Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Θοδωρής Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Taseos »

toumpiotis35 έγραψε:
Taseos έγραψε:Ο ηλιας στον οποιο αναφερεσαι εχει βαλει χρηματα στον ΠΑΟΚ Οταν δεν ειχε λεφτα ουτε για τα αεροπορικα κ κινδυνευε να μηδενιστει σε μπασκετ κ μπαλα. Ο σουπερισμος κ η απαξιωση των παντων γιατι ετσι βολευε αυτους που κουβαλησαν τον φλωριδη ειναι πλεον μονο για γελια. Καποτε ηταν και κινδυνος πλεον οχι. Ευτυχως καποιος που χει 20 αε κ ξερει το επιχειρειν δεν εχει κατι αυτοδιδακτους λογιστες των φορα γιατι θα ειχε φαληρισει. Ξυδακι σε οσους δεν αρεσουν οι συμβουλοι που επιλεγει αυτος ο μπατιρης ο σαββιδης.
Δεν καταλαβα ομως ποιο ειναι το προβλημα στην αναφορα μου την οποια διαβασες
Δε με πειραζει τιποτα βρε. Απλα δε μπορω να διαβαζω ανακριβειες. Καμια επιθεση προσωπικη καμια εμπαθεια για κανεναν εδω μεσα. Αυτο μας ελειπε
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Ναι ποια ειναι η ανακριβεια ομως...
Τρια πραγματα ειπα
Οτι επεστρεψαν πλεον ολοι εκτος απο Βιολιδη Σαχπατζιδη
Οτι απετυχαν σστο θεμα των χρεων προς το δημοσιο
Και οτι δημιουργησαν συγκεκριμενο ανοιγμα

Ποια ειναι ακριβως η ανακριβεια?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο σαχπα οσο κ να μην τον παω βοηθησε το καρο της παε σε εποχες δυσκολες με αρνητικη θεση της παε με το ποσο του 1 εκατομμυριου. Το τι εκανε με τον τσοχατζοπουλο δε μας αφορα ως ομαδα. Θα μας αγορουσε αν ηταν μεγαλομετοχος. Αρα στο κομματι ΠΑΟΚ σαχπα νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει κ δεν πρεπει να χρι κανενα παραπονο ουτε καν για το χαντμπολ που εκει βοηθησε. Στο θεμα του ανοιγματος θα συμφωνησω μαζι σου αν μου βρεις μια ΠΑΕ παγκοσμιως σε μεγεθος ιδιο με τον ΠΑΟΚ ή μεγαλυτερο χωρις ανοιγμα. Γιατι π ΠΑΟΚ ειχε ηδη αρνητικη θεση το οτι δεν την καλυψε δεν ειναι κατι πρωτοτυπο, πρωτοτυπα ηταν τα γουστα που βγαλαμε. Στο θεμα των χρεων λυση υπηρχε κ υπαρχει αλλα εχει εναν ορο. Την υπογραφη κ δεσμευση καποιου οτι οι δοσεις πχ του νομου ορφανου θα πληρωθουν. Κ αυτο αν ησουν ειτε ζαγορακης ειτε ο βρυζας δε θα το υπεγραφες ουτε εσυ ποτε γιατι δε μπορεις ως διοικηση πτωτοδικειου να παρεις ευθυνη για τα επομενα 20 χρονια αν οσοι ερθουν μετα απο σενα πληρωσουν τα χρεη που υπεγραψες. Αν ξερεις καναν τολμηρο πεστο μας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το προβλημα ειναι οτι εβαλαν χερι στο τεμειο.για ολα τα αλλα δυσκολευομαι να τους τους κατηγορησω ελαφρα την καρδία.στην ελλαδα ειμαστε.ποια ρυθμιση οταν εχεις απεναντι σου αυτους τους πολιτικους και ποια σωστη διαχειρηση σε αυτη τη χωρα κ με εμας να εχουμε απαιτησεις και εξυγειανσης κ πρωταθλητισμου χωρις σουγκαρ νταντυ.καλοι οι προυπολογισμοι αλλα στην ελλαδα το προβλημα ειναι τα εκτακτα και οι εκπληξεις.
toumpiotis35

@Τaseos
Συνεχιζω να μην σε βλεπω να μου εξηγεις την ανακριβεια για την οποια με κατηγορησες
Επεστρεψαν ολοι πριν τον Σαχπατζιδη Βιολιδη.Ειναι ανακριβες?
Απετυχαν να ρυθμισουν τα χρεη Ειναι ανακριβες?
Δημιουργησαν ανοιγμα 17.2 εκ.Ειναι ανακριβες?

Θα σε παρακαλουσα να εισαι προσεκτικοτερος στις διατυπωσεις σου για μενα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

barlow4 έγραψε:το προβλημα ειναι οτι εβαλαν χερι στο τεμειο.για ολα τα αλλα δυσκολευομαι να τους τους κατηγορησω ελαφρα την καρδία.στην ελλαδα ειμαστε.ποια ρυθμιση οταν εχεις απεναντι σου αυτους τους πολιτικους και ποια σωστη διαχειρηση σε αυτη τη χωρα κ με εμας να εχουμε απαιτησεις και εξυγειανσης κ πρωταθλητισμου χωρις σουγκαρ νταντυ.καλοι οι προυπολογισμοι αλλα στην ελλαδα το προβλημα ειναι τα εκτακτα και οι εκπληξεις.
πως εβαλαν χερι; Για εξηγησε το
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο βιολιδης με τις επιταγες και ζαγορ με τους αναδρομικους μισθους χωρις δσ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ας ξεκινησουμε απτα βασικα της λογιστικης που αφορουν τις αε. Αν ο ζαγορακης παρει λεφτα της ΠΑΕ για να πληρωσει δικηγορο επειδη ο taseos συνεληφθη ή για αεροπορικα του taseou για μα γυρισει απο ματς, δε μπορει να δωσει παραστατικα στο λογιστηριο της ΠΑΕ. Γιατι; Γιατι ο taseos δεν αποτελει εξοδο της ΑΕ ωστε να του καλυπτουν τα εξοδα κ δε δικαιολογειται το εξοδο. Τι να εκανε η ΠΑΕ; Να τους αφηνε στη μπουζου; Αυτο που είναι απλα ενα παραδειγμα. Αν υπηρχε κατι παρανομο κανενας επιχειρηματιας δε θα παιρνε στη δουλεψη του εναν κλεφτη.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Anyway επειδη δεν εχει κ νοημα μια κ το μαγαζι εχει πλεον ιδιοκτητη κ δεν εχω σκοπο να κανω τον εξυπνο, εξαλλου ολοι εχουμε απο μια γνωμη σας αφηνω κ χαρηκα που τα παμε.
toumpiotis35

Δεν εχεις την ευθιξια να υποδειξεις τις ανακριβειες η να ανακαλεσεις?
Θα χαιρετισεις ετσι και θα φυγεις?
Κριμα πανω που ηθελα να σε ρωτησω για το μεγαλο επενδυτικο fund
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τουμπιωτη απαντησα αλλα παντου βλεπεος ατομα να σε κυνηγανε κ να ασχολουνται μαζι σου. Το οτι κανω παραθεση σε ενα κειμενο σου σημαινει οτι παιρνω αφορμη οχι οτι σε κατηγορω για κατι. Εχεις μια μανια να νομιζεις οτι στην λενε. Δεν εχω τετοιες προθεσεις γιατι δεν ειμαι ουτε θεος ουτε δογματικος ουτε ο δειχνων τον δρομο. Εμενα με νοιαζει το κυπελλο κ το σεντονι. Αν αυτο γινεται κ με τον βιολιδη καλως να ορισει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τασεο αναδρομικη μισθοδοσια ηταν το αιτιολογικο της αναληψης του ζαγορακη.επισης χρηματα απο το ταμειο περαν των καταστατικων βγαινουν κατοπιν αποφασης δσ.η μισθοδοσια θα μου πεις ηταν καταστατικη.ο τροπος ηταν το προβλημα κ οτι η ομαδα ειχε ηδη αρχισει να χρωσταει παντου.
οσο για τις επιταγες,ηταν σε λογαριασμο της παε με υποσχεση επιστροφης-καθ'οτι ακαλυπτες-εν ειδει ταμειακης διευκολυνσης.με αλλα λογια ο ηλιας που κ αυτος χτυπηθηκε απο την κριση κ δεν του εδιναν οι τραπεζες,διευκολυνθηκε απο τον ΠΑΟΚ.
βοηθησαν και οι δυο πολυ γενικα αλλα υπεπεσαν σε ηθικα παραπτωματα.το ξαναλεω,εγω δυσκολευομαι να τους κατηγορησω για τη διαχειριση κ τη ρυθμιση.χωρις νταβατζη απο πισω σου αυτα δεν γινονται στην ελλαδα.
toumpiotis35

Taseos έγραψε:Τουμπιωτη απαντησα αλλα παντου βλεπεος ατομα να σε κυνηγανε κ να ασχολουνται μαζι σου. Το οτι κανω παραθεση σε ενα κειμενο σου σημαινει οτι παιρνω αφορμη οχι οτι σε κατηγορω για κατι. Εχεις μια μανια να νομιζεις οτι στην λενε. Δεν εχω τετοιες προθεσεις γιατι δεν ειμαι ουτε θεος ουτε δογματικος ουτε ο δειχνων τον δρομο. Εμενα με νοιαζει το κυπελλο κ το σεντονι. Αν αυτο γινεται κ με τον βιολιδη καλως να ορισει.

Aπαντησες στο σχολιο μου λεγοντας οτι δεν σαρεσει να διαβαζεις ανακριβειες
Αφου εκανες μια προσπαθεια να τις εντοπισεις και δεν μπορεσεις στο τελος και αφου επιμενω μου κανεις ψυχολογικη αξιολογηση.

Ελα τωρα να σου πω εγω μια ανακριβεια
Ανακριβεια ειναι οτι το επενδυτικο fund των Καταριανων ηταν υπαρκτο
Αλλα φανταζομαι τωρα εσυ θα μου εξηγησεις γιατι ηταν υπαρκτο

Και αφου παραδιδεις μαθηματα των βασικων της λογιστικης θα ηθελα να μου εξηγησεις πως γινεται ο αντιπροεδρος μιας ομαδας να χρωσταει στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κοιτα βασικα δε με νοιαζει τι νομιζεις κ τι οχι γιατι εχω προσωπικη γνωμη κ γνωση. Ουτως η αλλως δε θα αλλαξει κατι κ δε με νοιαζει να πω κ σε διαλογο με αυτο το υφακι. Δεν υπαρχει φαντ ανακαλω τα παντα κ δεν εχω αποψη. Ειμαστε οκ;
toumpiotis35

Καλα.Ποιο ευκολο ειναι να μου εξηγησεις σε τι υψος πεταει ο γαιδαρος απο το υπαρκτο του επενδυτικου fund απο το Καταρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”