Δεν σε πολυκαταλαβαίνω (είμαι και άυπνος βέβαια). Δεν το βλέπω ως προσωπική επίθεση (και σούπα μούπες) και το λέω προκαταβολικά για να μην πάει η κουβέντα εκεί και το χάσουμε.navigator11 έγραψε:Μέσα στα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει ο σύλλογος και οι φίλα προσκείμενοι σε τούτον δηλαδή είναι να την <<πέφτουμε>>,έστω και λεκτικά μόνο,σε κάποιον,που έτυχε να'ναι προπονητής την περίοδο,που αποχώρησε ένας εξαιρετικά αγαπητός στον πολύ κόσμο παίχτης,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ευθύνης του (δηλαδή αν πράγματι δε φέρει ευθύνη);Γιατι πολύ κουβέντα περί αξιών και ρέστων γίνεται εδώ και 24ωρα.Εκτός αν το ήθος μας εξαντλείται μόνο στον τρόπο αντιμετώπισης του Πάμπλο και οχι στο να είμαστε,όσο εκ των περιστάσεων αρμόζει,δίκαιοι απέναντι σε έστω και αντιπαθή με θεσμικό ρόλο πρόσωπα.angelheart έγραψε:Γιατί κάποιοι μάλλον δεν θα το έπιασαν με την μια. Είτε μου/σας/μας αρέσει είτε όχι, τα παραπάνω είναι έτσι ακριβώς. Ανεξάρτητα αν φταίει ο ΓΔ ή όχι για ότι έγινε.moican4 έγραψε:Ότι και να γίνει αυτό θα τον ακολουθεί, και Κύπελλο να πάρει, και 1ος να βγει, γιούχα θα ακούει.
Ο Γκαρσία πλέον δεν του δημιουργεί πρόβλημα αλλά αυτό δεν λύθηκε ίσα ίσα "γιγαντώθηκε" και ο νοών νοείτο.
Για να μην το κουράζω, ξαναλέω οτι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν φταίει ο ΓΔ ή όχι (όλοι μας θα έχουμε τις απόψεις μας) αυτό που θα μείνει και ΔΕΝ θα φεύγει ούτε με ΑΖΑΧ, είναι οτι "έδιωξε" τον Γκαρσία. Που μπορεί (ΜΠΟΡΕΙ) να μην έκανε και τίποτα.
Επειδή όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά, δεν θα δεχτώ ΠΟΤΕ από τον ΓΔ να πει οτι "εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο κτλ κτλ". Έτσι όπως εξελίχτηκε η φάση (εκεί δλδ που το πήγε ο Γκαρσία το θέμα - όπως βλέπεις ΔΕΝ τα μασάω) ο ΓΔ έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Την πήρε και πλέον θα ζήσει και με τις συνέπειες αυτής.
Και για να σε προλάβω. Το ίδιο ακριβώς (περί απόφασης που πήρε και πλέον πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες) ισχύει και για τον Γκαρσία.