Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/4 19:00 NS3
Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/4 19:00 NS3
Μιας και μπήκαμε σε νέα ημέρα, ανοίγω και το τόπικ της Λιβαδειάς.
Προσωπικά θέλω μια νίκη με ένα χαλαρό 0-1 χωρίς πολλά πολλά γιατί σε 3 ημέρες ακολουθεί ο ημιτελικός της Τούμπας και εκεί είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς..
Προσωπικά θέλω μια νίκη με ένα χαλαρό 0-1 χωρίς πολλά πολλά γιατί σε 3 ημέρες ακολουθεί ο ημιτελικός της Τούμπας και εκεί είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς..
- Μπαρκαρούτσος
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 14/4 19:00 NS3
Ο Lino εκτίει, ο Στάφυ είναι τραυματίας και λείπει Γερμανία, ποιος θα παίξει αριστερό μπακ;
- xrictoforoc
- Μπαρκαρούτσος
Μάλιστα..
Θα προτιμούσα να δω κανένα αριστερό μπακ από την Κ20, αλλά οκ..
Ξέρει ο Γιώργος...
Θα προτιμούσα να δω κανένα αριστερό μπακ από την Κ20, αλλά οκ..
Ξέρει ο Γιώργος...
Να ξεκινησουμε απο τα σημαντικα.
1. Εχει επιστρεψει η κ@λοφαρδια του κοουτς...
2. Εορταζει ο Αρισταρχος εκεινη την ημερα... Ολοι γνωριζετε οτι απο τις ταξεις του μεγαλου ΠΑΟΚ περασε ενας απο τους καλυτερους αμυντικους ο Αρισταρχος Φουντουκιδης... Δυστυχως εφυγε απο τη ζωη ....Και μονο το γεγονος οτι την ημερα εκεινη θα εορταζε , ειναι πολυ θετικο....
3. Τοσο ο tatoo-player οσο και ο κοντος αρχηγος μας ειναι σε φορμα.... Και μονο οτι ο Σαλπι με κεφαλια στο κεντρο της αντιπαλης αμυνας - χωρις καν να σηκωθει απο το εδαφος- το καρφωσε στη Βεροια , λεει πολλα...
4. Ο κοουτς ξερει καλυτερα απο εμας , περιβαλλεται με εμπιστοσυνη απο τη διοικηση και θα καθαρισει ομορφα και επαγγελματικα το ματσακι με το υποκαταστημα της ΔΕΚΟ στη Λειβαδεια...
1. Εχει επιστρεψει η κ@λοφαρδια του κοουτς...

2. Εορταζει ο Αρισταρχος εκεινη την ημερα... Ολοι γνωριζετε οτι απο τις ταξεις του μεγαλου ΠΑΟΚ περασε ενας απο τους καλυτερους αμυντικους ο Αρισταρχος Φουντουκιδης... Δυστυχως εφυγε απο τη ζωη ....Και μονο το γεγονος οτι την ημερα εκεινη θα εορταζε , ειναι πολυ θετικο....

3. Τοσο ο tatoo-player οσο και ο κοντος αρχηγος μας ειναι σε φορμα.... Και μονο οτι ο Σαλπι με κεφαλια στο κεντρο της αντιπαλης αμυνας - χωρις καν να σηκωθει απο το εδαφος- το καρφωσε στη Βεροια , λεει πολλα...

4. Ο κοουτς ξερει καλυτερα απο εμας , περιβαλλεται με εμπιστοσυνη απο τη διοικηση και θα καθαρισει ομορφα και επαγγελματικα το ματσακι με το υποκαταστημα της ΔΕΚΟ στη Λειβαδεια...
επειδη περσι χασαμε ενα βαθμο για τα πλει οφ στη Λιβαδεια κι επειδη το μυαλο μας ηδη ταξιδευει στον ημιτελικο της Τεταρτης,καλο θα ειναι να αντιμετωπισουμε με προσοχη το παιχνιδι...νικη χωρις πολλα πολλα και παμε για τα σημαντικα παιχνιδια που ερχονται...
0-2 με την αδιάφορη Λειβαδιά και πάμε για το ματς της Τετάρτης..Ο αντίπαλος αδιάφορος,φέρνει κ ένα Χ με τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική και είναι όλοι χαρούμενοι.
Επειδή πολλή κουβέντα έχει γίνει με την Τρίπολη κτλ,εγώ έχω να πω αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν και να τους φύγουμε στα πλέι οφ 2 βαθμούς.Μόνο εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι από όλο αυτό.
Επειδή πολλή κουβέντα έχει γίνει με την Τρίπολη κτλ,εγώ έχω να πω αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν και να τους φύγουμε στα πλέι οφ 2 βαθμούς.Μόνο εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι από όλο αυτό.
Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που επιθυμώ την κατά τ' άλλα βλαπτική για την όραση "επαγγελματική νίκη".
Άνετο, ξεκούραστο απόγευμα, χωρίς ρίσκα, ακριβώς όπως ο επαναληπτικός στο κύπελλο.
Για να πάμε με τη λιγότερη δυνατή φθορά στον πρώτο μεγάλο "τελικό" της χρονιάς.
0-1
Άνετο, ξεκούραστο απόγευμα, χωρίς ρίσκα, ακριβώς όπως ο επαναληπτικός στο κύπελλο.
Για να πάμε με τη λιγότερη δυνατή φθορά στον πρώτο μεγάλο "τελικό" της χρονιάς.
0-1
Εγώ στο παιχνίδι αυτό θα ήθελα να δω τον Ρομπέρ αριστερό μπακ, μια θέση που νομίζω ότι του ταιριάζει και καλύτερα. Ως πλαγιος επιθετικός μέσος δεν έχει το 1 εναντίον ενός που απαιτείται. Σαν μπακ όμως έχει και καλλη ταχύτητα και καλή σέντρα. Αμυντικά είναι φιλότιμος και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Επίσης, ο ΠΑΟΚ με μικρές ομάδες που τις κλείνει στο μισό γήπεδο τα μπακ κάνουν overlap και θυμίζουν πλάγιους μέσους, οπότε νομίζω ότι θα είναι ότι πρέπει το ματσάκι για Ρομπέρ. Ο Κωσταντινίδης είχε τραυματισμό και ίσως πρέπει να προσταυτευτεί, αλλά να παραμείνει στον πάγκο για αλλαγή.
Αυτό με τον Ρομπέρ ως αριστερό μπακ το έχω σκεφτεί κ εγώ..Βέβαια το ζήτημα είναι η αμυντική του συμπεριφορά..
Τι Ριερα τι ρομπερ...παλτο ο ενας παλτο ο αλλος..οτι πρεπει για αριστερο μπακ ο ρομπερ...γιατι για μπροστα...
- Μπαρκαρούτσος