Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Εγώ βλέπω ότι το παιδί παίζει με πάθος. Καμία σχέση με τον δικό μας...
1-0 ο Πανιωνιος, μακαρι να το κρατήσει γιατί ο Αστερας δυσκολα θα χασει αλλού βαθμούς, εκτός αν στηθεί στον Άρη...
Πάντως είναι καλό ματσάκι μέχρι τώρα
Πάντως είναι καλό ματσάκι μέχρι τώρα
- PAOKSaLoNiCa
Μπράβο Πανιώνιε !!!

edit: τι ήθελα και το έβαλε γκόλ ο κωλόφαρδος αστέρας με χέρι (;)
edit: τι ήθελα και το έβαλε γκόλ ο κωλόφαρδος αστέρας με χέρι (;)
Για να δούμε τωρα,θα το δώσει το ματσ στα σκουλίκια ο μεγάλος τσιωλης???
Edit:καλη μαυρόγατα είμαι, 2-1
Edit:καλη μαυρόγατα είμαι, 2-1
- PAOKSaLoNiCa
Μπράβο στα παιδιά του Πανιώνιου πολύ ψυχή, πολλά συγχαρητήρια στους Κολοβό, Σάμαρη, και Αραβίδη που βγάζει αρρώστια μέσα στο γήπεδο. Κατά την γνώμη μου τέτοιους παίκτες θέλουμε.
ωραία μας έκατσε αυτή η αγωνιστική .Από το πιθανό -4 τελικά είμαστε μαζί με τον αστέρα
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
πάρε πάλι τα @@ μας αστέρα. Βγάλατε και γλώσσα. Έλα να χαρώ εγώ Πανόπουλο στην επόμενη τα βρακιά θα σας πάρει ρε!!!
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ούτε Αραβίδη ούτε Κολοβό ούτε Σάμαρα (ίσως αυτόν κάπως) δεν θέλουμε. Θέλουμε παίχτες ποιοτικούς με παραστάσεις. Τέτοιους έχουμε και καλύτερους με διαφορά, Αποστολόπουλος, Κωνσταντίδης, Κάτσε, Γιακουμής κλπ κλπ. Τι να τους κάνουμε;PAOKSaLoNiCa έγραψε:Μπράβο στα παιδιά του Πανιώνιου πολύ ψυχή, πολλά συγχαρητήρια στους Κολοβό, Σάμαρη, και Αραβίδη που βγάζει αρρώστια μέσα στο γήπεδο. Κατά την γνώμη μου τέτοιους παίκτες θέλουμε.
- PAOKSaLoNiCa
Δεν αναφέρθηκα στην ποιότητα τους, κανένας δεν είναι για τον Π.Α.Ο.Κ., μίλησα για την θερμότητα και τον τσαμπουκά που βγάζει ο Αραβίδης σε κάθε μάτς. Πράγμα που δεν κάνει κανένας παίκτης που παίζει στον Π.Α.Ο.Κ.

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εντάξει αδερφέ δεν διαφωνώ εγώ απλά προτιμώ οι παίχτες μας να είναι ποιοτικοί και να βγάζουν ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Ο παίχτες που δεν μπορεί βγάζει τον τσαμπουκά με τις τρικλοποδιές, το πάνω κάτω τρέξιμο και τέτοια. Πάντως και οι δικοί μας μια χαρά τσαμπουκαλμένοι είναι.
Υ.Γ. Αυτό το γλοιώδες πράμα που λέγετε Τσιώλης τι δηλώσεις έκανε πάλι; Ο Αστέρας καλύτερος από τον ΠΑΟΚ με μόνο κριτήρια τα μεταξύ μας παιχνίδια, άντε χάιντε λέω εγώ. Βρε μπες στην τρύπα σου, ρούλη. ΜΙΚΡΕ
Υ.Γ. Αυτό το γλοιώδες πράμα που λέγετε Τσιώλης τι δηλώσεις έκανε πάλι; Ο Αστέρας καλύτερος από τον ΠΑΟΚ με μόνο κριτήρια τα μεταξύ μας παιχνίδια, άντε χάιντε λέω εγώ. Βρε μπες στην τρύπα σου, ρούλη. ΜΙΚΡΕ
- PAOKSaLoNiCa
+1 Για το πρώτο σκέλος, +1926 για το υστερόγραφο. ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ σήμερα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΩΡΙΟ.