Απαγορεύεται απ'τη Nova..lamosas έγραψε:Απογορευση δηλώσεων στον προπονητή θα βάλεις;
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ζηση,
ποιον αλλον θα διωξεις ρε ;
να ξερεις οτι και αυτοι που δεν ηταν μπολονικοι, και αυτοι που δεν ηταν 100% με τον γκαρσια
τωρα θα γινουνε γιατι δεν αντεχει ο παοκτσης την πστια ρε ζηση..
ποιον αλλον θα διωξεις ρε ;
να ξερεις οτι και αυτοι που δεν ηταν μπολονικοι, και αυτοι που δεν ηταν 100% με τον γκαρσια
τωρα θα γινουνε γιατι δεν αντεχει ο παοκτσης την πστια ρε ζηση..
- kataramenos5
Όλα αυτά είναι δικό σου δημιούργημα .Γιατί το καλοκαίρι δε στάθηκες στο ύψος που αρμόζει η θέση σου.
Όταν σπέρνεις ανέμους, θα θερίσεις θύελλες Ζηση.
ΥΓ Ο καιρος γαρ εγγύς
Όταν σπέρνεις ανέμους, θα θερίσεις θύελλες Ζηση.
ΥΓ Ο καιρος γαρ εγγύς
Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
Εδώ έπρεπε να σχολιάζουμε εδώ και καιρό και όχι στου Δώνη.
Του βγάζω το καπέλο του Βρύζα πάντως έκανε τη δουλίτσα του και θα βγει και λάδι στο τέλος αλλά ο ΠΑΟΚτσής είναι αγαθός αλλα όχι χαζός.
Του βγάζω το καπέλο του Βρύζα πάντως έκανε τη δουλίτσα του και θα βγει και λάδι στο τέλος αλλά ο ΠΑΟΚτσής είναι αγαθός αλλα όχι χαζός.
- kataramenos5
Δεν υπάρχει περίπτωση Αργοναύτη.Τελειώνει η σαιζόν και θ ανοίξουνε τα στόματα.Argonaut4 έγραψε: και θα βγει και λάδι στο τέλος
Τα δεινά των πάντων απ εδώ ξεκινούν!!!!Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
Ισως ο μόνος λόγος που ο ΙΒΑΝ κανει την πάπια στο θέμα Δώνη είναι ότι πρέπει να ξηλώσει μαζί του και άλλους, μεταξύ των οποίων και ο ΧΧΧΧΧΧΧΧ.... (πόσα διδάσκει η Ιταλία!!!!!!!), και αυτό ίσως δεν θα έκανε καλό στην ομάδα τώρα...
Το καλοκάιρι όμως

Χαλαρά φίλε μου.
Angelheart
Το καλοκάιρι όμως
Χαλαρά φίλε μου.
Angelheart
+1Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
MANIAKOS έγραψε:+1Argonaut4 έγραψε:Τώρα είστε στο σωστό τόπικ.
Πσσττττ κύριε Βρύζα?
Τι γίνετε.....μια χαρά σου λεει ασχολούνται με τον Δωνη(κολλητο μου) και τον Γκαρσία που μου έδιωξε τον Μπερρέτα.
Η μέρες σου στο ΠΑΟΚ είναι λίγες.......με το να μη μιλάς και να κρύβεσε δε σε γλιτώνει απο τον ΠΑΟΚτσή.
Τι γίνετε.....μια χαρά σου λεει ασχολούνται με τον Δωνη(κολλητο μου) και τον Γκαρσία που μου έδιωξε τον Μπερρέτα.
Η μέρες σου στο ΠΑΟΚ είναι λίγες.......με το να μη μιλάς και να κρύβεσε δε σε γλιτώνει απο τον ΠΑΟΚτσή.
τελικα πολυ κακοψυχος ο βρυζας,ε?επισης ο ζαγορακης εκλεψε και προδωσε.ο δωνης εμπαθης κ αχρηστος.ο τσισιακοφ αβουλο ον κανει οτι του πουν.καλα ο σαββιδης δεν ξερει που παν τα 4,αποψη δεν εχει απο ποδοσφαιρο κ αυτος αβουλο ον..οι σαλπι-κοντρερας(ναι κ αυτος τιμησε τη φανελα κ επαιξε με αρη ενω πεθανε η μητερα του..)προδωτες.κ πολλα ακομα που ξεχνω..ωραια πραγματα..
Eσυ μεσιέ.....συνέχεια τσουβαλιάζεις και φυτιλιάζεις.
Βλέπεις οτι δεν ασχολούμαστε μαζί σου.....και τι προσπαθείς ακριβώς.?
Τι θες δηλαδή ακριβώς?Να βαυκαλιζόμαστε μεταξύ μας?Ολα είναι τέλεια όλα ανθηρα?
Κριτική σε κανένα?Τυφλή υπακοή?Για να σε προλάβω......όχι δε μιζεριάζω ουτε ψάχνομαι συνέχεια.....ουτε εγω ουτε ο ΠΑΟΚτσης που κριτικάρει.
Ειμαστε φιλότιμος και λαός που φοράει παντελόνια.
Τον Κοντρέρας δε τον έκραξα .....επαγγελματίας είναι.Ας κάνει οτι θέλει.
Αλλά όταν ένας άνθρωπος σα το Βρύζα είχε στα χέρια του τη τύχη του συλλόγου και τα κακά που έκανε ήταν περισσότερα απο τα καλά.....τι να πω?Οτι μπράβο στο Ζήση που μας έχει κάνει ρδελομπού?Τι ακριβως?Οτι κρύβετε?
Για πες ρε George?
Βλέπεις οτι δεν ασχολούμαστε μαζί σου.....και τι προσπαθείς ακριβώς.?
Τι θες δηλαδή ακριβώς?Να βαυκαλιζόμαστε μεταξύ μας?Ολα είναι τέλεια όλα ανθηρα?
Κριτική σε κανένα?Τυφλή υπακοή?Για να σε προλάβω......όχι δε μιζεριάζω ουτε ψάχνομαι συνέχεια.....ουτε εγω ουτε ο ΠΑΟΚτσης που κριτικάρει.
Ειμαστε φιλότιμος και λαός που φοράει παντελόνια.
Τον Κοντρέρας δε τον έκραξα .....επαγγελματίας είναι.Ας κάνει οτι θέλει.
Αλλά όταν ένας άνθρωπος σα το Βρύζα είχε στα χέρια του τη τύχη του συλλόγου και τα κακά που έκανε ήταν περισσότερα απο τα καλά.....τι να πω?Οτι μπράβο στο Ζήση που μας έχει κάνει ρδελομπού?Τι ακριβως?Οτι κρύβετε?
Για πες ρε George?
μεσιε Εγω φυτηλιαζω?μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφεται απο καποιους τοσο καιρο για συγκεκρημενα ατομα του ποδοσφαιρικου τμηματος,εκεινα ειναι φυτιλασματα οχι το δικο μου..2ον δεν ειναι ολα τελειΑ αλλα για καποιους η ισοπεδωση ειναι πολυ ευκολη ενω εχουν βοηθησει αποδεδειγμενα την ομαδα αλλοι πολυ κ αλλοι λιγοτερο.εσυ δεν εκραξες; το κοντρερας αλλα αλλοι το καναν κ με ασχημο τροπο κιολας
τελος για πες μου τα κακα που ειναι πολυ περισσοτερα απο τα καλα?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Argonaut4 έγραψε:Πσσττττ κύριε Βρύζα?
- PAPA TSIBIKOS
Θα σε πω εγώ.gergeo4 έγραψε:μεσιε Εγω φυτηλιαζω?μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφεται απο καποιους τοσο καιρο για συγκεκρημενα ατομα του ποδοσφαιρικου τμηματος,εκεινα ειναι φυτιλασματα οχι το δικο μου..2ον δεν ειναι ολα τελειΑ αλλα για καποιους η ισοπεδωση ειναι πολυ ευκολη ενω εχουν βοηθησει αποδεδειγμενα την ομαδα αλλοι πολυ κ αλλοι λιγοτερο.εσυ δεν εκραξες; το κοντρερας αλλα αλλοι το καναν κ με ασχημο τροπο κιολας
Και μόνο που έκανε "κονέ" με τους "παοκάρχες" από τις Δυτικές συνοικίες για να φάνε τον Ζαγοράκη και να φέρει στον ΠΑΟΚ τον προφυλακισμένο Σάχη της Κατερίνης μαζί με Φλωρίδη αρκεί.