Το ειχα πει οτι το κεντρο θα μειονεκτει...Βγαζοντας τον ολισε που δεν τραβαει και βαζοντας καποιων εκ των δυο θα κρατησουμε μπαλα και θα βγουμε καλυτερα στην επιθεση.
Ο γαυρος γιατι ειναι κακος rain???
Αυτος ειναι ο γαυρος...
Σαν να ακούω τον Δώνη...danirifle έγραψε:3) τα 2 φορ μας δεν συμμετέχουν καθόλου
Με τα 2 φορ κραταει πιο ψηλα την ομαδα συν του οτι δεν μπορει να φυγει κανενα σεντερ μπακ μπροστα.Rizla έγραψε:Στο κεντρο εχουμε μικροπροβληματα καθως παιζουμε με παιχτη λιγοτερο εκει και επισης μου φαινονται υπερβολικοι οι δυο σεντερ φορ σε αυτο το ματς.
Οι πτέρυγες είναι λογικό να αλλάζουν θέσεις για να "πιάσεις στον ύπνο" την αντίπαλη άμυνα. Περισσότερο όμως μου κόβει για να δει μήπως από την άλλη πλευρά μπορεί να βγει ευκολότερα ο Καμαρά. Είναι φως φανάρι πλέον ότι εάν τον αποκτήσουμε το καλοκαίρι θα τον έχουμε για πρώτο βιολί της μετά Βιέρα εποχής.moican4 έγραψε:Χωρίς προετοιμασίας είναι και με μεγάλο διάστημα αποχής ο Ολίσε..
Μου αρέσει που ο Δώνης εντοπίζει το πρόβλημα στις πτέρυγες και τους αλλάζει συνέχεια και όχι στο κέντρο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε 2η πάσα και παίζουμε με γιόμες..
sakis_the_fraud έγραψε:Με τα 2 φορ κραταει πιο ψηλα την ομαδα συν του οτι δεν μπορει να φυγει κανενα σεντερ μπακ μπροστα.Rizla έγραψε:Στο κεντρο εχουμε μικροπροβληματα καθως παιζουμε με παιχτη λιγοτερο εκει και επισης μου φαινονται υπερβολικοι οι δυο σεντερ φορ σε αυτο το ματς.