Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από angelheart »

navigator11 έγραψε:
angelheart έγραψε:
moican4 έγραψε:Ότι και να γίνει αυτό θα τον ακολουθεί, και Κύπελλο να πάρει, και 1ος να βγει, γιούχα θα ακούει.
Ο Γκαρσία πλέον δεν του δημιουργεί πρόβλημα αλλά αυτό δεν λύθηκε ίσα ίσα "γιγαντώθηκε" και ο νοών νοείτο.
Γιατί κάποιοι μάλλον δεν θα το έπιασαν με την μια. Είτε μου/σας/μας αρέσει είτε όχι, τα παραπάνω είναι έτσι ακριβώς. Ανεξάρτητα αν φταίει ο ΓΔ ή όχι για ότι έγινε.
Μέσα στα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος και οι φίλα προσκείμενοι σε τούτον δηλαδή είναι να την <<πέφτουμε>>,έστω και λεκτικά μόνο,σε κάποιον,που έτυχε να'ναι προπονητής την περίοδο,που αποχώρησε ένας εξαιρετικά αγαπητός στον πολύ κόσμο παίχτης,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ευθύνης του (δηλαδή αν πράγματι δε φέρει ευθύνη);Γιατι πολύ κουβέντα περί αξιών και ρέστων γίνεται εδώ και 24ωρα.Εκτός αν το ήθος μας εξαντλείται μόνο στον τρόπο αντιμετώπισης του Πάμπλο και οχι στο να είμαστε,όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει,δίκαιοι απέναντι σε έστω και αντιπαθή με θεσμικό ρόλο πρόσωπα.
Δεν σε πολυκαταλαβαίνω (είμαι και άυπνος βέβαια). Δεν το βλέπω ως προσωπική επίθεση (και σούπα μούπες) και το λέω προκαταβολικά για να μην πάει η κουβέντα εκεί και το χάσουμε.
Για να μην το κουράζω, ξαναλέω οτι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν φταίει ο ΓΔ ή όχι (όλοι μας θα έχουμε τις απόψεις μας) αυτό που θα μείνει και ΔΕΝ θα φεύγει ούτε με ΑΖΑΧ, είναι οτι "έδιωξε" τον Γκαρσία. Που μπορεί (ΜΠΟΡΕΙ) να μην έκανε και τίποτα.
Επειδή όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά, δεν θα δεχτώ ΠΟΤΕ από τον ΓΔ να πει οτι "εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο κτλ κτλ". Έτσι όπως εξελίχτηκε η φάση (εκεί δλδ που το πήγε ο Γκαρσία το θέμα - όπως βλέπεις ΔΕΝ τα μασάω) ο ΓΔ έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Την πήρε και πλέον θα ζήσει και με τις συνέπειες αυτής.

Και για να σε προλάβω. Το ίδιο ακριβώς (περί απόφασης που πήρε και πλέον πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες) ισχύει και για τον Γκαρσία.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ναι οι ηθικοί αυτουργοί τιμωρούνται όπως και οι φυσικοί αλλά δεν νομίζω να τιμωρήσαμε κανέναν.Την αποδοκιμσσία μας εκφράζουμε προς το φυσικό αυτουργό.
Απο την άλλη γιατί ο Σαββίδης να κρατήσει με το έτσι θέλω τον Γκαρσία αφού από ότι φαίνεται οι τεχνοκράτες που πληρώνει, ακριβώς γιατί δεν γίνεται να έχει ίδια αντίληψη ο ίδιος, του εισηγούνται το αντίθετο?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αγγελόκαρδε,αυτό το <<φταίει,δε φταίει τρώει το χρέωμα όπως και να'χει ο δώνης>> δεν το αντιλαμβάνομαι,πολλώ δε μάλλον δεν το ασπάζομαι.Δλδ ενώ <<μπορεί (ΜΠΟΡΕΙ) να μην έκανε και τίποτα>> η ρετσινιά <<δικαιωματικά>> θα τον κατατρέχει.Οκ.

Και τούτο (θα) είναι προϊόν της ... ξινίλας,που πιάνει τους περισσότερους με το που βλέπουν τα μούτρα του δώνη,σε συνδυασμό φυσικά πως επρόκειτο για το συγκεκριμένο παίχτη.Αν λχ στη θέση του ήταν ο κοντός,δεν πιστεύω πως οι αντιδράσεις ορισμένων (και αρκετών εδώ μέσα) θα ήσαν τόσο θυελλώδεις.Τεσπά,μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι,όπως εύστοχα γράφεις.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για να φρεσκαρω τη μνημη σας θα σας ποσταρω κατι αναλογο πριν απο καποια χρονια....

" Τι ακριβώς, λοιπόν, υποστήριξε για την αποχώρηση των δύο διεθνών
ποδοσφαιριστών ο 39χρονος τεχνικός; «Αμφότεροι ήθελαν να ανανεώσουν τα
συμβόλαιά τους το καλοκαίρι. Η δική μου απόφαση, την οποία ο πρόεδρος
έκανε δεκτή, ήταν πως για όλους τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των
οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Μάχο,
Ριβάλντο), η οριστική εισήγησή μου θα είναι τον Ιανουάριο. Οι εν λόγω
δύο ποδοσφαιριστές δεν το δέχθηκαν. Ήθελαν ανανέωση συμβολαίου και
ύστερα από διαπραγματεύσεις αποφάσισαν να φύγουν. Ήταν δική τους η
απόφαση»
, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δώνης, αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να
«δοκιμάσει» ποδοσφαιριστές, όπως οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος, αλλά και
τον Ριβάλντο, πριν εισηγηθεί στη διοίκηση την ανανέωση των συμβολαίων
τους

Αυτο το "δικη τους αποφαση " που το εχω ξανακουσει ???? :?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

dimbar έγραψε:Ναι οι ηθικοί αυτουργοί τιμωρούνται όπως και οι φυσικοί αλλά δεν νομίζω να τιμωρήσαμε κανέναν.Την αποδοκιμσσία μας εκφράζουμε προς το φυσικό αυτουργό.
Απο την άλλη γιατί ο Σαββίδης να κρατήσει με το έτσι θέλω τον Γκαρσία αφού από ότι φαίνεται οι τεχνοκράτες που πληρώνει, ακριβώς γιατί δεν γίνεται να έχει ίδια αντίληψη ο ίδιος, του εισηγούνται το αντίθετο?

Άρα,το πρόβλημα στην ουσία του αφορά στην επιλογή Σαββίδη προσώπων για διοικητικά πόστα,που δεν είναι αρεστά σε μερίδα του κόσμου.Εκεί επικεντρώνω εγώ το κύριο θέμα και λίγο παρακάτω το θέμα Γκαρσία καθεαυτό.
Σε κάθε περίπτωση ο Γκαρσία δεν είναι λχ ο Πέλκας ή ο Κίτσιου.Θα μπορούσε,προτού ενστερνιστεί ακέραια τις τεχνοκρατικές εισηγήσεις,να ακούσει τον παίχτη.Ιδίως,όταν η απόφασή του επί του θέματος θα προξενούσε πιθανώς αναστάτωση σε ομάδα και κόσμο.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@navigator
ΝΑΙ. Έτσι όπως τα λες. Εξ ου και είπα οτι έπρεπε να πάρει μια απόφαση, την πήρε, και θα ζήσει και με τις συνέπειες. ΔΕΝ λέω οτι έτσι είναι και το σωστό, λέω οτι έτσι θα γίνει και οτι ΚΑΙ ο ΓΔ το ξέρει οτι έτσι θα γίνει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

navigator11 έγραψε:
dimbar έγραψε:Ναι οι ηθικοί αυτουργοί τιμωρούνται όπως και οι φυσικοί αλλά δεν νομίζω να τιμωρήσαμε κανέναν.Την αποδοκιμσσία μας εκφράζουμε προς το φυσικό αυτουργό.

Άρα,το πρόβλημα στην ουσία του αφορά στην επιλογή Σαββίδη προσώπων για διοικητικά πόστα,που δεν είναι αρεστά σε μερίδα του κόσμου.Εκεί επικεντρώνω εγώ το κύριο θέμα και λίγο παρακάτω το θέμα Γκαρσία καθεαυτό.
Σε κάθε περίπτωση ο Γκαρσία δεν είναι λχ ο Πέλκας ή ο Κίτσιου.Θα μπορούσε,προτού ενστερνιστεί ακέραια τις τεχνοκρατικές εισηγήσεις,να ακούσει τον παίχτη.Ιδίως,όταν η απόφασή του επί του θέματος θα προξενούσε πιθανώς αναστάτωση σε ομάδα και κόσμο.
Και μόνο που θα μιλούσε με τον Γκαρσία θα ακύρωνε μόνιμα όλους τους άλλους οι οποίοι αν είχαν επαγγελματική αξιοπρέπεια θα είχαν παραιτηθεί.Ετσι συμβαίνει σε οργανισμούς με ιεραρχία είτε λέγεται στρατός είτε σοβαρή εταιρεία.
Οσον αφορά την επιλογή προσώπων που δεν είναι αρεστά σε μερίδα του κόσμου , Βρύζας, ΓΧ, ΓΔ προυπήρχαν.Το ότι τους διατηρεί προς το παρών το βρίσκω λογικό απο μεριάς του όσο και να μην μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε: Όσο φίλε καταραμένε για το Σαββίδη,τον κώλο τους να χτυπούσαν κάτω όλοι οι λοιποί,αν ο Σαββίδης ήθελε να τον κρατήσει,ο παίχτης θα έμενε.Αν έκρινε πως η παραμονή του άξιζε περισσότερο της αντίστοιχης του προπονητή ή ενδεχόμενου <<γκαζώματος>> μετά <<χαρτακίου>> στον προπονητή,δεν έχω ενδοιασμούς πως θα το έπραττε.Την <<είδε>> αλλιώς.
Ο Σαββίδης θεωρώ οτι βρέθηκε μπροστά σ ένα πρόβλημα που δε θα έπρεπε ποτέ να φτάσει σ αυτόν (έπρεπε να λυθεί απ τους υφιστάμενους του σιωπηρά, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους) και λειτούργησε με ψυχρή λογική ,όπως θα έκανε σε κάθε επιχείρηση του.Αν δε στήριζε τον προπονητή θα δημιουργούνταν θέμα πειθαρχίας (της οποίας είναι λάτρης) και με άλλους παίκτες.Όμως είναι άλλου είδους επιχείρηση μια καπνοβιομηχανία κι άλλη ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος.Αυτό δε μέτρησε σωστά ο Ιβάν κατα τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

For me you ment nothing ever. NOW you have finished from PAOK.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ποιος θα πει κακή κουβέντα για τον δωνη ρε παιδιά????ο τσιστιακοφ?...αφού μαζί για ποτακια και φαγητακια ειναι...και όπως είπε ο ίδιος όταν έπινε καφέ στο Παραδοσιακο στο πανόραμα...´´που την βρίσκει την όρεξη συνέχεια ο π@@στης´´

Αντε γτ μεσιε δωνη παρά εκατσες στις δάφνες που ο ίδιος έβαλες....

ΥΓ όταν αποφασίσεις αν θα παίζεις ζώνη η man to man στα στημένα να το πεις και στους παίχτες (δικά σου λόγια ειναι πάλι)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω ακομα περιμενω να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το οποιο εκανε ο Δωνης στον Γκαρσια που δικαιολογει τον Γκαρσια να συμπεριφερετε σαν μωρο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο Γκαρσια λεει συνεχεια: "αν δεν με θελανε να μου το λεγανε"

Εαν ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ τον Γκαρσια αλλα απλα θεωρουσε ο προπονητης οτι δεν ηταν ετιμος να αγωνιστει, το οποιο ειναι ευθηνη του προπονητη να αποφασισει ασχετα αν κανει λαθος η οχι, τι επρεπε να πουνε στον Γκαρσια?

Εαν ο Δωνης του ελεγε δε σε θεωρω ετοιμο και ο Γκαρσια διαφωνουσε τι επρεπε να κανει ο Δωνης?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ότι δεν του είπε ποτέ στα ίσα και ευθέως "ΔΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ".

Επιβάλλεται να είσαι ευθύς και ξηγημένος με ευθείς και ξηγημένους ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

η ικανοτητα και η επιτυχια του προπονητη δεν εξαρταται απο το πως θα παραταξει την ομαδα και ποιους θα βαλει να παιξουν αλλα πως θα διαχειριστει τον καθε παικτη ξεχωριστα και πως θα τον προσαρμοσει στην ομαδα παιρνοντας το 100% του παικτη...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

hitman έγραψε:Ότι δεν του είπε ποτέ στα ίσα και ευθέως "ΔΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ".

Επιβάλλεται να είσαι ευθύς και ξηγημένος με ευθείς και ξηγημένους ανθρώπους.
Ξερεις εσυ οτι δεν ηθελε ο Δωνης τον Γκαρσια για βασικο στελεχος? Ξερεις τι ακριβως του ειπε?

Εαν εισασταν εσεις προπονητες στον ΠΑΟΚ και θεωρουσατε απλα οτι ο Γκαρσια ειναι ανετοιμος και ο Γκαρσια ερχοταν και σας ελεγε οχι εγω διαφονω και λεω οτι μπορω να παιξω και αν δεν με βαλεις ασε με εξω κτλ κτλ, τι θα κανατε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”