορία, πρέπει να δείχνουμε το "ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα". Όχι οι άλλοι.
Αν παρακολουθείς αυτά που κατά καιρούς έχω γράψει (που δεν είσαι φυσικά και υποχρεωμένος), θα ξέρεις ότι όλα αυτά είναι εντελώς αναμενόμενα. Προσωπικά ΚΑΜΙΑ εντύπωση δεν μου προκαλεί η επιστροφή του ΘΖ. Κυρίως δε, η θέση που παίρνει. Βασικά το έργο μόλις τώρα ξεκινάει. Απλά η εισαγωγή του ήταν αυτή που κράτησε παραπάνω από το κανονικό.
Angelheart
Αυτο πρεπει να γινει η ατακα της χρονιαςArgonaut4 έγραψε:Διαφωνώ κάθετα με την επιστροφή Ζαγοράκη.
Διαφωνώ κάθετα με τη παραμονή ντεκορατέρ Βρύζα.
Διαφωνώ κάθετα με την παραμονή Δώνη.
Ομως ..............κάνω υπομονη.
Καντε ολοι υπομονή κάτι καλό έρχεται και μεγάλο απο τον Ιβάν.
Χαλαρώστε με τις αντιπαραθέσεις γιατι η ανοχή μας έχει και όρια.
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
κοψτε για σημερα το ζαγορακικο
εχουμε κρισιμο ματσακι σε λιγες ωρες
να ριξουμε μια 3 η 4 και σκοτωνομαστε το βραδυ
- paoki_sweden
BRING BACK PABLOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Zagor this is your firs and most importan mission!
-
marley 4 έγραψε:κοψτε για σημερα το ζαγορακικο
Επηρεαζουν σε κατι τον αγωνα αυτα που λεμε εμεις εδω?
καλημερα.
οταν εχεις να διαχειριστεις ξενα χρηματα και ειδικα οταν αυτα ειναι απο τον κοσμο ειναι, για εμενα τουλαχιστον, αδιαφορο εαν τα εκανες σκατα επειδη ειναι λαμογιο ή επειδη εισαι ασχετος.
οταν διοικεις μια ομαδα στην οποια εχεις λαικο ερισμα που θα ζηλευαν φιντελ καστρο και ουγκο τσαβες και επιλεγεις να δημιουργησεις ταξιαρχιες προπαγανδας και ταγματα επικοινωνιολογων εισαι κατι παραπανω απο αναξιος της εμπιστοσυνης ολων αυτων που σε πιστεψαν.
οταν μεγαλωνεις ποδοσφαιρικα σε εναν ΠΑΟΚ της κακοδιαχειρισης και των λαμογιων, οταν εισαι η προσωποποιηση της ελπιδας ενος λαου για καθαροτητα και επιλεγεις κρεμοντας τα παπουτσια και αναλαμβανοντας τα ηνια της ομαδας να υιοθετησεις το μοντελο της διοικησης κολλητων και την νοοτροπια γκαγκατσηδων τοτε μαλλον εσυ εισαι αυτος που εισαι και εμεις δεν σε ζυγισαμε σωστα.
οταν για να γυρισεις δεν δεχοσουν τιποτα αλλο απο την καρεκλα του προεδρου και τωρα δεχτηκες μια θεση pr ως νεος χαρης σιανιδης
το απλα επιβεβαιωνεις οτι ειναι γλυκο το πιοτο της εξουσιας, οτι δεν εχεις ακομη και τωρα συναισθηση των προσδοκιων που υπηρχαν απο εσενα και κατ'επεκταση του μεγεθους της αποτυχιας σου.
κατα τα αλλα ελπιζω ο ιβαν στα πλαισια της ομαλης λειτουργιας του μακεδονια παλλας να εχει προμηθευτει καινουργια και ποιοτικα ταβλι....
οταν εχεις να διαχειριστεις ξενα χρηματα και ειδικα οταν αυτα ειναι απο τον κοσμο ειναι, για εμενα τουλαχιστον, αδιαφορο εαν τα εκανες σκατα επειδη ειναι λαμογιο ή επειδη εισαι ασχετος.
οταν διοικεις μια ομαδα στην οποια εχεις λαικο ερισμα που θα ζηλευαν φιντελ καστρο και ουγκο τσαβες και επιλεγεις να δημιουργησεις ταξιαρχιες προπαγανδας και ταγματα επικοινωνιολογων εισαι κατι παραπανω απο αναξιος της εμπιστοσυνης ολων αυτων που σε πιστεψαν.
οταν μεγαλωνεις ποδοσφαιρικα σε εναν ΠΑΟΚ της κακοδιαχειρισης και των λαμογιων, οταν εισαι η προσωποποιηση της ελπιδας ενος λαου για καθαροτητα και επιλεγεις κρεμοντας τα παπουτσια και αναλαμβανοντας τα ηνια της ομαδας να υιοθετησεις το μοντελο της διοικησης κολλητων και την νοοτροπια γκαγκατσηδων τοτε μαλλον εσυ εισαι αυτος που εισαι και εμεις δεν σε ζυγισαμε σωστα.
οταν για να γυρισεις δεν δεχοσουν τιποτα αλλο απο την καρεκλα του προεδρου και τωρα δεχτηκες μια θεση pr ως νεος χαρης σιανιδης

κατα τα αλλα ελπιζω ο ιβαν στα πλαισια της ομαλης λειτουργιας του μακεδονια παλλας να εχει προμηθευτει καινουργια και ποιοτικα ταβλι....