Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τελικα ρε μαγκες, οπως αποδειχτηκε με το περασμα των χρονων...Αντιντας και μονο αυτη. Αν και οταν αλλαξαμε και ηρθαμε στην πουμα, ειπα...επιτελους ! Δεν ηταν φανελες οι τελευταιες που εβγαζε η Αντιντας. Αλλα η ποιοτητα μετραει.
Στα συν της πουμα ειναι, πως εχει μεγαλυτερη ποικιλια σε προιοντα, κατι που δεν βλεπαμε στην Αντιντας.
Αλλα οπως ειπα, μονο Αντιντας....τελος ! Οπως ακριβως και στα ποδοσφαιρικα παπουτσια. Ηρθαν τα αμερικανακια, να μπουν στο ποδοσφαιρο. Που πας ρε καραμητρο......
παιδια ηθελα και εγω να πω την αποψη μου για τισ φανελες μας.
ολες οι ομαδες puma εχοθν και με γιακα ι δευτερες ι πτοτες τωρα που ειδα και την ριγε επατηα πλακα νομιζα οτιτοθλαχιστων αυτη θα ηταν με γιακα.οπος καταλαςενετε γοθσταρω πολλυ γιακα ομος με το δικιο μου .απλα προσεξτε της φανελες του γαβρου η της αεκ .στουττγκαρδη κτλ.
τεσπα οταν θα λητουργισει επιτελους το online shop υα παραγγειλω μαλλων την λευκη.
Εγώ πάντως όλα τα ευαίσθητα ρούχσ τα πλένω στ χέρι, το ίδιο και τη φανέλα... Είναι ολοφάνερο ότι δεν αντέχει πλυντήριο... Εδώ του Σνάουτσνερ χάλασε, η δική μας θα γλίτωνε???
Σηματάκι υπήρχς ρε σεις... Άμα δείτε αλλες φωτο απο το ματς θα το καταλαβετε. Στου Σναουτσνερ την μπλούζα λογικά θα τον τραβηξαν σε καμια φάση και θα έφυγε, αφού στάμπα είναι. ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ...
Α ΡΕ ΓΛΟΥ!!! ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!! 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ... ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΝΤΑΣ Η' ΝΙΚΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΝΙΚΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΚΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!