Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Οι εξηγήσεις δωθήκανε......και απο τις 2 πλευρές .....ας το ληξουμε.

Τελειώνετε σας παρακαλώ.....κουράσαμε το σύμπαν.....και μη μου πείτε ότι το κλειδωσαμε.......... διότι δώθηκε βήμα σε όλους.

Οταν κλειδώσει το τόπικ που θα κλειδώσει όταν αντιληφθώ κατάχρηση του πάλι.

Σεβαστείτε όλοι (μας) κάποια πράγματα και πάνω απο όλα την ομάδα.

Δεν απείλησα κανέναν(δείξε μου που απείλησα)......μιλάω πάντα με στοιχεία όπως δεν είδα κανέναν να με αντικρούσει με επιχειρήματα στο μεγάλο ποστ που έκανα πριν 2 σελιδες περίπου.

Κανένας.....αλλά δεν πειράζει.

Σας παρακαλώ ......ηρεμία.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να το αφήσω να πέσει κάτω αλλά αφού εκλαμβάνεται σαν αδυναμία το ότι δεν σου απάντησα στο μεγάλο σου ποστ λίγες σελίδες πιο πριν οκ θα το κάνω..
Argonaut4 έγραψε: 5.Συγκρίνετε μερικοί καλοθελητές το τόπικ του Δωνη με του Σαλπι.Για να το δούμε καλύτερα.....

Στο τόπικ του Σάλπι όσοι φαγανε μπαν......το φαγανε γιατι--->

α.Δε μιλάγαν καθαρά αγωνιστικα......αλλά η καούρα τους ήταν τα λεφτα που παίρνει.....!

β.Τσακώνονταν με άλλα μέλη χαρακτηρίζοντας τα....

γ.Φυτιλιάζανε το φόρουμ.
α.Η καούρα μας φίλε ήταν τα λεφτά που έπαιρνε ο συγκεκριμένος από την τσέπη του ΠΑΟΚτσή..
Εκτός αυτού το βασικό πρόβλημα το δικό μου με τον συγκεκριμένο δεν είναι ούτε το υπέρογκο ποσό του ούτε η μηδαμινή προσφορά του αλλά η στάση του απέναντι στην ομάδα μου το καλοκαίρι του 2006 όταν και μας έφτισε για να πάει στο βάζελο..
Από εκεί και πέρα δε ζήτησα από κανέναν να μην τον αγαπάει ή να μην τον αποθεώνει απλά έκανα σαφές ότι για μένα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτριος Σαλπιγγίδης πέθανε στις 17/08/2006 και ότι πλέον στο δικό μου το μυαλό θα αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα και γι'αυτό θα του φέρομαι αναλόγως στο γήπεδο..
Μην ξεχνάς βέβαια και την επίσημη θέση τότε του PAOKmania.gr όταν και τον είχε προσθέσει στη μαύρη λίστα της μαζί με Φασούλες, Παππαπέτρους, Γουμενοπαγώνηδες κλπ.
Βέβαια ως δια μαγείας όταν ξεκίνησε η προπαγάνδα για τον αγνό ΠΑΟΚτσή Δημητράκη από την αυλή της τότε διοίκησης Ζαγοράκη η φωτογραφία του Σαλπιγγίδη ξαφνικά εξαφανίστηκε από τη συγκεκριμένη λίστα..

β.Σε έναν τσακωμό δεν συμμετέχει ποτέ μόνο ένας..
Πάντα υπάρχουν 2 τουλάχιστον πλευρές..
Το να τιμωρείται όμως μόνιμα η μία πλευρά δε νομίζω να είναι πρέπων και επίσης δε μου φαίνεται και τόσο πενινταρίσιο και αντικειμενικό..
Άπειρα τα παραδείγματα με τσακωμό με συγκεκριμένο μέλος το οποίο πάντα επωφελούταν του μπαναρίσματός μου για να έχει την τελευταία κουβέντα και να πουλήσει εκ του ασφαλούς την τρελίτσα του χωρίς εννοείται κάποιος μοντ να τον βάλει στη θέση του..
Για χαρακτηρισμούς που λες ψάξε βρες έστω και μια φορά να καταφέρθηκα με χαρακτηρισμό ενάντια σε άλλο μέλος χωρίς να έχω προκληθεί με παρόμοιο τρόπο..

γ.Το να λέω την άποψή μου δε νομίζω να θεωρείται φιτίλιασμα εκτός αν υπάρχει κάποια επίσημη γραμμή του φόρουμ την οποία όποιοι δεν ενστερνίζονται και καταπατούν παραθέτοντας τις απόψεις τους, θα πρέπει να αποβάλλονται προσωρινά ή μόνιμα..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Έχω να κάνω μια πρόταση! :D

Γιατί δεν μπαίνουμε στο ερημομένο το chat, που υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία και μπορούμε να εκφραστούμε κάπως πιο ελεύθερα, για να συζητσήσουμε εκεί για οτιδήποτε μας απασχολεί...; Με post και κόντρα post δεν πρόκειται να καταλήξουμε ποτέ κάπου! Πάντα κάποιος θα θέλει να έχει το τελευταίο λόγο...! Εκτός αυτού, πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση που γίνεται σε αυτό το topic, δεν ειναι ότι καλύτερο να ειναι δημόσια, αφού αφορά τα εσωτερικά προβλήματα μεταξύ των μελών και των admins... Δεν αφορα τους επισκέπτες του forum...

Δεν συμφωνείτε..;

YΓ: Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα (εκτός από τις απορίες μου για το post του Moican4), απλά θέλω να βοηθήσω στη συζήτηση...

:pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 27 Φεβ 2013, 07:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το φόρουμ ανέκαθεν ήταν ΔΗΜΟΣΙΟ, ας το σκεφτείς digital και όταν ειρωνεύεσαι ή μιλάς απαξιωτικά για παίκτες.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, όταν μιλάω σε πρώτο ενικό και απευθύνομαι σε κάποιον πως το καταλαβαίνεις ότι αφορά ΚΑΙ εσένα.? Εκτός και είσαι "υπερασπιστής" του ντισι...
Τελείωσε αυτό το θέμα και δεν σε αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον.

Για να το τελειώνουμε επειδή δεν ξέρεις από μέχρι αρκετά πράγματα, μάθε να διαβάζεις προσεκτικά και να ακούς μερικά πράγματα και κυρίως να είσαι επιφυλακτικός όταν δεν γνωρίζεις τι και πως.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Αν και δεν μου απάντησες πάλι, το παραβλέπω και δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ άλλο! Πάντως την εντύπωση ότι δεν αφορά μόνο εσένα η υπόθεση του dc, μου την έδωσες εσύ ο ίδιος με αυτά που έγραψες, γι' αυτό και με προκάλεσες να γράψω το post μου! Γενικά, μιλάς με "μισόλογα"...

Όσο για τις ειρωνείες και τα απαξιωτικά σχόλια που λες, έχεις δίκιο για μεμονωμένες περιπτώσεις, που πριν γράψω δεν σκέφτηκα αρκετά! Όμως δεν συνηθίζω να το κάνω και δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΦΤΑ ΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

guardian4 έγραψε:ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
επι μακη ηταν ντου τωρα ειναι μα και μου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κάντε κατι κολλάει συνέχεια ο nginx:"502 bad gateway" και refresh 40 sec.
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Το αρθρο του moican δεν ανοιγει απο χθες. Μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Λογοκρισία. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

προς ελαχιστη ενδειξη σεβασμου θα ηθελα στην φωτογραφια που υπαρχει στην κορυφη του φορουμ διπλα στον Ζαγορακη και τον Μπανε να μπει η φωτο του Παυλαρα....
στο προσωπο του θα συμβολιζει τον αγνωστο μαχητη ΠΑΟΚτση, την ντομπροσυνη, και την παλικαρια.....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν και είναι πλεονασμός, να παρατηρήσω ότι δίπλα σε Μπανε και Ζαγορ είναι ένας ακόμα πιο παλιός...απλά το αναφέρω , δεν υπονοώ τίποτα!!!

Και ναι ο Γκαρσία πρέπει να είναι εκεί .
Σίγουρα ναι
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

100%.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εδώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”