Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν διαφωνώ στα περισσότερα, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να λυπόμαστε μόνο τους παίκτες της ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν αγαπησα ξαφνικα την αεκ.αυτο που λεω ειναι οτι πεφτει με πουστικο τροπο και εγω δεν το γουσταρω.για κανεναν πλην γαυροβαζελου.και κυριως γαυρου.
αν επεφτε μονο αγωνιστικα θα ελεγα ας προσεχαν καλα να παθουν.αλλα οι δυο πενταρες οι χθεσινες διωχνουν κοσμο.και το λομπι των ομαδων του γαυρου ενισχυεται.
το σκουληκι χωρις τα δανεικα του γαυρου και το συστημα μαρινακη μποροβηλου να του χαριζει αγωνες και στοιχηματικα μπονους θα ηταν πεσμενο απο το φεβρουαριο.πεντε γκολ χωρις αγκανθο στην τριτη του πρωταθληματος που θελει και τσουλου και κυπελο τρομαρα της.
υγ.τους παικτες της αεκ τους λυπομαστε περισσοτερο γιατι ειναι πεινασμενα πιτσιρικια που ειχαν να σηκωσουν απειρως μεγαλυτερο βαρος απο οτι των υπολοιπων ομαδων.αλλο το στιγμα της συμμετοχης στην ομαδας της αεκ που επεσε πρωτη φορα στην ιστορια της και αλλο στην κερκυρα.στην κερκυρα λες δε βαριεσαι.τριχες πληρωνομουν στη σουπαλιγκ τριχες και στη φουτμπολιγκ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

συμφωνω 100%
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ θα έλεγα ότι τίποτα δεν τελείωσε. Έχει μία αγωνιστική ακόμα!
Ο Ο.Φ.Η. να μη πέσει...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

-3 Θα φάει η ΑΕΚ,η ιστορία του υποβιβασμού έχει ήδη τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

νομιζω οι βαθμοι αφαιρουνται απο την επομενη σεζον.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

3 από αυτήν την σεζόν και 2 από την επόμενη.Όπως έγινε και με τον βάζελο πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Υπαρχει δεδικασμενο.Η ΑΕΚ ειναι στην Β απο χτες.
Οσοι χαιροντε με τον υποβιβασμο της ΑΕΚ με τον τροπο που ηρθε ας το ξανασκεφτουν.
Ελπιζω να ειναι το τελευταιο ελληνικο πρωταθλημα τετοιου επιπεδου.
Κριμα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε:δεν αγαπησα ξαφνικα την αεκ.αυτο που λεω ειναι οτι πεφτει με πουστικο τροπο και εγω δεν το γουσταρω.για κανεναν πλην γαυροβαζελου.και κυριως γαυρου.
αν επεφτε μονο αγωνιστικα θα ελεγα ας προσεχαν καλα να παθουν.αλλα οι δυο πενταρες οι χθεσινες διωχνουν κοσμο.και το λομπι των ομαδων του γαυρου ενισχυεται.
το σκουληκι χωρις τα δανεικα του γαυρου και το συστημα μαρινακη μποροβηλου να του χαριζει αγωνες και στοιχηματικα μπονους θα ηταν πεσμενο απο το φεβρουαριο.πεντε γκολ χωρις αγκανθο στην τριτη του πρωταθληματος που θελει και τσουλου και κυπελο τρομαρα της.
υγ.τους παικτες της αεκ τους λυπομαστε περισσοτερο γιατι ειναι πεινασμενα πιτσιρικια που ειχαν να σηκωσουν απειρως μεγαλυτερο βαρος απο οτι των υπολοιπων ομαδων.αλλο το στιγμα της συμμετοχης στην ομαδας της αεκ που επεσε πρωτη φορα στην ιστορια της και αλλο στην κερκυρα.στην κερκυρα λες δε βαριεσαι.τριχες πληρωνομουν στη σουπαλιγκ τριχες και στη φουτμπολιγκ.
Καπως ετσι ειναι...
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

1. Ειναι μιζερο, κοντοφθαλμο, καρκινιαρικο, να χερεσε με την δυστιχια του αλλου. Αλλωστε αυτο που συμβαινει στην αεκουλα μπορει αυριο να συμβει και σε εμας.
Η αεκ και ο αρης ειναι ομαδες με κοσμο. Δεν εχω τιποτα να κερδισω απο την στεναχωρια του αλλου.

2.Οσο και αν λετε το αντιθετο καποιοι, οταν πεφτει η κερκυρα η ο πανθραξ, δεν τρεχει τιποτα, ολοι ειναι οκ με αυτο, ακομη και οι οποιοι οπαδοι τους, καθως δεν υπαρχει θεμα ιστοριας, καζουρας, πιεσης, κτλπ... Ποσοι κοροιδευετε οπαδο της επανωμης οταν τον συναντατε?? ενω αρη αεκ ηρακλη, δωσε εκει καζουρα :lol:

3. Απο εκει και περα, εχω καποια πραγματα να πω. Δεν ξεχνω πλευ οφφ επι Σαντος, να με αποβαλει αδικαιολογητα ο διαιτητης τον Σορλεν στην αεκ μεσα στο ΟΑΚΑ, και να τους δινει το ματς. Επομενο ματς με βαζελο στο οακα παλι με 10 παιζω αδικαιολογητα απο το πρωτο ημιχρονο. Αρα δεν ειναι μονο ο γκευ. Αεκουλα και λαγος ειναι το ιδιο βρωμικοι.
Δεν ξεχνω οταν επαιζα ημιτελικο με οσφπ τουμπα, κερδισα 1=0 κεκλεισμενων, κατεβηκα μετα κατω και με σφαξανε... την ιδια ωρα, σφαζανε στον αλλον ημιτελικο τας Σερρες με την αεκουλα, η οποια πηγε μετα και με επαιξε τελικο...
Χωρια που οπως λετε, οταν επαιζα εγω με μουμιν, αυτοι περνανε Τζιμπου ριβαλντο και σκοκο.. και μας λεγανε πελατες...
Βρωμικη ομαδα η αεκ, πολυ βρωμικη, καμια συγκριση με ΠΑΟΚ.

4. Οι χουλιογκανς που μπουκαρανε χτες μεσα. Τους εχουμε και εμεις κατι τετοιους στον ΠΑΟΚ. Πρεπει να τους αποβαλουμε πριν να ειναι αργα.

5. Μπορει να ξοδεψα λιγοτερα απο την αεκ, αλλα στην πραγματικοτητα, αν δεν ειχα Σαββιδι, θα ειμουνα στα ιδια σκατα. Αν καταφερουμε να διωξουμε αυτον τον Ανθρωπο εγω δεν θα ξαναασχοληθω. Δεν ξεχναω που ειμουν και που ειμαι τωρα. Ηρθε αυτος και πεταει τα λεφτα του λες και ειναι τσιχλες...
Δεν εχει νοημα να μετραμε τα ποσα, αλλα οποιος δεν εχει αντιλιφθει οτι ο Σαββιδης εχει βαλει πανω απο 15 μυρια σε ενα χρονο στο πιο σαπιο πρωταθλημα του κοσμου, σε μια χωρα που δεν επενδυει κανενας, και που στην Μακεδονια τελευταια επενδυση χρονολογειτε απο τα αρχαια χρονια του Μεγα Αλεξανδρου... τι να λεμε τωρα.

6. Δυσκολευομαι να καταλαβω το θεμα του αρη. Ολοι τους λεμε ευνουμενους, αλλα παιζουν τα τελευταια 2 ματς σωτηριας χωρις τον Καλυτερο τους παικτη, τον αγκαντθο, και στον ατρομητο χανουν τον αγκανθο απο το 10το λεπτο... δυσκολευομαι να καταλαβω πως τους λεμε οτι ευνουνται υπο αυτες τις συνθηκες.
Οσο για το στημενο, εεε εχω την τριπολη αδιαφορη, τον αρη να καιγετε, εντος με κοσμο. Και η τριπολη με δευτερη ομαδα... πολυ θελει για να φανε 4-5?? ειπαμε...

Γενικα ομως συνφωνω οτι οι μισες ομαδες ειναι παραρτηματα του Γαυρου, και οι τελευταιες εξελιξεις ειναι ανησυχητικες.

7. Τελος, συνηθιζω να λεω οτι η αθηναικη κουλτουρα ητανε η αρχη του τελους για την ελλαδα στα ολα μας στην μεταπολιτευση. Ενα παραδειγμα για μενα ειναι το θεμα της βιας. Την τσιχλα στην τουμπα την βαφτιζανε τα αθηναικα μμε μολοτοφ με ναπαλμ, και σκληρο ξηλο στο ΟΑΚΑ το βαφτιζανε ενταση... Ας τα λουστουνε τωρα οι βρωμιαρηδες. Ακομη και χτες, οι εικονες σχετικα λιγες σε σχεση με το τι εγινε...

αυτα τα λιγα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο θυμάμαι το Ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες που δεν είχαν "πλάτες" έπεφταν με βάση τα τερατώδη αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, που πάντα ήταν προιόντα συνδιαλαγών. Για το λόγο αυτό δεν λυπάμαι την ΑΕΚ περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδες που πέφτουν. Θα είχα λόγους μάλιστα να χαίρομαι, αφού πάντα συμμαχούσε με άλλες Αθηναϊκές (κατά βάσιν) ομάδες προκειμένου να μην βγούμε εμείς Ch.L. Συμμετείχε ενεργά στο σάπιο σύστημα και ίσως περισσότερο ενεργά απ' ό,τι η Κέρκυρα, ή άλλες ομάδες που έπεσαν πέρυσι και πρόπερσι.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

+ 10000 apostolis
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

To δασος ειναι οτι εδω και εικοσι χρονια που ειμαι σε θεση να καταλαβαινω τι γινεται μεσες ακρες στο ελληνικο ποδοσφαιρο,ΕΝΑ γ@μημενο καθαρο πρωταθλημα δεν εχω δει...ΕΝΑ ρε..ΕΝΑ...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

barlow4 έγραψε:δεν αγαπησα ξαφνικα την αεκ.αυτο που λεω ειναι οτι πεφτει με πουστικο τροπο και εγω δεν το γουσταρω.για κανεναν πλην γαυροβαζελου.και κυριως γαυρου.
Γιατί αδελφέ με πούστικο δεν κατάλαβα..........
Είδαμε νομίζω όλοι ότι για φούντο είχαν τον ΟΦΗ και όχι την ΑΕΚ άσε που στράβωσε τα σχέδια τούς το αποτελεσμα στον ΟΦΗ και τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ. Άσε μην μιλήσω για την δεκαετία που μας πέρασε για αυτή την σάπια ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Δευ 15 Απρ 2013, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ που το ειδες???

Το ματς ηταν αμφιρροπο της αεκ και του οφη.Ο οφη αμα το επαιρνε χθες δεν επεφτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”