Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από hitman »

Εφόσον το "ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του" έχει παρέλθει, και έχουμε μπει σε μια εποχή τεχνοκρατική με νούμερα, στατιστική και ψυχρές αναλύσεις, τότε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ πλέον είναι πολυεθνική κεφαλαιουχική εταιρία αποκλειστικά, εμείς πρέπει να είμαστε πελάτες.

Και οι πελάτες, αν δεν ικανοποιούνται, δε σε προτιμούν. Τεχνοκρατικότατα και σύγχρονα.

Το "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο ΛΑΟ του", δε σημαίνει ότι έχουμε την απαίτηση να κάνουμε κουμάντο. Αυτό είναι το άλλο άκρο, και ελάχιστοι πιστεύω το βλέπουν έτσι.

Δηλαδή πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα άκρα;;; Ή πελάτες, ή κουμανταδόροι με λεφτά άλλου;;;

Αν είναι δυνατόν..

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς επιχείρηση. Δεν είναι μόνο θετικά και αρνητικά πρόσημα. Είναι χώρος που εμπλέκονται και συναισθήματα και καρδιά. Και αυτά δίνουν δυναμική σε κάθε σύλλογο.

Το πώς θα παντρέψεις το συναίσθημα με τον τεχνοκρατισμό, είναι ένα κεφαλαιώδες ζήτημα, το οποίο όμως αν το επιτύχεις, θα είσαι μεγάλος μάγκας.

Και αυτήν την πρόκληση είναι η πρώτη φορά που την αντιμετωπίζει ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

KOSTAS54 έγραψε:
barlow4 έγραψε:α νομιζα οτι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.σορρυ.
αρα ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλομετοχος του.
δε μου λες?αν σου πληρωσω τα χρεη θα μου κατσεις?
Μάλλον δεν κατάλαβες.Δεν εκφράζεις τη βούληση του Λαού ούτε εσύ ούτε εγώ, μόνο τον εαυτό μας εκπροσωπούμε.
Δεν έδιωξε ο Λαός του ΠΑΟΚ τον ΜΕΓΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, μερικές εκατοντάδες, οι μπερδεμένοι του τότε, τον έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ και μετά έτρεχαν για να τον σώσουν ως ήρωες οι μπερδεμένοι του τώρα.
Τα αποτελέσματα τα έχει γράψει η Ιστορία.
σου απαντησα σε κατι συγκεκριμενο που εγραψες.οτι δηλαδη αν θελει ο λεφτας πρεπει εμεις παντα να καθομαστε σουζα.οτι αν δηλαδη καποιος πληρωνει αυτος καθοριζει και τι ειναι ο ΠΑΟΚ.τι μου μπλεκεις τον Παντελακη.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

barlow4 έγραψε:ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ
με ολο το σεβασμο αυτο που εγραψες ειναι οτι πιο αθλιο εχω διαβασει.
ουσιαστικα λες οτι ο λαος πρεπει να ειναι υπακουος πελατης.οτι αυτο ειναι το σωστο ,ευρωπαικο και συγχρονο.
τοτε θα σου απαντησω σαν πελατης.
το γηπεδο ειναι αθλιο.
οι παικτες ειναι αθλιοι.
το θεαμα ειναι αθλιο.
το πρωταθλημα ειναι αθλιο.
οποτε σαββιδη ριξε 200 μυρια να με κανεις υπερομαδα.αλλα ριξτα τωρα.φετος εγω δεν ερχομαι ξανα στο αθλιο γηπεδο να δω σε ενα αθλιο πρωταθλημα αθλιους παικτες να προσφερουν αθλιο θεαμα.ριξε τωρα τα λεφτα να βγεις τσουλου και εγω του χρονου θα ερθω μονο στα ευρωπαικα γιατι το πρωταθλημα ειναι αθλιο και σαν πελατης προτιμω να δωσω τα λεφτα μου σε πιο αρτιο θεαμα.
εκτος αν περα απο πελατες ευρωπαιοι πρεπει να ειμαστε και καθυστερημενοι και να πληρωνουμε για ενα θεαμα που δεν ειναι θεαμα.

για το ''αθλιο''...καλυτερα να μην απαντησω.....
και καλυτερα να μην απαντησω γενικως....
αλλα δυο λεξεις θα σου πω...
αφου λοιπον ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του....και ο λαος εχει παντα δικιο....
αν γινει στραβη με τον βαζελο...
μπες μεσα την Κυριακη καντα πουτανα,γιατι δεν γουσταρεις τον Δωνη,και γιατι ο Γκαρσια ειναι ο αδικειμενος
της υποθεσης....

..ετσι γιατι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του...και οποιος δεν γουσταρει τον μπουλο να'ουμε.....
στα @@ μας ο Σαββιδης και τα λεφτα του.....ας τα βαλει εκει που ξερει...εδω μονο ΠΑΟΚ ρε να ουμε....

Υ.Γ. δεν θελω να μου απαντησεις,θελω να κλεισει εδω το θεμα....εχεις δικιο σε ολα..εγω ειμαι λαθος.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
barlow4 έγραψε:α νομιζα οτι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.σορρυ.
αρα ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλομετοχος του.
δε μου λες?αν σου πληρωσω τα χρεη θα μου κατσεις?
Μάλλον δεν κατάλαβες.Δεν εκφράζεις τη βούληση του Λαού ούτε εσύ ούτε εγώ, μόνο τον εαυτό μας εκπροσωπούμε.
Δεν έδιωξε ο Λαός του ΠΑΟΚ τον ΜΕΓΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, μερικές εκατοντάδες, οι μπερδεμένοι του τότε, τον έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ και μετά έτρεχαν για να τον σώσουν ως ήρωες οι μπερδεμένοι του τώρα.
σου απαντησα σε κατι συγκεκριμενο που εγραψες.οτι δηλαδη αν θελει ο λεφτας πρεπει εμεις παντα να καθομαστε σουζα.οτι αν δηλαδη καποιος πληρωνει αυτος καθοριζει και τι ειναι ο ΠΑΟΚ.τι μου μπλεκεις τον Παντελακη.
Για να καταλάβεις, αλλά ούτε τη 1η ούτε τη 2η κατάλαβες για τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.
Ερώτηση: Ποιός είναι ο Λαός του ΠΑΟΚ, ποιές ειναι απόψεις του( ποιός ξέρει τις πλειοψηφούσες) και ποιος τον εκπρωσωπεί για να επιβάλει τις απόψεις του στον μεγαλομέτοχο που βέβαια πληρώνει?????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
barlow4 έγραψε:ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ
με ολο το σεβασμο αυτο που εγραψες ειναι οτι πιο αθλιο εχω διαβασει.
ουσιαστικα λες οτι ο λαος πρεπει να ειναι υπακουος πελατης.οτι αυτο ειναι το σωστο ,ευρωπαικο και συγχρονο.
τοτε θα σου απαντησω σαν πελατης.
...............
εκτος αν περα απο πελατες ευρωπαιοι πρεπει να ειμαστε και καθυστερημενοι και να πληρωνουμε για ενα θεαμα που δεν ειναι θεαμα.
για το ''αθλιο''...καλυτερα να μην απαντησω.....
και καλυτερα να μην απαντησω γενικως....
..........
..ετσι γιατι ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του...και οποιος δεν γουσταρει τον μπουλο να'ουμε.....
στα @@ μας ο Σαββιδης και τα λεφτα του.....ας τα βαλει εκει που ξερει...εδω μονο ΠΑΟΚ ρε να ουμε....

Υ.Γ. δεν θελω να μου απαντησεις,θελω να κλεισει εδω το θεμα....εχεις δικιο σε ολα..εγω ειμαι λαθος.
Αφού καταλαβαίνετε τι θελει να πει(το νόημα)κι ο ένας και ο άλλος ρε παλικάρια γιατι κολλάτε στις λέξεις και αρπαζόσαστε?Η αλήθεια όπως πολύ καλά ξερετε ειναι κάπου στη μέση.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος μιλησε για επιβολη ρε ανθρωπε.εδω υπαρχει ενα συγκεκριμενο θεμα.
τον γκαρσια τον εχει αγαπησει ο κοσμος.ειναι ενας μεγαλος παικτης που κλεινει την καριερα του ισως εδω.και δε λαμβανεται καθολου υποψιν το αισθημα του κοσμου.
υπαρξιακο ειναι το θεμα.τελικα η θεση μας ποια ειναι αν δε λαμβανεται καθολου το κοινο αισθημα.να ειμαστε ξεροι πελατες?δεν πρεπει να εχουμε ινδαλματα?δεν πρεπει να τα τιμουμε?πρεπει να συμφωνουμε με οτι γινεται?
ποιος μιλησε για επεισοδια ποιος μιλησε για πλειοψηφιες.
εγω ουτε συνδεσμιτης ειμαι ουτε βιαιος.θεωρω οτι οι μεγαλες ομαδες απο νοοτροπια τιμουν οσους προσεφεραν.αν αρχισουμε και τους πεταμε σαν σκουπιδια σκουλικοποιουμαστε.αυτο λεω.
και φυσικα θα βρισω με ολη μου την ψυχη οποιον προπονητη παραγοντα φερεται αυταρχικα και με βλεπει σαν ευρω.γιατι ακολουθουμε την ομαδα απο συναισθημα και οχι απο συμφερον.και αυτο πρεπει να λαμβανεται πολυ σοβαρα υποψιν.δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα ειναι ολη η ουσια να σεβεσαι αυτον που δινει δυναμικη στην ομαδα σου.το λαο σου.και καλως η κακως η τραγικη πλειοψηφια τον γπουσταρει.ειδε απο τον γκαρσια οτι ονειρευτηκε.
εκανε τις βλακειες του ο γκαρσια στο παρελθον αλλα ανθρωπινο ειναι.και εκανε και προσπαθεια να ηρεμησει.οτι μπορεσε εκανε.
δεν φερεσαι ετσι σε εναν ιστορικο παικτη.ειναι ιδιον μικρης ομαδας.φτωχης νοοτροπιας.και ο μπουσουλας ειναι ο λαος και οχι τα φραγκα μονα τους καιθα φανει και την κυριακη.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

KOSTAS54 έγραψε: Μάλλον δεν κατάλαβες.Δεν εκφράζεις τη βούληση του Λαού ούτε εσύ ούτε εγώ, μόνο τον εαυτό μας εκπροσωπούμε.
σου απαντησα σε κατι συγκεκριμενο που εγραψες.οτι δηλαδη αν θελει ο λεφτας πρεπει εμεις παντα να καθομαστε σουζα.οτι αν δηλαδη καποιος πληρωνει αυτος καθοριζει και τι ειναι ο ΠΑΟΚ.τι μου μπλεκεις τον Παντελακη.[/quote]

Για να καταλάβεις, αλλά ούτε τη 1η ούτε τη 2η κατάλαβες για τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.
Ερώτηση: Ποιός είναι ο Λαός του ΠΑΟΚ, ποιές ειναι απόψεις του( ποιός ξέρει τις πλειοψηφούσες) και ποιος τον εκπρωσωπεί για να επιβάλει τις απόψεις του στον μεγαλομέτοχο που βέβαια πληρώνει?????????????????????????????[/quote]

Δηλαδή για να καταλάβουμε, ο ΠΑΟΚ αν είναι κάτι είναι ο μεγαλομέτοχος του!
KOSTAS54

dimbar ΕΣΥ δεν θα καταλάβεις ποτέ, γιατί απαντάς σαυτά που έχεις στο μυαλό σου και όχι σαυτά που διαβάζεις.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδικείς τον barlow4, κι αυτός δεν κατάλαβε!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο λαός του μόνο ούτε ο μεγαλομέτοχος του μόνο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός που έχει μέσα και τα δυο. Και για να πετύχει τους στόχους του αυτός ο οργανισμός πρέπει να λειτουργούν αρμονικά και τα δυο μαζί. Αυτό για να γίνει πρέπει και τα δυο μέρη να ξέρουν τους ρόλους τους. Ο κόσμος μπορεί να έχει άποψη για ότι θέλει αλλά δε μπορεί να την επιβάλει, πολύ απλά γιατί πέρα από το ρομαντικό κομμάτι της ομάδας υπάρχει και μια ΑΕ μέσα σ αυτόν τον οργανισμό όπου ο κόσμος δεν έχει ιδέα πως πρέπει να λειτουργεί. Για να λειτουργήσει αυτή ΑΕ σωστά ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα και μέσα στο γήπεδο πρέπει να επιβάλει μια ιεραρχία. Η ιεραρχία αυτή είναι μεγαλομέτοχος ΔΣ προπονητικό τιμ παίχτες. Όσο οι τρεις πρώτοι είναι μέσα στους στόχους που έχουν βάλει κανένας παίχτης όσο μεγάλος και να είναι ότι και να έχει προσφέρει δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητεί τις αποφάσεις τον τριών πρώτων πόσο μάλλον δυο φορές πριν από derby να δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Η ΠΑΕ και τις δυο φορές έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δυο . Η να δείξει ότι είναι σοβαρή και πάνω από αυτήν και την ομάδα δεν είναι κανείς η να κάνει το χατίρι του κόσμου. Τη πρώτη φορά έκανε το χατίρι του κόσμου και καλά έκανε, τη δεύτερη φορά έδειξε σοβαρότητα και στήριξε τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Όχι τον Δωνη που είναι ένας μέτριος προπονητής που δε θα έπρεπε να είναι στον ΠΑΟΚ. Στήριξε τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ του ΠΑΟΚ που όποιος και να είναι αυτός αποφασίζει ποιος θα παίξει κι αυτός θα κριθεί στο τέλος. Όπως λοιπόν έκανε το χατίρι του κόσμου τη πρώτη φορα η ΠΑΕ έτσι περιμένω και από τον μεγάλο Garcia να κάνει αυτός αυτή τη φορά το χατίρι του κόσμου και να κάνει πίσω έτσι ώστε το καλοκαίρι να τον χαιρετίσουμε όπως του αρμόζει. Με ένα μεγάλο φιλικό στη Τούμπα...
KOSTAS54

από chrisg4 φαντάζομαι οτι το μάθημα ήταν πιο αναλυτικό και κατατοπιστικό.
Τα είπε όλα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, οι άλλοι ας ξαναπροσπαθήσουν.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κάποτε υπήρχε ένα τόπικ που έλεγε αν προτιμάμε ιδιοκτήτη (μεγαλομέτοχο) συμετοχή λαού ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.... Θυμάται κανείς τα ποσοστά!!!!!! Διότι εκέι βρισκόμαστε.... Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει... και ζούμε ήδη τις συνέπειες
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μας πρόλαβαν οι εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η ΣΕΚΑΠ στα χέρια Σαββίδη!

Τη συμφωνία πώλησης του ποσοστού 34,18% των μετοχών που κατέχει στην ΣΕΚΑΠ, στη ρωσική εταιρία Donskoy Tabak JSC, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ενέκρινε, με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ). Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συμφωνία των δύο εταιριών επετεύχθη μετά από διεξοδικές διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν επιτυχώς, ικανοποιώντας πλήρως τους όρους που η ΣΕΚΕ Α.Ε. εξαρχής είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την συναίνεσή της στην πώληση της ΣΕΚΑΠ.
Με βάση τους όρους της συμφωνίας διασφαλίζεται η εξυγίανση και η ανάπτυξη της ΣΕΚΑΠ, διατηρούνται στο σύνολό τους οι θέσεις εργασίας και στηρίζονται τα ελληνικά καπνά, τα οποία η ΣΕΚΕ θα προμηθεύει στην ΣΕΚΑΠ για τα επόμενα τρία χρόνια και θα εξάγει στη ρωσική αγορά ως προμηθευτής της εταιρίας Donskoy Tabak JSC. Με την εξαγορά του ποσοστού της ΣΕΚΕ, ο Ιβάν Σαββίδης κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στην ξανθιώτικη καπνοβιομηχανία. Σημειώνεται ότι για την κήρυξη προτιμητέου υποψηφίου, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού πώλησης του 50,36% της ΣΕΚΑΠ που κατέχει η Αγροτική, απαιτείται η προηγούμενη έγγραφη συμφωνία του υποψήφιου αγοραστή με τον μέτοχο της καταστατικής μειοψηφίας της ΣΕΚΑΠ (σ.σ. δηλαδή την ΣΕΚΕ), ούτως ώστε να διασφαλίζεται η υλοποίηση της συναλλαγής πώλησης, στο μέτρο που απαιτείται η σύμπραξη του τελευταίου. Όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές Μαρτίου ο Ειδικός Εκκαθαριστής της Αγροτικής Τράπεζας, η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της ΣΕΚΑΠ είχε πάρει παράταση έως τις 20 Μαρτίου Το απόγευμα της Τετάρτης, 6 Μαρτίου, έληξε η προθεσμία που είχε δώσει ο εκκαθαριστής της ΑΤΕbank στην κοινοπραξία SEBA - EΛΓΕΚΑ προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη ΣΕΚΕ την πώληση των μετοχών της τελευταίας, χωρίς ουσιαστικά οι δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία.
πηγή: voria.gr
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

τι εγινε....μετα το Μακεδονια Παλλας....πηρε και την ΣΕΚΑΠ;...
βρε τον ΡωσσοΠοντιο... :mrgreen: :mrgreen: .
λαμπαδες αναψανε σημερα στην Ξανθη....

Ευτυχως που ο Ιβαν εχει κατι κακαλα σαν πεπονια....και κατι Δωνηδες και κατι Γκαρσιες,τους εχει
γραμμενους κανονικα....
Αν πας να του χαλασεις την ''κατασταση'' θα σε κανει μια ''χαψια''.....
...ειτε σε λενε ''καναριο'' ειτε σε λενε... σπυριαρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”