Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
επι μακη ηταν ντου τωρα ειναι μα και μουguardian4 έγραψε:ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
- kataramenos5
Κάντε κατι κολλάει συνέχεια ο nginx:"502 bad gateway" και refresh 40 sec.
Το αρθρο του moican δεν ανοιγει απο χθες. Μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο?
προς ελαχιστη ενδειξη σεβασμου θα ηθελα στην φωτογραφια που υπαρχει στην κορυφη του φορουμ διπλα στον Ζαγορακη και τον Μπανε να μπει η φωτο του Παυλαρα....
στο προσωπο του θα συμβολιζει τον αγνωστο μαχητη ΠΑΟΚτση, την ντομπροσυνη, και την παλικαρια.....
στο προσωπο του θα συμβολιζει τον αγνωστο μαχητη ΠΑΟΚτση, την ντομπροσυνη, και την παλικαρια.....
Αν και είναι πλεονασμός, να παρατηρήσω ότι δίπλα σε Μπανε και Ζαγορ είναι ένας ακόμα πιο παλιός...απλά το αναφέρω , δεν υπονοώ τίποτα!!!
Και ναι ο Γκαρσία πρέπει να είναι εκεί .
Σίγουρα ναι
Σίγουρα ναι
Εγω λεω να τους βγαλουμε ολους και να μεινει μονο ο Μπανε και ο Γκαρσια
Παίδες θέλω να στείλω μια φωτο που θα μπορούσε να μπει στο "ΠΑΟΚ παντού", πως την υποβάλλω;
Τον Κουδα λες..giapas έγραψε:Αν και είναι πλεονασμός, να παρατηρήσω ότι δίπλα σε Μπανε και Ζαγορ είναι ένας ακόμα πιο παλιός...απλά το αναφέρω , δεν υπονοώ τίποτα!!!
Σίγουρα ναι
guardian4 έγραψε:Εγω λεω να τους βγαλουμε ολους και να μεινει μονο ο Μπανε και ο Γκαρσια
Μαζι σου...
- kataramenos5
Με firefox 21 σκαει η μια σελίδα μετα την άλλη.Εχουμε θέμα με την εκδοση η κάνετε τιποτα αλλαγές?