Περα απο τα βιογραφικα, μιλαμε και για αλλες συνθηκες (ροστερ, προσφατη ιστορια, δυναμικη αντιπαλων κτλ)paoki1985 έγραψε:Alastor έγραψε:την υπομονη την στηριζουμε στο οτι ο δωνης ειναι μεσα και στους 2 στοχους του για αυτην τη σεζον και οτι τον στηριζει ο σαββιδης.....με σαντος οταν βγηκαμε 9οι πριν 5 χρονια "καποιοι" ειχαν περισσοτερη υπομονη αποτι με δωνη...αυτο και μονο λεει πολλα για το ποσο μεθοδευμενα ειναι αυτα που βλεπουμε εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ(και του ΠΑΟΚ γενικοτερα)
προσωπικα δε γουσταρα εξ αρχης δωνη,αλλα λογω των σουρεαλιστικων γεγονοτων των τελευταιων ημερων,δηλωνω απολυτη στηριξη στο προσωπο του μεχρι το τελος της σεζον
Μη συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Άλλο Σάντος άλλο Δώνης. Καμία σχέση στα βιογραφικά τους. πρέπει να τα κοιτάζουμε κι αυτά.
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ρε συ αβολευτε τι δεν καταλαβαινεις?Εχω αποφασισει να στηριχτω στα δυο νεα παιδια.
Οκ το ειπαμε το φωναξαμε και το γραψαμε οτι διαχειριστηκε λαθος τον αθρωπο και ποδοσφαιριστη γκαρσια.
Αλλα αυτες οι παιδιαστικες μακακιες που γραφεις για τα βραδια του Δωνη ποσο μαγκα νομιζεις οτι σε κανουν στα ματια που σε διαβαζουν?
Για ηρέμησε
Argonaut4
Δεν το επιασα το για ηρεμησε αντιλαμβανεσαι οτι εχω νευρα?
Εισαι νεος στο φορουμ και δεν με εχεις διαβασει νευριασμενο.
Οκ το ειπαμε το φωναξαμε και το γραψαμε οτι διαχειριστηκε λαθος τον αθρωπο και ποδοσφαιριστη γκαρσια.
Αλλα αυτες οι παιδιαστικες μακακιες που γραφεις για τα βραδια του Δωνη ποσο μαγκα νομιζεις οτι σε κανουν στα ματια που σε διαβαζουν?
Για ηρέμησε
Argonaut4
Δεν το επιασα το για ηρεμησε αντιλαμβανεσαι οτι εχω νευρα?
Εισαι νεος στο φορουμ και δεν με εχεις διαβασει νευριασμενο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 18 Μαρ 2013, 02:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tera12tera έγραψε:Ενώ όταν έκανες 14 τελικές σε 5 παιχνίδια αυτά τα έβλεπες ;;;;;;;paoki1985 έγραψε:Μάλλον βλέπεις λίγα πράγματα. Δε βλέπεις ότι δεν κάνει σωστή αξιοποίηση του υλικού(βλέπε Κατσουράνη, Πάμπλο..), δέχεσαι γκόλ για πλάκα από ομάδες με στοιχειώδη ανάπτυξη, δεν υπάρχουν στημένα στην ομάδα, πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα, overlap κινήσεις, καλύψεις στην άμυνα. Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη. Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι. Παιχνίδι ανούσιας κατοχής στα περισσότερα παιχνίδια. Παιχνίδι χωρίς κάθετες πέρα από επινοήσεις παιχτών. Ήμαρτον ρε παιδιά. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Κ ειδικότερα ...
Α) Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ...(Πάμπλο ;;;; Φίλε δεν τρέχει πλέον καθόλου το έχεις δει ή κλείνεις τα μάτια , Κατσουράνης :Κ ο Ματέους στη δύση της καρίερας του Στόπερ έπαιζε...)
Β) "πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα," και που ξέρεις ότι αυτά δεν είναι δουλεμένα ;
Γ)Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη . Με κατά μέσο όρο 17 τελικές δεν έχουμε σωστή ανάπτυξη ...το ακούσαμε και αυτό ..
Δ)Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι ...Δεν είσαι οπαδός της Barca![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι λέω πως κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ...αλλά οι αριθμοί λένε πολλές φορές την αλήθεια.....
Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ε? Λοιπόν στόπερ έχει φίλε μου. Ο κατσουράνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μέσος μαζί με τον Πάμπλο. Είναι οι μόνοι παίχτες με τόση σωστή και γρήγορη κάθετη πάσα. Παρ' όλα αυτά δεν τους έχει στο κέντρο. Απλά φοβάται να τους χρησιμοποιήσει. Πέρα από τις εμμονές του. κατά μέσο όρο 17 τελικές ?παίζεις με τα χωριά.. το άκουσες αυτό? αν είναι δουλεμένα αυτά φίλε μου κάποια στιγμή βγαίνουν από μόνα τους. Λές να ντρέπονται οι παίχτες να τα βγάλουν?
Θέλεις να πείς ότι ο Δώνης έχει πολύ καλύτερες συνθήκες από τον Σάντος έτσι? Από όταν ξεκίνησε.adamroxas έγραψε:Περα απο τα βιογραφικα, μιλαμε και για αλλες συνθηκες (ροστερ, προσφατη ιστορια, δυναμικη αντιπαλων κτλ)paoki1985 έγραψε:Alastor έγραψε:την υπομονη την στηριζουμε στο οτι ο δωνης ειναι μεσα και στους 2 στοχους του για αυτην τη σεζον και οτι τον στηριζει ο σαββιδης.....με σαντος οταν βγηκαμε 9οι πριν 5 χρονια "καποιοι" ειχαν περισσοτερη υπομονη αποτι με δωνη...αυτο και μονο λεει πολλα για το ποσο μεθοδευμενα ειναι αυτα που βλεπουμε εναντιον του προπονητη του ΠΑΟΚ(και του ΠΑΟΚ γενικοτερα)
προσωπικα δε γουσταρα εξ αρχης δωνη,αλλα λογω των σουρεαλιστικων γεγονοτων των τελευταιων ημερων,δηλωνω απολυτη στηριξη στο προσωπο του μεχρι το τελος της σεζον
Μη συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Άλλο Σάντος άλλο Δώνης. Καμία σχέση στα βιογραφικά τους. πρέπει να τα κοιτάζουμε κι αυτά.
στο πρωτάθλημα μεταξύ άλλων είμαστε 2οι στα γκολ, 2οι στις τελικές προσπάθειες, 2οι σε γκολ ανά τελικές, 3οι σε ασσίστ, 3οι σε γεμίσματα και 2οι σε πάσες.
Αν όμως μιλήσουμε με απόλυτα νούμερα έχουμε μόνο 41 γκολ, κάναμε μόλις 281 ευκαιρίες δηλαδή θέλουμε σχεδόν 7 ευκαιρίες για 1 γκολ, δεν κάναμε ούτε 25 ασσίστ (24), για να κάνουμε 189 γεμίσματα προσπαθήσαμε ένα σκασμό φορές (685) και οι πάσες μας είναι 2078 όλες κι όλες.
ΥΓ άρα γιατί με τον ένα είναι ξεκάθαρος και τον άλλο τον διαχειρίζεται λάθος; Έχει προσωπικά με τον Γκαρσία, λέω εγώ.
Αν όμως μιλήσουμε με απόλυτα νούμερα έχουμε μόνο 41 γκολ, κάναμε μόλις 281 ευκαιρίες δηλαδή θέλουμε σχεδόν 7 ευκαιρίες για 1 γκολ, δεν κάναμε ούτε 25 ασσίστ (24), για να κάνουμε 189 γεμίσματα προσπαθήσαμε ένα σκασμό φορές (685) και οι πάσες μας είναι 2078 όλες κι όλες.
ΥΓ άρα γιατί με τον ένα είναι ξεκάθαρος και τον άλλο τον διαχειρίζεται λάθος; Έχει προσωπικά με τον Γκαρσία, λέω εγώ.
Καλά αν δείτε πιο προσεκτικά τί είδους φάσεις καταγράφονται ως τελικές από τη στατιστική θα πάθετε πλάκα.
Πχ μπορεί να σουτάρεις έξω από την περιοχή στο γάμο του Καραγκιόζη 40 φορές, ο αντίπαλος τερματοφύλακας να κοιτάζει την μπάλα και το περιστέρι να κάνει σλάλομ στον αέρα για να την αποφύγει, και αυτό θα καταγραφεί ως 40 τελικές. Ε δε σημαίνει ότι έχεις ανάπτυξη. Άσχετα αν ακόμη και αυτό είναι καλύτερο από τις 2 τελικές του βάζελου σήμερα που δεν πέρασε το κέντρο.
Υπήρξαν εποχές πρόσφατα, που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε 17 στατιστικές τελικές, έκανε 7-8, αλλά από αυτές οι 3-4 ήταν κλασικές ευκαιρίες που προέκυπταν από συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης.
Πχ μπορεί να σουτάρεις έξω από την περιοχή στο γάμο του Καραγκιόζη 40 φορές, ο αντίπαλος τερματοφύλακας να κοιτάζει την μπάλα και το περιστέρι να κάνει σλάλομ στον αέρα για να την αποφύγει, και αυτό θα καταγραφεί ως 40 τελικές. Ε δε σημαίνει ότι έχεις ανάπτυξη. Άσχετα αν ακόμη και αυτό είναι καλύτερο από τις 2 τελικές του βάζελου σήμερα που δεν πέρασε το κέντρο.
Υπήρξαν εποχές πρόσφατα, που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε 17 στατιστικές τελικές, έκανε 7-8, αλλά από αυτές οι 3-4 ήταν κλασικές ευκαιρίες που προέκυπταν από συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης.
-
τι διαβαζουμε ρε μαγκα μου βραδυατικα.....ABOLEYTOI έγραψε:θα με τρελάνεις ω Μπάνε; ξεκάθαρος κομπλεξικός γίνεται;obanebane έγραψε:ABOLEYTOI έγραψε:για τον Ετό έκανε κάποια δήλωση ο Δώνης, αν όχι γιατί;
και μην πει κανείς ότι δεν τον ρωτήσανε, γιατί απαντά και χωρίς να ερωτηθεί.
Ειπαμε κακη διαχειρηση και λαθη στη διαμαχη με τον Γκαρσια,εγωιστης και ξερολας.
Αλλα για τον ετο ηταν ξεκαθαρος και το εχει πει εδω και καιρο,εχω αποφασισει να στηριχτω στα δυο νεα παιδια.
Τι θελεις εσυ δηλαδη να βαλει μεσα τον τουριστα και να αφησει εκτος δυο παιδια που αν μη τι αλλο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο δαυτον?
Μη προσπαθειτε να δημιουργησεται εντυπωσεις μερικοι.
Ολοι εχουμε αποψη για τον Δωνη η προσπαθεια να επιβαλεται την δικη σας μονο γραφικους σας κανει.
πες ότι επειδή ο Δώνης τον χρειάζεται τα βράδια δεν τον βάζει στους αγώνες για να είναι ξεκούραστος, αλλά μη μου λές ότι με τον ένα είναι ξεκάθαρος και με τον άλλο κομπλεξικός.
Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι ο χαρακτήρας του Δώνη δεν έχει τίποτα να κάνει στο επεισόδιο με τον Γκαρσία. Αν θέλει (βλέπε περίπτωση Έτο) μπορεί να χειριστεί την κατάσταση αναίμακτα. Το θέμα είναι ότι έχει προσωπικά με τον Γκαρσία, βρήκε το αδύνατο σημείο του παίχτη και χτύπησε εκεί.
καλα μερικοι εχετε ''σαλταρει'' εντελως....
Σιγα ρε 28 χρονων τα εμαθες ολα μουρινιο των φτωχων.paoki1985 έγραψε:Μάλλον βλέπεις λίγα πράγματα. Δε βλέπεις ότι δεν κάνει σωστή αξιοποίηση του υλικού(βλέπε Κατσουράνη, Πάμπλο..), δέχεσαι γκόλ για πλάκα από ομάδες με στοιχειώδη ανάπτυξη, δεν υπάρχουν στημένα στην ομάδα, πέρα από επινοήσεις παιχτών, δεν υπάρχουν 1-2, αγωνιστικά τετράγωνα, overlap κινήσεις, καλύψεις στην άμυνα. Δεν υπάρχει σωστή ανάπτυξη. Κράτημα μπάλας και γύρω γύρω όλοι. Παιχνίδι ανούσιας κατοχής στα περισσότερα παιχνίδια. Παιχνίδι χωρίς κάθετες πέρα από επινοήσεις παιχτών. Ήμαρτον ρε παιδιά. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Σιγα ρε 28 χρονων τα εμαθες ολα μουρινιο των φτωχων.
[/quote]
Και που ξέρεις ρε φίλε ποιός είμαι εγώ? που ξέρεις τι έχω κάνει? Για χαλάρωσε. Πάρε κανένα βιβλίο τακτικής να διαβάσεις. Κάτσε να δείς λίγο στο βίντεο την προπόνηση της Barca. Δες στο βίντεο καρε καρε κανένα ματς της. Μίλα με κανέναν προπονητή μεγάλο και μετά έλα και ξαναμιλάμε.. για τακτική και ότι άλλο θέλεις.

Και που ξέρεις ρε φίλε ποιός είμαι εγώ? που ξέρεις τι έχω κάνει? Για χαλάρωσε. Πάρε κανένα βιβλίο τακτικής να διαβάσεις. Κάτσε να δείς λίγο στο βίντεο την προπόνηση της Barca. Δες στο βίντεο καρε καρε κανένα ματς της. Μίλα με κανέναν προπονητή μεγάλο και μετά έλα και ξαναμιλάμε.. για τακτική και ότι άλλο θέλεις.
Δεν αντέχει προσωπικότητες στο γήπεδο... Τα ίδια έκανε και με το Ριβάλντο στην ΑΕΚ ... Δεν ανακαλύφτηκε σήμερα ο τροχός αγόρια... Το έχω ξαναγράψει ο Δώνης Παρελθόν έχει μπόλικο.. ψάξτε το... Για το Μέλλον του και ειδικά στον ΠΑΟΚABOLEYTOI έγραψε:σ

Γεγονός 1: Δεν υπάρχει πιο γκεϊστικο πράγμα από το να επιτίθεσαι σε κάποιον μ΄αυτόν τον τρόπο, όπως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για έναν λαό να ανέχεται όσους έβρίζαν τη μάνα ένός ανθρώπου που καλώς ή κακώς εργάζεται για το σύλλογο. Επικαλούμαστε συνέχεια - για να υποστηριχθεί η πλευρά Γκαρσία- έννοιες όπως, μπέσα, ειλικρίνεια, φιλότιμο και ανεχόμαστε να ακούγονται τέτοιες βρωμιές στο ναό.
Γεγονός 2: O Πάμπλο αποτέλεσε τον παίκτη - σύμβολο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Τέτοιες μορφές λοιπόν διοίκηση και τεχνικό τημ βρίσκεις τον τρόπο να τις διατηρήσεις εντός της ομάδας σε μάχιμο πόστο, είτε εντός, είτε εκτός χλοοτάπητα. Ο Γκίγκς παίζει μέχρι τώρα και προφανέστατα υπήρξε διαχείριση, όταν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και έπαψε η ενδεκάδα να ξεκινάει από αυτόν ( όλα αυτά τηρουμένων των αναλογιών ).
Γεγονός 3: H εποχή του τύπου που πηδάει κάγκελα, κατουράει στην κορφή της 4, πετάει φωτοβολίδες σε αντιπάλους, βρίζει παίκτες και προπονητές δικούς μας και νομίζει ότι έχει και δίκιο και είναι πιο Π.Α.Ο.Κ. απ'όλους από σήμερα πρέπει να κλείσει οριστικά.
Γεγονός 2: O Πάμπλο αποτέλεσε τον παίκτη - σύμβολο στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Τέτοιες μορφές λοιπόν διοίκηση και τεχνικό τημ βρίσκεις τον τρόπο να τις διατηρήσεις εντός της ομάδας σε μάχιμο πόστο, είτε εντός, είτε εκτός χλοοτάπητα. Ο Γκίγκς παίζει μέχρι τώρα και προφανέστατα υπήρξε διαχείριση, όταν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και έπαψε η ενδεκάδα να ξεκινάει από αυτόν ( όλα αυτά τηρουμένων των αναλογιών ).
Γεγονός 3: H εποχή του τύπου που πηδάει κάγκελα, κατουράει στην κορφή της 4, πετάει φωτοβολίδες σε αντιπάλους, βρίζει παίκτες και προπονητές δικούς μας και νομίζει ότι έχει και δίκιο και είναι πιο Π.Α.Ο.Κ. απ'όλους από σήμερα πρέπει να κλείσει οριστικά.
- tera12tera
Χαχαχαχαχα Βάλε Κατσουράνη και Γκαρσία στο κέντρο και θα τους περνάνε σε ταχύτητα και οι ανάπηροιpaoki1985 έγραψε:
Μια χαρά αξιοποίηση κάνει ε? Λοιπόν στόπερ έχει φίλε μου. Ο κατσουράνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος μέσος μαζί με τον Πάμπλο. Είναι οι μόνοι παίχτες με τόση σωστή και γρήγορη κάθετη πάσα. Παρ' όλα αυτά δεν τους έχει στο κέντρο. Απλά φοβάται να τους χρησιμοποιήσει. Πέρα από τις εμμονές του. κατά μέσο όρο 17 τελικές ?παίζεις με τα χωριά.. το άκουσες αυτό? αν είναι δουλεμένα αυτά φίλε μου κάποια στιγμή βγαίνουν από μόνα τους. Λές να ντρέπονται οι παίχτες να τα βγάλουν?

Μάλλον δεν ξέρεις ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το 6άρι και το 8άρι πρέπει να είναι τρεχαντήρια ...
Ά και το εξάρι σου πρέπει κ να κόβει ....
Οκ. Όχι δεν το αμφισβητώ.obanebane έγραψε:Οκ ρε πλακιτσα κανω αλλα οτι εισαι 28 δε νομιζω οτι το αμφισβητεις.
- tera12tera
Όταν έφυγε ο Ριβάλντο από την ΑΕΚ που έπαιζε ;;;nikolasf έγραψε:Δεν αντέχει προσωπικότητες στο γήπεδο... Τα ίδια έκανε και με το Ριβάλντο στην ΑΕΚ ... Δεν ανακαλύφτηκε σήμερα ο τροχός αγόρια... Το έχω ξαναγράψει ο Δώνης Παρελθόν έχει μπόλικο.. ψάξτε το... Για το Μέλλον του και ειδικά στον ΠΑΟΚABOLEYTOI έγραψε:σ
ΥΓ άρα γιατί με τον ένα είναι ξεκάθαρος και τον άλλο τον διαχειρίζεται λάθος; Έχει προσωπικά με τον Γκαρσία, λέω εγώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...................................