Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Ο Παμλπο κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλος παικτης,αυτη ειναι μια αντικειμενικη πραγματικοτητα...
θυμαμαι στα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια ηταν μεταξυ των κορυφαιων και εδειχνε οτι θα στηριχτουμε και ακομα και φετος πανω στη ποιοτητα του....μετα ηρθαν οι τραυματισμοι..
παντως στο ξεκινημα της χρονιας ηταν βασικος μη το ξεχναμε..
το ποσο πισω μπορει να τον αφησαν οι τραυματισμοι δεν μπορουμε να το ξερουμε..
ΤΟΣΟ ομωσς?ωστε ξαφνικα να ειναι τελειωμενος??δε το πιστευω...
Αν βαλεις και τον σεβασμο που πρεπει δικαιωματικα να δειξεις , σ ενα παικτη που εξεφρασε την εννοια ΠΑΟΚ τοσο εντονα τα τελευταια χρονια....
Και οταν λεω εξεφρασε την εννοια ΠΑΟΚ δεν εννοω τις κοκκινες τις μπουνιες στο ντιογκο κλπ...
εννοω αυτην την δυναμη ψυχης και την απιστευτη ποιοτητα που σε εκανε ν απορεις σ ολα ανεξαιρετως τα μεγαλα παιχνιδια...
ετσι εξεφρασε τον ΠΑΟΚ και ειναι οτι πιο γελοιο η αποψη οτι ελα μωρε ποιος γκαρσια?μονο μπουνιες δινει κλπ...
Δυστυχως ομως ο Παμπλο ειναι τυπωμενος στην αντιληψη ενος πολυ μεγαλου ποσοστου ,ως ο τσαμπουκας αλητης κλπ...αλλα αυτη ειναι το περιτυλιγμα ενος μεγαλου πραγματικα παικτη..δεν θα ειχε κανενα νοημα απο μονη της..αν ψαξεις ομως στο youtube, δεν θα βρεις ουτε ενα βιντεο με τις απειρες ποδοσφαιρικες στιγμες ποιοτητας που μας χαρισε δυστυχως και αυτο δειχνει κατι...
Η σημερινη κατασταση ειναι πολυ περιπλοκη βεβαια και δυσκολα μπορεις να καταληξεις σε συμπερασμα ρεαλιστικα...
πως θα επρεπε να κατεβουμε μεθαυριο?εμενα προσωπικα θα μου αρεζε ενα σχημα με παμπλο λαζαρ κατσουρανη στα χαφ αλλα σε σχημα με δυο αμυντικα χαφ και εναν επιθετικο..αλλα ισως να ειναι πολυ αμυντικο για τουμπα,και μενει εξω ο λωρενς λογικα... αυτο που μου φαινεται σιγουρο ειναι οτι 4-4-2 με παμπλο δυσκολα..
και εδω βρισκεται ο γορδιος δεσμος..τον οποιω εγω προσωπικα δυσκολευομαι να λυσω διαλεγοντας καποιο απο τα δυο σεναρια..
θυμαμαι στα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια ηταν μεταξυ των κορυφαιων και εδειχνε οτι θα στηριχτουμε και ακομα και φετος πανω στη ποιοτητα του....μετα ηρθαν οι τραυματισμοι..
παντως στο ξεκινημα της χρονιας ηταν βασικος μη το ξεχναμε..
το ποσο πισω μπορει να τον αφησαν οι τραυματισμοι δεν μπορουμε να το ξερουμε..
ΤΟΣΟ ομωσς?ωστε ξαφνικα να ειναι τελειωμενος??δε το πιστευω...
Αν βαλεις και τον σεβασμο που πρεπει δικαιωματικα να δειξεις , σ ενα παικτη που εξεφρασε την εννοια ΠΑΟΚ τοσο εντονα τα τελευταια χρονια....
Και οταν λεω εξεφρασε την εννοια ΠΑΟΚ δεν εννοω τις κοκκινες τις μπουνιες στο ντιογκο κλπ...
εννοω αυτην την δυναμη ψυχης και την απιστευτη ποιοτητα που σε εκανε ν απορεις σ ολα ανεξαιρετως τα μεγαλα παιχνιδια...
ετσι εξεφρασε τον ΠΑΟΚ και ειναι οτι πιο γελοιο η αποψη οτι ελα μωρε ποιος γκαρσια?μονο μπουνιες δινει κλπ...
Δυστυχως ομως ο Παμπλο ειναι τυπωμενος στην αντιληψη ενος πολυ μεγαλου ποσοστου ,ως ο τσαμπουκας αλητης κλπ...αλλα αυτη ειναι το περιτυλιγμα ενος μεγαλου πραγματικα παικτη..δεν θα ειχε κανενα νοημα απο μονη της..αν ψαξεις ομως στο youtube, δεν θα βρεις ουτε ενα βιντεο με τις απειρες ποδοσφαιρικες στιγμες ποιοτητας που μας χαρισε δυστυχως και αυτο δειχνει κατι...
Η σημερινη κατασταση ειναι πολυ περιπλοκη βεβαια και δυσκολα μπορεις να καταληξεις σε συμπερασμα ρεαλιστικα...
πως θα επρεπε να κατεβουμε μεθαυριο?εμενα προσωπικα θα μου αρεζε ενα σχημα με παμπλο λαζαρ κατσουρανη στα χαφ αλλα σε σχημα με δυο αμυντικα χαφ και εναν επιθετικο..αλλα ισως να ειναι πολυ αμυντικο για τουμπα,και μενει εξω ο λωρενς λογικα... αυτο που μου φαινεται σιγουρο ειναι οτι 4-4-2 με παμπλο δυσκολα..
και εδω βρισκεται ο γορδιος δεσμος..τον οποιω εγω προσωπικα δυσκολευομαι να λυσω διαλεγοντας καποιο απο τα δυο σεναρια..
Συμπλεγματικός και άμπαλος.
Ολόκληρη Γιουβέντους αναγκάστηκε να παίξει 3-5-2 για να χωρέσει στην ενδεκάδα ο μεγαλύτερος εγκέφαλος που έβγαλε το ιταλικό ποδόσφαιρο, στα 38 του, και ο δικός μας εμμένει σε διάταξη ξεπερασμένη εδώ και 25 χρόνια, που ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Ολόκληρη Γιουβέντους αναγκάστηκε να παίξει 3-5-2 για να χωρέσει στην ενδεκάδα ο μεγαλύτερος εγκέφαλος που έβγαλε το ιταλικό ποδόσφαιρο, στα 38 του, και ο δικός μας εμμένει σε διάταξη ξεπερασμένη εδώ και 25 χρόνια, που ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Τί να γράψω εγώ τα είπες όλα!!!!! Α! και επιπλέον αυτοκαταστροφικός και ζημιάρης.... Στο κατάλληλο ματσ διάλεξε να αφήσει τον Παυλάρα έξω!!!!!!hitman έγραψε:Συμπλεγματικός και άμπαλος.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Γιατί οι άλλοι οι άμπαλοι της Ρόμα, που βάζουν ακόμα τον Τότι! Έ ρε Δώνης που σας χρειάζετε στο καμπιονάτο.
- PaOkArAsIrAkLiO
Δεν αντεχες προσωπικοτητα μεγαλυτερη απο εσενα μεσα στα αποδυτηρια! Κομπλεξικε! Για εμενα τελειωσες σαν προπονητης του ΠΑΟΚ!!!
ρε μηπως το κανει επιτηδες για να τον διωξει ο ιβαν να τσεπωσει αποζημιωση ο βαζελος ο σερ
το μόνο σίγουρο είναι ότι γνωστή καραφλή γλίτσα που έχει αναλάβει χρέη εκπροσώπου του Δώνη στα ράδια εδώ και 2-3 χρόνια, φωνάζει ότι ο Γκαρσία ήταν απλά ένας άχρηστος που πούλησε παοκτσηδηλίκη και τον λάτρεψαν τα πρόβατα. Τα συμπεράσματα είναι του καθενός
πως εχει πείσει τη διοίκηση οτι είναι ικανός προπονητής ??
Ασύλληπτο
Και συν τοις αλλοις τους παρασέρνει στο θεμα Πάμπλο
ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ασύλληπτο
Και συν τοις αλλοις τους παρασέρνει στο θεμα Πάμπλο
ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
ΑΠΟΡΩ πώς ο Ιβάν έφαγε τέτοιο παπά και στηρίζει τον....Δώνη!!!
Τί του έχουν πει???
Δεν βλέπει την ομάδα που σέρνεται?Δεν βλέπει ότι είναι αναξιόπιστος?Ότι οι δηλώσεις του είναι από την πόλη έρχομαι...
Και μην μου πει κανείς "ειναι πανεξυπνος,ξέρει τί κάνει" κλπ
ΑΠΕΙΡΑ λάθη έχουν κάνει πολλοί μεγιστάνες στο ποδόσφαιρο,το οποίο διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις
Τί του έχουν πει???
Δεν βλέπει την ομάδα που σέρνεται?Δεν βλέπει ότι είναι αναξιόπιστος?Ότι οι δηλώσεις του είναι από την πόλη έρχομαι...
Και μην μου πει κανείς "ειναι πανεξυπνος,ξέρει τί κάνει" κλπ
ΑΠΕΙΡΑ λάθη έχουν κάνει πολλοί μεγιστάνες στο ποδόσφαιρο,το οποίο διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις
τι διαβαζω θεουλη μου?τι?!οτι δηλαδη Σαββιδης-τσισιακοφ-βρυζας εχουν υπνωτιστει απο τον δωνη!δεν σας περναει Απο το μυαλο οτι ισως γινεται καλη δουλεια.αλλα ξερω ο δωνης ηταν-ειναι κ θα ειναι αχρηστος κ κομπλεξικος οτι κ αν κανει κ ομιλους να μας βγαλει κ κυπελλο κ πρωταθλημα ν παρουμε..τελικα μονο εμεις ξερουμε κ οχι αυτοι που ζουν 24αρα μεσα στην ομαδα.
Πόσο "μάγκας" μπορεί να νιώσει κανείς όταν μετά από 10-15 χρόνια σε συνέντευξη ( κατά πάσα πιθανότητα στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" ) θα τον ρωτούν:
"Ποιά ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σου στο πέρασμά σου από τον ΠΑΟΚ;;"
και θα απαντά:
" Έφαγα τον Πάμπλο Γκαρσία"
Πλάκα πλάκα δεν είναι και λίγο πράγμα...
"Ποιά ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σου στο πέρασμά σου από τον ΠΑΟΚ;;"
και θα απαντά:
" Έφαγα τον Πάμπλο Γκαρσία"
Πλάκα πλάκα δεν είναι και λίγο πράγμα...
- navigator11
Έτσι.Ο Σαββίδης έχει γράψει στα Π@ΠΑΡΙΑ του τα ουκ ολίγα φράγκα,που έχει ρίξει ως τα τώρα στην ομάδα,για να στηρίξει της γούνας του το μανίκι,το Γιώργαροgergeo4 έγραψε:τι διαβαζω θεουλη μου?τι?!οτι δηλαδη Σαββιδης-τσισιακοφ-βρυζας εχουν υπνωτιστει απο τον δωνη!δεν σας περναει Απο το μυαλο οτι ισως γινεται καλη δουλεια.αλλα ξερω ο δωνης ηταν-ειναι κ θα ειναι αχρηστος κ κομπλεξικος οτι κ αν κανει κ ομιλους να μας βγαλει κ κυπελλο κ πρωταθλημα ν παρουμε..τελικα μονο εμεις ξερουμε κ οχι αυτοι που ζουν 24αρα μεσα στην ομαδα.

Αργοναύτη, ξέρεις που τους έχω "γραμμένους" όλους αυτούς, αν νομίζουν ότι ΔΕΝ θα μιλήσω όταν πρέπει είναι γελασμένοι..Argonaut4 έγραψε:Τελευταία ενοχλούνται αρκετοί όταν γράφει και δεν μιλάω απαραίτητα εδώ μέσα..moican4 έγραψε:Ούτε στην αποστολή θα είναι...αφού το΄πε.
Στα του τόπικ, το έχει αναφέρει νομίζω ότι είναι αργός γι αυτό που θέλει να παίξει ο κόουτς.
Το ίδιο είπε και για τον Κατσουράνη.
4-4-2 στην ευθεία ούτε αυτός μπορεί να παίξει...
Ψυχραιμία...
Ο κόσμος έπαψε να είναι βλάκας ή να το παίζει βλάκας.
"Καψόνια" στον Γκαρσία λες και είναι παιδάκι για να δείξεις ποιος είσαι - ενώ δεν είσαι- δεν κάνεις..
Παίκτη που τον σακάτεψε, και έπαθε 2 υποτροπές στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει γρήγορα και να ακούει δικαιολογίες του κ@λου
Το ότι ο Δώνης ΔΕΝ τον γουστάρει, το κατάλαβε μετά την προετοιμασία κάπου συγκεκριμένα..
Η ΠΑΕ επέλεξε Δώνη, οκ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται..
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε... ή αλλιώς τπτ δεν τελειώνει πριν σφυρίξει η χοντρή!!!!!moican4 έγραψε:
Η ΠΑΕ επέλεξε Δώνη, οκ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται..
Η Τρίτη είναι σε τέσσερις μέρες και μεσολαβεί και ματσ.... Πολλά γίνονται!!!
-
ΠΟΥ την είδες την δουλειά του ΔΏΝΗ ΦΙΛΕ??????????gergeo4 έγραψε:τι διαβαζω θεουλη μου?τι?!οτι δηλαδη Σαββιδης-τσισιακοφ-βρυζας εχουν υπνωτιστει απο τον δωνη!δεν σας περναει Απο το μυαλο οτι ισως γινεται καλη δουλεια.αλλα ξερω ο δωνης ηταν-ειναι κ θα ειναι αχρηστος κ κομπλεξικος οτι κ αν κανει κ ομιλους να μας βγαλει κ κυπελλο κ πρωταθλημα ν παρουμε..τελικα μονο εμεις ξερουμε κ οχι αυτοι που ζουν 24αρα μεσα στην ομαδα.
ΣΕ ποιο ματς?ΠΟΥ?ΠΟΤΕ?
Που πέρασε την Ραπίντ το καφενείο????Τον Αστέρα?Που τον ξεφτίλισε ο ΡΟΤΣΑ??????????
Ο ΛΙΝΕΝ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ???????
Ο ΑΡΗΣ ο διαλυμένος?
Που κάθε μας ματς είναι μια ζαριά που δεν ξέρουμε τί θα μας κάτσει????