33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ρε μην κραζετε ολο για τη γκομενα ...χτες ανεβηκε το κοριτσι θεσσαλονικη...δεν τον αφηνει μονο με τπτ

μεταξυ μας,αν φερει εναν ποιοτικο φορ ο σαββιδης,ο κλαους θα κατσει παγκο για πολυ καιρο.....το γεγονος οτι δεν εχουμε αλλον στην θεση του του εχει επιτρεψει και οταν ειναι ντεφορμε να παιζει παλι βασικος και το χει εκμεταλευτει για παρτι του....
Βρες μου ενα ποστ....δν θελω πολλα...ενα που να λεω οτι ειναι καλος προπονητης ο Δωνης...και οι αλλοι που χαχανιζουν απο πανω να ψαξουν...ΕΝΑ...kataramenos5 έγραψε:Αν είναι το ίδιο ένστικτο που λέει οτι ο Δώνης είναι καλός προπονητής δεν ανησυχώ ιδιαίτερα.psykoman έγραψε:Γτ εμενα το ενστικτο μου μου λεει οτι σε 2-3 χρονια δν θα υφιστατε παικτης Κλαους στο ποδοσφαιρικο στερεωμα;;;;
Εκτος βεβαια αν συμβει κατι το συνταρακτικο...
- ΑποστόληςΑ
Θα φέρει!Alastor έγραψε:μεταξυ μας,αν φερει εναν ποιοτικο φορ ο σαββιδης,ο κλαους θα κατσει παγκο για πολυ καιρο...
- ΑποστόληςΑ
«Και η Τορίνο στο...κόλπο»
Πηγή: ΠΑΟΚ24 04 Απρ 2013 08:04
Τα περισσότερα δημοσιεύματα που "εμπλέκουν" τον Στάφανο Αθανασιάδη με ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, είχαν αναφορές για ομάδες από τη Γερμανία. Χθες, Ιταλική ιστοσελίδα, και συγκεκριμένα η "tuttomercatoweb" ανέφερε οτι ο 24χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου πιθανότατα να απασχολήσει και τη Τορίνο το καλοκάιρι, καθώς ο Ιταλικός ιστορικός σύλλογος ξεκινά την αναζήτηση του 30χρονου Ρολάντο Μπιάνκι, ο οποίος φέτος μετρά 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με οκτώ τέρματα. Το δημοσίευμα αρχικά επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα που θέλουν Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν να έχουν "τσεκάρει" τον Κλάους, και πως το ενδιαφέρον της Τορίνο "μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα". Υπάρχει βέβαια και η αναφορά στη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, που είναι στα 3 εκ. Ευρώ.
Πηγή: ΠΑΟΚ24 04 Απρ 2013 08:04
Τα περισσότερα δημοσιεύματα που "εμπλέκουν" τον Στάφανο Αθανασιάδη με ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, είχαν αναφορές για ομάδες από τη Γερμανία. Χθες, Ιταλική ιστοσελίδα, και συγκεκριμένα η "tuttomercatoweb" ανέφερε οτι ο 24χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου πιθανότατα να απασχολήσει και τη Τορίνο το καλοκάιρι, καθώς ο Ιταλικός ιστορικός σύλλογος ξεκινά την αναζήτηση του 30χρονου Ρολάντο Μπιάνκι, ο οποίος φέτος μετρά 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με οκτώ τέρματα. Το δημοσίευμα αρχικά επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα που θέλουν Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν να έχουν "τσεκάρει" τον Κλάους, και πως το ενδιαφέρον της Τορίνο "μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα". Υπάρχει βέβαια και η αναφορά στη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, που είναι στα 3 εκ. Ευρώ.
- PAPA TSIBIKOS
Αν βρεθεί ομάδα να δώσει 3 μυρια για το στελθ εγώ θα γίνω κοσμοναύτης
Μανατζορεπορτάζ με μοιάζει ενόψει μιας πιθανής ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ.

Μανατζορεπορτάζ με μοιάζει ενόψει μιας πιθανής ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ.

- desperando
- Επικοινωνία:
- sourmenetes
- Moderator
Περισσοτερο απο το γκολ μου αρεσε η κινηση σου στη σεντρα του αποστολοπουλου...
Αυτο πρεπει να γινεται σε ολες τις φασεις τις περιοχης.
Πολλες φορες χανεσαι πισω απο τον αμυντικο και νομιζω γινεται πιο αισθητο οταν παιζεις μαζι με το σαλπι.
Αυτο πρεπει να γινεται σε ολες τις φασεις τις περιοχης.
Πολλες φορες χανεσαι πισω απο τον αμυντικο και νομιζω γινεται πιο αισθητο οταν παιζεις μαζι με το σαλπι.
τα χουμε πει 1000 φορές. το να τα λέμε κάθε φορά είναι κουραστικό.desperando έγραψε:σημερα σκοραρες και δεν εχει κινηση το τοπικ, απο αυριο παλι
οπως έχει κουράσει το τόπικ του προπονητή που σε κάθε σελίδα υπάρχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι με τις ίδιες πάντα απόψεις.
δεν τρώω παπά από το έτοιμο γκολ.
υπάρχει και φάση με τον τέρμα μόνο μπροστά του που τη στέλνει πάνω του.
σε όσα λεπτά μπήκε το περπάτημα πήγε σύννεφο
κούρασες κλάους, κουράσαμε και μεις
υγ. δε θέλω το βασικό μου φορ να κάνει το 2-0 με τη βέροια στο 90.
τον θέλω να κάνει γκολ στο γαύρο, στο βάζελο, στην ευρώπη και στα ματς που καίνε
- kataramenos5
danirifle έγραψε:
δεν τρώω παπά από το έτοιμο γκολ.

Ωρες ώρες μου φαίνεται οτι ΔΕ θελετε να δείτε κάποια πράγματα.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Δάσκαλε είσαι υπερβολικός. Έχεις (και έχουν) πει τα μειονεκτήματα του Κλάους πολλές φορές. Να τα ξαναπείς δεν έχει νόημα. Το είπες και ο ίδιος άλλωστε οτι κούρασε το θέμα. Εφόσον όπως διαβάζω (και για να το λένε με τέτοια σιγουριά...) θα έρθει ακόμα ένας καλός φορ το καλοκαίρι, τότε θα δούμε τον Κλάους να προοδεύει. Μέχρι τότε (δυστυχώς) δεν έχει κανένα κίνητρο. Με το περπάτημα κτλ κτλ πάλι το παστέλωσε σήμερα.
Και για να μη μπερδεύεστε κάποιοι. Ο ΓΔ ΑΠΟ και κλείεται να λογάριαζε να τον βάλει σήμερα "κανά 20λεπτο". Απλά φοβήθηκε οτι η Βέροια θα μας κάρφωνε κανένα και μετά θα έψαχνε καμιά σπηλιά στα Ημαλάϊα για να κρυφτεί και τον έβαλε.
Και για να μη μπερδεύεστε κάποιοι. Ο ΓΔ ΑΠΟ και κλείεται να λογάριαζε να τον βάλει σήμερα "κανά 20λεπτο". Απλά φοβήθηκε οτι η Βέροια θα μας κάρφωνε κανένα και μετά θα έψαχνε καμιά σπηλιά στα Ημαλάϊα για να κρυφτεί και τον έβαλε.
έτοιμο γκολ εννοώ ότι του στέλνει ο ολίσε τη μπάλα με διαβήτη εκεί που τη σηκώνεται. αυτό εννοώ έτοιμο γκολ
εμένα κατ μία κίνηση στο 90 με τη βέροια εδώ και πόσα ματς, δε μου λέει και πολλά
έχω σχηματίσει άποψη για τον παίχτη, μακάρι να βελτιωθεί και να με βγάλει ψεύτη και άμπαλο
εμένα κατ μία κίνηση στο 90 με τη βέροια εδώ και πόσα ματς, δε μου λέει και πολλά
έχω σχηματίσει άποψη για τον παίχτη, μακάρι να βελτιωθεί και να με βγάλει ψεύτη και άμπαλο
Είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες και έβαλε την 1 σήμερα ο Κλάους. Γενικά δεν με πείθει ο παίκτης γιατί είναι παίκτης που τα περιμένει όλα.