Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
για να δούμε ποια ματς θα ξεκινήσουν με 5λεπτη καθυστέρηση

όσο κερδίζει η ξάνθη, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι θα γελάσουμε τελευταία αγωνηστική
- PAOKSaLoNiCa
Ποιά τσίπα ρε, πλάκα κάνετε;; Αυτή η βρωμοομάδα που έπρεπε να σέρνεται στη Γ Εθνική και σώθηκε με πολιτική παρέμβαση και τώρα μιλάει με θράσος για ch l, πού να τη βρει την τσίπα;;
Η τιμωρία θα είναι ένα τάλαρο μεσοβδόμαδα.
Η τιμωρία θα είναι ένα τάλαρο μεσοβδόμαδα.
μιλάμε για τις πιο στημένες αγωνηστικές ever... άνετα όμως... γελάει ο κοσμάκης
- PAOKSaLoNiCa
- magiktigra
Ο Ζέκα στο 'ντέρμπι' πέρασε και τον τερματοφύλακα του γκέι και την έστειλε στο δοκάρι..

Μία είναι η λύση. Τους ρίχνεις ένα τετράμπαλο τη Τετάρτη και στα play off τους κάνει πλάκα μέσα έξω.
Ευτυχώς που το μεγαθήριο του ρούλη δε ξύπνησε πιο νωρίς, θα μπαίνανα χαλαρά στη πρώτη πεντάδα και θα πηγαίνανε και τελικό κυπέλλου.
ΥΓ : Spao το κεφάλι μου να βρω τι στο κόρακα διαπραγματευτικό χαρτί έχει ο ρούλης και αγόρασε τη παραμονή. Φράγκα δεν έχουν , παίκτες δεν έχουν , τι διάολο το λωκό τους έπαιξαν ?
ΥΓ 2 : Πιο βρώμικο φινάλε ... και πεθαίνεις.
Ευτυχώς που το μεγαθήριο του ρούλη δε ξύπνησε πιο νωρίς, θα μπαίνανα χαλαρά στη πρώτη πεντάδα και θα πηγαίνανε και τελικό κυπέλλου.
ΥΓ : Spao το κεφάλι μου να βρω τι στο κόρακα διαπραγματευτικό χαρτί έχει ο ρούλης και αγόρασε τη παραμονή. Φράγκα δεν έχουν , παίκτες δεν έχουν , τι διάολο το λωκό τους έπαιξαν ?
ΥΓ 2 : Πιο βρώμικο φινάλε ... και πεθαίνεις.
Να πω οτι δεν τα λεγα.. τα λεγα..Parolos Δευτ Απρ 08, 2013 έγραψε: Τον ΟΦΗ έχουν στο στόχαστρο όπου πάει να παίξει 2 πραγματικούς τελικούς, με Σπανό και Τσιόλη που θα λυσάξουν να πάρουν νίκες. Αν οι κριτικοί πάρουν 4 βαθμούς θα μιλάμε για την πιο @@άτη παραμονή.
Για τα λήκια δε χρειάζεται να το ξαναπούμε. Ούτε οι ίδιοι δεν αγχώνονται, έχουν 6 βαθμούς στην τσέπη. Εχει ο καιρός γυρίσματα βρωμοσκούληκα του χρόνου σας θέλω τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα..
Πλέον θεωρώ ζήτημα τιμής να μοιράσουμε τάλιρα μέσα έξω στα playoff σε Ατρόμητο και Αστέρα..
Έριξαν τον ΟΦΗ με το έτσι θέλω κι έσωσαν τα λήκια.. Θα τα πούμε καλά μουνόπ@ν@..
xlebouras έγραψε:πφφφ πιο στημμενα πεθαινεις...βρωμοκοπησε...
Εχεις αποδειξεις αδελφε?Πως λες οτι ειναι στημενο?
Σηκωνεις μυνηση...
Ολα τα παιχνιδια παιζονται στα ισα ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...