Αν όμως δεν υποθέσουμε τίποτα, ο Γκαρσία δεν φαγώθηκε, αλλά απλά έφυγε μόνος του, επειδή δεν έπαιξε ούτε μια 5άδα σερί παιχνίδια και έτσι ένιωσε ότι δεν υπολογίζεται! Αυτός τα είπε, όχι εγώ...!GI4NNEN4 έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι ο Γκαρσία φαγώθηκε, δεν φαγώθηκε από τον Δώνη. Ο Δώνης δεν είχε δύναμη να φάει κανέναν Γκαρσία. Αν ο Γκαρσία φαγώθηκε, φαγώθηκε από την Διοίκηση.
Γιώργος Δώνης
- DigitalFan
Re: Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Κατα την προσωπική μου άποψη φοβήθηκε τα χειρότερα.Αν έλεγε κάτι, κάποιοι ακόμα στη Μεσήμβρια θα ήταν.marley 4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:ενω ο παμπλο που δεν ειπε τιποτα μιλησε αντρικια..ρε δεν καταλαβαινετε οτι οσο λαθος εχουν δωνης-βρυζας εχει κ ο γκαρσια?!μη σας τυφλωνει το μισος για δωνη κ η προσωπαλατρεια στον γκαρσια..δειτε το αντικειμενικα..
δεν μιλησε γιατι ειναι αντρας και οχι κατινα
Κι αν δεν τα κάνει τί θα γίνει;;;Athens έγραψε:μπορεις να παρουσιασεις μια ομαδαρα στο Καραισκακη και να πατησει τον ολυμπιακο?
μπορεις να περασεις με 2 νικες το χωριο στον ημιτελικο και να σηκωσεις μεσα στην αθηνα το κυπελλο?
μπορεις να κανεις το αυτονοητο βγαινοντας πρωτος στα πλει οφφς?
μπορεις? τωρα δεν υπαρχει Γκαρσιας, ο Ιβαν σου κανε μεταγραφες να δω τι αλλο θα σκεφτεις...
Εδώ έχουμε δικαιολογήσει την κάθε νεκρανάσταση φέτος και θα κολλήσουμε εκεί που καίει η μπάλα;;;
Θα βγει θα πει 5-6 μπούρδες του στυλ "αυτός οπισθοχώρησε", "εκείνος δεν ξέρει τη θέση", "ο καιρός", "η εαρινή γύρη", "το ΟΧΙ της Κύπρου", "ο Αργεντινός Πάπας", και δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη.
Και θα αρχίσουν οι παπαγάλοι τα γνωστά περί "νέας εποχής που ξεκινάει μόλις", "μεταβατικής χρονιάς", "χτισίματος - καλουπώματος" και θα καταλήγουν στην επόμενη χρονιά που "ο ΠΑΟΚ ΘΑ έχει βλέψεις".
Αυτά θα πουν οι παπαγάλοι. Που του χρωστούνε χάρη γιατί όλες αυτές τις μέρες τους χάρισε κλικαρίσματα με συνέντευξη τύπου στο μοτίβο της Τατιάνας και της Λαμπίρη.
Άσε που θα είναι η εποχή "βολική". Θα παίξουν τα αρδοσάιτ μεταγραφικά σίριαλ με 4000 ονόματα διεθνών και θα ξεχαστεί το ενδεχόμενο φετινό φιάσκο.
Μήπως δεν τα ξέρουμε;;
Θα σου κανω μια ερωτηση αν θες απαντας.Athens έγραψε:μπορεις να παρουσιασεις μια ομαδαρα στο Καραισκακη και να πατησει τον ολυμπιακο?
μπορεις να περασεις με 2 νικες το χωριο στον ημιτελικο και να σηκωσεις μεσα στην αθηνα το κυπελλο?
μπορεις? τωρα δεν υπαρχει Γκαρσιας, ο Ιβαν σου κανε μεταγραφες να δω τι αλλο θα σκεφτεις...
Αν ησουν απο αλλη χωρα και παρακολουθουσες το ελληνικο πρωταθλημα(αρα η γνωμη σου ειναι αντικειμενικη
και οχι οπαδικη) θα στοιχηματιζες οτι αυτος ο προπονητης μπορει να παρει το κυπελο;οταν αντιπαλος της ειναι ο γαυρος;
Εγω αν και το θελω πολυ να το κατακτησουμε (οπως ολοι μας) ειμαι πεποισμενος οτι αν αποκλεισουμε
τον Αστερα θα το χασουνε απο τον γαυρο...
Οσων αφορα την δευτερη θεση θα την κατακτησουμε γιατι εκτος απο τα χωρια
που θα εχουμε να αντιμετωπισουνε,καλως η κακως εχουμε και μια μικρη αβαντα απο την διαιτησια.
- PAOKSaLoNiCa
Πήραν στο κυνήγι τον Δώνη!
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» φυγαδεύτηκε, με τον κόσμο να παίρνει στο... κυνήγι το αυτοκίνητο με τον προπονητή της ομάδας του.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Γιώργο Δώνη για το θέμα που συγκλονίζει το σύλλογο και είναι η δικοπή της συνεργασίας με τον πρώην αρχηγό της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δε διέκοψαν την προπόνηση ωστόσο φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, αλλά και κατά της ΠΑΕ και του Γιώργου Δώνη.
Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε οι πάντες περίμεναν να δουν πως θα αποχωρήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την Μεσήμβρια. Ο Δώνης συνοδευόμενος από ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο "φυγαδεύτηκε", αρνούμενος να κατέβει και να μιλήσει. Αυτό ανέβασε τα πνεύματα περισσότερο με μερικούς να χτυπάνε το αυτοκίνητο και αρκετούς από αυτούς φιλάθλους να τον ακολουθούν από πίσω με αυτοκίνητα και μηχανές.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... i-toy-paok
Ελλάδα 2013..
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να αποδοκιμάσουν τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» φυγαδεύτηκε, με τον κόσμο να παίρνει στο... κυνήγι το αυτοκίνητο με τον προπονητή της ομάδας του.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Γιώργο Δώνη για το θέμα που συγκλονίζει το σύλλογο και είναι η δικοπή της συνεργασίας με τον πρώην αρχηγό της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δε διέκοψαν την προπόνηση ωστόσο φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, αλλά και κατά της ΠΑΕ και του Γιώργου Δώνη.
Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε οι πάντες περίμεναν να δουν πως θα αποχωρήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την Μεσήμβρια. Ο Δώνης συνοδευόμενος από ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο "φυγαδεύτηκε", αρνούμενος να κατέβει και να μιλήσει. Αυτό ανέβασε τα πνεύματα περισσότερο με μερικούς να χτυπάνε το αυτοκίνητο και αρκετούς από αυτούς φιλάθλους να τον ακολουθούν από πίσω με αυτοκίνητα και μηχανές.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... i-toy-paok
Ελλάδα 2013..
- Paok_eisai_4
το ξερουμε οτι ειναι εγωπαθης...εγω κι εγω κι εγω.....το ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ μια φορα δεν το ακουσαμε απ το στομα σου...ειτε αγωνιστικα ειτε κατι αλλο...ολα τα ριχνεις στους αλλους...ολο κατι αλλο φταει εκτος απο σενα...παρε και μια φορα την ευθυνη πανω σου....εστω για τα ματια του κοσμου!!!
Στη «δίνη του κυκλώνα» έχει βρεθεί ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει γίνει το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του «δικέφαλου», μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και μάλιστα -για ακόμη μία φορά- αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του συλλόγου, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Με αφορμή τις αντιδράσεις κατά του Δώνη, ο στρατηγικός διευθυντής της ομάδας, Γκέρμαν Τσιστιακόφ με μία λακωνική του δήλωση το βράδυ της Τετάρτης έσπευσε να υψώσει «ασπίδα προστασίας» στον Έλληνα τεχνικό.
«Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, τον Γιώργο Δώνη. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν. Συνεχίζουμε έτσι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων».
Εν τω μεταξύ, αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία, με στιγμές του από τη θητεία του στο σύλλογο, «ανέβασε» στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
πηγη zougla.gr
Eτσι πρεπει...μην χασουμε και το κολληταρι στις εξοδους και στα γουστα...
Με αφορμή τις αντιδράσεις κατά του Δώνη, ο στρατηγικός διευθυντής της ομάδας, Γκέρμαν Τσιστιακόφ με μία λακωνική του δήλωση το βράδυ της Τετάρτης έσπευσε να υψώσει «ασπίδα προστασίας» στον Έλληνα τεχνικό.
«Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, τον Γιώργο Δώνη. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν. Συνεχίζουμε έτσι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων».
Εν τω μεταξύ, αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία, με στιγμές του από τη θητεία του στο σύλλογο, «ανέβασε» στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
πηγη zougla.gr
Eτσι πρεπει...μην χασουμε και το κολληταρι στις εξοδους και στα γουστα...

αν ημουν απο αλλη χωρα θα εκανα την εξης ερωτηση WHO IS DONIS?markos4 έγραψε:Θα σου κανω μια ερωτηση αν θες απαντας.Athens έγραψε:μπορεις να παρουσιασεις μια ομαδαρα στο Καραισκακη και να πατησει τον ολυμπιακο?
Αν ησουν απο αλλη χωρα και παρακολουθουσες το ελληνικο πρωταθλημα(αρα η γνωμη σου ειναι αντικειμενικη
και οχι οπαδικη) θα στοιχηματιζες οτι αυτος ο προπονητης μπορει να παρει το κυπελο;οταν αντιπαλος της ειναι ο γαυρος;
Εγω αν και το θελω πολυ να το κατακτησουμε (οπως ολοι μας) ειμαι πεποισμενος οτι αν αποκλεισουμε
τον Αστερα θα το χασουνε απο τον γαυρο...
Οσων αφορα την δευτερη θεση θα την κατακτησουμε γιατι εκτος απο τα χωρια
που θα εχουμε να αντιμετωπισουνε,καλως η κακως εχουμε και μια μικρη αβαντα απο την διαιτησια.

- navigator11
Και να τα κάνει - φτού κακά - δλδ τι θα γίνει;Εδώ επί Σάντος υπήρχε επί μακρόν η τάση να του αποδίδονται μόνο τα όποια άσχημα και τα εύσημα πάντοτε στο ποιοτικό ρόστερ.Για τον σέρ,ούτε λόγοςhitman έγραψε:Κι αν δεν τα κάνει τί θα γίνει;;;Athens έγραψε:μπορεις να παρουσιασεις μια ομαδαρα στο Καραισκακη και να πατησει τον ολυμπιακο?
Εδώ έχουμε δικαιολογήσει την κάθε νεκρανάσταση φέτος και θα κολλήσουμε εκεί που καίει η μπάλα;;;
Θα βγει θα πει 5-6 μπούρδες του στυλ "αυτός οπισθοχώρησε", "εκείνος δεν ξέρει τη θέση", "ο καιρός", "η εαρινή γύρη", "το ΟΧΙ της Κύπρου", "ο Αργεντινός Πάπας", και δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη.
Και θα αρχίσουν οι παπαγάλοι τα γνωστά περί "νέας εποχής που ξεκινάει μόλις", "μεταβατικής χρονιάς", "χτισίματος - καλουπώματος" και θα καταλήγουν στην επόμενη χρονιά που "ο ΠΑΟΚ ΘΑ έχει βλέψεις".
Αυτά θα πουν οι παπαγάλοι. Που του χρωστούνε χάρη γιατί όλες αυτές τις μέρες τους χάρισε κλικαρίσματα με συνέντευξη τύπου στο μοτίβο της Τατιάνας και της Λαμπίρη.
Άσε που θα είναι η εποχή "βολική". Θα παίξουν τα αρδοσάιτ μεταγραφικά σίριαλ με 4000 ονόματα διεθνών και θα ξεχαστεί το ενδεχόμενο φετινό φιάσκο.
Μήπως δεν τα ξέρουμε;;

Πλοηγέ γιατί να πούμε ψέμματα;;
ΠΑΟΚ δε σημαίνει μόνο νίκες. ΠΑΟΚ είναι σύνολο πραγμάτων-καταστάσεων-συναισθημάτων-αποτελεσμάτων.
Για μένα νίκη με το γαύρο θα είναι μισή γ@μημένη χαρά.
Είχα γράψει στο τόπικ των "Αγωνιστικών Στόχων του ΠΑΟΚ" πριν 1-2 μέρες ότι αυτή τη σεζόν, ακόμη και με τίτλο, θα την αντάλλασσα χωρίς δεύτερη σκέψη με τη σεζόν 2009-2010, που μας στέρησαν πρωτάθλημα και δεν πήραμε τίποτα.
Απλώς για την αίσθηση εκείνης της χρονιάς, που δε χάθηκε ακόμη και μετά την απώλεια τίτλου, ακόμη και μετά τα ντόρτια στα Γιάννενα.
Εκείνη η χρονιά ήταν ΠΑΟΚ από την αρχή ως το τέλος, σε κάθε της δευτερόλεπτο. 100% ΠΑΟΚ.
Κάπως έτσι έκτοτε φαντάζομαι το "ουσία μαγική" του γνωστού συνθήματος.
ΠΑΟΚ δε σημαίνει μόνο νίκες. ΠΑΟΚ είναι σύνολο πραγμάτων-καταστάσεων-συναισθημάτων-αποτελεσμάτων.
Για μένα νίκη με το γαύρο θα είναι μισή γ@μημένη χαρά.
Είχα γράψει στο τόπικ των "Αγωνιστικών Στόχων του ΠΑΟΚ" πριν 1-2 μέρες ότι αυτή τη σεζόν, ακόμη και με τίτλο, θα την αντάλλασσα χωρίς δεύτερη σκέψη με τη σεζόν 2009-2010, που μας στέρησαν πρωτάθλημα και δεν πήραμε τίποτα.
Απλώς για την αίσθηση εκείνης της χρονιάς, που δε χάθηκε ακόμη και μετά την απώλεια τίτλου, ακόμη και μετά τα ντόρτια στα Γιάννενα.
Εκείνη η χρονιά ήταν ΠΑΟΚ από την αρχή ως το τέλος, σε κάθε της δευτερόλεπτο. 100% ΠΑΟΚ.
Κάπως έτσι έκτοτε φαντάζομαι το "ουσία μαγική" του γνωστού συνθήματος.
- navigator11
"Εκείνη η χρονιά ήταν ΠΑΟΚ από την αρχή ως το τέλος, σε κάθε της δευτερόλεπτο. 100% ΠΑΟΚ."
Ουδόλως διαφωνώ.Ας συσπειρωθούμε ξανά όλοι,με τουλάχιστον μη κακή προαίρεση,γύρω από την ομάδα και πιθανότατα θα ξαναζήσουμε παρόμοιες.
Ουδόλως διαφωνώ.Ας συσπειρωθούμε ξανά όλοι,με τουλάχιστον μη κακή προαίρεση,γύρω από την ομάδα και πιθανότατα θα ξαναζήσουμε παρόμοιες.

- tera12tera
Αν κ είχα υποσχεθεί πως δεν θα γράψω για ένα μήνα ....Πρέπει να πω τα εξής
Ποτέ στην ζωή μου δεν χαρακτήρισα κανένα , δεν έβρισα κανένα και κυρίως δεν ρουφιάνεψα κανένα
Πάνω απόλα ΠΑΟΚ , έτσι έμαθα από μικρό παιδί
Αν λάτρεψα έναν παίκτη ήταν ο Σαράφης
Θυμάμαι πολλές φορές τους φιλάθλους μας να έχουν κάνει εγκληματικά λάθη (Παρί , Παντελάκης ,Αναστασιάδης , Σάντος ) , αλλά πάντα ο ΠΑΟΚ επιβίωνε
Κανένας παίκτης ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ , καμιά ομάδα 100 "περιέργων" ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ , ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ,,,,,
Αυτα και τέλος από εμένα , θα παρακαλέσω τους mods να διαγραφεί ο λογαριασμός μου
Υ.Γ : Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τον χαβαλέ και τις "καλές" διαφωνίες
Υ.Γ 2 : Θα ήθελα να ζητήσω και συγνώμη από τους mods (ιδιαίτερα τον moican ) που τους κούρασα
Καλός ο μαστραπάς αλλά CHAMPIONS LEAGUE μόνο αυτό εύχομαι ,,,,,
Νασται καλά εσείς και οι οικογένειες σας
Ποτέ στην ζωή μου δεν χαρακτήρισα κανένα , δεν έβρισα κανένα και κυρίως δεν ρουφιάνεψα κανένα
Πάνω απόλα ΠΑΟΚ , έτσι έμαθα από μικρό παιδί
Αν λάτρεψα έναν παίκτη ήταν ο Σαράφης
Θυμάμαι πολλές φορές τους φιλάθλους μας να έχουν κάνει εγκληματικά λάθη (Παρί , Παντελάκης ,Αναστασιάδης , Σάντος ) , αλλά πάντα ο ΠΑΟΚ επιβίωνε
Κανένας παίκτης ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ , καμιά ομάδα 100 "περιέργων" ΔΕΝ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ , ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ,,,,,
Αυτα και τέλος από εμένα , θα παρακαλέσω τους mods να διαγραφεί ο λογαριασμός μου
Υ.Γ : Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τον χαβαλέ και τις "καλές" διαφωνίες
Υ.Γ 2 : Θα ήθελα να ζητήσω και συγνώμη από τους mods (ιδιαίτερα τον moican ) που τους κούρασα
Καλός ο μαστραπάς αλλά CHAMPIONS LEAGUE μόνο αυτό εύχομαι ,,,,,
Νασται καλά εσείς και οι οικογένειες σας
- DigitalFan
Ο Pablo δεν έκανε υπομονή άλλους 2 μήνες... Τουλάχιστον κάντε εσείς, οι φανατικοί προσωπολάτρες του μέχρι το καλοκαίρι που θα φύγει o Δώνης, γιατί στο τέλος, ούτε ο Ιβαν δεν θα μπορεί να κάνει υπομονή με τη πάρτη σας και μετά θα αναπολούμε τον Robert, όχι τον Pablo! Σκεφτείτε...! (μιλάω γι' αυτούς που πήγαν στο κυνηγητό...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 20 Μαρ 2013, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.