Υ.Γ.τελικά έγινε κακοδιαχείριση ναι ή όχι?

Μάλλον εσύ είσαι αλλού αν εισουνα στην θέση του Ιβαν θα επαιρνες κάποιον που ξέρεις ότι δεν ειναι καθαρός ;bob έγραψε:έχω μία επιταγή να σπάσω θα μου δώσεις ρευστό? ρε σαν τους γαύρους μην κάνετε,παραδεχτείτε κάτι...ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος όλων μας για να έχει ανάγκη αυτά τα λαμόγια!
Σταματα να κανεις τον ειδημονα στα πλαφον γιατι αποτι φαινεται εισαι ασχετος κ αυτο δεν ειναι κακο. Απο την χρηματοδοτηση των πιστωτων της παε με επιταγες βιολιδη διευκολυνεται η ΠΑΕ. Οχι ο βιολιδης. Το αν οι επιταγες σφραγιστηκαν κ αναγαστικα πληρωθηκαν απο τον οπισθογραφο εν προκειμενω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν ειναι ουτε κακοδιαχειριση ουτε κλοπη. Γι αυτο βεβαια κ ο ιβαν ειδε ελεγξε κ γνωριζει τι εγινε. Ξερεις ειναι πολυ ευκολο για τον οποιοδηποτε να πετα στον αερα χαζαμαρες. Α κ η κακοδιαχειρηση μια κ σε ενδιαφερει δεν ειναι ποινικο αδικημα. Το να μην ξερεις να χειριστεις μια ΑΕ ΑΛΛΑ μετα απο πιεσεις να το κανεις δε σημαινει οτι εισαι λαμογιοbob έγραψε:έχω μία επιταγή να σπάσω θα μου δώσεις ρευστό? ρε σαν τους γαύρους μην κάνετε,παραδεχτείτε κάτι...ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος όλων μας για να έχει ανάγκη αυτά τα λαμόγια!
Υ.Γ.τελικά έγινε κακοδιαχείριση ναι ή όχι?
Μπαααα , νομίζω ότι τον θέλει ο Ιβάν για να μας κάνει να ξανανιώσουμε την "καύλα" που χάσαμε το τελευταίο διάστημα.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Οικονομικός σύμβουλος; Διοικητικός; Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι η πρόσληψή του είναι καθαρά συμβολική...
Όσα + θέλεις αδερφέ. Αυτό ακριβώς πρέπεει να γίνει και θα γίνει! Εγώ αύριο θα ξελαριγγιστώ και για εσέναBetonieras έγραψε:Θα θέλα να πω τρία πράγματα:
1) Καλώς ήρθες ξανά στον ΠΑΟΚ μας Θοδωρε Ζαγορακη, μεγάλε αρχηγε. Σε πίστευα κ σε πιστεύω. Στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ που θελουμε τέτοιες προσωπικότητες δε περισσεύουν.
2) άστοχη κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το κάνει πριν απο ενα ιδιαιτερα κρισιμο ματς για τη χρονια αυτη κ μαλιστα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,κινηση που έπρεπε να γίνει είτε αργότερα κ να συνοδεύεται απο παράθεση στοιχείων πουνα καθαρίζουν τη οποία κηλίδα του κεφαλαίου Ζαγορακης. Επιφυλασσομαι προς την ΠΑΕ οτι ισως το πράξει το τελευταίο που ανέφερα στο άμεσο μέλλον.
3) παρακαλούνται οι όσοι διαφωνούντες σε αυτη τη κίνηση να εκφράσουν κοσμια την οποία αντίθεση τους. Διχασμός στον ΠΑΟΚ τέτοια εποχή, κ σε τέτοιο ματς μονο κακο θα κάνει. Προτού πράξετε οτιδήποτε σκέφτεται που ειναι κ γιατι σήμερα η ξαδελφη ΚΟΥΛΑ. Ας επικεντρωθούν όλες οι φωνές στα του ματς να σπρώξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ σε μια μεγαλη νίκη.
ΥΓ: παλικάρια φώναξτε κ για μένα που θα μαι μακρια σώματι, αλλα η ψυχη μου θάναι στην Τούμπα στη θέση που έχω το διαρκείας μου. ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι...
θες να πεις ότι μία αε δεν μπορει να κοψει?Taseos έγραψε:Τι να κοψει η ΠΑΕ; Επιταγη; Χαχαχαχαχαχουχαχαχου.