ΠΑΟΚ-Βέροια 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
- Sick Bastard
Re: ΠΑΟΚ-Βέροια 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Προφανώς και σε χώρο στέλνεις τη μπάλα, όχι σε παίχτη.
- Μπαρκαρούτσος
Όταν λέμε ότι σημαδεύεις παίκτη δεν εννοούμε ότι η μπάλα τον κυνηγάει σαν βλήμα μαχητικού, προς Θεού.
Απλώς έχεις εκ των προτέρων δουλέψει τη φάση ώστε η πορεία του παίκτη και της μπάλας να διασταυρωθούν σε συγκεκριμένο σημείο.
Και επίσης έχεις δουλέψει τη φάση ώστε στο σημείο αυτό ο αντίπαλος να μην έχει παίκτη, ή οι παίκτες του να είναι μπλοκαρισμένοι, με κινήσεις των υπολοίπων παικτών σου μέσα στην περιοχή.
Κάθε τι διαφορετικό από αυτά είναι γιόμα: "Θα τη στείλω εκεί και ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι θα βρεθεί κάποιος να πάρει κεφαλιά".
Στην πλειοψηφία των στημένων φέτος βλέπουμε 3-4 παίκτες του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν προς την μπάλα, μαζί με άλλους 4-5 παίκτες του αντιπάλου και ο πιο τυχερός και αλτικός να παίρνει την κεφαλιά.
Απλώς έχεις εκ των προτέρων δουλέψει τη φάση ώστε η πορεία του παίκτη και της μπάλας να διασταυρωθούν σε συγκεκριμένο σημείο.
Και επίσης έχεις δουλέψει τη φάση ώστε στο σημείο αυτό ο αντίπαλος να μην έχει παίκτη, ή οι παίκτες του να είναι μπλοκαρισμένοι, με κινήσεις των υπολοίπων παικτών σου μέσα στην περιοχή.
Κάθε τι διαφορετικό από αυτά είναι γιόμα: "Θα τη στείλω εκεί και ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι θα βρεθεί κάποιος να πάρει κεφαλιά".
Στην πλειοψηφία των στημένων φέτος βλέπουμε 3-4 παίκτες του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν προς την μπάλα, μαζί με άλλους 4-5 παίκτες του αντιπάλου και ο πιο τυχερός και αλτικός να παίρνει την κεφαλιά.
Στο πρώτο γκολ, εσείς βλέπετε ο Λίνο να την στέλνει στον χώρο, βλέπετε να κάνει κανένας κάποια κίνηση, γιατί θα μας τρελάνετε..πάειθ συστημένη στον Σάλπι...
Στο γκολ με τον ΟΦΗ από το φάουλ του Λίνο, στην κεφαλιά του Κατσικά, για πείτε μου βλέπετε κίνηση ή να στέλνεται η μπάλα στον χώρο?
Αυτά είναι τα 2 και μοναδικά γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ από στημένα, τα υπόλοιπα είναι θεωρία.
ΥΓ. Ποιο 5χ5 ρε 3 χρόνια έχουμε να παιξουμε...
Στο γκολ με τον ΟΦΗ από το φάουλ του Λίνο, στην κεφαλιά του Κατσικά, για πείτε μου βλέπετε κίνηση ή να στέλνεται η μπάλα στον χώρο?
Αυτά είναι τα 2 και μοναδικά γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ από στημένα, τα υπόλοιπα είναι θεωρία.
ΥΓ. Ποιο 5χ5 ρε 3 χρόνια έχουμε να παιξουμε...
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, πιστεύω πως μετά από τόση ανάλυση, αν μπει ο Δώνης και τα διαβάσει αυτά και τα μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ., θα πετά η ομάδα στα στημένα!

Αυτό το τελευταίο πριν 3 χρόνια, που ήμουν κι εγώ...moican4 έγραψε:ΥΓ. Ποιο 5χ5 ρε 3 χρόνια έχουμε να παιξουμε...

- Sick Bastard
Λάθος κάνεις, έχει πετύχει κι ο Κατσικάς με τον σκώληκα, παραπληροφορείς.
- kataramenos5
Έτσι αλλα με Λίνο.hitman έγραψε:Ο Κλάους βλέπει τον Ολίσε να μπαίνει περιοχή και κάνει 2 βήματα πίσω για να πάρει θέση. Ο Ολίσε σηκώνει το κεφάλι, τον βλέπει και τον σημαδεύει. Εξαιρετική συνεργασία των 2.
Αντίθετα, το κόρνερ είναι γιόμα του κερατά ( όπως κάθε στημένο φέτος ). Επιπλέον, αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Λόρενς σημάδεψε τον Σάλπι!! Απλώς την έστειλε στο όριο της μικρής περιοχής.
Καρλατ,μοικ το ίδιο εννοείτε αλλα δε το εκφράζετε σωστά

Πάντως αποκλείεται να έψαχνε το θηρίο Σάλπι σε εκείνο το συγκεκριμένο σημείο της περιοχής.
Και σε τι αλλάζει από που λέω?Sick Bastard έγραψε:Λάθος κάνεις, έχει πετύχει κι ο Κατσικάς με τον σκώληκα, παραπληροφορείς.
ΥΓ. Τότε τι έκανε ο Σαλπι ρε Κατ5 εκεί μέσα, εσύ δεν τον έχεις δει να τον συμμαδεύουν σε όλο το πρωτάθλημα?
- kataramenos5
Θα καταλάβει λές ?RoMaN έγραψε:Εντάξει, πιστεύω πως μετά από τόση ανάλυση, αν μπει ο Δώνης και τα διαβάσει αυτά και τα μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ., θα πετά η ομάδα στα στημένα!![]()

- Sick Bastard
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ρε σεις, αυτός που εκτελεί τα στημένα, στέλνει σε χώρο. Πλην όμως υποτίθεται ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο concept για το ποιος πάει που στα στημένα. Αυτό εννοεί ο Μοϊκανός με το παράδειγμα του Βιερίνια. Φυσικά εννοείται οτι τα πάντα ξεκινάνε από το πόσο καλές επιλογές κάνει αυτός που εκτελεί τα στημένα. Γιατί αν κάνουμε συνέχεια το ίδιο, γκολ μόνο κατά λάθος μπαίνει.
Μοϊκαν αυτό που λες οτι σημαδεύουν τον Σάλπι όλο το πρωτάθλημα (που φυσικά ΑΥΤΟ γίνεται) δεν νομίζω ρε συ ότι είναι το πλάνο μας στα στημένα. Αυτό το κάνουν στην κανονική ροή του αγώνα. Και για να πούμε και κάποια πράγματα με το όνομά τους, αυτό είναι και θέμα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ IQ και όχι ποδοσφαιρικού. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον εκάστοτε προπονητή.
Μοϊκαν αυτό που λες οτι σημαδεύουν τον Σάλπι όλο το πρωτάθλημα (που φυσικά ΑΥΤΟ γίνεται) δεν νομίζω ρε συ ότι είναι το πλάνο μας στα στημένα. Αυτό το κάνουν στην κανονική ροή του αγώνα. Και για να πούμε και κάποια πράγματα με το όνομά τους, αυτό είναι και θέμα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ IQ και όχι ποδοσφαιρικού. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον εκάστοτε προπονητή.
- kataramenos5
Ναι, αλλα υποθέτω οτι είναι κάποιο πανούργο σχέδιο του ΓΔ που εμείς οι απλοι θνητοί δε μπορούμε να κατανοήσουμε..moican4 έγραψε: ΥΓ. Τότε τι έκανε ο Σαλπι ρε Κατ5 εκεί μέσα, εσύ δεν τον έχεις δει να τον συμμαδεύουν σε όλο το πρωτάθλημα?
- john4serres
Oliseh γιατι ειχε περισσοτερη ορεξη απ ολους , αν ηταν καλυτερος στα τελειωματα τωρα θα ανηκε σε ομαδα πολυ καλυτερης της ΤΣΣΚΑ Μοσχας
Κατα τη γνωμη μου...δεν ξεχωρισε καποιος,ιδιαιτερα και γι'αυτο δεν ψηφισα καποιον.
Κατα τα λοιπα...σε ενα ματς που δεν ξερω εαν βαριοταν περισσοτερο οι παικτες ή εμεις.....η ομαδα εδειξε πως βελτιωνεται μερα με τη μερα...
Τα σπουδαια ξεκινανε την αλλη Τεταρτη...
ΥΓ.Ωραια η εικονα της γεματης 7.Μακαρι την ιδια εικονα να ειχε και ολο το γηπεδο...
Κατα τα λοιπα...σε ενα ματς που δεν ξερω εαν βαριοταν περισσοτερο οι παικτες ή εμεις.....η ομαδα εδειξε πως βελτιωνεται μερα με τη μερα...
Τα σπουδαια ξεκινανε την αλλη Τεταρτη...
ΥΓ.Ωραια η εικονα της γεματης 7.Μακαρι την ιδια εικονα να ειχε και ολο το γηπεδο...
- desperando
- Επικοινωνία:
για να μην δημιουργηθει καποια λανθασμενη εντυπωση να πω οτι δεν τον εκραξα τον παικτη. απλα θελω να πω οτι για την αποκτηση του καμαρα το καλοκαιρι θα χρειαστουν τουλαχιστον 5 κατοσταρικα μπορει και παραπανω καθως ο παικτης εχει ρητρα αγορας στο 1,2. αυτα τα 5 κατοσταρικα θεωρω οτι ειναι καλυτερο να τα δωσω για τον σισσοκο που εχει δειξει οτι εχει πολυ μεγαλη ποιοτητα και πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερος του δικου μας.και εφοσον ισχυει αυτο που ειπαν οι λυκοι, οτι ο παικτης παραχωρειται με 500.000 τοτε πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο ντιλ.βεβαια υπαρχει παντα το ενδεχομενο στα εναπομειναντα παιχνιδια ο καμαρας να δειξει ενα τελειως διαφορετικο προσωπο και να βγαζει ματια με την αποδοση του, εγω μιλαω με το τι εχει δειξει εως τωραangelheart έγραψε:Ρε Roman, τι στο γιούτσο να το κάνεις το WIFI σε αυτό το νοσοκομείο ; όχι σε ρωτάω δλδ. Εσύ σε νοσοκομείο με τέτοιες ...ανέσεις, με Σάρα, Μόνικα κτλ, ποιο ...USB θα κοιτούσες ; του υπολογιστή ή της Μόνικας ;
Τι θες δλδ να πούμε για το ματς ; τα είπαν ΟΛΑ στο 24. Παίξαμε - λέει - μπαλάρα γιατί είχαμε πλουραλισμό και κάναμε "γεμάτο" παιχνίδι. Οπότε τι να πω και εγώ ο άμοιρος ; οτι δεν παίξαμε ; οτι έβαλε τον Κλάους στο 70 νομίζω (είχε τελειώσει το κολλύριο στο ημίχρονο και μέχρι να βρω φαρμακείο...) μη τυχόν και γίνει καμιά στραβή γιατί το ματς βρώμαγε γκέλα ;
Άντε να μιλήσουμε για μπαλίτσα.
Ιτάνζ : έκανε τουλάχιστο 5 διωξίματα με τα πόδια (στο Α), που πήγαν στα τσακίδια. Μακρυά από μένα και όπου πάει δλδ. Με τη Βέροια. Επειδή μας "πίεσαν" ψηλά.
Αποστολό : δημιουργικά (ορολογία Κόλκα) προσπαθούσε να σεντράρει από το ύψος του ημικυκλίου της Βέροιας. Να σεντράρει στον Σάλπι. Το έκανε τουλάχιστο 5 φορές στο Α. Η μια (ΜΙΑ) που πέρασε, πήγε μετά το δεύτερο δοκάρι.
Λινο : φτάσαμε στο σημείο μια ΜΕΤΡΙΑ εμφάνισή του να τον έχει υποψήφιο MVP. Τι να λέμε τώρα ; πάντως τον Ολαϊτάν τον κατάπιε αμάσητο.
Κατσουράνης : είναι πέναλτι. Όχι γιατί το πιστεύω 100%, αλλά γιατί με ΟΣΦΠ θα το σφυρίξει 100.000%. Και εμένα ΑΥΤΟ με καίει. Πως θα παίξει δλδ σε παιχνίδια με ΚΑΛΟΥΣ αντιπάλους. Και στο πρώτο του έφυγαν κάποιες φάσεις. Σχεδόν όλα όσα του φεύγουν είναι εξαιτίας του ότι κάποιος ΠΟΛΥ σβέλτος στα πόδια, σε μικρό χώρο τον περνάει εύκολα. Αυτό όταν παίξουμε προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ θα μετρήσει ΠΟΛΥ. Αν φυσικά παίζει τότε σεντερ μπακ. Αλλά για κατά κει πάει.
Σέκου - Σάλπι : ο πρώτος φάνηκε μόλις βγήκε ο δεύτερος. Enough said
Σαμαράς : όλοι έκραξαν τον ΓΓ για την παπαριά που έκανε στην αντεπίθεση στο Β. Τον Σαμαρά που τον έβγαλαν 10 φορές ένας με έναν και δεν πέρασε καμία (ή νομίζω μια) φορά τον άλλον, θα τον κράξει κανείς ; (εκτός του desperado)
Lawrence - Σάλπι. Ο πρώτος φαίνεται όταν μπορεί να τριγυρίζει γύρω από το κουτί και να βγάζει ξυραφιές. Τα έκανε και τα δυο χτες. Λιγότερο μεν αλλά τα έκανε. Enough said.
Σάλπι : enough said
Διακριθέντες (όχι οτι έκαναν καμιά εμφανισάρα) : Σίλντ -> Lawrence/Λινο -> Σέκου/Κάτσε. Οι δυο δεύτεροι έκαναν πολλές μικροτσαπατσουλιές και άφησαν πολλά κάπου στη μέση. Ο πρώτος σχεδόν τίποτα, εξ ου και το Νο1.
Άίντε ρε από δω, που το πήρες και στα σοβαρά

Angelheart
το σχολιο μου δεν ηταν για σενα Angelheart ξερω πολυ καλα με τι υφος το εγραψες εσυ, το σχολιο μου ειναι για να μην παρεξηγηθω απο τους υπολοιπους που ή δεν διαβσαν το μηνυμα μου ή δεν το καταλαβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 08 Απρ 2013, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.