Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Αυτό που έγραψα προχθές, δεν το έγραψα τυχαία, όπως και αυτό που ανέφερες εσύ για την συνέντευξη Γκαρσία, σου είπα πως πάλι τυχαία δεν το έγραψες.tera12tera έγραψε:Αν κ είχα υποσχεθεί πως δεν θα γράψω για ένα μήνα ....Πρέπει να πω τα εξής
Ποτέ στην ζωή μου δεν χαρακτήρισα κανένα , δεν έβρισα κανένα και κυρίως δεν ρουφιάνεψα κανένα
Πάνω απόλα ΠΑΟΚ , έτσι έμαθα από μικρό παιδί
Αν λάτρεψα έναν παίκτη ήταν ο Σαράφης
Θυμάμαι πολλές φορές τους φιλάθλους μας να έχουν κάνει εγκληματικά λάθη (Παρί , Παντελάκης ,Αναστασιάδης , Σάντος ) , αλλά πάντα ο ΠΑΟΚ επιβίωνε
Κανένας παίκτης ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ , καμιά ομάδα 100 "περιέργων" ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ , ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ,,,,,
Αυτα και τέλος από εμένα , θα παρακαλέσω τους mods να διαγραφεί ο λογαριασμός μου
Υ.Γ : Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τον χαβαλέ και τις "καλές" διαφωνίες
Υ.Γ 2 : Θα ήθελα να ζητήσω και συγνώμη από τους mods (ιδιαίτερα τον moican ) που τους κούρασα
Καλός ο μαστραπάς αλλά CHAMPIONS LEAGUE μόνο αυτό εύχομαι ,,,,,
Νασται καλά εσείς και οι οικογένειες σας
Άρα, γνωρίζεις κάποια πράγματα όπως και εγώ γνωρίζω και γράφω πλέον μόνο όσα θέλω εγώ γιατί αρκετούς βλάκες έκανα μάγκες.
Στα του Δώνη εννοείται πως είναι καταδικαστέα όσα γίνονται, αλλά καταδικαστέα έπρεπε και να είναι η γιούχα στην Τούμπα την Κυριακή στο άκουσμα του ονόματός του.
Αυτό που ενόχλησε ήταν ο ΤΡΟΠΟΣ.
Ο Γκαρσία θα αποχωρούσε το καλοκαίρι, αλλά είτε γιατί του είπε ψέματα ο Δώνης σε κάποια σημεία, είτε γιατί ο Γκαρσία είναι πεισματάρης η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε και δεν έπρεπε.
Γι αυτό είπα το πρόβλημα "γιγαντώθηκε" και φοβάμαι πως δεν θα ξεπεραστεί εύκολα.
Τώρα στην προσωπική του ζωή, ας τρώει με όποιον θέλει, ας κάνει ότι θέλει δεν με ενδιαφέρει..αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι έδειξε αλλαζονεία και έπαρση σε ένα θέμα που θα μπορούσε να βγει και από πάνω..
Δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης και στο λέω εγώ που διαφωνήσαμε πολλές φορές.
Ψυχραιμία..
Athens έγραψε:αν ημουν απο αλλη χωρα θα εκανα την εξης ερωτηση WHO IS DONIS?markos4 έγραψε:Θα σου κανω μια ερωτηση αν θες απαντας.Athens έγραψε:μπορεις να παρουσιασεις μια ομαδαρα στο Καραισκακη και να πατησει τον ολυμπιακο?
μπορεις να περασεις με 2 νικες το χωριο στον ημιτελικο και να σηκωσεις μεσα στην αθηνα το κυπελλο?
μπορεις να κανεις το αυτονοητο βγαινοντας πρωτος στα πλει οφφς?
μπορεις? τωρα δεν υπαρχει Γκαρσιας, ο Ιβαν σου κανε μεταγραφες να δω τι αλλο θα σκεφτεις...
Αν ησουν απο αλλη χωρα και παρακολουθουσες το ελληνικο πρωταθλημα(αρα η γνωμη σου ειναι αντικειμενικη
και οχι οπαδικη) θα στοιχηματιζες οτι αυτος ο προπονητης μπορει να παρει το κυπελο;οταν αντιπαλος της ειναι ο γαυρος;
Εγω αν και το θελω πολυ να το κατακτησουμε (οπως ολοι μας) ειμαι πεποισμενος οτι αν αποκλεισουμε
τον Αστερα θα το χασουνε απο τον γαυρο...
Οσων αφορα την δευτερη θεση θα την κατακτησουμε γιατι εκτος απο τα χωρια
που θα εχουμε να αντιμετωπισουνε,καλως η κακως εχουμε και μια μικρη αβαντα απο την διαιτησια.![]()

Εσυ καλα θα ρωταγες......Αλλα αυτη την ερωτηση επρεπε να την κανει ο Σαββιδης!!!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ποτε κανεις δεν μπορεσε να τους κοροιδευει ολους για παντα...Ετσι ειναι η ζωη...
Αναξιοκρατια,κατινιες,δικαιολογιες,ψεμματα,κοντρα δικαιολογιες,κολλητιλικια-κωλομπαριλικια και πολλα και πολλα...
Κι απο δουλεια;;ΜΗΔΕΝ!!!
Οταν υπεγραφες για 600.000 το χρονο στον Π.Α.Ο.Κ. υπεγραφες,το ηξερες...Οσο κι αν ψεκαζομαστε (κυριολεκτικα και μεταφορικα) εδω υπαρχουν καποια σκληρα,ανθεκτικα στελεχη που αντεχουν...Αυτο το ''εχασες'' στην πορεια,σε παρεσυρε η επαρση.Αποτελεσμα;Εβαλες στοχο το συμβολο του λαου,με τις πλατες των κολλητων σου βεβαια!αυτων μεσα στην ΠΑΕ και τους ΑΡΔ...Τωρα ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ!!!!
Εμπλεξες Γιωργακη και δε σε γλιτωνει ουτε ο Κολκας ουτε ο Γερμαν!!!
ΥΓ Μεγαλη προσευχη να κανεις που δεν ανοιξε το στομα του ο Παμπλο,σ'εκοβα να κοιμασαι παρεα με τον κανακαρη σου τον καλοαναθρεμενο στην Ιταλια αποψε...
Αναξιοκρατια,κατινιες,δικαιολογιες,ψεμματα,κοντρα δικαιολογιες,κολλητιλικια-κωλομπαριλικια και πολλα και πολλα...
Κι απο δουλεια;;ΜΗΔΕΝ!!!
Οταν υπεγραφες για 600.000 το χρονο στον Π.Α.Ο.Κ. υπεγραφες,το ηξερες...Οσο κι αν ψεκαζομαστε (κυριολεκτικα και μεταφορικα) εδω υπαρχουν καποια σκληρα,ανθεκτικα στελεχη που αντεχουν...Αυτο το ''εχασες'' στην πορεια,σε παρεσυρε η επαρση.Αποτελεσμα;Εβαλες στοχο το συμβολο του λαου,με τις πλατες των κολλητων σου βεβαια!αυτων μεσα στην ΠΑΕ και τους ΑΡΔ...Τωρα ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ!!!!
Εμπλεξες Γιωργακη και δε σε γλιτωνει ουτε ο Κολκας ουτε ο Γερμαν!!!
ΥΓ Μεγαλη προσευχη να κανεις που δεν ανοιξε το στομα του ο Παμπλο,σ'εκοβα να κοιμασαι παρεα με τον κανακαρη σου τον καλοαναθρεμενο στην Ιταλια αποψε...
Ο Δώνης είναι προγραματισμένο να φύγει στο τέλος της σεζόν και τα γεγονότα με τον Γκαρσία (διχασμός του κόσμου) δίνουν στον Ιβαν το άλλοθι που ήθελε για να τον (τους) ξηλώσει ακόμα και αν η χρονιά θεωρηθεί επιτυχημένη (κύπελο - έξοδοσ Τσ Λ.)
Ετσι και έλυσε το πρόβλημα προσωρινά με την λιγότερο οδηνηρή για τους στόχους της ομάδας λύση και δημιούργησε την αφορμή για ότι θα κάνει το καλοκάιρι!!!! Είναι γάτα!!!!
Ετσι απλά!!!!
Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο
her jeneral
ΠΥΘΙΑ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ετσι και έλυσε το πρόβλημα προσωρινά με την λιγότερο οδηνηρή για τους στόχους της ομάδας λύση και δημιούργησε την αφορμή για ότι θα κάνει το καλοκάιρι!!!! Είναι γάτα!!!!
Ετσι απλά!!!!
Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο

ΠΥΘΙΑ :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
το ομαδικο αθλημα απο το ατομικο διαφερει και για να πετυχει το πρωτο θελει συνεργασια ολων..τοσα χρονια που παιζω σε ομαδα ολοι μου οι προπονητες ειχαν σαν νουμερο ενα κανονα οτι ειμαστε μια οικογενεια και οτι ο προπονητης ειναι ο αρχηγος.μεσα στην ομαδα και μεταξυ μας μπορει να μας φωναζει,βριζει αλλα προς τους εξω μας προστατευει και σε μια ηττα φταει ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ αυτος και κανεις αλλος..αυτος αναλαμβανει την ευθυνη της ηττας και ετσι πρεπει.
- DigitalFan
Καιρό έχω να φάω μπαν...
Αυτοί που κυνήγησαν τον Δώνη, είναι προβληματικοί, μπερδεμένοι, αντιδραστικοί, κομπλεξικοί, αμόρφωτοι, απολίτιστοι, ηλίθιοι και συνεπώς όχι ΠΑΟΚ...! Μιλάω γι' αυτούς που νομίζουν ότι είναι οι νταβατζίδες του λαού του ΠΑΟΚ! Αυτοί που έχουν το "ντου" ως τρόπο ζωής... Αυτούς που έγιναν ΠΑΟΚ επειδή ταίριαζε με τη ζωή τους! Ήταν μίζερος! Δεν το αντέχουν ότι θα ξεφύγει από τη μιζέρια! Τάχα μιλάνε για αξίες! Τάχα είναι υπερήφανοι! Ποιά είναι η υπερηφάνεια και οι αξίες σας ρε..; Να τα σπάτε; Να μπαίνετε στο γήπεδο τζάμπα (και ενιοτε στον αγωνιστικό χώρο); Να κλέβετε; Αν σας είχαν τώρα μπροστά τους οι ιδρυτές της ομάδας θα σας ρίχναν μια κίτρινοπράσινη πηχτή ΧΛΕΠΑ στη μάπα σας, που θα σας θάμπωνε τα μάτια ρε! Που θα κάνετε και υποδείξεις στους υπόλοιπους για το τι είναι ο ΠΑΟΚ (σας)! Έχετε κολλήσει σαν βδέλες πάνω στην ΠΑΟΚάρα και ασελγείτε χωρίς οίκτο!
Αυτοί είναι ότι χειρότερο υπάρχει για την ομάδα μας! Το μεγαλύτερο κακό, μόνο αυτοί μπορούν να το προκαλέσουν! Εμείς οι υπόλοιποι και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο κακό δεν μπορούμε να κανουμε!
Τις μόνες ελπίδες που έχω, τις έχω εναποθέσει στον Ιβάν!
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ!!! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ
Στο επανιδείν...
Δεν ξέρω αν έχεις καιρό να φας μπαν (πίστεψέ με δεν κρατάω στατιστικά) και εσύ τουλάχιστο είσαι ζωντανό παράδειγμα πόσο προσπαθώ να μην στέλνω. Αν για κάθε χαρακτηρισμό σου έδινα και την "προβλεπόμενη" ποινή θα έμπαινες ξανά εδώ όταν θα τελείωνες το πανεπιστήμιο. Τώρα θα βολευτείς με ένα μήνα, που είναι και το μεγαλύτερο μπαν που έχω δώσει.
Angelheart
Αυτοί που κυνήγησαν τον Δώνη, είναι προβληματικοί, μπερδεμένοι, αντιδραστικοί, κομπλεξικοί, αμόρφωτοι, απολίτιστοι, ηλίθιοι και συνεπώς όχι ΠΑΟΚ...! Μιλάω γι' αυτούς που νομίζουν ότι είναι οι νταβατζίδες του λαού του ΠΑΟΚ! Αυτοί που έχουν το "ντου" ως τρόπο ζωής... Αυτούς που έγιναν ΠΑΟΚ επειδή ταίριαζε με τη ζωή τους! Ήταν μίζερος! Δεν το αντέχουν ότι θα ξεφύγει από τη μιζέρια! Τάχα μιλάνε για αξίες! Τάχα είναι υπερήφανοι! Ποιά είναι η υπερηφάνεια και οι αξίες σας ρε..; Να τα σπάτε; Να μπαίνετε στο γήπεδο τζάμπα (και ενιοτε στον αγωνιστικό χώρο); Να κλέβετε; Αν σας είχαν τώρα μπροστά τους οι ιδρυτές της ομάδας θα σας ρίχναν μια κίτρινοπράσινη πηχτή ΧΛΕΠΑ στη μάπα σας, που θα σας θάμπωνε τα μάτια ρε! Που θα κάνετε και υποδείξεις στους υπόλοιπους για το τι είναι ο ΠΑΟΚ (σας)! Έχετε κολλήσει σαν βδέλες πάνω στην ΠΑΟΚάρα και ασελγείτε χωρίς οίκτο!
Αυτοί είναι ότι χειρότερο υπάρχει για την ομάδα μας! Το μεγαλύτερο κακό, μόνο αυτοί μπορούν να το προκαλέσουν! Εμείς οι υπόλοιποι και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο κακό δεν μπορούμε να κανουμε!
Τις μόνες ελπίδες που έχω, τις έχω εναποθέσει στον Ιβάν!
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ!!! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ
Στο επανιδείν...
Δεν ξέρω αν έχεις καιρό να φας μπαν (πίστεψέ με δεν κρατάω στατιστικά) και εσύ τουλάχιστο είσαι ζωντανό παράδειγμα πόσο προσπαθώ να μην στέλνω. Αν για κάθε χαρακτηρισμό σου έδινα και την "προβλεπόμενη" ποινή θα έμπαινες ξανά εδώ όταν θα τελείωνες το πανεπιστήμιο. Τώρα θα βολευτείς με ένα μήνα, που είναι και το μεγαλύτερο μπαν που έχω δώσει.
Angelheart
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 21 Μαρ 2013, 00:05, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
«Ας προσπαθήσουμε να πιστέψουμε στον Δώνη. Μπορούμε να βρούμε δύναμη για να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο εξαιτίας των απόψεων που έχουν για ένα άτομο. Προσπαθήστε να πάτε σε όσα περισσότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο χρόνος και τα χρήματά σας. Προσπαθήστε να αποδείξετε την υποστήριξή σας. Οι οπαδοί κάνουν αυτό το club μεγάλο, όχι εγώ, όχι οι ποδοσφαιριστές, όχι ο Δώνης, αλλά εσείς οι οπαδοί»
Oφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πιο ψύχραιμη και λογική άποψη που ακούστηκε μέσα σε όλα αυτή τη τρέλα που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες. Κρίμα που δεν ακούστηκαν κι άλλες σαν κι αυτή.
Μπράβο ρε Μποκανι αποδεικνύεσαι πιο Παοκτζης και απο τους Γκαρσιακους και απο του Δωνικους....

Oφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πιο ψύχραιμη και λογική άποψη που ακούστηκε μέσα σε όλα αυτή τη τρέλα που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες. Κρίμα που δεν ακούστηκαν κι άλλες σαν κι αυτή.
Μπράβο ρε Μποκανι αποδεικνύεσαι πιο Παοκτζης και απο τους Γκαρσιακους και απο του Δωνικους....

που σε Δώνη... ο Σάντος βαρέθηκε στην Εθνική.... το ξέρεις....?
Ο ΘΖ επιστρέφει λένε οι πληροφορίες...
κάνε προγραματισμό για της διακοπές το καλοκαίρι...
Μαζί με Χερ Γενεραλ το Μάϊο!!!!zoomgr έγραψε:που σε Δώνη... ο Σάντος βαρέθηκε στην Εθνική.... το ξέρεις....?

πολυ σωστα σχολια απο τον κουμαλο ας παρει κυπελο και δευτερη θεση ο ΠΑΟΚ και ο δωνης και ο καθε δωνης να παει στο καλο τωρα ομως για δυο μηνες ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ και τον στηριζουμε 100%chrisg4 έγραψε:«Ας προσπαθήσουμε να πιστέψουμε στον Δώνη. Μπορούμε να βρούμε δύναμη για να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο εξαιτίας των απόψεων που έχουν για ένα άτομο. Προσπαθήστε να πάτε σε όσα περισσότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο χρόνος και τα χρήματά σας. Προσπαθήστε να αποδείξετε την υποστήριξή σας. Οι οπαδοί κάνουν αυτό το club μεγάλο, όχι εγώ, όχι οι ποδοσφαιριστές, όχι ο Δώνης, αλλά εσείς οι οπαδοί»
![]()
![]()
![]()
-
sorry ρε φιλε, αλλα εμενα προχτες μου βγηκε το "ουουου" στο ονομα του. Δεν του εβρισα τη μανα, αλλα τον αποδοκιμασα και θα συνεχισω να το κανω. Διατηρω το δικαιωμα σαν οπαδος, πελατης οπως θες πες το, να το κανω. Οπως γινεται παντου, ετσι κι εγω. Τον θεωρω μεγαλο κακο για τον ΠΑΟΚ, παρολο που τον στηριξα στην αρχη, και δεν μπορω να τον βλεπω.
Υ.Γ. Το να στηριξω το θεσμο του προπονητη δε μου λεει τιποτα. Το ατομο πρεπει να ΔΙΝΕΙ αξια στη θεση. Οταν το ατομο ειναι τοσο λιγο, που πρεπει να ΠΑΡΕΙ αξια λογω της θεσης, τοτε βραστα...
Υ.Γ. Το να στηριξω το θεσμο του προπονητη δε μου λεει τιποτα. Το ατομο πρεπει να ΔΙΝΕΙ αξια στη θεση. Οταν το ατομο ειναι τοσο λιγο, που πρεπει να ΠΑΡΕΙ αξια λογω της θεσης, τοτε βραστα...