33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

guardian4 έγραψε:O Κλαους ειναι παιχτης που εχει το ευκολο γκολ. Δεν μπορει να ντριμπλαρει, να σουταρει δυνατα, να σπρινταρει, και να κλειβει. Να μην πω για τα τετ α τετ.
Και το κακο δεν ειναι οτι δεν τα εχει αυτα σε καλο βαθμο αλλα δεν τον βλεπω να θελει να τα διορθωσει.
Με την κορφη του καλαμιου που ανεβηκε να ειναι χιονισμενη.

Θελω παιχτες που να σκυλιαζουν στο γηπεδο, σαν τον Γκαρσια, τον Βιερινια, τον Λορενς,τον Σταφυλιδη, Χακομπο και ειμαι σιγουρος πως ειναι ετσι και ο Βουκιτς.

εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι......και αυτο με τους αριθμους και τις τελικες κλπ κλπ ειναι για τους δημητρακοπουλους και τους σωτηρακοπουλους ...χωρις τ στοιχεια που ανεφερες δεν μπορεις να πας παραπανω εκτος απο ελλαδα και σε κανα παρκμιακο πρωταθλημα...και παραμενει τα τελευταια χρονια οπως ξεκινησε....0 βελτιωση σ αυτα που του λειπουνε...αν και το κεφαλι το βελτιωσε πολυ απ οτι φαινεται!!!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εντάξει ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ ... αφού είναι άχρηστος λοιπον ο Κλάους να πάρουμε πισω τον Τοργκελε και τον Σαλμον που σκυλιαζαν... και δεν πειράζει μωρέ. .. ας βάζει οπως ο Μουσλι που σκυλιαζε και αυτος 14 γκολ σε 3 χρόνια. ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?
Ακομα και ο Βιειρινια που αναφερατε, ξέρετε πόσα γκολ έβαλε σε 3 χρόνια και 99 αγώνες? ... 19 γκολ Συνολο.
Δεν πειράζει. .. ας τον δώσουμε καλύτερα τον Κλάους σίγουρα θα βρει ομάδα .... γιατί αυτό που έχει κοστίζει εκατομμύρια. .. και αυτό είναι το γκολ και μονο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αγαπητέ Ζορό τζαμπα χαλάς τη ζαχαρένια σου.Απλά συνήθισε το.. :geek:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

δεν περναει και την καλυτερη περιοδο φορμαρισματος αλλα εχει το μοναδικο χαρισμα που δεν καλλιεργειται...να βαζει γκολ...χωρις την καλυτερη δυνατη τροφοδοτηση...κανενας σεντερ φορ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,δεν μπορει να λειτουγησει χωρις παικταραδες στο κεντρο....αν την ευχερεια του την ειχε καποιος αλλας θα τον ειχαμε κανει ηδη αγαλμα...αν επαιζε σε αντιπαλη ομαδα θα βριζαμε τους χασογκοληδες που θα ειχαμε και δεν σκοραρουν οπως ο Κλαους...και μην ξεχναμε οτι ειναι το μεγαλυτερο περιουσιακο μας στοιχειο και η μεγαλη μου αδυναμια απο τοτε που τον πρωτοειδα στο Αλκαζαρ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το οτι φέτος , σε αντίθεση με πέρσι, ο Κλάους δε παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης ,μήπως δεν είναι απλά θέμα γκόμενας αλλα και θέμα προπονητή? :roll:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μια χαρά βελτιωμένος είναι ο Κλάους ρε σεις, απλά δεν είναι ο Ντρογμπά. Άντε να ξαναπούμε τα ίδια.
Μέσα στο κουτί 1 στα 2 το ζωγραφίζει. Έξω από αυτό είναι σαν τον στύλο που δένανε παλιά τα γαιδούρια για το αλώνισμα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βελτιώσει είναι το σουτ του εκτός περιοχής. Πρέπει να γίνει απειλητικός και έξω από την περιοχή. Δεν μιλάω για σουτ από τα 40 μέτρα, μιλάω για την περίπτωση που είναι ακριβώς έξω από τη μικρή περιοχή και ειδικότερα όταν έχει την μπάλα στα πόδια και όχι όταν του έρχεται πάσα και εκτελεί με τη μία.
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

Αυτό είναι ένα από τα πιο "αφασία" threads στο φόρουμ, που όποτε το διαβάζω μου πέφτουν οι τρίχες από το κεφάλι :D Πολύ μίρλα :opaokara:
Στην τελική όλοι έχουν εν μέρη κάποιο δίκαιο, αλλά κλασικά ως έλληνες και παόκια τα βλέπουμε όλα είτε άσπρο, είτε μαύρο. Για αυτό θα κάνω και εγώ μία απόπειρα να παραθέσω την άποψη μου, μήπως και στο τέλος τα βρούμε όλοι κάπου στη μέση. Οπότε να τα πάρουμε ένα ένα:

Ρίχνοντας μια ματιά στο thread, κυκλοφορεί μία άποψη πως ο παίχτης δε δουλεύει. Βέβαια αν διαβάσει κανείς τα σχόλεια εδώ μέσα, του δίνετε η αίσθηση πως κάποιοι περιμένουν ο Κλάους να προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του από βδομάδα σε βδομάδα. Οπότε με αυτήν την ιλιγγιώδη ταχύτητα θα είχε ήδη πιάση τον Ιμπραίμοβιτς και τον Ντρογκμπά και ο Μέσσι του χρόνου θα αποτελούσε μάλλον ψωμοτύρι (με μία μικρή δόση υπερβολής).

Ας το δούμε όμως ψύχραιμα το θέμα. Αυτή είναι η δεύτερη γεμάτη χρονιά του Αθανασιάδη. Κλασικά, όπως σε όλες της ομάδες της Ελλάδας, στις μικρότερες ηλικίες σίγουρα δε δουλεύτηκε όπως θα έπρεπε και δεν βρήκε την εμπιστοσύνη που ίσως τον είχε βοηθήσει παραπάνω μέχρι τώρα. Αναλογικά το επίπεδο και η βελτίωση του είναι σαφής. Μόνο βλέπωντας τα νούμερα του, έχει ξεπεράσει τον εαυτό του και σε γκολ και σε ασιστ(έχει 7), ενώ το τέλος της χρονιάς απέχει ακόμα. Επίσης αίσθηση μου είναι ότι είναι πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Σίγουρα απέχει ακόμα από τα στανταρ ενός μεγάλου επιθετικού σε αυτόν τον τομέα, αλλά έχει καιρό μπροστά του.

Άποψη μου είναι ότι το κυριότερο διάστημα στο οποίο ένας παίχτης κάνει "άλματα" αγωνιστηκά, είναι το καλοκαίρι και όχι μέσα στην χρονιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχετε στο μυαλό είναι ο Μαλεζάς, που από τη μία χρονιά στην άλλη, μεταμορφώθηκε από πηγή κινδύνων σε εξαιρετικό αμυντικό. Βέβαια έδώ θα πρέπει να συμφωνήσω με αρκετούς, πως η παρουσία ενός μεγάλου επιθετικού μπορεί να δώσει πολλά πράγματα, όπως στην προκειμένη περίπτωση αυτή του προδότη του Κοντρερας ....
Μέσα στη χρονιά μπορείς να δουλέψεις πάνω σε λιγότερα πράγματα. Και εδώ νιώθω όμως την ανάγκη να παρουσιάσω ένα δύο παραδείγματα για τον Στέφανο. Στον πρώτο γύρο υπήρχε μία σειρα αγώνων που ο Κλάους είχε χάσει 2-3 εύκολα τετ-α-τετ στη σειρά. Θυμάμαι και τότε είχε γίνει θέμα και είχε δηλώσει ότι θα δούλευε πάνω σε αυτό. Πράγματι στα επόμενα παιχνίδια είχε χειριστεί καλύτερα ανάλογες φάσεις.

Το άλλο, που πράγματι με εκνεύριζε, ήταν ότι σε αρκετά παιχνίδια σου δημιουργούσε όντως την αίσθηση ότι περπατούσε μέσα στο γήπεδο. Ειδικά τον πρώτο καιρό του έτους. Στα τελευταία παιχνίδια όμως, τον βλέπω να συμμετέχει περισσότερο και πιέζει πιο συστηματικά τους αντίπαλους αμυντικούς, πράγμα που μου αρέσει.

Πάμε στα χαρακτηριστικά του παίχτη. Ο Κλάους δε γεννήθηκε αθλητής. Άλλοι το έχουν αυτό το χάρισμα και άλλοι μπορούνε να χτυπιούνται όσο θέλουν στο γυμναστήριο και να πετυχαίνουν απλά ψιλοπράγματα. Οπότε το τρελό ξεπέταγμα, την τρελή ταχύτητα και τα συναφή πρέπει μάλλον να τα ξεχάσουμε.
Αυτό που έχει ο Στέφανος είναι η πολύ καλή αντίληψη και κίνηση στο χώρο, ειδικά μέσα στην περιοχή, εξαιρετικά τελειώματα με το πόδι και το κεφάλι, γρήγορη σκέψη και αρκετά καλή χαμηλή πάσα(όπως είπαμε 7 ασιστ φέτος, βγάζει που και που καμία ωραία κάθετη), δυνατό σουτ (π.χ. γκολ με Πάνθραξ και Ρούλη στον πρώτο γύρο) και η συμμετοχή στο συνολικό πρέσινγκ της ομάδας.
Αυτά που δεν έχει είναι η ταχύτητα, η δύναμη, η ντρίπλα και το καλό μοίρασμα του παιχνιδιού που θα περίμενες από έναν σέντερ φορ κλάσης. Κάνει προσπάθεια στο τελευταίο αλλά θέλει ακόμα. Άποψη μου είναι ότι πρέπει να βελτιωθεί στο κοντρόλ της μπάλας. Σε πολλές περιπτώσεις δέχεται ψηλές βαθειές μπαλιές και του φεύγει το κοντρόλ αρκετά μέτρα, πράγμα που τον δυσκολεύει στο να ελέγχει το τόπι και να το μοιράζει με άνεση.

Η άλλη άποψη ότι δε βάζει γκολ σε δύσκολα παιχνίδια, μάλλον έχει απαντηθεί ήδη. Ο Στέφανος έχει σκοράρει τόσο στα εγχώρια ντρέρμπι, όσο και σε δύσκολα ευρωπαικά παιχνίδια. Τώρα στο τελευταίο παιχνιδι με τον gay, όπου κατέβηκες να πάρεις το "Χινάρι" και οι σαίτες μας το μόνο που είχαν στο νου τους ήταν η ντρίπλα και στο να βάλουν γκολ οι ίδιοι, δε μπορούσε να κάνει και πολλά. Εγώ και πάλι τον θυμάμαι να έχει καθαρίσει κάποια στημένα με το κεφάλι στην αρχή και από την πίεση μπροστά.

Για τα προσωπικά του πρέπει και εγώ να ομολογήσω ότι και εμένα μου κάνει αλγεινή εντύπωση η τρέλα με τα τατουάζ και η υπόλοιπη social παρουσία του. Δικαίωμα του φυσικά, αλλά χρειάζετε πάντα η πρέπουσα προσοχή και υπευθυνότητα, ώστε να μην εκτίθετε ο ίδιος και η ομάδα.

Συμπερασματικά πιστεύω ότι ο Στέφανος τα πάει πολύ καλά φέτος και σαν ταλέντο που έρχετε από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, είναι από τους λίγους που με τις εμφανίσεις του αν μη τι άλλο έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που μου δημιούργησε από μικρός.
Βέβαια αν δουλέψει τα επόμενα χρόνια, ίσως και με κάποιον μεγάλο φορ δίπλα του από τον οποίο μπορεί να πάρει πράγματα, και βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς που μπορεί, τότε πράγματι θα μιλάμε για έναν πλήρη επιθετικό αντάξιο ενός μεγάλου ΠΑΟΚ.

Αυτά τώρα στα "γρήγορα". Αν και νομίζω πως η μίρλα θα συνεχιστεί :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμπέρασμα: Capitano, έλα να μάθεις ποδόσφαιρο στο νο33! :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

21 και δε σας χαλουλου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πουλέν χάρη ζητάω.Αφού καρφώσεις το πρώτο απ τα δύο που θα βάλεις
σηκώνεις τη φανέλα κι απο κάτω γραφεις
"5-1
Δεν ξεχνώ
"
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στον πρώτο γύρο μας ξελάσπωσε αρκετές φορές και μάλιστα έβαλε και γκολ που δεν ήσαν εύκολα. Νομίζω ότι έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ. Πίστεψα ότι ανέβηκε ΚΑΙ σε ποιότητα πλην του χαρίσματος του σκοραρίσματος που το έχει εκ γενετής. Στον δεύτερο γύρο όμως δείχνει τον περυσινό Αθανασιάδη...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κλάους πάρε το όπλο σου
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

ΣΤΕΦΑΝΕ, εχεις δουλεια μεθαύριο ;)
Άβαταρ μέλους
john4serres