Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ο Σαβίδης είναι εδώ εξαιτίας του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του .... Υπάρχει ομάδα χωρίς κόσμο;;;;;;;; Αραγε μήπως στην τελική ο κόσμος του δίνει ψωμί;;;;;;
Ετσι λες εσυ...αν δεν εμπαινε δλδ ο Σαββιδης ποιος θα τονε ταιζε ο Βρυζας?gergeo4 έγραψε:το ψωμι του ο σαββιδης το δινει κανενας οπαδος..

Εσοδα η ΠΑΕ απο ποιον εχει?
Αν και θα επρεπε να πλερωνει ο Δωνης για να ειναι στον ΠΑΟΚ,αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Κυριακη της συγχωρεσης σημερα.ολοι συγχωρουμε αλληλους και δινεται η ευκαιρια στον καθενα μας για μεταμελεια.αυτο ισχυει για ολους ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!χασεις-κερδισεις!!!
ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ,ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ''ΠΑΙΚΤΑΡΑ'' ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ xxxxxxxx!!!!
Σε παρακαλώ ηρέμησε και σβήσε μόνος σου το κειμενο με τα κεφαλαία.Ειναι κρίμα.
ΤΟ ΣΒΗΣΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΥΓΕΣ!
Argonaut4
ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ,ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ''ΠΑΙΚΤΑΡΑ'' ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ xxxxxxxx!!!!
Σε παρακαλώ ηρέμησε και σβήσε μόνος σου το κειμενο με τα κεφαλαία.Ειναι κρίμα.
ΤΟ ΣΒΗΣΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΥΓΕΣ!
Argonaut4
Χαιρετίσματα στο παιδί πίσω από τις κουρτίνες.
Εκπληρώθηκε το απωθημένο σου , τόσες και τόσες προσπάθειες είχες κάνει με το φίλο σου τον αρδ, τελικά τα κατάφερες αλλιώς.
Και τον Παύλο έφαγες και τρυπάς τον "Ρώσο τον μάγκα τον ξερόλα" στoν κόσμο.Τεχνοκράτης είναι ας την βρει την άκρη.Τι σκατά είμαστε Ζήση ? Γαλάτες , Ρωμαίοι , οι μπερδεμένοι ρετσινοπνίχτες .....Το ξέρεις καλά το έργο .
Τουμπέκα,δεν ξέρω δεν απαντώ, όπως έκανες και με την ανακοίνωση με τη Ραπίντ. Αστον να εκτεθεί Ζήση ούτως η άλλως 3 μηνάκια μείνανε. Α και τον Τσιτσιακόφ που έχει κονέ από κοντά ,όπως το φιλαράκι σου που μας έφερες προπονητή ,του χρόνου σε θέλω από Ανζί και πάνω.
Ξέρεις εσύ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Για το τόπικ του ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ πήγαινε
Εκπληρώθηκε το απωθημένο σου , τόσες και τόσες προσπάθειες είχες κάνει με το φίλο σου τον αρδ, τελικά τα κατάφερες αλλιώς.
Και τον Παύλο έφαγες και τρυπάς τον "Ρώσο τον μάγκα τον ξερόλα" στoν κόσμο.Τεχνοκράτης είναι ας την βρει την άκρη.Τι σκατά είμαστε Ζήση ? Γαλάτες , Ρωμαίοι , οι μπερδεμένοι ρετσινοπνίχτες .....Το ξέρεις καλά το έργο .
Τουμπέκα,δεν ξέρω δεν απαντώ, όπως έκανες και με την ανακοίνωση με τη Ραπίντ. Αστον να εκτεθεί Ζήση ούτως η άλλως 3 μηνάκια μείνανε. Α και τον Τσιτσιακόφ που έχει κονέ από κοντά ,όπως το φιλαράκι σου που μας έφερες προπονητή ,του χρόνου σε θέλω από Ανζί και πάνω.
Ξέρεις εσύ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Για το τόπικ του ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ πήγαινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thoumas την Κυρ 17 Μαρ 2013, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Γκαρσία πεπεισμένος πλέον ότι ο Δώνης τον δουλεύει και δεν τον υπολογίζει καθόλου για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν αρνείται να πληρώνεται από το σύλλογο χωρίς να προσφέρει. Με αυτό τον άνανδρο και ανέντιμο τρόπο ο Δώνης "έφαγε" τον Γκαρσία. Ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του συλλόγου, έκανε το κέφι του και μας στέρησε το ίνδαλμά μας. Η συνέχεια επί της ... οθόνης!
Υ.Γ. Σωστά κατά τη γνώμη μου η ΠΑΕ στηρίζει τον προπονητή για να μην χαθεί η πειθαρχία στα αποδυτήρια.
Από το κείμενο του Μηχανικού στη κεντρική!
Υ.Γ. Σωστά κατά τη γνώμη μου η ΠΑΕ στηρίζει τον προπονητή για να μην χαθεί η πειθαρχία στα αποδυτήρια.
Από το κείμενο του Μηχανικού στη κεντρική!
- sourmenetes
- Moderator
hitman έγραψε:Κυριακάτικη ενδεκάδα χωρίς Γκαρσία = "Δεν καίγομαι να κερδίσω".
So simple.... just public relationships..
ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ
Οτι τον ήθελε στην αποστολή, υπονοώντας για αναπληρωματικό, αλλά ο Γκαρσία αρνήθηκε.Και ότι έκανε λάθος όταν μας είπε ότι ήταν θέμα μάρκετινγκ.
Προφανώς θα τον έβαζε αλλαγή στη θέση του Λάζαρ στο 89, όπως έβαλε τον Κίτσιου.dimbar έγραψε:Οτι τον ήθελε στην αποστολή, υπονοώντας για αναπληρωματικό, αλλά ο Γκαρσία αρνήθηκε.Και ότι έκανε λάθος όταν μας είπε ότι ήταν θέμα μάρκετινγκ.
Κατά τ' άλλα μην τρελαθούμε, ο Γκαρσία με αυτόν το βάζελο θα έκανε παπάδες.