Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από adamroxas »

paoki1985 έγραψε:Σιγα ρε 28 χρονων τα εμαθες ολα μουρινιο των φτωχων. :opaokara:
Και που ξέρεις ρε φίλε ποιός είμαι εγώ? που ξέρεις τι έχω κάνει? Για χαλάρωσε. Πάρε κανένα βιβλίο τακτικής να διαβάσεις. Κάτσε να δείς λίγο στο βίντεο την προπόνηση της Barca. Δες στο βίντεο καρε καρε κανένα ματς της. Μίλα με κανέναν προπονητή μεγάλο και μετά έλα και ξαναμιλάμε.. για τακτική και ότι άλλο θέλεις.[/quote]

Ενταξει, στην πλακα το λεγε, μην αρπαζεσαι... Παντως Μπανε το 1985 μπορει να ναι και πρωταθλημα και οχι χρονια γεννησης...
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

tera12tera έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ε? Λοιπόν στόπερ έχει φίλε μου. Ο κατσουράνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μέσος μαζί με τον Πάμπλο. Είναι οι μόνοι παίχτες με τόση σωστή και γρήγορη κάθετη πάσα. Παρ' όλα αυτά δεν τους έχει στο κέντρο. Απλά φοβάται να τους χρησιμοποιήσει. Πέρα από τις εμμονές του. κατά μέσο όρο 17 τελικές ?παίζεις με τα χωριά.. το άκουσες αυτό? αν είναι δουλεμένα αυτά φίλε μου κάποια στιγμή βγαίνουν από μόνα τους. Λές να ντρέπονται οι παίχτες να τα βγάλουν?
Χαχαχαχαχα Βάλε Κατσουράνη και Γκαρσία στο κέντρο και θα τους περνάνε σε ταχύτητα και οι ανάπηροι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μάλλον δεν ξέρεις ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το 6άρι και το 8άρι πρέπει να είναι τρεχαντήρια ...
Ά και το εξάρι σου πρέπει κ να κόβει ....

Καλά φίλε μου έχεις πλήρη μεσάνυχτα από τακτική. Βάλε Κατσουράνη Πάμπλο και Κάτσε πίσω τους. Από αυτούς ξεκίνα την ενδεκάδα και μετά έλα να μου πεις ποιος περνάει ποιον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειδες η παλιοσειρα ο ροχας με επιασε αμεσως. :opaokara:
paoki1985

obanebane έγραψε:Ειδες η παλιοσειρα ο ροχας με επιασε αμεσως. :opaokara:

Οκ ρε Sorry. Το παρεξήγησα.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

paoki1985 έγραψε:
tera12tera έγραψε:
paoki1985 έγραψε:
Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ε? Λοιπόν στόπερ έχει φίλε μου. Ο κατσουράνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μέσος μαζί με τον Πάμπλο. Είναι οι μόνοι παίχτες με τόση σωστή και γρήγορη κάθετη πάσα. Παρ' όλα αυτά δεν τους έχει στο κέντρο. Απλά φοβάται να τους χρησιμοποιήσει. Πέρα από τις εμμονές του. κατά μέσο όρο 17 τελικές ?παίζεις με τα χωριά.. το άκουσες αυτό? αν είναι δουλεμένα αυτά φίλε μου κάποια στιγμή βγαίνουν από μόνα τους. Λές να ντρέπονται οι παίχτες να τα βγάλουν?
Χαχαχαχαχα Βάλε Κατσουράνη και Γκαρσία στο κέντρο και θα τους περνάνε σε ταχύτητα και οι ανάπηροι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μάλλον δεν ξέρεις ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το 6άρι και το 8άρι πρέπει να είναι τρεχαντήρια ...
Ά και το εξάρι σου πρέπει κ να κόβει ....

Καλά φίλε μου έχεις πλήρη μεσάνυχτα από τακτική. Βάλε Κατσουράνη Πάμπλο και Κάτσε πίσω τους. Από αυτούς ξεκίνα την ενδεκάδα και μετά έλα να μου πεις ποιος περνάει ποιον.
Άστο μικρέ ...και θα έχεις εκτός Λαζάρ και Λόρενς ή Σαλπιγγίδη ;;;; Τελικά ή πλάκα κάνεις ή θέλεις να πεθάνεις τον Κάτσε..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Τέρα μην αλλάζεις θέμα .... Το Θέμα Γκαρσία για μένα δεν είναι τεχνικό ή αγωνιστικό!!!! Είναι θέμα που δείχνει την ποιότητα και τον κομπλεξισμό ενός ανθρώπου ...
Βέβαια οι αξίες διαφέρουν... Αλλοι χάιρονται αρκεί να πάιρνουν τίτλους και νίκες και ας προπονεί και ο εξωαποδώ (αν προπονεί κιόλλας δεν ξέρω)
Εμένα ο Δώνης μου αφήνει αμφιβολίες ως τεχνικός ... Τώρα και ως προπονητής ... Γιατίο προπονητής που ξέρει, ξέρει να διαχειρίζεται και το ψυχολογικό κομμάτι (αποδητήρια) αποτελεσματικά όσο και το τεχνικό (θέσεις, συστήματα κλπ)
Ενας κομπλεξικός άνθρωπος δεν μπορεί να εμπνεύσει και να διαχειριστεί κανένα έμψυχο υλικό. Οχι για πολύ πάντως...
Αν το καταλαβάινεις το καταλαβάινεις δεν μπορώ να κάνω τπτ παραπάνω!!!!
paoki1985

Καλά φίλε μου έχεις πλήρη μεσάνυχτα από τακτική. Βάλε Κατσουράνη Πάμπλο και Κάτσε πίσω τους. Από αυτούς ξεκίνα την ενδεκάδα και μετά έλα να μου πεις ποιος περνάει ποιον.[/quote]

Άστο μικρέ ...και θα έχεις εκτός Λαζάρ και Λόρενς ή Σαλπιγγίδη ;;;; Τελικά ή πλάκα κάνεις ή θέλεις να πεθάνεις τον Κάτσε..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Μικρός φίλε μου δεν είμαι εκτός αν είσαι τόσο μεγάλος. Ναι όντως. έχεις δίκιο. να έχει έξω τον μεγάλο Lazar που δε μπορεί να δώσει πάσα απο το δεξί στο αριστερό ? η τον μεγάλο λόρενς που στο κατοσταρι και στην πάσα είναι χιλιόμετρα μπροστά και από τον Κατσουράνη και από τον Γκαρσία. χαχαχαχα. Μάλλον εσύ φίλε μου πρέπει να το αφήσεις.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

nikolasf έγραψε:Τέρα μην αλλάζεις θέμα .... Το Θέμα Γκαρσία για μένα δεν είναι τεχνικό ή αγωνιστικό!!!! Είναι θέμα που δείχνει την ποιότητα και τον κομπλεξισμό ενός ανθρώπου ...
Βέβαια οι αξίες διαφέρουν... Αλλοι χάιρονται αρκεί να πάιρνουν τίτλους και νίκες και ας προπονεί και ο εξωαποδώ (αν προπονεί κιόλλας δεν ξέρω)
Εμένα ο Δώνης μου αφήνει αμφιβολίες ως τεχνικός ... Τώρα και ως προπονητής ... Γιατίο προπονητής που ξέρει, ξέρει να διαχειρίζεται και το ψυχολογικό κομμάτι (αποδητήρια) αποτελεσματικά όσο και το τεχνικό (θέσεις, συστήματα κλπ)
Ενας κομπλεξικός άνθρωπος δεν μπορεί να εμπνεύσει και να διαχειριστεί κανένα έμψυχο υλικό. Οχι για πολύ πάντως...
Στη διαχείριση του Γκαρσία , το έχω πει , φταίει η διοίκηση που βλέποντας κάποια πράγματα δεν πρότεινε επιτελική θέση στον Αρχηγό....Ο Δώνης δυστυχώς μου φαίνεται πως αποτελεί το "κορόιδο" της υπόθεσης .....ή το εύκολο θύμα !!!!
paoki1985 : Αρκετά μεγαλύτερος :? ...Ο Λαζάρ τρέχει και ο Λόρενς "μαζεύει" παίκτες ...και φυσικά τρέχουν πολύ περισσότερο από τους δυο ...τι δεν καταλαβαίνεις ....;;;;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ο Δώνης έιναι επιλογή κάποιου από την διοίκηση και μάλιστα επιβολή κιόλας!!!!!!!
Κανένας άμοιρος ευθυνών :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Τεσπα καληνύχτα!
paoki1985

tera12tera έγραψε:
nikolasf έγραψε:Τέρα μην αλλάζεις θέμα .... Το Θέμα Γκαρσία για μένα δεν είναι τεχνικό ή αγωνιστικό!!!! Είναι θέμα που δείχνει την ποιότητα και τον κομπλεξισμό ενός ανθρώπου ...
Στη διαχείριση του Γκαρσία , το έχω πει , φταίει η διοίκηση που βλέποντας κάποια πράγματα δεν πρότεινε επιτελική θέση στον Αρχηγό....Ο Δώνης δυστυχώς μου φαίνεται πως αποτελεί το "κορόιδο" της υπόθεσης .....ή το εύκολο θύμα !!!!
paoki1985 : Αρκετά μεγαλύτερος :? ...Ο Λαζάρ τρέχει και ο Λόρενς "μαζεύει" παίκτες ...και φυσικά τρέχουν πολύ περισσότερο από τους δυο ...τι δεν καταλαβαίνεις ....;;;;
Φίλε μου τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η κάθε θέση χρειάζεται και άλλα πράγματα. 6αράκι ο Κάτσε. Να τρέχει παντού. Μη φοβάσαι δε θα τον πεθάνεις. Γι αυτό γεννήθηκε και παίζει μπάλα. Για να τρέχει. Ξέρει να το κάνει καλά συν οτι έχει και άλλα προσόντα. Με Κατσούρ δίπλα του να κάνει τη δουλειά του Λάζαρ , δε χρειάζεται πολύ τρέξιμο και τον Πάμπλο λίγο πιο δίπλα του. Δεξιά Σαλπι- ο ολίσε δεν είναι ετοιμος. Αριστερά καμαρά και μπροστά Κλαους. Μια χαρά είσαι.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτοί οι άμπαλοι εκεί στη Γιουβέντους βέβαια, άλλαξαν το σύστημα ολόκληρης της ομάδας τους, για να χωρέσει σε αυτήν ο 37άρης Πίρλο, και αφήνουν στον πάγκο νεότερους και καλούς παίκτες.

Η χθεσινή εντεκάδα της Γιούβε ήταν αυτή:

Μπουφόν – Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Παντόιν, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πελούζο – Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο

Θα αναρωτηθεί κανείς: "Μα καλά είναι δυνατόν; Δεν έχει κανονίσει ακόμη ο υιός Δώνης ένα ραντεβού του πατέρα του με τον Αντόνιο Κόντε, μπας του κάνει του Ιταλού κανένα μάθημα προπονητικής;;;"

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο εκεί στη Γιούβε να μην είναι και τόσο άσχετοι, αλλά να πιστεύουν με το φτωχό τους το μυαλό ότι ο Πίρλο μπορεί απλά και μόνο εγκεφαλικά να τους δώσει το κάτι παραπάνω από κάποιο καλό τρεχαντήρι. Και "ω του παραδόξου θαύματος" έτσι πάνε για πρωτάθλημα περπατώντας.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

paoki1985 : Ο Γκαρσια δεν μπορεί ....μακάρι να μπορούσε !!!
Τσάμπα χαλιόμαστε το πολύ πολύ το καλοκαίρι να έχω ένα Μαστραπά :mrgreen: παραπάνω και να παίζω ch.l :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Καληνύχτα και "Δώνη ελπίζω να είσαι Βαρήκοος" :lol: :lol:
υ.γ : ο 37άρης Πίρλο τρέχει σαν έφηβος ...λεπτομέρεια για κάποιους που κατηγορούν κάποιον για ...εμμονές !! Συνήθως οι 37αρηδες, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο , κάθονται στον πάγκο , άλλη μια λεπτομέρεια .....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

hitman έγραψε:Αυτοί οι άμπαλοι εκεί στη Γιουβέντους βέβαια, άλλαξαν το σύστημα ολόκληρης της ομάδας τους, για να χωρέσει σε αυτήν ο 37άρης Πίρλο, και αφήνουν στον πάγκο νεότερους και καλούς παίκτες.

Η χθεσινή εντεκάδα της Γιούβε ήταν αυτή:

Μπουφόν – Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Παντόιν, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πελούζο – Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο

Θα αναρωτηθεί κανείς: "Μα καλά είναι δυνατόν; Δεν έχει κανονίσει ακόμη ο υιός Δώνης ένα ραντεβού του πατέρα του με τον Αντόνιο Κόντε, μπας του κάνει του Ιταλού κανένα μάθημα προπονητικής;;;"

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο εκεί στη Γιούβε να μην είναι και τόσο άσχετοι, αλλά να πιστεύουν με το φτωχό τους το μυαλό ότι ο Πίρλο μπορεί απλά και μόνο εγκεφαλικά να τους δώσει το κάτι παραπάνω από κάποιο καλό τρεχαντήρι. Και "ω του παραδόξου θαύματος" έτσι πάνε για πρωτάθλημα περπατώντας.
φίλε ή δε βλέπεις τον πίρλο, ή δε βλέπεις γιουβέντους.

ο πίρλο καταπίνει πολλά χιλιόμετρα εδώ και 2 χρόνια

καλώς ή κακώς, ο προπονητής θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος χωρίς το γκαρσία στα περισσότερα ματς.
άρον άρον σταύρωσον αυτόν
paoki1985

tera12tera έγραψε:paoki1985 : Ο Γκαρσια δεν μπορεί ....μακάρι να μπορούσε !!!
Τσάμπα χαλιόμαστε το πολύ πολύ το καλοκαίρι να έχω ένα Μαστραπά :mrgreen: παραπάνω και να παίζω ch.l :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Καληνύχτα και "Δώνη ελπίζω να είσαι Βαρήκοος" :lol: :lol:
υ.γ : ο 37άρης Πίρλο τρέχει σαν έφηβος ...λεπτομέρεια για κάποιους που κατηγορούν κάποιον για ...εμμονές !! Συνήθως οι 37αρηδες, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο , κάθονται στον πάγκο , άλλη μια λεπτομέρεια .....
Ο Γκαρσία μπορεί. Πίστεψε με. Δες καμιά προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πίρλο τρέχει σαν έφηβος σε ακτίνα 1 μέτρου. Δε χρειάζεται να τρέχει. Είναι τέτοια παιχτάρα και τόσο εγκεφαλικός παίχτης που δε χρειάζεται να τρέχει. το ίδιο είναι και Ο Πάμπλο. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Μα δεν καταλαβάινω υποστηρίζεται Δώνη και δεν διαβάζεται τις δηλώσεις του ;;;;;; Η μήπως τις διαβάζεται επιλεκτικά!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εκέινος έιπε ότι ο Γκαρσία είναι σημαντικότατη μονάδα για τον ΠΑΟΚ !!! :o :o :o :o :o
Υ.Γ. Αλλά μάλλον εννούσε μόνο εναντίον του Λεβαδιακού και της Καλλιθέας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”