Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ναι η αληθεια ειναι πως με αυτα που εγραψες σε εκεινο το post σου σε παρεξηγησα,σορι.
Δεν το διαβασα καπου αυτο που αναφερεις και θεωρω τρελο πως βγαινοντας απο το γηπεδο αρχισε να κυνηγαει οπαδους.
Δεν το διαβασα καπου αυτο που αναφερεις και θεωρω τρελο πως βγαινοντας απο το γηπεδο αρχισε να κυνηγαει οπαδους.
μπορει και να ειναι ψεμματα, πολλα θα ειπωθουν, ψεμματα και αληθειες μας εκαναν ανω κατωmpafos4 έγραψε:Ναι η αληθεια ειναι πως με αυτα που εγραψες σε εκεινο το post σου σε παρεξηγησα,σορι.
Εγώ προσωπικά δε στέκομαι στην άνανδρη επίθεση από κάποιους ηλιθίους.
Το μεγάλο φάουλ του Δώνη ήταν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά το ματς, όταν ξεκίνησε από θέμα εξωαγωνιστικό, και επιδόθηκε σε ανελέητο ξεκατίνιασμα ( βούτυρο στο ψωμί των αρδ ) με εκφράσεις του τύπου "του είπα-μου είπε", "είμαι τυχερός που υπήρχε μεταφραστής".
Ειλικρινά μου θύμισε σκηνικό ξεκατινιάσματος σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι της περασμένης δεκαετίας, ιδίως τη φάση που ένας-ένας οι διαγωνιζόμενοι έμπαιναν σε ένα μικρό δωμάτιο με μια τεράστια πολυθρόνα σε γκέυ χρώματα και υπό την καθοδήγηση μιας φωνής έβγαζαν τη φτυαρούκλα και σε 10΄ έθαβαν 40 άτομα.
Αν είναι δυνατόν να βλέπει το πανελλήνιο προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει βούκινο ένα εσωτερικό θέμα μπροστά σε κάμερες, κι ενώ η άλλη πλευρά δεν έχει ακουστεί, κι αν ακουστεί αυτό θα γίνει μόνο μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ.
Το μεγάλο φάουλ του Δώνη ήταν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά το ματς, όταν ξεκίνησε από θέμα εξωαγωνιστικό, και επιδόθηκε σε ανελέητο ξεκατίνιασμα ( βούτυρο στο ψωμί των αρδ ) με εκφράσεις του τύπου "του είπα-μου είπε", "είμαι τυχερός που υπήρχε μεταφραστής".
Ειλικρινά μου θύμισε σκηνικό ξεκατινιάσματος σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι της περασμένης δεκαετίας, ιδίως τη φάση που ένας-ένας οι διαγωνιζόμενοι έμπαιναν σε ένα μικρό δωμάτιο με μια τεράστια πολυθρόνα σε γκέυ χρώματα και υπό την καθοδήγηση μιας φωνής έβγαζαν τη φτυαρούκλα και σε 10΄ έθαβαν 40 άτομα.
Αν είναι δυνατόν να βλέπει το πανελλήνιο προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει βούκινο ένα εσωτερικό θέμα μπροστά σε κάμερες, κι ενώ η άλλη πλευρά δεν έχει ακουστεί, κι αν ακουστεί αυτό θα γίνει μόνο μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ.
- tera12tera
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 18 Μαρ 2013, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tera12tera
tera12tera έγραψε:Ρε Athens το videaκι που κυκλοφορεί δεν το είδες ;;;
Που κυνηγά φίλαθλο ;;; Μην γράφετε βλακείες όταν υπάρχουν ακόμη και βίντεο με το περιστατικό
- navigator11
Έτσι θέλεις να το βλέπεις φίλε.Τις ... προεκτάσεις μόνος σου (σας) τις δίνεις (δίνετε).Σιγά μην τον προσκυνούμε κιόλας τον προπονητήhitman έγραψε:Εγωιστής ή όχι, με εμμονές ή μη, αξίζει να τον παραδεχθούμε...για ένα και μόνο λόγο...
Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα υπάρξει άνθρωπος που μέσα σε 10 μήνες στον ΠΑΟΚ θα έκανε μερίδα οπαδών να μισήσουν τον Γκαρσία και να λατρέψουν δαύτον, και το σημαντικότερο, χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό.
Μόνο γι' αυτό του βγάζω το καπέλο.

Φτάνουμε στο σημείο να διαβάζουμε του κόσμου τις ... επειδή δηλαδή απέναντι στα καπρίτσια του ενός ή του άλλου δεν παίρνουμε απερίφραστα το μέρος του ΆΛΛΟΥ.
Το αν ο Δώνης προσφέρει το ελάχιστο στον ΠΑΟΚ μένει να φάνει σε λίγες εβδομάδες.
Μάλλον ξεχνάς φίλε μου πως έβλεπαν πλείστες όσες ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ στην αρχή το <<λούζερ>> εξ Εστορίλ και πουλούσαν πνεύμα και ειρωνεία με τον τόνο στον overqualified για την τότε κατάσταση της ομάδας προπονητή της.Πολλοί λοιπόν τότε δεν έδιναν και ιδιαίτερη σημασία στα βιογραφικά ...paoki1985 έγραψε:Alastor έγραψε:την υπομονη την στηριζουμε στο οτι ο δωνης ειναι μεσα και στους 2 στοχους του για αυτην τη σεζον και οτι τον στηριζει ο σαββιδης.....με σαντος οταν βγηκαμε 9οι πριν 5 χρονια "καποιοι" ειχαν περισσοτερη υπομονη αποτι με δωνη...αυτο και μονο λεει πολλα για το ποσο μεθοδευμενα ειναι αυτα που βλεπουμε εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ(και του ΠΑΟΚ γενικοτερα)
προσωπικα δε γουσταρα εξ αρχης δωνη,αλλα λογω των σουρεαλιστικων γεγονοτων των τελευταιων ημερων,δηλωνω απολυτη στηριξη στο προσωπο του μεχρι το τελος της σεζον
Μη συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Άλλο Σάντος άλλο Δώνης. Καμία σχέση στα βιογραφικά τους. πρέπει να τα κοιτάζουμε κι αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 18 Μαρ 2013, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εαν πει και ο Γκαρσια την δικη του εκδοχη, η οποια θα ειναι εντελως αντιθετη με του προπονητη θα ξεσπασει τσουναμι...
καλυτερα θα ειναι ο Παυλαρας να μην μιλησει γι αυτο το θεμα, απλως να μας αποχαιρετησει λεγοντας οτι δεν το σεβαστηκαν, τιποτα αλλο....
καλυτερα θα ειναι ο Παυλαρας να μην μιλησει γι αυτο το θεμα, απλως να μας αποχαιρετησει λεγοντας οτι δεν το σεβαστηκαν, τιποτα αλλο....
- navigator11
Argonaut4 έγραψε:Δεν υπαρχει κανενας που να υποστηρίζει ανοικτα το ξύλο στο Δώνη.....
Ανοικτά όμως.
Αυτό πάλι τι πάει να πεί;

-
Και να προσθέσω το εντελώς λαικίστικο ΣΥΓΝΩΜΗ από την μάνα μου!!!!που το είπε καμιά 10 φορέςhitman έγραψε:Εγώ προσωπικά δε στέκομαι στην άνανδρη επίθεση από κάποιους ηλιθίους.
Φαντάζεστε τον Βενγκέρ να λέει το ίδιο,θα γελούσαν και οι πέτρες

Αν ενώσω διάφορες δηλώσεις του Δώνη κατά καιρούς,ένας χαρακτηρισμός μου βγαίνει
Ανασφαλής και κουτοπόνηρος!
απλα μετεφερα οτι κυκλοφορει, οντως μπορει να ειναι ψεμα, δεν το ασπαζομαι, και δεν το πιστευω....ο Δωνης δεν εχει δειξει ποτε στην καριερα του τετοια συμπεριφορα...tera12tera έγραψε:tera12tera έγραψε:Ρε Athens το videaκι που κυκλοφορεί δεν το είδες ;;;
Που κυνηγά φίλαθλο ;;; Μην γράφετε βλακείες όταν υπάρχουν ακόμη και βίντεο με το περιστατικό
Δε συμφωνώ. Εάν ο Πάμπλο τελειώσει αύριο, οφείλει να μιλήσει για όλα, ως ξένο σώμα για την ομάδα πλέον και ως πρώην παίκτης.Athens έγραψε:εαν πει και ο Γκαρσια την δικη του εκδοχη, η οποια θα ειναι εντελως αντιθετη με του προπονητη θα ξεσπασει τσουναμι...
Το χρωστάει στον εαυτό του να υπερασπιστεί αυτό που με αίμα έχτισε όλα αυτά τα χρόνια.
Το χρωστάει απέναντι στον κόσμο που τον αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια και στη μερίδα του κόσμου που τον αγαπά ακόμη.
Δικαιούται και δικαιούμαστε να αξιώσουμε να ακουστεί η δική του εκδοχή.
Πρεπει και αυτοςκαπως να υπρασπιστει τον εαυτο του,δεν νομιζεις;; Εδω που φτασαμε, γιατι να μην μιλησειμε λεπτομερειες; μηπως μας...παρεξηγησουν;; εδω εχουν βγει στηφορα αυτα...hitman έγραψε:Εγώ προσωπικά δε στέκομαι στην άνανδρη επίθεση από κάποιους ηλιθίους.
http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Πο ... 63683.html
Την Παρασκευη που ξεσπασε το θεμα εγραψα στο τοπικ του Γκαρσια οτι φοβαμαι μην ξεφτιλιστουμε σαν λαος την Κυριακη...καποιοι με χλευασαν λεγοντασ κατι στο στυλ..."το μεγαλειο του λαου μας δεν ξεφτιλιζεται" και αλλα τετοια ωραια.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ...και οχι ο Δωνης δεν εινα ξαδερφος μου!
οτι καλα του καναν.navigator11 έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Δεν υπαρχει κανενας που να υποστηρίζει ανοικτα το ξύλο στο Δώνη.....
Ανοικτά όμως.
Αυτό πάλι τι πάει να πεί;![]()
- navigator11
Λες,ε;
Που να μην είχαν αποφασίσει κιόλας οι αρμόδιοι να επιχειρηθεί προσπάθεια αποπυροδότησης του κλίματος στο φόρουμ για τον προπονητή.Θα μου πείς βέβαια,όταν ... προκαλεί τόσο ιταμά και εξακολουθητικά ο ΓΔ πως να κρατηθεί κανείς

Εδώ διαβάσαμε πως αν βρισκόταν ο ... Βενγκέρ (
) στη θέση του Δώνη,πράγμα σφόδρα ... πιθανό,δε θα μετέρχετο λαϊκίστικων έκφράσεων για να τον λυπηθούν.

Που να μην είχαν αποφασίσει κιόλας οι αρμόδιοι να επιχειρηθεί προσπάθεια αποπυροδότησης του κλίματος στο φόρουμ για τον προπονητή.Θα μου πείς βέβαια,όταν ... προκαλεί τόσο ιταμά και εξακολουθητικά ο ΓΔ πως να κρατηθεί κανείς

Εδώ διαβάσαμε πως αν βρισκόταν ο ... Βενγκέρ (

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 18 Μαρ 2013, 15:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
επειδη διαβασα το αρθρο του ντινου (στραβα αρμενιζουμε)θα ηθελα να αναφερω κατι που δεν εχει αναφερθει κανενας!ειναι ο δωνης ανετοιμος για πρωταθλητισμο?πολυ πιθανον για καποιους ,σιγουρα για καποιους αλλους!υπαρχουν και αυτοι που εκαναν και θα κανουν υπομονη,γιατι ενας ανθρωπος,που εχει να κανει με πολλους ανθρωπους (παιδια οι περισσοτεροι),σιγουρα δεν μπορει να κριθει σε 8 μηνες!ο κοσμος ομως, ειναι κοσμος που αντιπροσωπευει μεγαλη ομαδα?θα σας πω την αποψη μου!ΟΧΙ!!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. ειναι για τα πανηγυρια!ξεκιναει το ματς,και παραδοξως εχουμε καλη κερκιδα!(το παραδοξως το λεω γιατι με βαζελο δεν εχουμε ποτε!)κοντα στο ημιχρονο αρχιζουν οι αφορισμοι και τα παμπλο θρησκεια και τετοια,ληγει το ημιχρονο και επικρατει εκνευρισμος!ξεκιναει το δευτερο,βαζουμε το πρωτο γκολ,αρχιζει το πανηγυρι!ξαφνικα θυμομαστε τον γαυρο,(σπανιο φαινομενο)και μετα το δευτερο γκολ,ισως και πιο πριν,αρχιζουν τα συνθηματα για τον μεγαλο μας αντιπαλο,που κατοικοεδρευει λιγα χιλιομετρα πιο διπλα,και σφαζεται στη βαθμολογια μαζι μας για το ποιος θα κατακτησει το πρωταθλημα!οι οπαδοι του οποιου,αν τους εβλεπες μετα το ματς θα νομιζες οτι εχουν σωθει,η οτι κερδισαν πρωταθλημα!τοσο ανεβασμενοι και ψηλωμενοι ηταν!αν με αυτη τη νοοτροπια νομιζετε οτι ο δωνης δεν ειναι ετοιμος,ενω εμεις ειμαστε,συγνωμη αλλα εγω δεν το δεχομαι!τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους!ας κοιταχτουμε πρωτα στον καθρεφτη,και μετα ας αφορισουμε και τους αλλους που ειναι αχρηστοι κτλ!εσεις που τοσα χρονια πηρατε με αλλους προπονητες τοσα κυπελλα,παιξατε τοσους τελικους,ειδατε τοσο καλο ποδοσφαιρο,και τα ματς με βαζελο και γαυρο και αεκ,ακομα και με ρουλη,τα περνατε τοσο ευκολα,και δεν χανατε πουθενα,τοτε ειστε αξιοι να ζητατε,να φυγει ο μικρος προπονητης που λεγεται γιωργος δωνης!και το λεω αυτο ,γιατι καποιος εγραψε πριν που με απαντησε ,οτι εχει δικαιωμα να κανει κριτικη!φυσικα και εχεις δικαιωμα να κανεις κριτικη!το σηκω φυγε ομως δεν ειναι κριτικη!ουτε το π........ας γιε ειναι κριτικη!