Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Τελευταία ενοχλούνται αρκετοί όταν γράφει και δεν μιλάω απαραίτητα εδώ μέσα..moican4 έγραψε:Ούτε στην αποστολή θα είναι...αφού το΄πε.
Στα του τόπικ, το έχει αναφέρει νομίζω ότι είναι αργός γι αυτό που θέλει να παίξει ο κόουτς.
Το ίδιο είπε και για τον Κατσουράνη.
4-4-2 στην ευθεία ούτε αυτός μπορεί να παίξει...
Ψυχραιμία...
joshua έγραψε:Το τι εχω σουρει στον Δωνη τον τελευταιο καιρο ειναι γνωστο αλλα αν ισχυει το οτι ζητηθηκε απο τον ιδιο τον Γκαρσια να μενει εκτος αποστολης οταν δεν υπολογιζεται για την εντεκαδα τοτε ο μονος που εχει δικαιωμα για ενστασεις ειναι ο ιδιος ο Δωνης.Καλως η κακως αυτος ειναι ο προπονητης και ο μονος υπευθηνος, για οσο καθεται στον παγκο της ομαδας, σχηματισμου της εντεκαδας και λειτουργιας του αγωνιστηκου τμηματος.
πολυ ωραια και αμεροληπτη τοποθετηση!νομιζω οτι ο κοσμος της ομαδας αγαπαει παρα πολυ τον παμπλο,οπως και εγω φυσικα!νομιζω ομως οτι δεν ειναι ο αρμοδιος να κρινει αν θα παιζει η οχι βασικος!σαν στρατιωτης της ομαδας θα επρεπε να σεβεται τις αποφασεις του τεχνικου τιμ!βεβαια και ο ιδιος ο δωνης ,αν τυχον αποχωρησει ο γκαρσια,θα σερνει βαρυ φορτιο, και σιγουρα δεν εχει χειριστει καλα το θεμα!και μονο που θα τον κυνηγα το φαντασμα του παμπλο,(ενω δεν εχει και πολλες συμπαθειες στον κοσμο της ομαδας),σιγουρα αν δεν εχει τις αναλογες επιτυχιες,βαση προσδοκιων που δημιουργησε και ο ιδιος,τοτε δεν τον βλεπω και πολυ καλα!αυτο που πρεπει να γινει κατα τη γνωμη μου,ειναι ο κοσμος να αφησει στην ακρη τον δωνη και τον παμπλο,και να κοιταξει τον Π.Α.Ο.Κ.!!!γιατι ολοι αυτοι ειναι αναλωσιμοι,οπως και πολλοι αλλοι που αγωνιστηκαν η εκαναν τους προπονητες,ο Π.Α.Ο.Κ. ομως εμεινε και μενει παντα Π.Α.Ο.Κ.ειτε με δωνη ειτε με γκαρσια,ειτε με οποιοδηποτε αλλον!και το λεω αυτο γιατι...!γιατι ενω η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους,μας διακατεχει μια περιεργη μιρλα,που ομοια της δεν εχει ουτε ο ελληνας της κρισης!και αυτο να ειμαστε σιγουροι οτι επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο την ομαδα!ολη η ομαδα και το τεχνικο τιμ μπαινει τουλαχιστον 3 φορες την ημερα στα οπαδικα σαιτ,και αυτη η μιρλα ειναι εμεση πιεση!δεν λεω οτι ο δωνης ειναι ο καλυτερος προπονητης!δεν μπορω να τον κρινω ομως απο τον πρωτο χρονο!ο προηγουμενος που εκατσε 3 χρονια ,στον δευτερο χρονο προς το τελος αρχισε να δειχνει τη δουλεια του!και εμενα δεν μου αρεσε τοτε εκεινος ο προπονητης!αν δειτε τα τοπικ μου ομως ,γιατι ειμαι απο τους παλιους στο παοκμανια,ποτε δεν ειπα να φυγει !δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος να το κανω αυτο!τοτε ηταν ο ζαγορακης τωρα ειναι ο ιβαν!θεωρω οτι η δικια μας δουλεια ειναι καθαρα στην κερκιδα!βεβαιως και θα κανουμε κριτικη,αλλα νομιζω οτι δεν ειμαστε οι αρμοδιοι στο να απολυουμε και να προσλαμβανουμε προπονητες!αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη ,και συγνωμη αν κουρασα,η αν θεωρειτε οτι κανω υποδειξεις!
Υ.ολοι την κυριακη στο ναο!!!
Οταν θες να λογιζεσαι προπονητης μεγαλης ομαδας με στοχους και τα συναφη , βγαινεις λες οτι εχεις να πεις , το τεκμηριωνεις και τελειωνει το προγραμμα...
Αυτα τα σε υπολογιζω , ο ιδιος δεν θελει να καθεται στον παγκο , μου ειπε οτι" αν δεν παιζει να μην τον υπολογιζω ", τα χουνερια τυπου Λιβαδειας και ολα αυτα , ειναι καραγκιοζιλικια....
Τι φοβαται ? Μην τον διωξουν ? Δεν τον διωχνει κανεις , τα λεφτα του θα τα παρει και ολα "μελι-γαλα"...
Αυτα τα σε υπολογιζω , ο ιδιος δεν θελει να καθεται στον παγκο , μου ειπε οτι" αν δεν παιζει να μην τον υπολογιζω ", τα χουνερια τυπου Λιβαδειας και ολα αυτα , ειναι καραγκιοζιλικια....
Τι φοβαται ? Μην τον διωξουν ? Δεν τον διωχνει κανεις , τα λεφτα του θα τα παρει και ολα "μελι-γαλα"...
Μετά λένε γιατί είναι άδεια η τούμπα... ποιον να πάει να δει ο Κόσμος? τον Δώνη? που δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε σχήμα... πείτε του ότι τελειώνει το πρωτάθλημα σε λίγο... ααα και ο Αστέρας είναι απο πάνω του....
Θα εχουμε προβλημα....και στην διοικηση μιλαω, γιατι εκει ειναι το προβλημα!!!
Ξυπνατε!
Η αποφαση για να τα πει αυτα ο Δωνης κτλ και να μιλαει ετσι ειναι θεμα διοικησης!
Ξυπνατε!
Η αποφαση για να τα πει αυτα ο Δωνης κτλ και να μιλαει ετσι ειναι θεμα διοικησης!
Εμείς σκάμε και ο Δώνης νομίζει ότι φτιάχνει το βιογραφικό του. Θα χει να το λέει στις ομαδάρες που θα πάει. Ε, ρε κόμπλεξ.
- paoki_sweden
+++++++++++++++++++++++++++
- paoki_sweden
Everybody in here knows how much I "love" santos. 1000 times Santos rather than you spiriari.
Το πιο ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στηρίζεσαι από τη διοίκηση και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Αν είναι αν σε έχουμε και του χρόνου θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Κοκκαλης φωναζε ολο το γηπεδο ντουσαν ντουσαν τον εδιωξε...μετα φωναζε τζιοβανι αλανι τον εδιωξε...μετα φωναζε τακη ψυχαρα τον εδιωξε...
Ιβαν φωναζει το γηπεδο παμπλη θρησκεια τρομοκρατια (θα φανει τι θα γινει)...ελπιζω να μην παμε προς τα εκει!
Ιβαν φωναζει το γηπεδο παμπλη θρησκεια τρομοκρατια (θα φανει τι θα γινει)...ελπιζω να μην παμε προς τα εκει!
καλα ας μην κερδισεις την κυριακη και μετα θα κατλαβεις τι εστι κοσμος του ΠΑΟΚ σερ ......
αν κερδισεις μαγκεια σου αλλα εστω και ενα βαθμο να χαρισεις στην ομαδα της καρδιας σου παλι αφηνωντας εξω τον ηγετη του ΠΑΟΚ τρεξε να κρυφτεις μετα με το γιο σου στο φεισμπουκ.... και μην αρχισει παλι κανενας μπλε σεβασμο στον προπονητη μας κτλ..... ο σερ δε σεβεται τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ καταλαβετε το επιτελους ειναι αλλης νοοτροπιας

αν κερδισεις μαγκεια σου αλλα εστω και ενα βαθμο να χαρισεις στην ομαδα της καρδιας σου παλι αφηνωντας εξω τον ηγετη του ΠΑΟΚ τρεξε να κρυφτεις μετα με το γιο σου στο φεισμπουκ.... και μην αρχισει παλι κανενας μπλε σεβασμο στον προπονητη μας κτλ..... ο σερ δε σεβεται τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ καταλαβετε το επιτελους ειναι αλλης νοοτροπιας

Thanix έγραψε:Κοκκαλης φωναζε ολο το γηπεδο ντουσαν ντουσαν τον εδιωξε...μετα φωναζε τζιοβανι αλανι τον εδιωξε...μετα φωναζε τακη ψυχαρα τον εδιωξε...
να αρχιζουμε να φωναζουμε δωνη δωνη μπας και γλιτωσουμε

+1926000000000000000000000000000000000000000000000000000000000paoki_sweden έγραψε:Everybody in here knows how much I "love" santos. 1000 times Santos rather than you spiriari.