Καθιερώστε τώρα μεμονωμένα εισητήρια ΑΝΕΡΓΩΝ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΕΙΑΣ με ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ για την Θυρα 8 ή κατεβάστε την τιμή των 15 ευρώ που ισχύει μέχρι στιγμής για τα πέταλα.

angelheart έγραψε:... μήπως ήρθε τελικά η ώρα να καταλάβεις οτι για πολλούς η ομάδα είναι κάτι σαν το πληρωμένο σεξ. Επειδή δλδ δίνουν ΧΧ €, έχουν την εντύπωση οτι θα βγάλουν και τα "γούστα" τους.
αγορι μου μην αναφερεσαι στον υπεροχο λαο μας θα πας για ΜΠΑΝΑΚΙ γιατι η μαγκια μας ειναι ΜΕΓΑΛΗtad έγραψε:Με τα οικονομικά δεν βλέπω να ασχολείστε πλέον πολύ ....
¨ηρθε ο Ιβάν βλέπετε ....
Η πλάκα είναι ότι κάποιοι από εσάς νομίζετε ότι ο Πόντιος θα πετάξει τα λεφτά του έτσι ώστε όποιος θέλει να πετάει κροτίδες της πλάκας σκουλικίστηκες και να στοιχίζουν στην ΠΑΕ 17.000 €.
Όπως ο πανίβλακας που χειριζόταν το ταμπλό και έγραψε και αυτός την παπαριά του η οποία στοίχισε 25.000 €.
Πόσο μ@λ@κες είμαστε ρε σεις ?
Με αυτά τα λεφτά ο Τσολακίδης θα έπερνε καινούριο τεχνητό πόδι ... Ή δεν είναι έτσι ?
Αλλά εμείς είμαστε λέει ο μάγκας λαός του ΠΑΟΚ ... αν είναι αυτό μαγκιά εγώ είμαι ...
Ελπίζω να διορθωθούμε και την μαγκιά να την δείξουμε με πρωτοποριακές κινήσεις αναφορικά με την συμπεριφορά μας ...
Κόψτε τους πυρσούς, κόψτε τις κροτίδες ... βρέστε άλλους τρόπους για να φτιάξετε κερκίδα ...
Ο Παοκτσής πάντα έβρισκε ...
Ιβάν όρμα να διορθώσουμε το μαγαζί ... έχουμε βαρεθεί και το χειρότερο είναι ότι πολύς κοσμός απέχει από το λατρεμένο του γήπεδο λόγω αυτών των παπαριών ....
Που να πάρει ο άλλος το παιδί του όταν ένας ΒΛΑΚΑΣ ανάβει πυρσό και τον πετάει μέσα στον κόσμο !!!
angelheart έγραψε:Tad χαλάρωσε. Τα οικονομικά ήταν priority τότε που είχαμε διοίκηση "δικών μας παιδιών" για λόγους που ποικίλουν για τον καθένα από εμάς. ΠΛΕΟΝ η ΠΑΕ έχει ιδιοκτήτη (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μη ξαναμπούμε στην ίδια κουβέντα). Επομένως θα κανονίσει ΑΥΤΟΣ πως θέλει η εταιρεία ΤΟΥ να κάνει κάποια πράγματα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι ΠΛΕΟΝ.
Όσο και να έχεις δίκιο για το θέμα του Τσολακίδη (που έχεις 100%), μήπως ήρθε τελικά η ώρα να καταλάβεις οτι για πολλούς η ομάδα είναι κάτι σαν το πληρωμένο σεξ. Επειδή δλδ δίνουν ΧΧ €, έχουν την εντύπωση οτι θα βγάλουν και τα "γούστα" τους. Για άλλους γούστο είναι ο πυρσός, για άλλους να πετάξουν ένα μπουκάλι κ.ο.κ.