Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από hitman »

Καλά αν μου αρέσει κιόλας στο τέλος, πριν αρχίσω να εκθειάζω το Δώνη, θα πάρω σβάρνα τα τόπικ στα οποία τον έχω κράξει ( είναι σχεδόν όλα :mrgreen: ) για να διαγράψω όλα τα πόστ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχουμε εθιστεί στον Sir ...
Αν δεν σχολιάσουμε στο topic δεν μας πιάνει ύπνος ...
Θέλουμε την δόση μας ....
Άσε που ΑΝ φύγει ποτέ , βλέπω να πεφτουμε σε μελαγχολία ...Σαν να μας παρατάει η γκόμενα που μας αρέσει να την λέμε βρωμόλογα ένα πράγμα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

:lol: :lol: :lol:
εχουμε το τοπικ του κοντου.. μη σκας. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Μια πρόταση θέλω να κάνω προς τους ADMIN - πιστεύοντας ότι μπορεί να συμβάλλει λίγο ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα.

Θεωρώ πως θα ήταν καλύτερα να βγει στην κεντρική ένα δημοψήφισμα (poll) με μια καινούργια ερώτηση.

1. θέλετε να τα βρούν Δώνης και Garcia;
2. ή θέλετε να μείνει ο καθένας στις θέσεις του και να βγει ότι να βγεί;

Αύριο θα παρθούν μάλλον κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Καλο είναι να ξέρουμε τι θέλουμε και όχι πόσοι είναι με το μέρος ποιου και ποιος ευθύνεται.

Φιλικά και καλοπροαίρετα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ανανεωσε κιολας...οποτε θα εχουμε αλλα 4 χρονια ψωμι...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

jpower73 έγραψε::lol: :lol: :lol:
εχουμε το τοπικ του κοντου.. μη σκας. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To ξέχασα :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλά μετά το 1εκ( !!!) που χάρησε είναι ψηλός και με πολύ τριχωτά κάκαλα ....
Κάτι μου λέει πως ο Δώνης κάθε βράδυ έχει λόξυγκα ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Μόλις είδα τα μεθεόρτια με τον Teod. Δεν καταλαβαίνω ρε σεις ένα πράγμα. Διαφωνείτε με τον έναν και με τον άλλον. Καλά κάνετε, όσον αφορά εμένα. Τι νόημα έχει να βρίζετε ο ένας τον άλλον, επειδή δεν συμφωνεί μαζί σας ; Τι νόημα έχει να βρίζετε τον ΓΔ ; νομίζει κανένας οτι του κάνει κακό έτσι ; γιατί αν το νομίζει τον πληροφορώ οτι ακριβώς το αντίθετο του κάνει. Έβριζε ο κόσμος την μάνα του, βγήκε στην συν. τύπου, το έκανε θέμα με πολύ έξυπνο τρόπο, και φάνηκε και το θύμα στην όλη υπόθεση.

Το πέσιμο που έγινε στον ΓΔ ας πούμε, εσείς που λέτε οτι είστε και ψαγμένοι, ποιον ωφέλησε ;

ΑΚΡΙΒΩΣ. Τον ΓΔ και τους "συν αυτώ". Οπότε αν όντως αυτοί που του την έπεσαν είναι αντίπαλοί του, πρέπει να τους δώσουμε αμέσως το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.

ΥΓ : tera μη το δένεις και κόμπο οτι χάρισε τόσα όσα είπες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

μην λες τετοια,γιατι ολο και καποιος θα βγει να πει οτι τους εβαλε ο Δωνης να τουν την πέσουν
:) :) :) :) :) :)
Γιατι ως γνωστών ποιος φταει για όλα :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Athens έγραψε: αμυνα δεν σημαινει να κυνηγας καποιον για να τον δειρεις...
Ποιον απο τους 30 πρωτο κυνηγησε???? :D :D :D :D

[youtube]i3yfj5Orz9Q#![/youtube]
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τα ξεκαθαρισαμε αυτα, ειπαμε οτι μαλλον ψεματα ειναι απλα στο sportdog γραψανε οτι ο Δωνης ανταπεδωσε, τωρα εγω δεν ημουν μπροστα να επιβεβαιωσω ή να διαψευσω, ετσι εγραψε αυτος ο δημοσιογραφος, παπαριες? πες το και ετσι...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Καλα και εγω πλακιτσα κανω
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ολα αυτα πεσιματα και τα συναφη ειναι 100% λαθος... Το θεμα δεν ειναι να του την πεσουν 20 ή 30 με δικαιολογια γιατι δεν βαζεις τον Γκαρσια ή τον οποιοδηποτε παικτη.... Αυτα ειναι μ@λακιες....

Και δεν πιστευω οτι εχει να κανει με τον Γκαρσια... Ο Δωνης κακα τα ψεμματα δεν ενεπνευσε ποτε τον κοσμο του ΠΑΟΚ...Περα απο την εικονα της ομαδας , σε αυτο συνετελεσε και το γεγονος των απιστευτων κατα καιρους δηλωσεων του με δικαιολογιες και υπεκφυγες .... Κερασακι στη τουρτα , αυτη η αλαζονεια , ο εγωισμος και η ελλειψη αυτογνωσιας που συχνα-πυκνα δειχνει.... Αυτα ειναι πραγματα χειροπιαστα και δεν επιδεχονται αμφισβητηση...

Απο εκει και περα αλλη μια αληθεια ειναι οτι ειδικα ο Γκαρσια αποτελει ενα ξεχωριστο κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων.... Ο συγκεκριμενος παικτης την περσινη σεζον εβγαλε 3 διοργανωσεις ( και μαλιστα στο δευτερο γυρο με αποψιλωμενη την ομαδα) και δεν υπηρξε προβλημα.... Μηπως περυσι ηταν 20 χρονων και φετος εγινε 36 ?
Μηπως περυσι δεν εμπαινε αλλαγη ? Μηπως δεν γινοταν αλλαγη ? Ή τον ειδε κανεις να παιζει βασικος σε ολα τα παιχνιδια ?

Οχι...Απλως ειναι θεμα χειρισμου τετοιων παικτων - με την εμπειρια , την ηλικια και τις παραστασεις που εχουν - απο τον προπονητη... Ο συγκεκριμενος που εχουμε δεν μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις .... Και πεφτει απο το ενα λαθος στο αλλο...Πρωτα καψονια τυπου "γυρνα πισω απο τη Λιβαδεια " και εν συνεχεια η κοινοποιηση των προσωπικων τους συνομιλιων για να αποδειξει οτι ο ιδιος δεν φταιει επ' ουδενι....Ολο αυτο οδηγει σε μια απαξιωση και βιαιη "αποκαθηλωση" του παικτη...

Απορω βεβαια γιατι καποιοι πεφτουν απο τα συννεφα.... Την ιδια ακριβως εικονα ειχε παρουσιασει και στο συντομο περασμα του απο την αεκ .... Τοτε ηταν ο Ριβαλντο και ο Λυμπε και τωρα ο Γκαρσια... Μονο τυχαιο δεν ειναι αυτο... Οι παικτες αυτοι θελουν τις περισσοτερες φορες ειδικο χειρισμο... Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι υπερανω της ομαδας....Απλως ειναι λεπτες οι ισορροπιες... Το συγκεκριμενο κομαατι ο Δωνης δεν το εχει ..Πως να το κανουμε .... Θες ειναι το ενδογενες κομπλεξ που τον κατατρεχει ? Θες ειναι οι περιορισμενες παραστασεις που εχει απο τις γειτονιες και τα κατσικοχωρια που εχει προπονησει ? Δεν το γνωριζουμε αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 19 Μαρ 2013, 12:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Shark,

Εγω να συμφωνησω οτι ναι ισως ο Δωνης δεν εχει την εμπειρια η ισως και την ικανοτητα για το λεπτο χειρησμο ενως παικτη οπως ο Γκαρσια.

Εγω δεν μπορω να ξερω τι εχει γινει μεταξυ τους, δεν ειμουν εκει. Δεν μπορω να δεχτω ομως αυτο που λεγετε οτι ο Γκαρσια φετος ηταν "μια χαρα". Γιατι αυτο το ειδα με τα ματια μου οτι ΔΕΝ ηταν.

Για εμενα, ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη του Δωνη αγωνιστικα φετος ειναι το οτι ο Γκαρσια αγωνιστικε στον επαναλυπτικο με την Ραπιτν βασικος, και μαλιστα ΟΛΟ το ματς. Ο Γκαρσια σε εκεινο το ματς ΣΕΡΝΩΤΑΝΕ και ητανε ενα liability και τιποτα αλλο.(το αλλο υπερπαλτο εκεινο το ματς ηταν ο βιβιαν)

Και δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι στο ματς με το Λεβαδειακο εδειξε για μενα οτι μπορει να παιξει και να βοηθησει ο Γκαρσια και ειναι κριμα να μην ειναι κοντα στην ομαδα. Οπως και επεισης οτι ο Κατσε δεν ειναι σε φορμα και δεν θα επρεπε να ξεκιναει.

Απο εκει και περα ομως ο προπονητης κανει τις επιλογες και κρινετε στο τελος. Κανενας παικτης δε μπορει να απαιτει να παιξει, ειδικα ενας παικτης ο οποιος ΔΕΝ ειναι φετος anywhere near 100%. Απο εκει και περα το τι εχει γινει στις προπονησεις εγω δεν ειμουν αρα και δεν μπορω να ξερω τι εχει γινει και ποιος εχει λαθος.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Και να προσθεσω οτι πιστευω οτι η διαφορα κλασης και τεχνικης του Γκαρσια απο τους υπολιπους παικτες στο πρωταθλημα ειναι συνηθως τοσο μεγαλη που και με ενα ποδι ειναι πολυτιμος. Φετος ομως ηταν χωρις ουτε το ενα πολλες φορες.
kos

Δημοσίευση από kos »

επειδη με την αληθεια εισαι λιγο μαλωμενος θα σου πω εγω πως εχεις χειριστει το θεμα γκαρσια.

οταν εγινε η φασαρια μετα τον ρουλη η ομαδα δεν βλεποταν, εσυ ησουν χεσμενος και αυτοι που σε στηριζουν δεν ηταν βεβαιοι οτι θα μπορεσουν να σε σωσουν. οποτε δεχτηκες αυτο που λες οτι σου ζητησε ο παμπλο και οταν δεν θα επαιζε τον ειχες εκτος αποστολης. ειχες και την καλυψη του "ατομικου προγραμματος".

ενα μηνα μετα, η ομαδα εκανε σερι, αυτοι που σε στηριζουν πηραν το "ντα" και ξαφνικα αποφασισες οτι ο γκαρσια θα πρεπει να ειναι στον παγκο για να τον βαζεις στο 91 οπως εκανες με τον σαλπι. την αποφαση σου μαλιστα βγηκες μονος σου να την ανακοινωσεις δημοσια με συνεντευξη που εγινε καθαρα για αυτον τον λογο. οταν εκαιγε το θεμα εισαι τοσο λιγος που οχι συνεντευξη δεν εδωσες για το θεμα γκαρσια αλλα δηλωνες χωρις τσιπα οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με τον γκαρσια.

να ξερεις παντως οτι τον γκαρσια δεν τον εφαγες εσυ. πως θα μπορουσες αλλωστε. εισαι τοσο μικρος στο αναστημα που οχι να τον φας αλλα ουτε να σταθεις διπλα του μπορεις. τον γκαρσια τον εφαγαν αυτοι που σου ειπαν το "ντα". εσυ ησουν απλα το οργανο. ο εκτελεστης. και εαν καποια στιγμη σας ζυγισαν, σε επελεξαν απο την τσιγκουνια την δικη τους και την δικη σου μιας και εισαι γνωστος αποζημιωσακιας.

τελος θα ηθελα να σε συγχαρω γιατι διακρινω σε εσενα υποκριτικο ταλεντο το οποιο διεκρινα στην συγνωμη απο τους γονεις σου την οποια δεν σε ακουσα να ζητας σε αποδοκιμασιες αντιπαλων οπαδων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”